یه مشکل بزرگ تو آهنگ " چرا " هست. دقیقا دقیقه 1:29 آهنگ یه جورایی خیلی خارج میشه!
Printable View
یه مشکل بزرگ تو آهنگ " چرا " هست. دقیقا دقیقه 1:29 آهنگ یه جورایی خیلی خارج میشه!
هنوز در شوک این آلبوم بینظیرم!!!!!!!!!! واقعا نمیدونم چی بگم...هر آهنگ برای خودش یه آلبوم بود...واقعا دفعه ی اول نتونستم درک کنم و توی شوک بودم....
به نظر من باید این آلبومو برای کسایی که مشکل روحی دارن ممنوع کنن چون آدمو تا مرز خودکشی میرسونه
آلبوم اومد همه هم گوش دادن و حال کردن .
منم خریدم و گوش دادم و لذت بردم .
ولی 2 دقیقه تعصب رو بذارید کنار منصفانه بحث کنیم ...
آلبوم خوب بود ولی فوق العاده نبود .
البته شایدم با توجه به مشکلات مجوز و ... بشه گفت فوق العاده بود ولی انصافا به پای آلبوم نفسهای بی هدف محسن یگانه نمیرسید ...
قبول دارییییییییییید؟
به نظر من که فوق العاده بود
واقعا نمیتونم بگم کدوم آهنگش بهتره هر کدوم از اهنگاش به نوعی قشنگن ( ولی تا حالا آهنگ کجاست بگو رو بیشتر از همه گوش کردم )
حتما این آلبوم رو چندین بار گوش کنین !
نوچ:10::10::10:نقل قول:
شيراز هنوز نيمده
اين چه وضعيه
هر کسی نظری داره و نظر همه محترمه ...:10:نقل قول:
ولی باید این سوالو 1 ماه دیگه میپرسیدم چون آلان آلبوم تازه در اوده همه تو کفشن ...:20:
ها دقیقا !نقل قول:
به نظر من باید این آلبومو برای کسایی که مشکل روحی دارن ممنوع کنن چون آدمو تا مرز خودکشی میرسونه
البته درک بعضی آهنگها یکم سخته قبول دارم :20: اما 7 ساعت یه آهنگ رو با هدست گوش کردید رفت تو مغزتون میفهمید چی میگه ! ! !
معرکسسسسسستتتتتتتت
نمی دونم چرا بعضی ها ایراد الکی میگیرن
همهههه ییییییییییییییی اهنگها عالی هستن
مخصوصا یه شاخه نیلوفر که خیلی با این ترک حال می کنم
باور کنین من از دیروز تا حالا دارم مدام این اهنگ ها روگوش میکنم
حتی صبح که از خواب بیدار شدم ناخدا گاه سریع اهنگ یه شاخه نیلوفر اومد تو ذهنم
از بس شب قبل از خواب گوششون کردم
یه شاخه نیلووفررر عالیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــه
اتفاقا 1 ماه دیگه اصلا نمیتونی این سئوالو کنی!!!!!!! الان ممکنه تک و توک پیدا بشن بگن زیاد راضی نبودیم.ولی وقتی اونا چند بار گوش بدن به عمق زیبایی آهنگها پی میبرن............نقل قول: