بابا دو تا چیز مهم رو یادتون رفت: شتاب سنج و کیبورد کامل! که نداره جفتشو... در ضمن در تایید حرف مسیح به نظرم زیر 3 اینچ خیلی اذیت میکنه....
بابا دو تا چیز مهم رو یادتون رفت: شتاب سنج و کیبورد کامل! که نداره جفتشو... در ضمن در تایید حرف مسیح به نظرم زیر 3 اینچ خیلی اذیت میکنه....
آقا من يه مشكل بزرگ دارم به اين كلوچه :31: :13:
من ديشب يه گوشي مدل : LG kp500 خريدم .:5:. حالا امروز يه سري آهنگ ريختم توش ..( انگار ظرفه :31: )
همه ي آهنگ ها رو اجرا مي كنه.. اما يه سري آهنگ هست ( البوم سرزمين جاويدان ( مستان ) :8: )
كه وقتي اجراشون ميكنم .. يهو آرم ال جي مياد و گوشي ريست ميشه ..... !!!!
اعصابم رو ريخته به هم ....
به نظر شما مشكلش چيه ؟ :41::13::19:
(خدا وكيلي ... هيچ گوشي اي .. نوكيا نميشه ... زنده باد نوكياااا :10: )
سلام بچه ها نميدونيد قيمت قاب اين گوشي چنده؟
درسته گوشی که صفحش کوچیک باشه نمیشه راحت باهاش کار کرد. الان من با صفحه همین گوشی هم زیاد حال نمیکنم کوچیکه:31: میگم نمیشه یکی از این آلبوم دیجیتالها بخری وصل کنی بهش؟ خیلی حال میده اونجوری بری اینترنت.:5:نقل قول:
مبارکت باشه:10:نقل قول:
اینم یک نمونه از باگهاش هست دیگه.:31:
زیاد اون کار رو نکن اگه زیاد ریست بشه ممکنه مشکل دیگه هم برات به وجود بیاد.
حالا فرمت آهنگهات چیه؟
اگه گوشیتو تازه خریدی یا گارانتی داره اصلا طرف تعویض قاب نرو.نقل قول:
سلام بچه ها نميدونيد قيمت قاب اين گوشي چنده؟
الان شاید بگی برو بابا من که تا حالا گوشیم خراب نشده از الان به بعدم خراب نمیشه.
ولی من هم دقیقا دو روز قبل از اینکه گوشیم خراب بشه فکر تعویض قاب بودم. که دیدم اونجوری شد
بردم گارانتی خیلی گوشی رو نیگا کرد ببینه باز شده یا قاب عوض شده که بگه از گارانتی در اومده.:31:
فرمت اهنگ ها كه mp3 هست .....
خب .. يعني منظورتون اينه كه اين مشكل حل نميشه و بايد تحملش كنم ؟
يعني اين گوشي نميتونه 4 تا آهنگ با فرمت mp3 اجرا كنه ؟ !!!! عجب !! (X~
سلام تو علاالدین 140 بود ؟ کدوم طبقه ؟نقل قول:
چشمم دراومد با خوندن این 200 صفحه :31:
اگه خدا بخواد منم تو این هفته کلوچه دار میشم ... فقط یه سوال : هنوز برنامه ای واسه قفل پیدا نکردید ؟!
تم چی ؟
مرسی :11:
من که مشکلی ندارم .فقط یک بار گوشیم قاطی کرد فلش کردم درست شد.یک مشکل دیگه هم داشتم که خودش رفع شد.الان هم گوشیمو خیلی دوست میدارم
خداروشکر :11:نقل قول:
راستی حسین آقا گوشیتون رو گرفتید به سلامتی ؟!