نقل قول:
تنها راه ممکن برای این قدر فشرده اسزی استفاده از کدک x264 هست با جی یو آی معروف staxrip که دیگه از این قوی تر هم نداریم. مگه h265 ریلیس بشه :31::31::31::11:
کد:http://sourceforge.net/projects/staxmedia/
Printable View
نقل قول:
تنها راه ممکن برای این قدر فشرده اسزی استفاده از کدک x264 هست با جی یو آی معروف staxrip که دیگه از این قوی تر هم نداریم. مگه h265 ریلیس بشه :31::31::31::11:
کد:http://sourceforge.net/projects/staxmedia/
در منوی ستینگ برنامه اولیت تب مربوط به همینه. ولی مشکل اینه که ...:41:نقل قول:
فقط دو حالت داره. single thread و multi thread که با اولی یه هسته و با دومی هر چی هست استفاده میشه البته به کدک هم بستگی داره.
خب شما یا بزار رو تک ترد و یه هسته رو استفاده کن.
یا بزار پایوریتی اجرای برنامه رو below normal باه که گزینه ی مورد نظر تو همون تب هست که گفتم. با این کار اگه برنامه دیگه ای بخواد از هسته ها استفاده کنه avs بی خیال میشه میذاره اون قدری که لازم داره استفاده کنه.
سومین راه اینه که اگه ممکنه با تاسک منیجر رو پراسز 100 درصدی یا 90 و خورده ای avs راست کلیک کنی و با استفاده از گزینه ی set affinity استفاده از سی پی یو رو به دو تا یا سه تا محدود کنی.
:11::11::11:
یک نرم افزار سبک میخوام که فایل MKV رو تبدیل کنه به یک فرمتی مثل AVI
این برنامه 30 مگی خیلی فرمت ها رو ساپورت میکنه و به نظرم راحت و سبک هم هست:نقل قول:
Xilisoft HD Video Converter 6.0.3
لطفا یک مبدل عالی جهت تبدیل فایلهای WMV به فرمت های دیگه که سرعت تبدیلش بالا افت کیفیت پائین و طوری باشه که وقتی تبدیل انجام شد و خواستیم در LED 42 اینچ نمایش دهیم تصویر بصورت Full Screen باشه فقط Video Convert Master , WinAVI Converter رو معرفی نکنید که با این فایل مشکل دارن مرسی .
ممنوننقل قول:
از این سبک تر نداری..؟ 30 مگ خیلی زیاده..
سلام
لطفا یک نرم افزار خوب و قدرتمند برای گذاشتن لوگو، عکس و متن روی فیلم معرفی کنید که کیفیت فیلم رو پایین نیاره و صدا و تصویر رو هم غیر هماهنگ نکنه. Video Charge یکی از بهترین نزم افزارهاست، اما در ویندوز 7 بد کار میکنه و اررو میده و خود به خود بسته میشه که فکر میکنم بخاطر پچ غیر استانداردش باشه.
نـرم افزار Corel Video Studio هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که البتـه حجمش زیـاده ؛ ولی خـیلـی عالـی کار مـیکنه.نقل قول:
خب فکر کردم منظور از سبک راحتیشه. این برنامه هم حجمش 15 مگ هست و تست کردم ام کی وی رو باز میکنه و تبدیل میکنه.نقل قول:
Total Video onvertor 3.71
من تقریبا تمامی برنامه های سنگین کانورت کردن رو دانلود کردم . ولی بازم نتوستم فیلم های که از ماهواره و با فرمت اچ دی رو که ضبط میکنم تبدیل کنم .
دیگه خسته شدم