ببخشید این عکس زیرعکس جنرالی که من دارم حالا میخواستم ببینم این همون زرو یایکی دیگه است
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اسمش(Command & Conquer 4 Tiberian Twilight)
Printable View
ببخشید این عکس زیرعکس جنرالی که من دارم حالا میخواستم ببینم این همون زرو یایکی دیگه است
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اسمش(Command & Conquer 4 Tiberian Twilight)
کپی کردن چهارتا تانک تو یه جای دیگه این قدر سخته که ورِن سومتون هی عقب میفته؟
. این ورِن 3 مشکلش چیه؟ مردیم بابا . خوبه شما ها بازیساز حرفه ای نیستید . وگرنه اگر میخواستید موتور بازی رو خودتون بنویسید و بازی رو خودتون درست کنید فکر کنم یه 20 سالی طول میکشید!:41:
سلام عکس که نیست ولی از اسم معلومه نه این بازی بازی تایبر یم هستش این بازی ها بعد از بازی جنرال ها ساخته شد که اصلا متفا وت هستند جنرال 2 در حال ساخته و در سال 2013 منتشر میشه بر ای داانلود بازی جنرالها با حجم کم بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :20:نقل قول:
سلام اولا خیلی بی محبتی که اینقدر بی محابا حمله می کنی ... :41:دوم اگه آسونه شما یک مد بساز فقط چند تا تانک اضافه کن دیگه هیچی ببینیم چند مر ده حلاجی ..... :46:سوم ما این کار را بد ون چشم داشت داریم انجام می دیم و ضمنا وقتی منتشر شد می بینید چه تعقیر اتی بازی کرده فقط پیشنها د می کنم سیستمتون را ار تقا بدید .....:11:نقل قول:
سلام
برهمه شما عزیزان درجواب این چند تا نقل قول دوستان
خرمن کوفتن گاو نرمیخواهدو مرد کهن
دوستان ما فارسیم نه انگلیسی که به راهتی با نرم افزار ها وادیتشون و ساخت بازی و نرم افزار کنار بیاایم
همین که بخوای زبان انگلیسی رو در حد همین کار ها یاد بگیری خودش نصف عمرو میگیره نصفو نگیره 30%رو که میگیره
بعدش جالب ترینش اینه که دوستانی که انقدر ساده در مورد این کار ها حرف می زنن در عمل نمی تون با یک نرم افزار انگلیسی زبان کار کنند و دنبال آموزش کار با اونو میگردن درحالی که اون نرم افزار نوشته چکار باید کرد طرف گیج میشه
بماند که بخوان این کار هارو کنن فکر کنم یک 20سالی باید وقت سرف کنن فقط ادیت یاد بگیرن دیگه بقیشو خودتو بخونید
پس تا از سختی کار چیزی نمی دونید الکی یک تایپ ندین
من واقعن به اقای منصوری و تیمشون خسته نباشید عرز می کنم
اقای منصوری اگر درمورد تکسچر و مودل چیزای فهمیدین منو بدون اطلاع نزارید
موفق باشید یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود من CrazyMod رو دانلود کردم که فایل زیپ هست
وقتی از حالت فشرده خارج میکنم دوتا فایل هست به نام های CrazyMod.big و Readme وقتی فایل ها رو در محل نسب جنرال زرو کپی میکنم و وارد بازی میشم این ارور رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیلش چیه ؟ کمکم کنید ممنون میشم
کسی نیست به من کمک کنه :9:
شما بایدقبل از نصب هر مدی اول بازی را آپدیت کنید یا پک 1.04 را روی بازی نصب کنید و قبل از همه این کار ها از اصل بازی یک پشتیبان بگیر ید تا مجبور به نصب مجدد بازی نشید ...... بر ای این کار بر ید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون ارور رفع شد
اما من توی بازی فقط یه تانک جدید دیدم
یعنی تفاوتش فقط همینه ؟
چنتا مد خوب که خودتون بازی کردین بهم معرفی کنید لطفا
اگه تونستید لینک دانلودش هم برام بذارید
مرسی