این قیمتهای ضحی کیش هست عزیزنقل قول:
Printable View
این قیمتهای ضحی کیش هست عزیزنقل قول:
نمیدونم والانقل قول:
شاید.
احتمالا دو سه روزی طول بکشه
این ضحی کیش هم برای مخابراته ؟
کسی ازش سرویس نامحدود میگیره یه آمار بده؟
اینا سرویسهای سازمان تنظیمه سرعتش هم پایینتره , 1 به 10 یعنی یک دهم سرعت واقعی یعنی دیال آپ !نقل قول:
یعنی واقعاً یه شرکت پیدا نمیشه 256 نامحدود از اندیشه بهتره ارائه بده و قیمت هم مناسب باشه!!؟
قیمت های قدیم رو ولش کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا مال اوله که مخابرات شروع به فروش کرد ، خود زهی کیش هم که او زمان میفروخت بعد یه مدت اینو جمع کرد چون واقعا 1 به 10 بود ، من 1 مگ رو گرفتم سرعت دانلودم به 128 نمیرسید ، سند هم رو 32 بود !!!
2 ساعته جمعش کردم و 3 توم خسارت لغو دادم
آشنای اول فعلا 2 تا نامحدود داره که اونم اجبارا واسه یوزرهای اندیشه چون گفتن خیلی ها نامحدود بودن و واسه اینکه نگهشون داریم یا باید همونو بهشون میدادیم یا نامحدود لیمیت خودمون
خوش به حال اونایی که همون اول 1 سال همونو تمدید کردن ما که خریت کردیم
28700 همون پول اندیشه رو میدادی سرعت بین 60 تا 75 تو ساعات خلوت میرفت ، آپلود هم تو مایه های 300 تا 400 Kb بود
نقل قول:
من 256 نامحدود از اندیشه این ماه استثتاً گرفتم! سرعت دانلودم حدودا 45 تا 55 هست! کسی اینجا سرعت دانلود 128 نامحدود شاتل رو نمیدونه؟نقل قول:
سلام دادا من دارم سرعت دانلود بین 70-90 پایین تر از این نمیاد روزو شبش فرق نداره - پینگت هم ک بالایه پس نمیتونی انلاین بازی کنی - اگه بیشتر از 20-15 گیگ دانلود کنی سرعتت تو شبا میشه 20-30نقل قول:
ولی دوباره از 9-10 خوب میشه
__________________________________________________ ________
من تا 5-6 روز دیگه دوره این ماهم تموم میشه
بعد چون انلاین بازی میکنم این شاتل هم ک پینگش ری*س
میخوام برم مخابرات , شنیدم پینگش عالیه دوستام هم ک دارن راضین
زیاد دانلود نمیکنم ,
میخوام 256 , محدود بگیرم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه لطفا ، نماز روزه هاتون قبول .
اشنای اول همون ضحی کیشه؟
مخابرات که پینگش خیلی بدهنقل قول:
من حدود 20 روز پیش 1مگ 5 گیگ گرفتم فک نکنم بیشتر از 3 یا 4 بار با پینگ خوب dota2 بازی کرده باشم !!!:n21:
شما چی بازی میکنی ؟