سلام..
می شود بلندگوهای جلوی پراید راکه ۱۰ اینچی هستند..با یک بلندگوی۶اهمی با همان اینچ تعویض کنم...مشکلی برای پخش پیش نمی اید؟؟
سلام..
می شود بلندگوهای جلوی پراید راکه ۱۰ اینچی هستند..با یک بلندگوی۶اهمی با همان اینچ تعویض کنم...مشکلی برای پخش پیش نمی اید؟؟
سلام خیلی ممنونم:n40:نقل قول:
بله درسته کلا محصولات آسیایی کمی کاهش کیفیت دارن ولی باز هم نسبت به پولی که پرداخت میشه صداش خوبه. البته این نظر من هست
به طور کلی و در هر شرایطی انتقال داده از طریق کابل بهتره تا بی سیم.
سلامنقل قول:
به نظر من برای موزیک گوش کردن در منزل نباید ساب ووفر داشته باشیم. البته بیشتر سیستمهای خوب مد نظر هست.اما اگر آمپش خروجی ساب داشته باشه بله میشه بهش ساب ووفر هم متصل کرد منتها با توجه به مشخصات فنی اعم از توان و امپدانس و..
سلامنقل قول:
اگر واقعا تا ولوم 30 رو همه موزیکها دیستورت ندارید که خیلی برای من عجیبه نه نیازی به آمپ ندارید.چون مگر قراره همواره تا انتها ولوم رو باز کنید؟!!:n04:
اما اگر مثلا روی 25 صدا کمه و باید همیشه برای داشتن یه حجم مطلوب ولوم رو بالا قرار بدین بله توصیه میشه یه آمپ مناسب تهیه کنید.
سلامنقل قول:
پخشها با امپدانس 4-8 اهم در خروجی اسپیکرهاشون کار میکنند. پس نباید موردی پیش بیاد.
سلام..حمیداقای عزیز..نقل قول:
سوال دوم را برای همین پرسیدم برای بلوتوث وکابل برای اینکه امروز رفتم کنوود bt600uبگیرم دیدم فرقش با x400 به غیر از اکولایزر پیچیده وصفحه پنل کوچک u600 فقط بلوتوث از x400بیشتر دارد..در صورتی که ۸۰هزار تومانu600گرانتر بود؟؟؟برای همین مردد شدم ونخریدم تا از شما مشاوره نهایی کنم...
سلام به همه.
من یه جفت باند بیضی هلیکس دارم e69x.
حالا برای پخش به نظرتون کنوود x400 بگیرم یا پایونیر 7750 ؟
میدونم که تفاوت قیمتشون چقدره؛ اما هم کیفیت و هم بیس سیستم برام مهمه.
آخه یه بنده خدایی میگفت که برای باندهای کیفیتی، اگه بیس هدیونیت قوی تر باشه بهتره و نظرش با پخش پایونیر بود.
لطفا مشورت بدید دوستان.
بنظر من سونی یا الپاین بگیری بهترهنقل قول:
خودم کنوود دارم ولوم بیشتر از 35 نداره پایونیر هم صدای میدرنج خوبی نداره
بنظر من پخش سونی و الپاین بهترن
سونی مدل xb100bt با خروجی 5ولت محشره تازه 40وات ار ام اس به هر باند میده
مرسی از جوابت؛ اما این مدل سونی که گفتی، گرونه واسم! :n02:
ولوم پخش هم تأثیری توی صدا نداره ها؛ مهم وات خروجیه.
اصلا معلوم نیست چجوریه!
اهنگ کیفیتی با بیس کم گذاشتم تا ولوم 35 که ولوم آخره گذاشتم اصلا کیفیت خراب نشد
رو اهنگای با بیس بالا هم تا ولوم 28-30 صدا خوبه ولی رو همون ولوم 30 ماشینو میلرزونه
مشخصه که پخش قدرت بیشتر نداره چون رو اهنگ باکیفیت با بیس کم رو اخرین ولوم (ولوم35) صدا خراب نمیشه
چطور ممکنه باند 100وات ار ام اس که مخصوص امپلیفایره بدون امپ صداش تا ولوم اخر خراب نشه؟!
برادر من خواهشن اگه در مورد چیزی اطلاع ندارین دوستانه دیگه رو اشتباه راهنمایی نکنید :n34:نقل قول:
اخه ولوم پخش چه ربطی به قدرت پخش داره که همش همین حرف رو میزنید :n34:
من نمیدونم با یه جفت باند چجوری ویبره و بیس میگیرین بدون امپلی فایر که در و دیوار ماشین هم براتون بندری میرن:n13:
لطفا و خواهشن اینجوری بقیه رو راهنمایی نکنین .:n35:
سلامنقل قول:
دوسته من اگه بیس زیاد براتون مهم باشه که از e69 نمیتونید بیس زیاد بگیرید چون این یه نوع باند کیفیتی هستش و در حد خودش فقط بیس میزنه.
انتظار چندانی نداشته باشین ازش.
صدای پخش هم اون بنده خدا درست گفته که صدای بیس پخش های پایونیر بیشتره اما این پخشای جدید که داره میده بیرون نه صدای جالبی داره نه کیفیت ساخت خوبی.صدای یکسانی هم دارن تقریبا تمام مدلهای جدیدش تیز و بیس هم خیلی مصنوعیه.
من نظرم x400 کنووده چون هم کیفیت ساخت خوبی داره هم صدای رو به طبیعی تری داره.باز هم صدا سلیقه ایه اگه صدای تیز دوس دارین پایونیر اگه طبیعی تر و فلت تر کنوود.