حذف شد!! تکراری بید...
Printable View
حذف شد!! تکراری بید...
دوست من این مدلی که 5700 نشون میدخ خیلی بهتره..و کار کردم باهاش آسون تر....نقل قول:
درسته فیلم برداریش MP4 هست و اصلا به هیچ عنوان به فیلم برداریش شک نکن ...عالیه ..خیلی خوبه و صدای محیط رو هم خیلی عالی میگیره...
آره من در مورد این گوشی اطلاع خوبی نداشتم این سوالو پرسیدم واز توضیحاتتان فهمیدم گوشی خوبی باید باشد فقط یه سوال قیمتش جدیدن چقدرهنقل قول:
توی شیراز الان 265 تومن هست....نقل قول:
البته شیراز یه کم ارزونتر هست ....
معلوم نیست چه خبره الان یه لینک دیگه تو نوکیا دیدم نوشته حداکثر 2 گیگ ساپورت می کنه:نقل قول:
کد:http://mea.nokia.com/A4382107
درسته خود نوکیا هم قاطی کرده...نقل قول:
توی صفحه اول مشخصات 5700 نوشته بود تا 4 گیگ اما من فایل PDF مشخصات رو که دانلود کردن نوشته بود 2 گیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونم بهتره چون یه مدتی با ان 70 کار می کردم...نقل قول:
اگه کسی علت افزایش ناگهانی قیمت 5700 در تهران رو میدونه لطفا بگه
asd rofagha جان دلیلش اینه که مثل اینکه تازگیها امکانات بالای 5700 رو کشف کردن!!مثلا تازه فهمیدن سی پی یوی 5700 قویتر از ان95 هست!!ال سی دی 5700 مثل ان95 هست!!سیمبین 5700 مثل ان95 ورژن 9.2 هست!!صدای 5700 استریو و با کیفیت هست و الی اخر!!!!!!!!!!!!!!
امین..هنوز هم مثل اول تاپیک مشخصات گوشی رو خوب توضیح میده..بعد هر جملش هم دوتا علامت تعجب هست!!نقل قول:
راستش منم نمیدونم چرا یهو کشید بالا..اما فروشنده های تهران دنبال بازار گرمی هستن ..تا ببینن یه چیزی طلبه زیاد داره سریع گرونش میکنن