اره همیشه هم جمعه ها ساعت دو بامداد تا 5 یا 6 صبح بودش قطع من که از قیدش میگذشتم :n09:نقل قول:
Printable View
اره همیشه هم جمعه ها ساعت دو بامداد تا 5 یا 6 صبح بودش قطع من که از قیدش میگذشتم :n09:نقل قول:
عجب ادمی هستیا یه بار هم که قطع نشده حالا هی بگو تا قطعش کنن:n02:نقل قول:
من هاردم پر شده یکی جای خالی بهم قرض بده شب دانلود کنم:n10:
توکه جا نداری حرف نزن :دینقل قول:
در اخرم هم یک شعر سرودم تقدیم به شاه دزد اینترنت ایران مبیل :دی نت
زگهواره تا گور سیگنال بجوی
نقل قول:
واقعاً قطعی نداشتین؟ خوشبحالتون چون من یه حدود ۲-۳ ساعت شب دوشنبه قطعی داشتم که خودم بالای سرش بودم و دیدم. شب سهشنبه که فرداش تعطیل هم بود قطعی داشتم. ولی این رو از خماری IDM و وسط گیر کردنش فهمیده بودم چون خودم خوابیده بودم. کلاً به نظر جوری هست که یه جا مشکل داره یه جای دیگه وضعش خوب میشه. گویا شده مثل خاموشیهای برق که یه جا رو قطع میکردن که یه جای دیگه برق داشته باشه. :n13:
خداروشکر اینجا خوب شدهنقل قول:
ماشالله ایشالله ماشالله:n02::n02:
شبی حدود 2.5 گیگ مییگرم
دیگه هاردم پر شده
قطعی هم اصلا ندارم
الان 4 روزه مودموو اصلا خاموش نکردم یه بار هم دیسکاکنت نشده
چرا داشتم ولی انقدر داشتم که امارش از دستم در رفته تا 2 هفته رو مطمئنم قطعی نداشتم واسه همینه تعجب کردم .واسه موبیل نت خودش رکورده ... :دینقل قول:
سعیدپول گرفتی از مبین نت >؟ اقا این مشکوک میزنه :دینقل قول:
همین الان هم یعنی نیم ساعت به ساعت ۲ و نیم ساعت بعد از اون سه بار قطعی هر بار حدوداً ۵ دقیقه دارم که وقتی هم وصل هست، سرعت از دایالآپ هم کمتره. شک دارم روزی باشه که کل شبکه مبیننت وصل باشه و کیفیت و سرعت هم در حد نهایتش باشه.نقل قول:
زگهواره تا گور سیگنال بجوی :دینقل قول:
فکر کنم باد اومد یکم سیگنالشو باد برد : ) ))))))))))))
من تا نیم ساعت بسختی صفحه باز میکرد قندشکنم که فلج شد! من از2اینجوری شدم
وجدانن دیشب از ساعت 10 شب زده بودم ای دی ام رو واسه ساعت 2 روی دانلود خودش سر ساعت دانلود کرده بود منم اصلا خونه نبودم دیشب:n02:نقل قول:
دنیای تکنولوژِی یعنی مبین نت خخخخخخخخخ
احتمالا قراره چند وقت حال اساسی ازم بگیره که داره اینجوری حال میده:n25:
نمی دونم چرا این مبین نت کلا با دانلود از تورنت مشکل داره .. خصوصا تو ساعات رایگان سرعت تورنت خیلی خیلی کم میشه در صورتی که دانلود لینکای معمولی مشکلی نداره ..