اگر درست يادم باشه بهشش ميگن SDM يعني شما به وب وصل ميشي و كانفيگ رو انجام ميدي. البته اگر مثل روتر و سويچ باشه :13:نقل قول:
Security Device Manager
Printable View
اگر درست يادم باشه بهشش ميگن SDM يعني شما به وب وصل ميشي و كانفيگ رو انجام ميدي. البته اگر مثل روتر و سويچ باشه :13:نقل قول:
Security Device Manager
تاييد ميشهنقل قول:
مومن من ميگم ارزون ميزني 45 تا 50 ؟ 20 چوب بيشتر از dlink هست !!
بابا مايه دار يه مودم ارزون معرفي كن (خر كار هم باشه در ضمن ، ديگه ... همين فعلا :31:)
آخه بحث اروزنی و کیفیت بالا و تضمین کارکرد خوب مدم که تو یه جنس جمع نمیشه !نقل قول:
ولی حداقل تو یه کالایی که هر 3 به خوبی توش رعایت شده همین مودم هست که با 95% شرکتها هماهنگ هست (اون 5% هم پارس آنلاین هست، البته تا اونجا که من میدونم)
به نظر من که از این جنس بهتر تو این رده و با این قیمت عمرا پیدا نمیکنی !
یک سوال داشتم :
یک مودم خوب برای مصارف داخلی بهم پیشنهاد بدین قیمتشم پایین 90 تومان باشه و بشه باهاش تریلر ها ی بازی ها رو نگاه کرد همچنین برای گیم توی اینترنتم خوب باشه
ممنون.:11:
فقط asusam602 بخر یا asusam604 قیمت اولی حدودا 50 تومن دومی رو نمیدونم asus بهترین مودمهنقل قول:
اینایی که گفتین مثل بازی و.... ربطی به مودم ندارهنقل قول:
بیشتر به سرویس دهندتون مربوطه
مودم هم همونطور که گفتن asus am602 بهترینوشنه
مودمم tp-link از صبا نت هم اشتراك گرفتم ( ولي مودم رو از اونا نخريدم ، از بازار آزاد گرفتم ):5:نقل قول:
ممنونم:11::11::11:
اگه جز مودمهای پشتیبانی شده توسط صبانته..زنگ بزن از خودشون بپرسنقل قول:
اگه هم نیست باید صبر کنی تا یکی بیاد جواب بده(من بلت نیستم:d)
پشتيباني كه ميكنه ولي مگه شركت ها اين چيزا رو مي گن :21::21: اگه بگن كه ديگه حق نصبي كه منيان و مودم رو كانفينگ ميكنن ميپره :5::5:
راستش من تا يه جاهايش تنظيمات رو رفتم ولي آخرش كه گفت سيو كنم ، ترسيدم گند بزنم بي خيال شدم :13::13:
ممنون:11::11::11:
ببین کلا چند قسمت هست که باید درست تنظیم بشهنقل قول:
اولیش vpi و vci هستش که باید از خود شرکت بپرسی
دومیش تنظیمات در حالت bridg ویا PPPoE هستش(دومی توصیه میشه)
یکی از دو حالت را باید انتخاب کنی و در نهایت یوزرنیم و پسورد را وارد کنی...
دیگه بعید میدونم تنظیمات خاص دیگهای نیاز به انجامش باشه....
باید بگن...چون وظیفشونهنقل قول:
پشتيباني كه ميكنه ولي مگه شركت ها اين چيزا رو مي گن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه بگن كه ديگه حق نصبي كه منيان و مودم رو كانفينگ ميكنن ميپره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو سایت صبانت توظیحات مربوط به تنظیمات رو گذاشته
مدل های ( 4 Ethernet Port+ 1 USB Port) TD-8840 وTD-8841
واکثر مدلهای دیگر هم طریق نصبشان به همین صورت است .
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه TD-8841 را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-Link ADSL modem RO… را انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Start را انتخاب کنید .
7- در صفحه باز شده تغییات ذیل اعلام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
در پایین هم User Name و Password خود را وارد کنید و در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
در ضمن آی پی مودم شما192.168.1.1 می باشد.در صورت بروز مشکل گزینه Ping را انتخاب کرده و استفاده کنید