سلام دوستان عزیز
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=208473
سلام دوستان عزیز
لطفا در نظر سنجی شرکت کنید.
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=208473
خوب من یک اطلاع کلی از وضعیت اسامی میدم و چند خبر:
1:چارلز:گاگو
2:mbn:کاسیاس
3:کسری:نیستلروی
4:ممد:په په (فعلآ)
5:بلاستر:کانوارو
6:سم فیشر 08:مربی تیم(حالا هر کسی که مربی باشه چه مورینیو و چه شوستر)
7:end :فعلآ مشخص نیست زیرا یه دوماهی است که ازش خبری نیست...
8:و در اخر خودم:با رای اکثریت دوستان:رائول گنزالز بلانکو(البت اینو بگم که اگه end عزیز برگرده لقبشون بر خواهد گشت)
هر کسی که دوست داره با ما باشه اگه دوست داشته باشن هر اسم مستعاری رو دوست داشتن بگن ...
این هم والپیپر هیگواین واس دوستداران این بازیکن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ممد (بلستر) مگه این دختره رو نداده بودم دست تو ؟؟؟
دوباره که ول می چرخه ...
عجب....
کاش رئال حذف نمیشد ....
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید در ایران و به نقل از تریبال فوتبال مربی آلمانی رئال مادرید همچنان مصمم است که خاویر ساویولا باید در لیست فروش باقی بماند. با توجه به مصدومیت چند هفته ای نیستلروی هنوز فرصتی برای این مهاجم جوان به دست نیامده است.
ساویولا گفت: با توجه به حضور کمی که در این فصل در رئال مادرید داشتم مصمم هستم که در پایان این فصل سانتیاگو برنابئو را ترک کنم.
خدا رو شکر..
کسرا جان دیدم هستی گفتم سلامی بگم ولی چرا اینقدر کم و دیر میایی تاپیک؟
خوب واس این اومدم که همین حالا داشتم یه فیلم از گلهای برتر رائول میدیدم که بینظیر است و به شما هم توصیه میکنم که حتمآ ببینید...
اینم ادرسش:
یادتون نره حتمآ ببینید معرکه واقعآ که رائول اون زمان ها یه پا مارادونا بوده واس خودش میگی نه نگاه کن.کد:www.youtube.com/watch?v=BDK-a3uOn5s
احمد می گم دل رو زدی به در یا دیگه شب ها هم می ایی ؟؟؟
ببخشید رائول صدات نکردم....
سلام به همگی
سال نو مبارک، امیدوارم تعطیلات خوش گذشته باشه...
به به ...به به... ایول رئال...
مربی !!! :دی
خیلی ممنونم :دی
ا حتی لقب مربی رئال هم باعث افتخاره ;)
راستی خبر دارین که مورینیو داره با اینتریا مذاکره میکنه ؟ خدارو شکر که هنوز اینوریه ;) و نرفت بارسا
ساویولا در لاتزیو
به گزارش سایت هواداران رئال مادرید در ایران و به نقل از سایت گل
باشگاه لاتزیو به دنبال به خدمت گرفتن خاویر ساویولا میباشد
احتمال احضار فابيو کاپلو به دادگاه به جرم عدم افشاء اطلاعات
فابيو کاپلو سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس به اتهام پنهان نگه داشتن اطلاعات در دادگاهي در ايتاليا حاضر خواهد شد.
به گزارش شبکه تلويزيوني اسکاي نيوز،فابيو کاپلو سرمربي ايتاليايي تيم ملي فوتبال انگليس به اتهام افشا نکردن اطلاعات در دادگاهي در ايتاليا حاضر خواهد شد. فابيو کاپلو قبلا در دادگاهي در رم که شش شاکي وي را به تهديد و خشونت عليه بازيکنان فوتبال براي قبول مفاد قرارداد متهم کرده بودند شهادت داده بود ولي گفته مي شود وي اطلاعات کافي ارائه نکرده است. اين اتهام مرتبط با يک موسسه بين المللي فوتبال در ايتاليا است.
اسکاي نيوز به نقل از منابع قضايي ايتاليايي ادامه مي دهد، در حال حاضر يک دادستان ايتاليايي به دنبال گشودن پرونده
اي عليه کاپلو به جرم عدم افشاء اطلاعات است.
واقعا ؟؟؟نقل قول:
باید بیاد رئال من نمی دونم...
رونالدینیو هم که با رئال و چلسی داره مذاکره می کنه وعلوم نیست چی بشه ولی به احتمل زیاد می ره چلسی
چون قرار بود لمپارد بیاد بارسلونا ....