سلام به همه دوستان ، بنده یه هارد 500 مکستور STM داشتم ، حدود 300 گیگ اطلاعات خیلی مهمی داشتم که غیر قابل بازگشت هست ، مثل پروژه هایی که انجام دادم و اطلاعات شخصی.
چند ماه پیش هارد سوخت ، دلیلش رو دقیقاً نمی دونم ، شاید فقط بردش سوخته بود ، شاید logical یا مکانیکی عیب کرده بود.وقتی می خواست از روی هارد بالا بیاد هنگ می کرد و ... هیچ!
در هر صورت فرستادم گارانتی سازگار ، و چون بردش قبلاً باز شده بود گفت با هزینه درست می کنه ، 15 تومن گرفت و هارد سالم تحویلم داد.
خوب تا اینجا که هیچ مشکلی نیست .... ولی وقتی هارد رو گرفتم ، پارتیشن بندیش پاک شده بود. از Recovery consol نصب ویندوز XP ،
Master Boot Record رو دوباره نوشتم. فایده ای نداشت. با نرم افزار partition tabel doctor هم تست کردم ( این برنامه مشکل از بین رفتن پارتیشن ها رو قبلاً بر طرف کرده بود و من فکر می کردم که این بار هم بتونه) ولی جواب نداد ، اصلاً پارتیشنی پیدا نکرد. بعد دوباره پارتیشن بندی کردم و با نرم افزار های ریکاوری هم تست کردم حتی 1 فایل هم پیدا نکرد( البته بعد از پارتیشن بندی اطلاعاتی روی هارد نریختم.)
حالا یکی بیاد منو راهنمایی کنه ، تو رو خدا کمک کنید که زندگیم توی این هارد کوفتیه! :41: