دوست عزیز مودب باش!! من سرعتم رو گذاشتم میخوای باور کن میخوای نکن:)نقل قول:
Printable View
دوست عزیز مودب باش!! من سرعتم رو گذاشتم میخوای باور کن میخوای نکن:)نقل قول:
دلبره من:n08:ناراحت نشو:n02:نقل قول:
فکر نکنم ربط به طرح قدیم داشته باشه چون رفیقم طرح قدیم 256 داره ولی سرعتش 100 هستشنقل قول:
سلام سرویستون چیه ممنوننقل قول:
256 طرح قدیم یک ساله 8گیگ در ماهنقل قول:
پس این چه داستانیه؟ واقعا نمیشه براش توجیه منطقی آورد!! یکی ازین ور بوم افتاده یکی هم ازون ور بوم!!نقل قول:
مخابرات مشکلات خودش را دارد . شرکت های دیگر هم مشکلات بخصوص خوشان را دارندنقل قول:
اما برای مخابرات رضایت مشتریانش مهم هست نه کاربرای دیگر شرکت ها
نقل قول:
منظورم با شما نبود .اشتب شده.sorry
با اونی که پستشو نقل قول کردی بود
ممنون
تا دو روز پیش سرعت من شبیه شما بود ولی الان زیاد شده:n13:نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
این رو به یاد دکتر روحانی گرفتم،از گلاسکو!!!:n02:
شما پست منو خوندی؟ اگه احیانا نخوندی دوباره اینجا کپی میکنم ، معنای واقعی رضایت مشتری برای مخابرات تو نوشته هام نهفته :نقل قول:
الان حدود 10 روزه که سرعت شده مثل دیال آپ ، مخابرات هیچ احترامی برای مشتری قائل نیست ، شاتل داشتم sms میداد میگفت فردا شب فلان ساعت ممکنه اختلال توی سرعت داشته باشیم ولی مخابرات ....
هیچ پاسخ قطعی هم در رابطه با رفع این مشکل داده نمیشه واقعا متاسفم
پشتیبانیش میگه به ما گفتن این هفته ، این هفته هم که نشد شما تا هفته بعد هم صبر کن
من که اگه تا چند روز دیگه اینجوری باشه برمی گردم به شاتل ، بیخود نیست که چند سال تو کشور رتبه برتر بهترین isp رو کسب کرده.
درزی جان شما از نقل قولای بچه ها ناراحت نشیدنقل قول:
تا شنبه و یه شنبه باشید تو فروم شاید تا اون موقع خبری بدستتون رسیده باشه و اگه هم اینجا بذارید یه خورده اروم میگیریم .هر چند بعید میدونم درست بشه.سابق دانلود با یه سایت که سرور متوسط و ضعیفی داشت با idm دانلودش 40 تا 50 یا 100 هم میرسید ولی سایتایی که سرور پرقدرت داشتن مثل راسخون و پی سی دانلود و سافت 98 و سافت گذر سرعت دانلود 350 تا 400 میشد.
ولی نکته اینجاست که الان دانلود چه از سرور پرقدرت چه ضعیف روی 45 تا 50 ثابت میمونه.و این احتمال میره که مثل سابق سرعتا برنگرده.وهمه این مشکلات قطعی و کندی سرعت تو اوایل این بدبختی که تقریبا از 10 روز پیش شروع شده واسه کنترل کردن سرعت دانلود از سرورهای مختلف بوده.که به نظر میرسه موفق هم شدن و ثبات رو برقرار کردن.
