از setting باید automatic pdate رو off کنید
Printable View
از setting باید automatic pdate رو off کنید
دوستان هنوز موفق به آپدیت آفلاین این ورژن 18.6.0.29 نشدم .
کسی از دوستان تست نکرده ؟
من امروز نورتون360 رو اینستال کردم و بعد از نصب یه اکانت 60 روزه بهم داده حالا میخوام بپرسم آیا لازمه که با تریال ریست اکتیوش کنم یا صبر کنم بعد از این 60 روز؟
ممنون
خب چه کاریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من امروز نورتون360 رو اینستال کردم و بعد از نصب یه اکانت 60 روزه بهم داده حالا میخوام بپرسم آیا لازمه که با تریال ریست اکتیوش کنم یا صبر کنم بعد از این 60 روز؟
ممنون
صبر کن 60 روز تموم بشه
با سلام
من همیشه به وسیله تریال ریسیت نورتون را اکتیو میکردم حالا می خوام با شماره سریال اکتیو کنم از کدوم قسمت نورتون برم تا سریال را بدم من از قسمت sabscribeمی رم ولی در اونجا فقط یه دکمه کنسل هست و اوکی وجود نداره اگه دراین مورد راهنمایی کنید ممنون میشم
سـلام.نقل قول:
منظورتون همون انتقال دستی آپدیتها هستش یا تو نصب بسته های آپدیت به مشکل برخوردید؟
سـلام.نقل قول:
شما وقتی روی Subscribe کلیک میکنید یه کادر باز میشه و بعد از اینکه کلید رو وارد کردید باید روی گزینه ای که در شکل مشخصه کلیک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعال سازی به صورت آنلاین انجام میشه و حتما باید به اینترنت متصل باشید.
دوستان من بتازگی لپ تاپ خریدم و همراه ویندوز ارجینال یک نسخه نورتون اینترنت سکوریتی 60 روزه هم بود .
چگونه میتونم کرکش کنم چون وقتی روی اکانت کلیک میکنم میخواد به اینترنت وصل بشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا همانند کاسپر این هم کلیدهایش هر چند وقت بلاک میشه ؟
ما نمیدونیم شما از کدوم ورژن استفاده می کنید!؟نقل قول:
جدیدترین کرک برای محصولات 2011 :
کلیدهای نورتون باطل نمیشن.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5886993&postcount=1766
جدیدترین کلیدهای NIS :
اگر پست بالایی رو نگاه کنید اشاره کردم که فعال سازی به صورت آنلاین انجام میشه و حتما باید به اینترنت متصل باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6140793&postcount=2009
انتقال دستی آپدیت ها ، چند بار سهی کردم جواب ندادهنقل قول:
سـلام.
منظورتون همون انتقال دستی آپدیتها هستش یا تو نصب بسته های آپدیت به مشکل برخوردید؟
واسه این ورژن جدید تریال ریستر جدیدی هم اومده ؟ میخوام بزنم که آپدیت رو شناسایی کنه
با سلام
اقا من نتوانستم نورتون کرک کنم نسخه انتی ویروس من اینه 16.6.0.29است
لطفا برای این نسخه سریال یا تریال ریسیت معرفی کنید