نقل قول:
البته نکته جالب اینجاست که ممکنه هیدان هنوز نمرده باشه.!!!وقتی داشت میرفت زیر آوار رو یادتونه
این کابوتو که الان هر کی رو بخواد میتونه زنده کنه.:5:الان که اینو گفتی یه سری به مانگا زدم دیدم این احتمال 90 درصد امکان داره که هیدان زنده باشه.صفحه آخر مانگا 489 و صفحه اول و دوم 490 رو که نگاه کنین میبینین که کابوتو, ایتاچی - ساسوری - دیدارا - کاکوزو - ناگاتو رو احضار میکنه ولی خبری از هیدان نیست.!!!!!!!!!!:5:
چرا هیدان رو احضار نکرد؟؟؟:41:اون تابوت آخری رو که احضار کرد و توبی کلی جا خورد که نمیتونه هیدان باشه چون فکر نکنم هیدان تا این حد برای توبی تعجب آور باشه.:13:
یه نکته دیگه که یادمون رفته بود و تو مانگا 490 بود اینکه کابوتو همه اینکارا رو برای توبی انجام میده تا ساسوکه رو بدست بیاره.توبی هم بهش گفت تا وارد جنگ نشی نمیزارم ساسوکه رو ببینی.:5:
نقل قول:
یکی از نبرد های مورد علاقه من همون نبردی بود که شیکامارو هیدان رو شکست داد ! خیلی مبارزه عالی بودش
برای من که بهترین مبارزه بوده تا حالا.:40:
نقل قول:
من فقط از این می ترسم که کابوتو نامرد جیرایا یا یوندامه رو با تکنیک احضار ادوتنسی احضار کنه که با این کار احساسات ناروتو رو به هم بریزه!!!!!!!!!!!1111
به عجب نکته ای ای اشاره کردین.:18:اگه اینطوری باشه که احتمال موفقیت کابوتو بیشتر میشه.:41:
نقل قول:
فکر نکنم هکاگه اول ودوم رو بتونه احضار کنه چون روح اونا توسط ساندایمه مهر شده...به نظرتون میشه دوباره اونارو احضار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی مگه روح یوندایمه توسط خدای مرگ موقع مهر کیوبی گرفته نشد...من اشتباه میکنم یا اونائی که روحشون توسط خدای مرگ گرفته شده دوباره میتونن احضار بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
کلا منظورم از هوکاگه ها افراد خفن بود.ولی فکر کنم بازم بتونه احضارشون کنه.:13:از دوستان کسی در این مورد اطلاعی نداره؟؟؟