نقل قول:زیاد قیمت برام مهم نیست....یه چیز خفن میخوامنقل قول:
پخش پایونیر هم دارم
نقل قول:زیاد قیمت برام مهم نیست....یه چیز خفن میخوامنقل قول:
پخش پایونیر هم دارم
نظرتون در مورد پخش Kenwood KDC-200UV چیه ؟
واینکه میگن اکولایزر گرافیک 5 باندی یا اکولایزر گرافیک 3 باندی چیه؟
کنوود تا ولوم 35 بیشتر نداره:n21:نقل قول:
کاش پخش سونی میگرفتم
سلام
میشه به اسپیکر خونگی ساب ووفر وصل کرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
برادره من این حرف هارو یکی بهتون میگه که هیچی از سیستم حالیش نیس.
یعنی چی که 35 تا ولوم داره و قدرت کافی نداره کاش حتما 60تا ولوم داشت شما 50تا زیادش میکردی:n02: اینها اصلا معنی نداره.
پس من که پخشم 33تا ولوم داره باید بزنم تو سرم دیگه :n13:
وظیفه امپ هم واسه قدرت اون 5تا ولوم شما نیس.
امپلی فایر مثه یه تقویت کننده میاد این وسط و باعث میشه که دیگه وقتی ولوم رو تا خرخره بلند میکنید صداتون به هم نریزه و فرکانسها تقویت میشن.
هیچ ربطی هم به اینکه پخشتون 10تا ولو م داره یا 100تا نداره.
9650 پايونر خوبه يا اين الپاين؟؟نقل قول:
بعد بين دوتا باند 718 ex و هليكس e69x كدوم بهتره؟؟
من كيفيت و پرتاب صدا بيشتر برام مهمه
یعنی اگه امپ بزنم فقط کیفیت بالاتر میره درسته؟نقل قول:
اخه من فکر کردم الان پخش 20 وات داره به باندا میده امپ بزنم روش 80 وات به باندا برسه حجم صدا 4برابر بشه یعنی اینجور نیست؟
سلیقه ایه.نقل قول:
من باشم الپاین انتخاب میکنم.
دنبال پرتاب صدا اگه هستین باید میدرنج و سوپر تیوتر استفاده کنید.
بودجه چقدره ؟ اگه فقط باند میخواید به نظرم 7158 جی وی سی انتخاب بهتریه قیمت هم 200 تومن.
اگه امپ استفاده کنین هم قدرت بیشتر میشه و هم کیفیت و دیگه تا اخرین ولوم پخشتون میتونید صدا بگیرید ( به شرطه تنظیم درست).نقل قول:
امپ وقتی میزارین دیگه اون وات پخش بی معنی میشه مثلا الان باند شما 80وات rms روی 4 اهم نیاز داره تا مطلوبترین صدارو داشته باشه حالا شما باید یه امپی انتخاب کنی که روی اون4 اهم باندتون توان مورد نیازش که 80 وات rms هست رو بهش برسونه.
من باندام یه جفت 6950-c1 سونی 100وات ار ام اسه پخشم تا ولوم 35 داره ولی تا 30 که میبرم صدا خراب نمیشه و مثل یه ساب بیس و ویبره داره میخوام بدونم ارزششو داره 400 تومن هزینه کنم برا امپ n1004 سونی و پک سیم و دستمزد؟و تغییراتش خیلی محسوسه؟نقل قول:
یعنی تغییراتی که امپ ایجاد میکنه ارزش 400 تومن هزینه رو داره؟