:n09: من 1 هفتس رمز مبین نت دانشگامونو بدست اورم 2 مگه همش به خاطر دانلود میرم خخخخخخنقل قول:
Printable View
:n09: من 1 هفتس رمز مبین نت دانشگامونو بدست اورم 2 مگه همش به خاطر دانلود میرم خخخخخخنقل قول:
کدوم دانشگا هستی؟ اینجا سرعتش بعید میدونم بالا باشه رفتم دانشگا تست میکنم ولی رمزنمیخواد همه میتونن وصل شن. حتیی غریبه بیاد تو یکی از دانشکده ها راحت وصل میشه قفل اصلاندارهنقل قول:
اینایی که قفل نداره اصلا بدرد نمیخوره!!نقل قول:
همه وصل میشن سرعتش بدجوری افت میکنه
من پیام نورم،اینی که بهش وصل میشم فقط چهار تا سیستم بهش وصل میشن اونم برای چک کردن سایت دانشگاه یعنی من با سرعت 240 میتونم ازش دانلود کنم،
درود
دوستان برای استفاده از ساعات رایگان حتما باید مودم بعد از ساعت 2 روشن بشه؟ یا اگر از قبل روشن باشه خود به خود میره روی رایگان؟
لطفا پاسخ بدید با تشکر
از قبل روشن باشه مشکلی نیستنقل قول:
اما سعی کنید از 2:15 به بعد دانلود رو شروع کنید و 10 دقیقه به 8 دانلود رو قطع کنید
امشب سرعت خوبه ماشالله فیکس 124 هست نه کمتر نه بیشتر
بچه ها یکی منو راهنمایی میکنه؟یا من نمیفهمم این پشتیبانی چی میگه یا اون نمیفهمه چی میگه
زنگ زدم میگم سرعت من 1 مگ نامحدوده آنتنمم خوبه ولی سرعتم رو 10k ثابته میگه 1 مگ بین 10 تا 128 هستش ولی چون ضریبش 10 هست سرعت شما میشه 10 بهش میگم بابا با ایرانسل هم همین سرویسو دارم ولی سرعتم 100k هست میگه نه مال ما همینه تازه خوشحال باشید سرعتتون 10k هست میگم بابا این یک مگ نیست که اون سرعت 128 هست شما داری ماهیانه از من 68 تومن میگیرید جوابی نمیده
بگین الان من اشتباه تو محاسبه سرعت میکنم یا اینا
ببین عزیز شما اول کاری که می کنی این باشه که از مبین نت طلاق بگیری بری با پارس آنلاین ازدواج کنی :n02:نقل قول:
من خودم حدود 6 ماه مبین نت داشتم و همین طرح نامحدود 1 مگ رو 3 ماه استفاده کردم ماه اول خوب بهت سرعت می دن ولی از ماه های بعد سرعتو میارن حدود 10 تا 30 دیگه بالا برو هم نیست. اگه هم اعتراض کردی بهشون یه سری محاسبات بیخود می کنن و می گن همین 10 تا هم اضافه بهت دادیم.منم ازشون جدا شدم و رفتم پارس آنلاینه گل گلاب که الان داره برا سرعت 256 نامحدود 200 تا سرعت بهم می ده.
ببینید قبل از اینکه شما این سرویس رو بگیرید باید فکرش رو هم میکردید. ضریب اشتراک طرح های محدود مبین نت 1 به 4 هست ولی طرح های نامحدود 1 به 10 که بار ها هم در همین انجمن گفته شده که سرعت این طرح ها به شدت پایینه و به درد هیچ کاری نمیخوره. اگه از قبل از خرید این طرح اینجا سوال میپرسیدید الان این جوری پشیمون نمیشدید.نقل قول:
در صفحه کاربری م در مبین نت نوشته اعتبار تا 3 اسفند
یعنی کی تموم میشه؟
درود به همه برای تنظیمات مودم کدوم گرینه رو پیشنهاد میدین؟ میخواهم سرعت نت بیشتر و بشتر بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]