آقای درزی عزیز بازی های ps3 اگر در جریان باشی اورجینال بخرم با وضع دلار الان چیزی حدود 150 هزار تا 200 هزار تومان به خاطر اینکه بازی هاش بلوری هستن واسه من تموم میشه.بازی هاش به صورت کپی موجود هست ولی دانلود کردن بازی ها به صرفه هستش!نقل قول:
من 2 تا هارد اکسترنال و 2 تا هارد اینترنال مجموعا 4 ترابایت هارد دارم اگه هم پر بشه من فایل هامو رایت میکنم واسه خوذم آرشیو دارم. آقا شما میگی از ایمنترنت دانلود نکن و بیرون فایل هایی که لازم دارمو خریداری کنم؟
در کل صبر میکنیم ببینیم چی میشه اون جمله ی قدیمی رو تکرار نمیکنم چون بعضی دوستان دپرس میشن
نه بابا رفیقم داره سرعتش 40 تا 50 کیلوبایتهنقل قول:
بنده ی خدا تو کجا بهت تا حالا احترام گذاشتن که اینجا نمیذارن. اینکه با صدای ظریف زنانه بهت جواب میدن و از کلمات "زیبا" استفاده می کنن و از اونور سه لا پهنا بهت میندازن و جیبتو خالی می کنن و حجم اضافی ازت کم میکنن اسمش احترامه؟!! بازم با اینهمه مخابرات از نظر من از همه بهتره.نقل قول:
اولا اینکه شاتل یا شرکت های دیگر یک شرکت خصوصی هستند و همه برتری ومضایای شرکت های خصوصی نسبت به دولتی را میداندنقل قول:
شاتل هم برای اینکه کاربراش از دستش فرار نکن و به مخابرات پناه نیارن این خدمات و ده ها خدمات دیگر رو ارائه می کنند چون سیاست ها و خط مش اونها با مخابرات فرق داره .
جهت اطلاع کاربران محترم مخابرات عرض کنم که از زمانی که سرویس adsl مخابرات راه اندازی شد بیش 1000 نفر از مشترکین شاتل به مخابرات امدند.
شما که تا این حد از بی احترامی ها و بی توجهی های مسئولان پشتیبانی مخابرات ناراحت هستی چرا صبر میکنی تا سرویس ها به کیفیت خوب خودش برگرده می تونی همین الان درخواست لغو اشتراک بدی و برگردی همون شاتل
شاتل پشتیبانی خوبی دارد اما از ان طرف هزینه این چنین پشتیبانی هارا از شما میگیرد
کمی تفکر لازم است ....
منم از شاتل داشتم 2 مگ هم داشتم شبانه رایگان بود منم شبا دانلود میکردم ی روز دیدم زنگ زده بهم میگه دانلود نکن وگرنه بنت میکنیم تا سرعت دانلودت بیاد پایین منم گفتم اسمم رو از شاتل خط بزنید بی زحمتنقل قول:
شما که این همه هزینه می کنی برای تفریح و سرگرمی خودت خوب برو مستقیما یه چند مگ پهنای باند بخرنقل قول:
مثل من که الان 3 مگ پهنای باند دارم
و سرعت دانلودم هم تا 3 مگ میرسه
بله بهترین کار همینه که شما باید از بیرون خریداری کنی
نقل قول:
اینم یک نمونه از مشتری مداری های شرکت شاتل
که تهدید می کنن بیشتر از حد داری دانلود می کنی خوب اگه شبانه رایگانه چرا نمیزارن چند گیگ در ماه دانلود کنن
ببینید از نظرقیمت مخابرات عالیه شرکتهای خصوصی فقط دارن میچاپن فقط مخابرات این مشکلات برطرف کنه پشتیبانیش خوب بشه میشه نور الا نور
................:n03:
جدا الان سرعتتون 8 هست؟من الان یه هفته شارژم تموم شده و بخاطر اینکه میخواستم برم های وب رو امتحان کنم دیگ شارژ نکردم الان پشیمونم چون یه هفته شده هنوز فعال نکردن اعضابم خورده :| یادمه وقتی اخرایه شارژم بود شما هنوز در مورد سرعت کل کل میکردید ولی من سرعتم فقط واسه سه چهار روز خراب بود و بعدش درست شد و متغییر 180 بود البته قبلا 400 میشد ولی به همینم راضی بودم حالا ک شما میگید سرعتتون 8 هست با خودم میگم عجب کاری کردم ک از مخابرات رفتم الانم منتظر های وب هستم اگ تا شنبه فعال نشد بیخیال میشم دوباره از مخابرات میگیرم فقط امیدوارم مثل قبل باشه.از دو ستان کسی ساکن نکا هست؟چطوره وضعیت؟13
جالبه.نقل قول:
مگه ما هم میتونیم پهنای باند بخریم؟؟
حتما خیلی گرونه.
