مگی با سیمپه میشه وسایل خونه ساخت؟
در ضمن دانلودش کردم
از لینکی که دادی تشکر
Printable View
مگی با سیمپه میشه وسایل خونه ساخت؟
در ضمن دانلودش کردم
از لینکی که دادی تشکر
اقا سلامنقل قول:
این کرک اصلی چند مگابایته ؟
اینترنت من دیال اپ هست و نمی تونم حجم بالا دانلود کنم (خودتون بهتر میدونید)
آق احسان انگشتمون در اومد اینقده گفتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب دوباره میگیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید سیمز با کرک جدید میخریدی آخه اون اولا تو کشور کرکش رو درست نزده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه منم خودم 8 هزارتومن بی خودی دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میتونی بری یا سیمزت رو پس بدی یا کرک دانلود کنی یا چی؟ بهترین کار رو بکنی :27:
مثلا بیای سیمز Sims2 Pets رو بخری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم قسمت خونه سازیت درست میشه هم امکانات بازی بیشتر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خودم همین جوری درست کردم مشکلم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خود دانید...یا پول تلفن یا 1 یا 2 تومن سیمز :27:
تقریبآ سیزده مگابایتهنقل قول:
و قیمت بسته ی الحاقی هم 500 است
من sims 2 pets رو همین امروز خریدم. ولی مثل اینکه cd مشکل داره. اصلآ به مرحله ی نصب نمیرسه.
این هم erorr سی دی:
This Product requires an installerd copy of the Sims 2. Please instal the Sims 2 before installing this product.
باید چی کار کنم؟:19:
سی دی مشکل ندارهنقل قول:
باید اول بازی sims 2 رو نصب کنی بعد بسته ی الحاقی pets رو
OK
بچه ها همه سعی کنین خونه هاتون رو بزارین
منم چند روزه میزلرم
آره ميشه ولي من تا حالا نساختم:46:نقل قول:
خواهش ميشه:10:
میخواستم یه سوال بپرسم::31:
میشه چند بسته ی مکمل رو مثل Pets . Season... روی یک ورژن از سیمس دو نصب کنیم؟:46: