دوستانخط من روی چند بسته شده؟ (10000هم وجود داره؟) قبلا روی 4096 بود سرعتم در مقایسه با قبل فرقی نکرده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستانخط من روی چند بسته شده؟ (10000هم وجود داره؟) قبلا روی 4096 بود سرعتم در مقایسه با قبل فرقی نکرده!!!
رو 10 مگ بسته شده دوست عزیز یا همون 10000 به کیلوبایت:n02:نقل قول:
عزیزم من تازه نمایندگیشو گرفتم ( خ نیروی هوایی ) . مودمم zyxel هست که تو سایت شاتل قیمت 75000 تومن زده. اگه خطتون نویز داشته باشه ممکنه هر از گاهی قطع و وصل بشه که زیاد هم اذیت نمیکنه یعنی بیشتر مواقع اصلا نمیفهمی که قطع و وصل شده. منم روزای اول قطع و وصا داشتم ولی الان دیگه ندارم. فکر کنم خودشون روزای اول اینکارا رو میکنن که سرعت پایین بدن :n01::n01:نقل قول:
اگه هر کدومو خواستی بگو برات بزنم. مودمم میای میگیری . معمولا نصف روز هم طول نمیکشه اینترنت وصل بشه. خداییش خیلی سریع کار میکنن البته فقط برای مخابرات اینجوریه.
DSL
Operational Status G992.5 Upstream Speed 513 kbps Downstream Speed 21190 kbps
دوستان خط من رو چند بسته شده ؟
دوستان نت من مدام قطع میشه. ببینید مشکلی نداره ؟
سلام دوستان كسي از قيمت دقيق جشنواره رمضان يكساله خبر داره ؟
ميگن آخه بايد جهت خريد ابتدا رانژه وبعد دوباره ثبت نام بشه وگفتن تو مركز آزادي واقع در ابوريحان انجام ميشه
آخه ميخوام 5مگ بگيرم يا 2مگ يكساله
واينكه حداقل سرعت دانلود توسرعت 2مگ و5مگ چقدر هست؟
ممنون
اقایون ۵۱۲ نامحدود با چند دانلود می کنه؟
شبا با چند می زنه؟
نقل قول:اکانت های ۱ ساله با مودم بیسیم رایگان پیش پرداخت و پس پرداختاگه کسی از دوستان الان از مخابرات اکانت داره باید بره مرکز آزادی بگه اکانتشو جمع آوری کنن بعد بیاد ثبت نام بکنه چون فقط برای یوزرهای جدید تعریف شده بعد
36G یکساله با سرعت 2M با مودم رایگان 181440 تومان
60G یکساله با سرعت 1M با مودم رایگان 200880 تومان
60G یکساله با سرعت 2M با مودم رایگان 226800 تومان
96G یکساله با سرعت 2M با مودم رایگان 356400 تومان
36G یکساله با سرعت 5M با مودم رایگان 226800 تومان
البته همه ی اکانتهای بالا دارای سرعت دو برابر اسمی هستند و همچنین دارای دانلود شبانه رایگان.
هرکی خواست در خدمتیم.:n06:
این اکانت بین 60 تا 70 دانلود داره شب و روز هم فرقی نمیکنه فقط بعضی وقتها که استفاده یوزرها کمه یکمی بیشتر میشه.نقل قول:
128 نامحدود مخابرات,