داخل پیغام خصوصی هم جوابتون دادم دوست مننقل قول:
اول که سیستم رو روشن کردی کلید F8 رو میزنی و از لیست safe mode رو انتخاب میکنی ، و اونحا از داخل Task manager پروسه ی Host رو راست کلیک میکنی و End Process میزنی و کارتون انجام میدین.
Take Care:40:
داخل پیغام خصوصی هم جوابتون دادم دوست مننقل قول:
اول که سیستم رو روشن کردی کلید F8 رو میزنی و از لیست safe mode رو انتخاب میکنی ، و اونحا از داخل Task manager پروسه ی Host رو راست کلیک میکنی و End Process میزنی و کارتون انجام میدین.
دوستان آیا راهی هست که آیکون آی دی ام رو که کنار ساعت میاد تو ویندوز 7 مخفی کرد؟
ميشه بيشتر توضيح بدي؟ يه روش ساده و راحت بگو كه من همين الان از طريق اون بتونم با idm از هرجا خواستم دان كنم.نقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
از طریق شاتی که گزاشتم براتون عمل کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق مراحل پیش بری ردیفه
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
سلامنقل قول:
آخه نمیشه زیاد ساده تر بگم که !:31:
میگم که برو یه چیز پی ان بخر استفاده کن ردیفه !
آقا ممنون بابت جوابتنقل قول:
ولی من اینکارو کردم ولی بازم نشد
خودتون تست کنید ببینید!
آیکونه هست هنوز
چه گیری دادین به این کار؟:31:نقل قول:
خوب بلد نیستم دیگه عقلم تا همین مقدار قد داد! :31:
راه اول برای این بود که از بغل ساعت که خواسته بودین مخفی بشه.
برای مخفی کردن کلی :
ازین راه برو
IDM رو باز کن و برو منوی View و IDM tray icon رو وارد شین و از داخلش Don't show رو انتخاب کن
حله ؟
خواستی بیاریش دوباره باید برنامه رو از Start menu باز کنین.
موفق باشی عزیزم.:10:
دادا ممنون بابت جوابتنقل قول:
اگه بگی اون آیکونه که وضعیت دانلودو نشون میده و کناره ساعترو هم چجوری میشه مخفی کرد دیگه گل کاشتی:D
آقا وقتي داري از adsl استفاده مي كني بعد از نصب آي دي ام ميگه كه آيا مي خواي تنظيمات شبكه اي رو كه بوسيله اون داري به اينترنت كانكت مي شي رو در آي دي ام هم استفاده كني؟ اونجا بايد بله رو بزنيم يا خير رو؟نقل قول:
در ضمن وقتي داري از AOL استفاده مي كني چجوري ميشه تنظيمات اون رو در آي دي ام هم ست كرد كه ديگه از هرجا خواست دانلود كنه؟
اصلا آيا با تنظيمات خاصي ميشه IDM رو بابت دانلود خلاصش كرد يا نه؟
سوال اول رو بله بزننقل قول:
برای AOL هم که من خودم استفاده نکردم ،
ولی
شما برنامه ی IDM رو باز کن و از Option به تب proxy برو ، اونجا میبینی که نوشته :
Use HTTP Proxy
Use HTTPs Proxy
Use FTP Proxy
دو حالت اینجا هست ، اگه تنظیمات AOL در اینترنت اکسپلورر اعمال شده باشه ، کافیه داخل IDM در همین صفحه ای که گفتم دکمه ی Get from IE رو بزنین و تیک ها رو هم بزنین یعنی تیکهای :
Use HTTP Proxy
Use HTTPs Proxy
اینطوری مقادیر Proxy server و Port رو خودش خودکار از IE میگیره ، بزنینش ، اگه نگرفت خودتون باید دستی وارد کنین
طبق عکس بالا که گزاشتم داخل برنامه ی AOL اون بخشی که تیک خورده نوشته Connect using proxy ، اون مفادیر رو یکی یکی کپی و در اون صفحه ی IDM که هستی Paste کن.. یکی باید Host رو کپی کنی و یکی هم Port
و وقتی داخل IDM وارد کردی OK کن و حله !
پس فقط نیاز داری که اطلاعات رو از AOL داخل بخش Proxy نرم افزار IDM کپی کنین.
یا اینکه تنظیمات رو توسط دکمه ی Get from IE از اینترنت اکسپلورر بگیری ( اگه داخل خود IE موجود باشه )
چشمم روشن !نقل قول:
بیا یه دفعه خود کامپیوتر رو هم مخفی کن !:31:
اونم توسط این نرم افزار:
فقط تنها مشکلی که هست کلید برنامه هست که تا 30 روز اینطوری فعال نیست ، برات پیدا میکنم کلیدش رو
اول ازون طریقی که گفتم IDM رو مخفی کن ، و بعد برنامه بالا که دان کردی باز کن و وقتی IDM داره دانلود میکنه و پنجره ی وضعیت دانلود دیده میشه ، اسمش داخل این برنامه هست ، انتخابش کن و HIDE رو بزن ، اون هم مخفی میشه !!!
کارم درسته الان !!