نقل قول:
جایی نوشته یا از کسی شنیدین؟ یعنی اعتبار خبر تا چه حد هست؟
Printable View
نقل قول:
جایی نوشته یا از کسی شنیدین؟ یعنی اعتبار خبر تا چه حد هست؟
5 ساعت دیگه میشه اول اسفند .بنظرم این پست های اخیر کلا مورد داره اگه مبین نت میخواست همچین تغییربزرگی بده اعلام میکرد .تو حساب کاربری پیغام نداده بود تو سایت هم نوشتهنقل قول:
در همه طرحها، مصرف از ساعات ۲ تا ۸ صبح رایگان است.
نمیدونم چی بگم ولی این انجمن شما و چندتا دوستای دیگه میدونید اعتبارش لاقل برای ما بیشتر خود مبین نته .دوستانو دشمنان با منبع حرف بزنیم
لطفا از ارسال پست های بی ربط، بی منبع و شایعه پراکنی خودداری کنید. همچنین از الفاظ مناسب استفاده کنید./
بله منبعش معتبر هست ... حالا لطف کردن پست من رو پاک کردن اما مطمئن باشید همچین اتفاقی میوفته ... گفتم که درجریان باشید یه وقت حجم اشتباه کم نشه
نقل قول:
الان که نزدیکهای ساعت یک نیمه شب هست هنوز توی سایت مبیننت و بخش همیشگی مربوط به این موضوع، گفته که از ساعت ۲ نیمه شب تا ۸ صبح مجانی هست. یعنی میشه اونجا بنویسن ۲ تا ۸ و بعد ۳ تا ۷ حساب کنن؟ نمیشه منبع رو معرفی کنید؟
زنگ بزنید پشتیبانی میگن بهتون ... منبع ازین معتبر تر
واسه خودمم سواله که چرا تو سایت نزدن
نقل قول:
خوب این رو اول گفته بودین مشکلات تائید خبر هم کمتر میشد. حالا خودتون از کجا بار اول شنیدین بماند چون جایی ندیدم همچین خبری نوشته شده باشه.
در هر صورت قضیه درست هست و بعد از زنگ به پشتیبانی و کلی پرسیدن مشخصات و بالا و پائین کردن به زور قبول کرد که بله از ساعت ۳ شب تا ۷ صبح شده. دیدم دیگه طرف کارهای نیست که بخوام ازش بپرسم پس چرا توی سایت خبر ندادن. البته برای من که راس ساعت ۲ و ربع اینترنت قطع شد و تا زمان ادیت مجدد پست حدود بیست دقیقه قطع بود. نوشته رو با اینترنت سیمکارتی نوشتم و الان با مبیننت ادیت کردم.
برای شروع و اتمام زمان رایگان قبلاً با وجود احتمالات قریب به یقین، تا حد زیادی معلوم شده بود که ساعت مجانی حدود یک ربع بعد و یک ربع قبل از ساعت اعلامی شروع و تموم میشد ﴿مثل قطعی فعلی امشب که ساعت دو و ربع بود﴾. یعنی کل زمان مجانی فقط حدود ۵/۵ ساعت بیشتر نبود. الان با این ۲ ساعت کم کردن، میشه حدود ۵/۳ ساعت. یعنی فقط توی همین زمان کم میشه مجانی دانلود کرد. تازه کم کردن عمدی سرعت بماند یا انواع قطعی به بهونههای مختلف رو هم باید حساب کرد.
با وضعیت فعلی میشه حدس زد که به احتمال زیاد گروون کردن دم عید هم توی راه هست. یعنی هم کمفروشی و هم گروونفروشی.
به نظرم مبیننت با وجود کم کردن انتخابهای توی بخش اشتراک و بخصوص حذف اشتراک نامحدود و اینجور کمفروشی یه جورایی بدش هم نمییاد که مشتریهای عادی و غیرسازمانی اون کمتر و کمتر بشه و عده زیادی کوچ کنن و برن به سمت ADSL. هر کس هم مجبوره بمونه باید نقرهداغ شدن رو تحمل کنه.
اخه داداش من پستهای اطلاعاتی زیاد میزارم از مبین فک نمیکردم کسی قبول نکنه ....
از یکی از اشناها که کار میکنه اطلاعات گرفتم
یه چیز دیگه هم اضافه کنم طرح های نامحدود از سال جدید اضافه میشه :دی
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام
اقا این مبین نت حجم خوری داره؟
من دیروز 100 مگ گرفت هیجی دان نکردم فقط دوتا سایت باز کردم بعد رفتم بیرون اومدم دیدم اتمام اعتبار زده:o
من هرچی حجم میگیرم تموم میشه ماشالا تو یک ماه بدون دانلود 7 گیگ میره چجوریه حجم میخورن؟؟
یا شب ها دان میکنم حساب میشه؟؟؟؟
خوردن رو داره ولی تو مقدارش اختلاف نظره . :دی کلا بخش گزارشش خیلی دقیق نیست که بشه تست کرد .من الان چند بار خاموش روشن کردم هنوز گزارش ۲ روز گذشته رو نشون میدهنقل قول:
یااااااااااااااااااا خوده خوده خدانقل قول:
پس یعنی واقعیه!!!! ۶ ساعت شبانه شده ۴ ساعت!!!! :دی اوتو تو سابیدیم به علک که
ممنون بابت اطلاع رسانی :( قیمت ها چه تغییری میکنه؟نقل قول:
حالا دوستان میشه علت اون یک گیگ هدیه این شیاد رو فهمید :دی یاد داستان روباه مکار افتادم !!