و اگرنه همه میرفتن برای خودشون پهنای باند میخریدن.
از آقای درزی و سایر کارکنان مخابرات متشکریم که سرعت 512 نامحدود رو 50 فیکس هستش و پینگ هم عالی فقط خواهشن سرعت 512 نامحدود را رو 64 فیکس کنید :n01:
512 نامحدود مخابرات مازندران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم حرفاتون شنبه به واقعیت تبدیل شه و کابوس ما هم تمام شه
اقای درزی
چقدر فامیلیتون اشناست s darzi
چقدر هزینه داره؟ شما از کجا میخری که سرعت دانلودت تا 3 مگ میرسه؟ :n04:نقل قول:
بعدش من مگه چقدر هزینه میکنم؟
شما جناب آقای درزی محترم! آیا پدر محترمتان رئیس شرکته مخابراته که به من یا هر کس دیگه ای میگی که کاربران ناراضی میتونند از شرکت دیگه ای نت بگیرن؟
خیلی دارم سعی میکنم که کلمه ی نامربوطی اینجا ننویسم
بله! من از مخابرات ناراضی ام و 100% معتقدم مخابرات کوچکترین اهمیتی به مشترکینش نمیده و 1000 دلیل برای این حرفم دارم نمونش هم مزخرفترین پشتیبانی در میان تمام شرکتهاست!
حالا در صورتی که من بخوام به جای ترک شرکت سرویس دهندم به دلیل نارضایتی، وایستم و حقم رو از اونها بگیرم باید با شما صحبت کنم؟؟؟؟
در ضمن جناب ruzbeh1 عزیز بهتره که در مورد پینگ عالی کلی نگفته باشین.میخواین نمونه پینگ خودمو براتون بزارم؟
از شرکت های خصوصی که از مخابرات پهنای باند می خرن شما می تونی از اون شرکتا اجاره کنینقل قول:
همه میتونن بگیرن ولی قیمت چیزی از اماهی بین 250 تا 400 میوفته اگه اشنا داشته باشی کمتر
جواب داده شدنقل قول:
آقا این چه بحث هایی که میکنیداین شاتل و ... همشون خصوصین ولی مخابران چون رسمی ان به مسی اهمیت نمیدن اگه خودتم رسمی بودی پشتیبانی نمیکردیمخابرات داره پورت های اضافی رو می بنده ما نفهمیدیم چی کار میکنن که کل پورت ها رو با استان دیگه قاطی کردن
آقای درزی می ارزه یه کاربر خانگی ماهی 250 تا 400 هزینه کنه؟نقل قول:
بعد یه همچین پهنای باند و سرعنی رو مخابرات به یه کاربر خانگی میده؟ سرعت بالای 128 از آدم 1000 تا مدرک میگیرن اونوقت شما میگی همه میتونن بگیرین؟ خدایی میشه؟
آقا دیگه چقدر صبر؟ 10 روزه که صبر کردیم ، تکلیف این مدت هزینه ما چی میشه؟ مطمئن باشید اگه همینجوری پیش بره میرم دوباره شاتل میگیرم ، اون 1000 نفر هم همینطور پول بیشتر بدیم بهتر از اینه که واسه اینکه یک صفحه لود باشه کلی معطل بشیم ، دانلود که بماند... بی احترامی و خدمات رسانی نامطلوب نیاز به تفکر نداره یا علینقل قول:
نقل قول:
اولا شما ارامش خودتون رو و احترام خودتون را نگه دارید اینجا ما نباید به کسی توهین کنیم.
