توی Profile در قسمت General و بعد Personaliseنقل قول:
Warning Tones رو غیر فعال کن.
Printable View
توی Profile در قسمت General و بعد Personaliseنقل قول:
Warning Tones رو غیر فعال کن.
من که میگم راه داره. فقط زمان میبره تا یکی منو رو هک کنه و اونوقت منو های مختلف میاد.نقل قول:
اره.....نقل قول:
شما منظورتون دیدن عکس تو صفحه خود گوشی بود ؟
حتما باید این کارو بکنم ..... چون خودمم میدونم تو کامپیوترم یه چیزه دیگست....نقل قول:
عکس رو از گوشی نمیشه درست بفهمن که خوب گرفته یا نه . برای گرفته شدن حال دوستات عکس ها رو توی کامپیوتر با هم مقایسه کنید. اول همه این جوری می شن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد هم دیگه سوسک می شن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون ولی شما مطمئنید فقط به خاطره نور صفحه است؟؟؟؟نقل قول:
این برنامه رو نصب کن و بعد مقایسه کنید. تا بفهمید کیفیت عکس کدوم بهتره!!!
این برنامه نور صفحه نمایش رو بدون هک کم و زیاد میکنه.
ینی بهتر میشه ؟؟؟
میتونن اون نفهما بفهمن کدوم بهتره؟؟؟؟؟
این برنامه نور keypad رو خاموش روشن نمیکنه ؟؟؟نقل قول:
من نصبش کردم ... هر دکمه ای که می زدم یه دور نور keypad خاموش روشن میشه ...
اگه میتونی روش استفاده ازش رو بگو ..... :10:
نقل قول:وارد برنامه که شدید، تنظیمات رو اینطوری تغییر بدید:نقل قول:
5 6 رو دست نزنید. هردو باید یک زمان باشه، یعنی 12 که بصورت پیشفرض هست.
بعد از اینکه تنظیم کردید، Back رو بزنید تا یه صفحه گوشی برگردید. حالا برید به اون ... ها نشون بدید تا حالشون گرفته بشه!!!:31::31:
یه برنامه برای تهیه عکس از صفحه نمایشم معرفی کنید. یادتون نره که N82 دکمه PEN نداره و برنامه های قبلی کار نمیکنه!
درسته . نور صفحه کلید خاموش روشن می شه . ولی تو همون برنامه می تونی گزینه کلید اصلی رو روشن کنی که صفحه کلید روشن می شه و لی نور صفحه میاد پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگه نور صفحه کلید همون طور خاموش روشن بشه نور صفحه خیلی می ره بالا .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینکش واسه تو دوستم اگرم اشکالی تو کار کردنش داشتی بگو خودم کامل بلدم کمکت میکنم کار کردن باش هیچ کاری نداره......
پسووردشم:www.kamyabonline.comکد:http://dl.kamyabonline.com/download/program/Screenshot3.03.exe
فقط میری تو اپشنش وکلیدی که رو که میخوای باهاش از هر کجای گوشیت عکس بگیری رو معلوم میکنی بهتره بذای مربع وبعدم ستاره......
سلام دوستان ... :10:
من وقتی یه نفر بهم زنگ میزنه .... Option را که میزنم ... گزینه ای با عنوان Record وجود نداره !!! اصلا ...باید یه همچین چیزی باشه یا نه ... اگه نه .... پس چه جوری میشه مکالمه را بدون نرم افزار... ضبط کرد ؟ :41:
سلام عزیزان.
آقا این فولدر های cities و system و sys و private و pb که خود به خود توی مموری کارت درست میشن چی هستن؟
راستی فرمت کردن مموری کارت با کامپیوتر واسه مموری ضرر داره؟
ممنون