والا زه با اون کیفیتش الان 800 مگ دارم اصلا سرعت نداره که بتونم تمومش کنم نهایت 5 کیلو اونم چی با انتن پر و اچ+ من که میرم رایتل میگیرم از نظر پولی مشکلی ندارم کیفیته که مفتش گرونه :n21:نقل قول:
Printable View
والا زه با اون کیفیتش الان 800 مگ دارم اصلا سرعت نداره که بتونم تمومش کنم نهایت 5 کیلو اونم چی با انتن پر و اچ+ من که میرم رایتل میگیرم از نظر پولی مشکلی ندارم کیفیته که مفتش گرونه :n21:نقل قول:
آقا این طرح شماره جادوییش هم انگار الکیه
من شماره جادویی ایرانسلی گذاشته بودم تست که کردم باز دقیقا دیقه ای 70 تومن داره کم میکنه
این دیگه چه اپراتوریه :n21:
اومدن نامحدود منو از توی سایت هم عوض کردن ... زنگ زدم بهشون میگم نامحدود منو عوض کردن میگه خودت عوض کردی گفتم در این حدم ابله نیستم بعد گفت داستان -- و این چیزاست و منم گفتم باشه حالا چیکار کنم نامحدود بشه میگه دیگه همچین چیزی وجود نداره :|نقل قول:
الانم میرم توی سایت لااقل یه چند گیگ بخرم استفاده کنیم زده 18 گیگ 6 ماهه 81000 تومان :| :| :| یعنی گیگی 4500 بعدشم این مصرف دو ماهه منه (خیلی مراعات کنم :D )
رایتل هم همچین چیزه شاخی نیست... بهترین حالت بیشتر از 300 نتونستم دانلود کنم...نقل قول:
چه جالبنقل قول:
مخابرات ما هم همه چیزو زدن بهم ریختن قیمتارم گرون کردن
گفتیم چرا اینجوری شده گفتن سیستم قبلیمون ه ک شده بود
حالا نمیدونم این ه ک شدن چه ربطی به افزایش قیمت بعدش داشت:n13:
کسی میتونه راهنماییم کنه ؟نقل قول:
نقل قول:
نگفتن که سیستم اونا ه ک شده گفتن سیستم من -- شده و هکره پاشده رفته نامحدوده منو حجمی کرده :D چه ه کر باحالی بوده خدایی :|
چقدر راحت مردمو ....فرض میکنن:n21:نقل قول:
باور کن اگر صادقانه می گفتن قرارداد و یک طرفه فسخ کردیم ناراحت نمی شدم ولی رسما به آدم توهین می کنن :(نقل قول:
حالا بگذریم الان با این شرایط چه کنیم؟ ایرانسل بخریم یا مخابرات با این طرحی که دادن بخریم یا بی نت بشیم؟ :D
سلامنقل قول:
تو اهواز 3جی ایرانسل اومده...ولی تو منطقه ما نیومده هنوز
ولی تو منطقمون هم رایتل استفاده کردم و هم همراه اول
رایتل آنتن دهیش بد.... باز کردن صفحات(وبگردی) عالی.... دانلود متوسط (بدون ارسال مدرک سرعت بین 60تا 100 متغییر هست)
همراه اول 3جی آنتن دهیش متوسط..... باز کردن صفحات بد ..... دانلود عالی (بدون ارسال مدرک سرعت بین 200 تا 500 متغییر هست)
حتمن این دوتا رو امتحان کن و ببین کدوم برات مفید هستش ....البته با توجه به نوشته ات....دانلود میخوای که من همراه اول رو پیشنهاد میدم (نمیدونم مشهد هم همینجوریه یا نه)
موفق باشید
احراز هویت کاربران فقط شامل شبکه ملی اطلاعات است
وزیر ارتباطات توصیه کرد مشترکان از اینترنت بستهای استفاده کنند زیرا قیمت اینترنت آزاد پنج برابر قیمت بسته اینترنت است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ادامه همون لینک :
ایرانسل در حال تجدید نظر در تعرفههای اینترنت است
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره افزایش تعرفه اینترنت اپراتور دوم تلفن همراه، گفت: تعرفه قانونی به ازای هر کیلوبایت اینترنت نیم ریال است که نسبت به تعرفه قبل یک دهم شده است. هیچ اپراتوری حق ندارد از این رقم تعرفه بیشتری را ارائه دهد. اگرچه ایرانسل در ارائه تعرفههای جدید تخلف نکرده اما به دلیل اعتراض مشترکان اعلام کرده که در حال تجدید نظر در تعرفهها است.
واعظی گفت: تجدیدنظر در تعرفهها اگرچه شاید در کوتاه مدت به ضرر اپراتور باشد، اما در میان مدت به نفع اپراتور است.
منبع :
مخابرات میدونید چرا خوبه چون اول قدرت داره و پشتیبانی حسابی دوم اینکه هر شرکت خصوصی هم بخواد سرویس بده بازم باید بیاد سراغ مخابرات و این وسط شرکت خصوصی تحت فشاره...الان چرا شرکت های خصوصی یکی پس از دیگری بدتر شدند ... شما از شرکت ایکس که سرویس ای دی اس ال خوبی نداره به صورت بی سیم سرویس بگیرید ببینید چقدر تفاوت هست...نقل قول:
فقط نمیدونم این وسط جاهایی که تحت پوشش 3G نیستند چرا باید هزینه این بسته ها را بپردازند...
عمرا قیمتا مثل قبل بشه دوستان
اگه بشه هم کلی منت میزارن سر مردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
چون پهنای باند در اختیار خودشونه اگه بزارن هر شرکت واس خودش پهنای باند وارد ایران کنه اونوخته که قیمتا کاهش پیدا کنه و کیفیت افزایش پیدا کنه ولی پون دولت نمیزاره همین بدبختیهنقل قول:
مگه دست مخابراته که بتونه هر شرکت ازادانه پهنای باند وارد ایران کنه
فک کنم هر کشوری پهنای باند بین المللی مشخصی داره
تهران-ستارخان-همین الان-سرور باکو
پایداری و سرعت ایرانسل از ۱ماه پیش بهتر شده
کجاش خوبه?????? با این سرعت نه میتونی وگردی کنی نه چیزی دان کنی.فقط به درد چت میخورهنقل قول:
300کیلو تست خوبه خداییش?????
عزیز سرعت بر حسب kB/s هست برای اینکه تبدیل به Mb/s کنی باید تقسیم بر ۸کنی که میبینی سرعت بالای ۳مگ هست(از سرور خارجی)نقل قول:
الان بسته حرفه ای رایتل روی ۲مگ بسته شده و همراه هم سرور خارجیش جالب نیست
سرور خارجی بذار...:n27:نقل قول:
خب بنده خدا سرور خارج گذاشته گفته دیگه سرور باکو !نقل قول:
بله دیدم ولی من سرور اروپایی منظورم بودنقل قول:
لطفا حذف شود
با تشکر
به 8080 مسیج دادم نشد !!! یه کدی بود اونم زدم نشد چیکار کنم بتونم یه بسته یه هفته ایی بگیرم که 3جی وصل شه ؟؟؟
1گیگ گرفتم ۱۳ تومن.فک کنم نصفشو فقط تست سرعت گرفتم[emoji1]نقل قول:
خوبه این همه میگیم تحریم تحریم..بعد شما خرید کردین?? دوست عزیز ۱گیگ ۱۳هزار تومن ????می صرفه به نظرتون??نقل قول:
بذار بخرن یه سری دوست دارن گرون تر بهشون فروخته بشه یه جنس یا خدمات :n09: 13تومن که هیچ ایرانسل 50تومن هم بفروشه میخرن :n31:نقل قول:
خب ما که نمیخایم با این قیمت بخریم چه گناهی کردیم??نقل قول:
دوستانی که خرید میکنن حرکت مارو خراب میکنن.ینی کلا دور ۳جی و ۴جیُ خط بکشیم.مطمعنم تا چند وقت دیگه همراه اولم گرون میکنه،الان تو مرحله ازمایشیه.اپراتوراش میگن برنامه یی برنامه افزایش قیمت بسته ها نداره اما اپراتور از کجا میدونه??این چیزا در سطح مدیران ارشد تصمیم گیری میشه.
عزیز مجبورم.اینترنت نباشه اعصابم خراب میشه(شما در نظر بگیر مثل ۱فرد سیگاری)نقل قول:
محل کارم(ستارخان)سرعت و آنتن دهی همراه اول داغونه(تست سرعت سرور خارجی با کوشی همکار گرفتم شد ۰/۴ mb/s در صورتی که ایرانسل بالای ۳مگ هست(تستش رو تازه گذاشتم)
ترجیح میدم ۱گیگ با سرعت خیلی بیشتر بگیرم ۱۳ تومن ولی ۲/۵گیگ نگیرم ۱۰تومن
مطمئن باش همراه اول هم به زودی گرون میکنه(تو تاپیکش حتی دوستان لیست قیمتش هم گذاشتن!)
تو سایتش هم نوشته فعلا و در مرحله آزمایشی میتونید با قیمت بسته های GPRS قبلی وصل شین!
تا .... در جهان هست، مفلس در نمی ماند
خودتون جای خالی رو پر کنید!!!
عزیزمنقل قول:
یبار دیگه تستی که گرفتیو نگا کن
3مگ نیستش
300 کیلو بیته !!!!
نگا کن دوباره
جز اینکه بشینیم و تماشا کنیم کار دیگه یی میتونیم بکنیم؟؟
نقل قول:دست عزیز کیلوبایته که میشه سه مگابیت . با این چرا نمیشه وب گردی کردی؟ پینگ خوب باشه روت خوب باشه. خیلی قشنگ وبگردی میدهنقل قول:
دوستان چرا هماهنگ با هم یک روز رو برای اعتراض مشخص نمیکنن که مثلا سیمکارت ایرانسل از اون روز به عنوان اعتراض خاموش بشه و تا توجه مسئولین این کار ادامه پیدا کنه....؟؟
به خدا اگه همه این کار رو بکنن کاهش میدن...آخه دزدی و سکوت تا کی؟
چون اینجا ایران هست
حتی برای 1ساعتم بشه خوبهنقل قول:
بهترین اعتراض کوچ به اپراتور دیگه هستش. واسه یکی ممکنه این قیمتها بصرفه استفاده کنه واسه یکی مثل من هم نمیصرفه و از اینترنت رایتل استفاده میکنه. دیگه نمیتونیم دیگران مجبور به تحریم کنیم!
Sent from my GLX G3
خوب اینکار رو میشه از شبکه های اجتماعی که طرفدارای زیادی دارن شروع کرد و اعتراض همه گیر بشه...چند روز خاموشی همراه فکر نکنم کسی رو بکشه...نقل قول:
خوب در واقع منظور کلی من تحریم و عدم استفاده از اپراتور متهم هستش...نقل قول:
نقل قول:
مطمئن باشید اپراتورهای دیگه هم گرون میکنن.