نقل قول:
سلام.باز هم میگم فیلمبرداری fz28 با موبایل هیچ فرقی نداره چون هر دو بیخود هستن.وقتی فیلمبرداری یه دوربین بیخود هست میخوای باش چکار کنی؟درسته که fz28 به خاطر رزولوشن بزرگتر فیلمبرداری خیلی بهتری از موبایل داره ولی باز در عمل و در تماشا چنگی به دل نمیزنه.پس چشم هات رو باز کن.
لازم نیست که شما حرف های بنده رو تائید کنی یا نکنی.چون شما غیر از fz28 هیچ دوربینی رو قبول نداری.
عکس های بطری ها رو دانلود کن و با هم مقایسه کن.رنگ سبز شیشه رو کسی نمیگه .من چشم دارم و دارم میبینم که تنها fz28 حتی در ایزوی 100 هم رنگ ها رو سبز کرده.اگه بین شیشه ها که پشت عکس باشه(محوطه سفید بین شیشه ها)رو خوب نگاه کنی متمایل به سبز شده.
برای من همینقدر که فهمیدم در شب عکس هایی به خوبی دوربین های دیگه نداره کافی هست.
اگه قرار باشه عکس رو دستکاری کرد که میبری داخل نرم افزارهای زیادی که هست مثل DCEnhance و کلا نویز عکس رو میگیری رنگها رو کم وزیاد میکنی و تغییرات زیادی که میشه روی عکس انجام داد.
چه خوب بود به جای سفسطه کاری حقیقت رو قبول میکردی.
جالب اینجاست که فقط در مورد fz28 واکنش نشون میدی و تمام عیب های این دوربین رو با حرف های بی اساس میخوای بپوشانی و در عوض دوربین های دیگه رو خراب میکنی.
اینکه دیگه ناراحتی نداره.اینقدر یعنی حرف های من برات گررون تمون میشه؟
عزیز جان همونطور که شما نظر میدهی من هم حق نظر دادن دارم.من نظرهام رو میگم تا دوستان عیب هاش رو بگیرن ولی شما مدام داری من رو بی سواد خطاب میکنی.دوست ندارم تحصیلاتم رو بگم چون اینجا در محیطی دوستانه قصد بررسی دوربین ها رو داریم نه دعوا.شما اگه دوست داری دعوا کنی اون دیگه بر میگرده به خود پسندیت.
دانی چرا آیینه ات غماز نیست؟؟.............. چونکه زنگار از رخش ممتاز نیست
به شما توصیه میکنم که به جای اینکه وقتت رو تلف کنی و بخوای اعصاب خودت رو به هم بریزی کمی معقولانه تر برخورد کن.
من دوربین های زیادی داشتم و با ایزوهای مختلفی هم کار کردم.با دوربین یک کیلویی هم از 15 سالگی کار کردم.
اینقدر نسبت به یه دوربین تعصب نداشته باش.چون چشم به هم بزنی چند ماه دیگه دوربین هایی بهتر و پیشرفته تر به بازار میاد و همیشه که نمیخوای از یه دوربین استفاده کنی.
باز هم میگم حتی در همون عکس بطری ها که با ایزوی 100 گرفته شده به رنگ سبز تمایل پیدا کرده.
شما اگه نمیتونی تشخیص بدی اون دیگه بر میگرده به دلت که دوست داری همه چیز دوربینت رو مثبت ببینی.
اگه دوست داشتی اسم دوربین هایی که 12 سال باهاشون کار کردم رو برات مینویسم تا بفهمی که .....
امیدوارم حقیقت ها رو قبول کنی.چون زندگی پر از حقیقت های تلخ هست.میگن حقیقت تلخه.اینم نمونش که بعضی ها دوست ندارند واقعیت ها رو قبول کنن.
موفق باشید.
نقل قول:
باز هم میگم فیلمبرداری fz28 با موبایل هیچ فرقی نداره چون هر دو بیخود هستن.وقتی فیلمبرداری یه دوربین بیخود هست میخوای باش چکار کنی؟
به نظرم چيزي كه بيخود است اظهار نظر هاي بي منطق شما است
نقل قول:
لازم نیست که شما حرف های بنده رو تائید کنی یا نکنی.چون شما غیر از fz28 هیچ دوربینی رو قبول نداری.
من حرفاي شما را تاييد نميكنم ميترسم ديگران با حر فهاي شما به انحراف كشيده شن
نقل قول:
عکس های بطری ها رو دانلود کن و با هم مقایسه کن.رنگ سبز شیشه رو کسی نمیگه .من چشم دارم و دارم میبینم که تنها fz28 حتی در ایزوی 100 هم رنگ ها رو سبز کرده.اگه بین شیشه ها که پشت عکس باشه(محوطه سفید بین شیشه ها)رو خوب نگاه کنی متمایل به سبز شده.
مفهوم رنگ سبزم متوجه شديم:16:
نقل قول:
من دوربین های زیادی داشتم و با ایزوهای مختلفی هم کار کردم.با دوربین یک کیلویی هم از 15 سالگی کار کردم.
اینقدر نسبت به یه دوربین تعصب نداشته باش
نقل قول:
گه دوست داشتی اسم دوربین هایی که 12 سال باهاشون کار کردم رو برات مینویسم تا بفهمی که .....
اسم دوربين هاتم هم برايم مهم نيست چون چيزي را ثابت نمي كنه از اظهار نظرهات همه چيز پيداست
نقل قول:
امیدوارم حقیقت ها رو قبول کنی.چون زندگی پر از حقیقت های تلخ هست.میگن حقیقت تلخه.اینم نمونش که بعضی ها دوست ندارند واقعیت ها رو قبول کنن.
شما مدام حرفهاي بي مفوم مي زنيد. اگه اينترنتتان ميتونه عكس هاي من رو لود كنه ميبينيد تقريبا دارم تمام عكس هاي آن سايت را در اينجا قرار ميدهم. و مفهوم حقيت به مانندمفهوم اختلاف فاحش را نمايان ميكنم :16:
شما حتي حر فهاي نويسنده سايت را قبول نداريد و فقط تاكييد ميكنيد به مشاهدات خود بعد صحبت از حقيقت مي مي كنيد؟
نقل قول:
گه قرار باشه عکس رو دستکاری کرد که میبری داخل نرم افزارهای زیادی که هست مثل DCEnhance و کلا نویز عکس رو میگیری رنگها رو کم وزیاد میکنی و تغییرات زیادی که میشه روی عکس انجام داد.
واقعا شما از 15 سالگي عكاسي ميكنيد؟ :31:با اين اظهارات خلاف آن را ثابت مي كنيد. اگه تمام مراجعتان تنها يك سايت نبود وكمي در مورد عكاسي بيشتر مطالعه مي كرديد مي ديد كه حتي حرفه اي ترين عكاس ها اظهار دارن كه اگه با بهترين دوربين ها هم عكس بگيريد به اين مفهوم نيست كه عكسها نيازي به اديت به وسيله نرافزار ندارد. و نرافزار نقش مهمي را در عكاسي را ايفا ميكند. ديگه چه برسه به دوربين هاي اين رده.
نقل قول:
دانی چرا آیینه ات غماز نیست؟؟.............. چونکه زنگار از رخش ممتاز نیست
به شما توصیه میکنم که به جای اینکه وقتت رو تلف کنی و بخوای اعصاب خودت رو به هم بریزی کمی معقولانه تر برخورد کن.
من كاملا به اعصابم تسلط دارم ولي مشخصه اين شما هستيد شعر و حرفهاي بي ربط ميزنيد و اين نشانه چيست؟:16:
من نمونه عكس هاي خود را كه اظهاراتت را نقض ميكنه قرار دادم اون موقعه مي ياي حرف هاي خارج از بحس ميزني ؟ بعد ميگي حر فهاي من نامربوط است؟ :31:
دوستان من باز هم مي گم اگه لازم باشه 1000 بار ديگه ام تاكيد ميكنم من رو هيچ برندي تعصب ندارم ولي در برابر اظهارات بي منطق واكنش نشون ميدم واين به خاطر جانب داري از برند خاصي نيستم و به اين خاطر است كه مي ترسم دوستي كه به اين سايت مراجعه ميكند و قصد انتخاب دوربيني را دارد بر اساس چنين اظهارات بي منظق انتخاب درستي نتواند داشته باشد و تا آنجا كه مي توانم حرفهايم را با آوردن دليل بيان ميكنم نه با آوردن اضهار نظر شخصي