نقل قول:
كلا فاتحه وي پي ان رو بايد خوند، مشكل از سرور وي پي ان شماست
Printable View
نقل قول:
كلا فاتحه وي پي ان رو بايد خوند، مشكل از سرور وي پي ان شماست
با 60k دانلود کنی که خوبه !!نقل قول:
مگه سرعت شما 256 نیست؟
Xpan!!
تاريخ عضويت: Aug 2005
محل سكونت: اروميه
???
--------------------------------------------------------------------
128 پارس آنلاین ساعت 10 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان متوجه شدم .....
اي كاش مخابرات هم از اين كارها مي كرد گاهــي !نقل قول:
بنظر ميرسه با توجه پهناي باند من،AliBaMaram.13 و milad_heartsick داشتن پهناي باند بالاتر از 0.9 مگابيت در استان به نوعي ممنوع شده
عجب! منم توربو دارم تقریبا شرایط مشابه شما رو دارم.نقل قول:
توجه توجه این نتیجه تست دیسکاوری مکس هست بشتابید بشتابید
زنگ زدم می گم سرعت من خیلی پایینه میگه از فایروال و انتی ویروس و چیز پی ان و نویز رو خط هست:18: راستم می گه بیچاره چیکارکنه اخه اون موقعی که من توربو داشتم و با 120 110 تا دان می کردم انتی ویروس نداشتم انتی بیوتیک میزاشتم تو دی وی دی رامم. فایروالم که تازه دادم کشیدن دور کیسم , چیز پی انم که اونموقع اختراع نشده بود نویزم تازه اومده اونموقع رفته بود خدمت سربازی
یه مدتیه مکس نت خوابیده :20: همین الان هم یه ساعتی قطع بود نمیدونم دوستان دیگه هم که از آنا و مخابرات و ... دارن هم به همین شکل بوده یا نه ؟
پ ن : دوستان من دنبال نقشه محدوده مراکز مخابراتی هستم یا حدود خیابون ها رو معلوم کنه به این صورت که مثلا محدوده مرکز وحدت کجاست و کدوم خیابون ها رو تحت پوشش قرار میده چیزی میشه پیدا کرد ؟
از دیروز صبح تا عصر پهنای باند مکس نت بسیار پایین اومد بطوری که اصلا" نمیشد با سایتهای پرداخت کار کرد . بعدش هم کلا" اینترنت قطع میشه . امروز هم همین وضعیت حاکم هست ولی فرقش این بود که اول قطع شد بعد خراب شد . :13:
آیا دوستان پارس آنلاین - مخابرات- شاتل- شانت-آناو... هم همین وضعیت رو دارن؟
با سپاس