..
من کسی رو مجبور به رفتن از مخابرات و گرفتن سرویس از دیگر شرکت ها نکردم .
یک راه حل ساده پیش پای کسایی گذاشتم که از سرویس های مخابرات رازی نیستند و گفتم که هرکسی دوست دارد می تواند از شرکتهای دیگر سرویس تهیه کند.
شرکت های دیگر ده ها مشکل دارند که شما در جریان نیستید.
شما مثل اینکه فراموش کردید اون روزی که فرم تهد نامه را برای دریافت سرویس از مخابرات دریافت می کردید در اون فرم نوشته بود که شرکت مخابرات سرویس ها را با سرعت واقعی یا در بعضی مواقع به علت مشکلات احتمالی با سرعت پایینتر به مشترکین خود بدهد
الان مخابارت از نظر قانونی هیچ خطایی نکرده و دارد سرویس واقعی خودش را ارائه می دهد
حالا شما می خواید چه حقی از مخابرات بگیرید نمی دانم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ داده شده استنقل قول:
مخابرات طبق فرم تهد نامه ای که امضا کردید دارد سرعت واقعی میدهد و از نظر قانونی هیچ موردی ندارد
آقای / خانوم درزی میشه بگین مخابرات در چه مرحله ای هست و چرا اصلا سرعت ها اینجوری شدن؟ممنون
یک اینکه من به شما یا هر کس دیگه ای توهین کردم؟؟؟نقل قول:
دوم اینکه الان دقیقا مدته یک ماهه که من کیفیت اینترنتم (دویاره تاکیید میکنم کیفیت اینترنتم نه سرعتتتتتتتتت) بسیار کمتر از چیزی هست که حتی تو سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی نوشته.آیا این حقم نیست؟
در ضمن من هم 100% با واقعی شدن سرعت ها که باعث میشه بعضی کاربرها نتوانند 400 گیگ در ماه دانلود کنند کاملا موافقم.
مشکل اصلی من در زمینه کیفیت اینترنت هست ، من سرویس 256kb/psدارم و اگر قرار باشه سرعت دانلودم 8kb/ps هیچ مشکلی با این موضوع ندارم به شرطی که
همین 8kb با کیفیت مناسب و بدون قطعی به دستم برسه احتمالا شما خودتون با اصطلاحات pocket lost, latency,timeout و... آشنا هستید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنید با این کیفیت اینترنت حقی از من ضایع نشده؟؟؟!!!
برای بار هزارم تاکید میکنم که بنده نیازی به سرعت دانلود غیر واقعی و دانلود 999 گیگابایت در ماه ندارممممممممممممممممممم.
سوما من هم یک راه حل ساده برای کاربران ناراضی دادم: به جای عوض کردن سرویس دهنده تان حق قانونی خودتون رو بگیرید.
سلام،
آقای درزی، بسیاری از کاربران از ویندوز استفاده نکرده و بلطبع از نرم افزارهای شتاب دهنده سرعت نیز استفاده نمی کنند. برای نمونه توجه شما رو به عکس زیر جلب می کنم.برای نصب یک نرم افزار چندمگی سیستم باید تا صبح روشن باشد.
متاسفانه باید اذعان کرد که این مسئله ناشی از پیکربندی نادرست تجهیزات و درنتیجه بی تجربگی متصدیان مربوطه است. خواه نا خواه حق کاربر در حال ضایع شدن است. تایم اوت های مکرر،تاخیر بالا، سرعت کمتر از مقدار استاندارد و... جزء موارد تضعیع حقوق کاربران و بی عدالتی افراطی است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من نفهمیدم چی شد الان خوبه یا بده میشه بیشتر توضیح بدی ؟؟؟نقل قول: