سوم از نسخه free استفاده می کنی یا پولی getsmileنقل قول:
Printable View
سوم از نسخه free استفاده می کنی یا پولی getsmileنقل قول:
free راستي من نفهميدم اين نسخه پولي با مجاني چه تفاوت هايي دارن؟نقل قول:
من چشم خاصه ها اون چاقو رو ميبينم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای پولی اش فعلا یک چیزی پیدا کردم ازمایش می کنم ببینم چی میشهنقل قول:
منم از خودم چند تا کپی می سازم تا چشت در بیاد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG]http://narutofanzone.com/images/nar_rasengan.gif[/IMG
به علت حجم زیاد بیشترش را پاک کردم
من یک سری نامه دارم که بعد از جنگ بهت نشون میدم.نقل قول:
اونوقت میفهمی که حقیقت چیه.
فقط من توی این جریانات متوجه خیلی چیزا شدم.
یکیش این بود که چستر از این فروم و از اینکه سبان و جیگوک اینجا میومدن خبر داره...
چجوری فهمیده؟نقل قول:
ببينم واقعا تو ناروتو ميبيني؟ بيا اينو بگير حال كن تكثير سايه فايده نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] today at 16:24نقل قول:
who is your friend and ill stop attacking him
if u quit attacking me
اين نامه طرف ببين اسمت تو بازي چيه؟
فعلا ویرایش شد
Zed22 و Hannibal :
خسته نباشید بابت اسپم !:31: