یعنی تو اسیا تک برای دانلود شبانه حتما موقع شروع تایم رایگان باید مودم رو خاموش روشن کنیم تا از ترافیک کم نکنه !؟ یعنی خودش اتومات نمیره رو حالت رایگان ؟
Printable View
یعنی تو اسیا تک برای دانلود شبانه حتما موقع شروع تایم رایگان باید مودم رو خاموش روشن کنیم تا از ترافیک کم نکنه !؟ یعنی خودش اتومات نمیره رو حالت رایگان ؟
بچه ها آپلودباز فیلتر شده؟:19::19: تا چن روز پیش اوکی بود که؟:18::18:!آخه چرا؟؟؟:n28::n28:
کسی یعنی آسیاتک تو مشهد نداره منو راهنمایی کنه؟
یعنی اینقدر سوال من سخته؟؟نقل قول:
4 گیگ خرج کردی اون نقطه به جای ممیزهنقل قول:
خب اگه 4 گیگو خوردی مصرف کردم کلی پس چرا امروز چک کردم حالا شده این؟!!!!!!!:n04:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس قبلی که شما توضیح دادید مصرف 4 روز قبل من بوده این عکس حالا که میبینید عکس الان مصرف ما هست پس چرا این عدد کمتر شده گویا ؟؟نه؟؟؟؟؟؟
ببین تو صفحه اصلی حجم باقیمونده ای که داری رو نوشته، واسه جزئیات میری تو ریز مصرف بعدش جزئیات ریز مصرف، تاریخ ابتدا و انتها رو مشخص میکنی و میبینی که چقدر حجم استفاده کردینقل قول:
دلیل اینکه دو تا حجم میبینی اینه که تاریخاشون فرق داره و اون بالا همه ی دانلود و آپلود رو نشون میده چه رایگان و چه غیر رایگان!
یکی بهم بگه که آپلودباز فیلتر شده یا نه یا فقط واسه من ایجوریه؟:n13::n27:
اسیاتک شده بهترین سرویس سال ! یعنی انقدر خدماتش خوب بوده!
من هم تعجب کردمنقل قول:
نمیگم اسیاتک افتضاحه اما کاملا معمولی هست !!!چرا؟!
دلیل دارم من هر دو خط منزل 2 تا نت یکی اسیا یکی شاتل هست شاتل با اینکه 128 اکو ارزونترین سرویس برداشتم الان 5 سالی میشه باید بگم خدا هست و در این 5 سال حتی 2 بار هم dc نشده اما اسیا تو ای dc رتبه اول داره اعصاب خورد کنه شاتل شب از 1 تا 8 صبح رایگان سرعت هم با idm 350 هست خدایی کسی باور نمیکنه بگه تا مدرک معتبر نشون بدم
خلاصه اسیاتک کاملا معمولی هست و اول شدنش واقعا بحث داره!!!!!!!