نقل قول:
منم پایونیر دارم گاهی همین اتفاق میافته...دوباره کانورت میکنم درست میشه
نقل قول:
منم پایونیر دارم گاهی همین اتفاق میافته...دوباره کانورت میکنم درست میشه
باند 6950 سونی زدم رو 300uvm یعنی وحشتناک شده بدون امپ ماشینو در حد یه ساب میلرزونه تا اون سر خیابون صداش میرفت
سلامنقل قول:
من تقریبا یک یا دو روز درمیان دارم کل اتوموبیل رو نظارت میکنم.اگر یه موقع پاسخی نمیدم سعی میکنم تا دیگر دوستان هم در راهنمائیها شرکت کنند و فعال باشن.
mc609 واقعا صدای خوبی دارهو قدرتش هم از E69 بیشتره.اگر با آمپ نصب کنی که دیگه چه بهتر.
پخش هم U600BT و X400 گزینه ای خوبی هستند.در آخر هم u300
ساب هم گلیدن یه مدل فری ایر داره 8 اینچه.مدل M08 Free Air که 150 تومن هست.
:n02:اشتباه تایپی بود. منظورم 718 بود.نقل قول:
درستش کردم امیر جان.:n06:
حمید خان پخش زیر 250 تومان چی پیشنهاد میدید ؟ قصد اضافه کردن امپ ندارم
300uvm بگیر 300 تومنه 50 تومن بیشتر ارزششو داره من با باند 6950 سونی بستم بدون امپ یک بیسی میزنه آینه موج میندازه نمیدونم اگه امپ بندازم روش دیگه چی میشه؟!نقل قول:
سلام. این پخش Kenwood X400 رو من به سفارش دوستان در اینجا تهیه کردم. یه مشکل جالب باهاش دارم و اون اینه که قابلیت تنظیم بالانس صدا از عقب به جلو و بالعکس رو نداره. یعنی مثلا چون من بلندگوی جلوم فابریک خود ال 90 هست وقتی صدا رو زیاد می کنم صدای عقب خوبه ولی صدای جلو اون رو خراب می کنه. من یه آمپلی پایونیر و باند کنوود دارم عقب. آیا راه خاصی داره که من بلد نیستم؟! اگر نه، یه باند ارزون واسه جلو که صدا بهتر شه چی توصیه می کنین؟!
اینجا گیر نمیاد و اینکه نمیخوام پول اضافه واسه امکاناتی بدم که ازش استفاده نمیکنم (مثل سه جفت خروجی ) یه دونه زیر 250 تومن اگه میشه معرفی کنید
اخه شما که نمیخوای امپ ببندی خیلی رو کیفیت صدا تاثیر دارهنقل قول:
463 هم خوبه230-250تومنه ولی 4ولت نیست و قدرت و امکانات 300uvm رو نداره بنظر من شما که امپ نمیخوای ببندی 300uvm بگیری بهتره قدرت صدای بالایی داره مخصوصا بیسش عالیه
باند های شما چیه ؟ قبلا چه پخشی داشتی ؟نقل قول:
قبلا پخش چینی داشتمنقل قول:
باندام 6950 سونی الان ولوم تا 30 میبرم بیسو میزارم رو 9 یک بیس و ویبره ای میزنه آینه میلرزه ولی چون بدون امپن میترسم فشار بیاد به باندا بیسو گذاشتم رو 3
یکی از مغازه ها دو جفت 6975 داشت با امپ رو ماشینش بیس 6975 در برابر 6950 هیچ بود بیس این شبیه سابه بدون امپ 6975 رو شکست داد