از طریق 2020 انجام دادم من.نقل قول:
پرداخت هم توی قسمت خرید حجم اومد !!
Printable View
از طریق 2020 انجام دادم من.نقل قول:
پرداخت هم توی قسمت خرید حجم اومد !!
خدایش با مبین نت راحت بودم بینکم در المان زیر 100 بود و سرعت 32mbps بود
اما اینبار به خاطر قیمت ارزون حجم نسبت به مبین نت و فیبر بودن خطم گرفتم
میشه توضیح بدی توی کدوم شهر هستین و کدوم منطقه؟؟نقل قول:
و اینکه صاحب خونه هستین یا مستاجر؟ و سرویس قبلیتون چی بود؟
چون یکی از دوستان من سرعت 128 نامحدود هست و خسته شده از این صورت و به دلیل اینکه مستاجر هست و چند سالی هست نشسته و قرارداد رو امضاء نکرده دارن پیش میرن مخابرات قبول نکرده تا سرعت رو تغییر بده...
ممنون میشم توضیح بدی تا شاید به دردشون بخوره...
مرسی
تهران-نقل قول:منطقه6-صاحب خانه-512 نامحدود
کاری هست بتونم بینکم کم کنم؟اگر نباشه همون مبین نت بهتره
کاری هست بتونم بینکم کم کنم؟اگر نباشه همون مبین نت بهترهنقل قول:
مرسی لطف کردی...نقل قول:
متاسفانه قرار داد رو چندین ساله تمدید نکرده و همینطوری با صاحبخونه در تماسه و براش خیلی سخت شده کار.. چراکه میخواست تغییر سرویس بده اجازه ندادن و خواست جمع آوری هم کنه بهش باز اجازه ندادن..
حالا ببینه میتونه تلفنی تغییر سرویس بده و مشکلی پیش نیاد یا خیر...
سلام. دوستان سرعت شما همچنان اسمی هستش ؟ من نمیدونم چه اتفاقی افتاده بعد از تغییر تعرفه سرعت محدود شد به 2 مگابیت اما الان دوباره اومده رو شانزده. :n02:
نمیدونم اشکال فنی هست یا خودشون اینکارو کردن. اگر کسی میخواد سرویس تهیه کنه حتماً یه سوال بپرسه که میشه سرعت رو بالا بست. :n13:
البته معلوم نیست ممکنه امروز دوباره به حالت قبل برگرده بازم:n29:
با این حجم و کیفیت مخابرات دیگه باید تخلیه کرد. نمیصرفه بخوای نصف شرکت های درست و حسابی حجم بگیری. بد شانسی شاتل پروت خالی نداره تو منطقه ما. پیشگامان و فناوا هم سرویس نمیده. میمونه پارس فقط.
سلام من تا 10 ماه دیگه سرویس همسفر 2 تا 16 مگ دارم ولی حجمم تموم شده و می خوام 100 گیگ حجم بخرم که مخابرات از توی پنلش حذفش کرده و فقط 10 گیگ میده به قیمت 17 تومان. میشه تبدیل کرد به این تعرفه جدید ها یا برای کم فروشی شکایت کنم ازشون؟