فقط با ايناي كه قرمز كردم موافقمنقل قول:
20 واحدنقل قول:
با معدل 14 و خورده ای چند واحد می شه برداشت برای این ترم؟
Printable View
فقط با ايناي كه قرمز كردم موافقمنقل قول:
20 واحدنقل قول:
با معدل 14 و خورده ای چند واحد می شه برداشت برای این ترم؟
بچه ها اينجا کسي دانشجوي رشته مترجمي يا زبان و ادبيات انگليسي هست يا اطلاعي ازش داره؟ من ميخواستم براي فراگير اقدام کنم و الان ميخوام بدونم با چهار سال درس خوندن تو اين رشته سواد دانشجو بالا ميره و اصلا ارزش داره که آدم بخونه يا نه؟ خوشحال ميشم نظر دوستان رو بدونم.
سلام
من ديشب انتخاب واحد كردم و شهريهام شد 185 تومن.امروز كه رفتم مبلغ دقيق را براي واريز ببينم ، ديدم شهريه شده 200 تومن:18:
براي شما هم همچين مسالهاي پيش اومده .
راستي اين چند روزه كه توي سايت ميرم همش ارور سرتيفيكيت ميده و آدرس بار قرمز رنگ ميشه.مشكل از IE منه يا از سايته ؟ آيا اين ارور مساله اي ايجاد ميكنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دلیل به نظر سخت اومدن امتحاتات اینه که در بعضی دروس که شاید کتاب 400 ص یا بالاتره نمیشه تشخیص داد که از کجا ممکنه سوال بیاد و چون خود اساتید طراح نیستند نیز نمیتونند کمکی بکنند.
برعکس در بعضی جاها که امتحان از یک جزوه 50 ص هست اون 50 ص هم با راهنمایی استاد میشه 20 تا که میشه 2 ساعت قبل امتحان خوند و قبول شد ولی تو پیام نور از زمان شروع ترم باید شروع کنی به خوندن.
---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:15 PM ----------
نقل قول:
من رشته ام انگلیسی نیست ولی مطمئن باشید که اگر بتوانید خودتون رو با سیستم پیام نور وفق دهید سوادتون از خیلی از دانشگاه های دیگه بیشتر خواهد بود.
واسه منم همینطوری میشهنقل قول:
راستي اين چند روزه كه توي سايت ميرم همش ارور سرتيفيكيت ميده و آدرس بار قرمز رنگ ميشه.مشكل از IE منه يا از سايته ؟ آيا اين ارور مساله اي ايجاد ميكنه ؟
باید بگم اولا مدرک دانشگاه پیام نور جزو مدارک با ارزش دانشگاهی هستنقل قول:
شنیدم امتحانا خفن سخت.
کتابا خفن زیاد.
استادی به اون صورت نیست.
مدرک بی ارزش.
سواد فارغ التحصیلا صفر.
برای فارغ اتحصیل شدن پوست آدم در میاد.
احترام نذاشتن به حقوق انسانی دانشجو!
انواع ازار دانشجو!!
از تو اینترنت گشتم فهمیدم اینا رو.
شایدم این طوری نباشه چند روز دیگه معلوم میشه.
دلیلشم اینه که این دانشگاه جزو دانشگاه های باز هست که الان توی دنیا دارن روی اینجور دانشگاه هایی مانور میدن و چون امتحانات هم به صورت کشوری برگزار میشه و خیلی قوانین دیگه ، مدرکش ارزش بالایی داره
شما توی حرفت تناقض موج میزنه
یه جا میگی کتابا خفن زیاد و آزمونا خفن سخت ، بعد زیرش مینویسی سواد فارغ التحصیل ها در حد صفر !!!
با این شرایط مگه میشه کسی نمره بگیره و بی سواد باشه؟
پس چرا قبولی های ارشد توی پیام نور خیلی بیشتر از دانشگاه های دیگه هست؟
والا ما که امتحان سخت ندیدیم تو این 1 سال
همه چیزم از توی کتاب میاد
کتاب ها شاید یه کمی زیاد باشه اما به هر حال اگه درسخون باشی از پسش بر میای
الانم شرایط نسبت به 4-5 سال پیش خیلی بهتر شده و مسلما بهتر هم میشه
اگه توهینی کردم ببخشید...نقل قول:
خواهشا اینقدر توهین نکنید کنکوریهای 89!! قبل از انتخاب رشته فرصت داشتید تحقیق کنید راجع به پیام نور ومیتونستید اصلا جزو اون 100 تا رشته نزنید این دانشگاهو...
حالا که قبول شدید یا برید ثبت نام کنید یا این همه چرت نگید به دانشجوهاو سیستم و استاد و...
اگه در حد شریف و امیرکبیر بودید که چه هیچی..اما حالا بار علمیتون این اندازه تشخیص داده شده دیگه اخ وتف واسه چیه؟
تنها حق اظهار نظر با دانشجوها واستاداست. تاپیکو بی مصرفش نکنید..
تمام حرفام چیزایی بود که بعد از چند روز تحقیق تو نت پیدا کردم.
گفتمم که شاید درست نباشه.
به هر حال ما که پیام نوری شدیم تا خدا چی بخواد.:20:
دوستان ثبت نام ورودیهایِ کارشناسی کنکور سراسری پیام نور از کی شروع میشه؟ مرکز کرج منظورمه؟ اصلا شروع شده؟
هنوز شروع نشده.نقل قول:
دوستان ثبت نام ورودیهایِ کارشناسی کنکور سراسری پیام نور از کی شروع میشه؟ مرکز کرج منظورمه؟ اصلا شروع شده؟
از طریق این سایت باید ثبت نام کنی:
کد:http://reg.tpnu.ac.ir/
نقل قول:
برای منم بعضی وقتها اینجوری میشد ولی تو روند کار مشکلی ایجاد نمیکنه