باید 2-0 میبرد. اینجوری فایده ای نداره.
چون عربستان بازی بعد کره شمالی رو میبره.
ما با کره جنوبی مساوی میکنیم.
کره شمالی با تفاضل گل بهتر سوم میشه
باید 2-0 میبرد. اینجوری فایده ای نداره.
چون عربستان بازی بعد کره شمالی رو میبره.
ما با کره جنوبی مساوی میکنیم.
دوست عزیز کره شمالی اگه ببازه حداقل -1 تفاضل گل میاره..نقل قول:
اونوقت مساوی میشیم..
اونوقت بدلیل بازی رو در رو ما میریم بالا..
راستی تبریک میگم......
---
شرایط صعود:
1-کره رو ببریم
2-با کره مساوی کنیم در صورتی که بازی کره شمالی و عربستان برنده داشته باشه
سلام.
امیدوارم صعود کنیم.
فقط خداکنه سر به سر این قطبی نذارن تا بتونه کارشو به خوبی انجام بده.
والا اين جوري كه خياباني گفت احتمال اينكه تيم چه مستقيم بره جام جهاني يا بره پلي آف زياده يعني اگه حتي ايران با كره مساوي كنه و عربستان تو خونش كره شمالي و ببره با توجه به تساوي در تفاضل گل با كره شمالي و بازيه رودرو ايران سوم ميشه اگرم ايران بازي رو ببره و بازيه عربستان و كره شمالي مساوي بشه ايران به عنوان تيم دوم ميره والا اينجوري كه خياباني ميگفت.
كسي جدول و بازياي باقيموندرو نداره بزاره ؟ :|
قسمت اول حرفت درستهنقل قول:
ولی یه اشتباهی که من کردم و تو هم این اشتباه رو کردی اینه که گل زده بعد از تفاضل گل در اولویته بعد بازی رو در رو
عمو ایران سعود نمی کنه با بازیکن هایی که زیر ابرو بگیرن و طرفدار مد و پد باشن بهتر از این نمیشه انتظار داشت!!!!!!!!!! غیرت دینی ندارن حداقل غیرت ملی رو داشته باشن1!! امارات تیمه ما از اون فقط با یک گل ببریم؟؟؟؟ همون بهتر نریم جام جهانی افتضاح به بار میاریم!!
حتما فردا قطبی میاد میگه ::: ما اول میشیم من قول میدم!!!!!! یا .... ×!
برهانی هم چنگی به دل نزد این همه میگفتن بعضی ها برهانی برهانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاج را دیدید چه سریع خودشو به مزدک رسونده بود که بگه فدراسیون همه تلاش را کرده
دیگه الان همه میدونن فدراسیون ایران پشم هم نیست و یکی دیگه تصمیم میگیره
اگه اساتید بزرگواری مثل شجاعی و برهانی میتونستن مثل کریمی بازی کنن بیشتر از یه گل میزدیم ! زحمتی هم زیر ابرو برمیداره ؟! هاشمیان , مهدوی کیا یا کریمی ! کلی موقعیت هم نیمه ی اول از دست دادیم ! در ضمن فکر نمیکنم ظاهر دیگران به منو شما ربطی داشته باشه !نقل قول:
این حرفا چیه برادر من؟نقل قول:
عمو ایران سعود نمی کنه با بازیکن هایی که زیر ابرو بگیرن و طرفدار مد و پد باشن بهتر از این نمیشه انتظار داشت!!!!!!!!!! غیرت دینی ندارن حداقل غیرت ملی رو داشته باشن1!! امارات تیمه ما از اون فقط با یک گل ببریم؟؟؟؟ همون بهتر نریم جام جهانی افتضاح به بار میاریم!!
حتما فردا قطبی میاد میگه ::: ما اول میشیم من قول میدم!!!!!! یا .... ×!
یعنی هر کی زیرابرو برداشت دیگه آدم نیست؟
این حرفای مسخره چیه؟
همین زیرابرو برداشته ها صد برابر بهتر بازی میکنن...
یعنی میخوای بازی افرادی مثل کعبی و شجاعی رو با امثال خطیبی و عنایتی مقایسه کنی؟؟
نمیخوام به هیچ وجه بحث استقلالو پرسپولیس بشه ولی خداوکیلی
برهانی خیلی خوب به همه استقلالیا جواب داد.....
قطبی نشون داد که واقعا تیم ملی بازیکنان درست و حسابی و بااستعداد باید بازی کنن
نه بازیکنی همچون برهانی و....