راست میگن مخابرات میخاد 10mbبده به کاربرا یعنی میشه:n13::n04::n04::n19:
Printable View
راست میگن مخابرات میخاد 10mbبده به کاربرا یعنی میشه:n13::n04::n04::n19:
سرویس 512 پارس آنلاین - دانلود شبانه:
همينطوره. من مي تونم امتحان هم بكنم ! مگه نميگن ديگه يوزر جديد نمي گيره همين الان برم دفترشون زير 10 نفر اونجا نيست كه ثبت نام مي كنن.نقل قول:
اين راهش نيست كه بگن پهناي باند نمي ديدم به مخابرات. فقط ما ضرر مي كنيم.
اصل اصل اصل مشكل(!) اينجاست كه پهناي باند بايد فقط توسط زير ساخت به كشور وارد بشه. پهناي باند رو بذارن شركت هاي خصوصي وارد كنند اونوقت ببينن چطور قيمت اينترنت مياد پايين. بعد هم هر جا كه كيفيتش بهتره مثلا تركيه بهتره از تركيه تامين كنند.
من با 512 نامحدود مخابرات كنار اومدم سرعتش مناسبه ساعتي 230 مگ مي گيره. شب و روز هم سرعتش يكيه ولي خيلي گرونه؛ ماهي 22 تومن واقعا زياده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حذف شود
حذف شود
حذف شود
به نظر من که داره خوب بهت سرعت میده و هزینشم خیلی مناسبه .اگه بخوای همینو از پارس بگیری شاید 90 تومن پات دربیاد تازه همشون هم مصرف منصفانه دارن .اما من وضعیتم فرق میکنه چون کمتر از حق خودم داره بهم میده .نقل قول:
در مورد اون قسمتی که هایلایت کردم یه توضیح میدم.نقل قول:
ببینید شما وقتی سرویس نامحدود از پارس میگیرین به این گرونه که بالاتر از حد اسمی بهت پهنا میده.
مثلاً شما 512 رو از مخابرات میگیری،دانلودت روی 65 هستش و 22 تومن میپردازی.
512 رو از پارس میگیری،تا 67 گیگ ابتدایی(که فکر میکنم برای یکماه حجم کمی نیست.پس این مصرف منصفانه دقیقاً به نفع شما عمل میکنه)،سرعتت دانلودت روی 260 هستش و تازه بعد از 67 گیگ سرعتت میره روی 65.ضمن اینکه کیفیت سرویسهای پارس خیلی بهتر از مخابراته.حداقل تا الان که من جفتشو داشتم از پارس بیشتز راضی بودم.مگر اینکه در آینده اتفاق خاصی بیفته.
=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها یه سؤال:
وقتی تلفن خونه زنگ میخوره،لینکم میره.اسیلیترم هم سالمه.دیگه مشکل از کجا میتونه باشه؟
ایمان سخت در اشتباهی .ببین 512 از مخابرات میگیری 22 میدی و سرعت همیشه 64 هست هر چفدر هم خواستی استفاده میکنی ولی از پارس که بخای بگیری ماهی 90 تومن که زیاده حداکثر پولی که باید برای اینترنت داغون مملکت بدی 45 تومن هست که اونم میشه باهاش 256 گرفت که مطمئنا حجم کمتری در اختیارت میزاره که زود هم تموم میشه بعد سرعتت میشه حداکثر 32 پس مخابرات داره خوب میده.فقط حجمی هاش بدرد نخورن.به بیان ساده تر اگر کسی نامحدود استفاده میکنه بیاد مخابرات در غیر اینصورت سرویس های حجمیش مفت نمی ارزن..
عیمان
پینگ داخل روی مخابرات کمتره یا پارس ؟
پینگ خارج روی کدوم بهتره ؟
يا اسپليتر خرابه. يا وسيله اي ديگه داري كه از خط استفاده ميكنه بدون اسپليتر (تلفني فكسي چيزي!) يا از مخابراته!نقل قول:
حق با شماست. تقريبا هيچ مشترك خانگي وجود نداره كه بتونه ماهي 90 تومن پول بده. ميشه سالي يك ميليون!نقل قول:
همون 45 رو اگه در نظر بگيريم ميشه يه مگ مخابرات با 256 پارس آنلاين. كه باز مخابرات خيلي بيشتر مي گيره روزي 12 ساعت دانلود ميشه نزديك 60-70 گيگ!
من فكر كنم اين دوره تموم بشه همون 256 نامحدود بگيرم.
من مخالفم اون قسمت که های لایت کردم هستمنقل قول:
شما با 22000 تومن ( برای یک ماه ) سرویس 512 نامحدود میگیری سرعت دانلود اگه ثابت 60 در نظر بگیریم میشه در ماه بدون حتی خاموش کردن سیستم 148 گیگ دانلود کرد
که مطمئنا" هیچ کس این کار رو نمیکنه شما اگه روزی 12 ساعت دانلود کنی سر ماه 74 گیگ دانلود کردی
ولی با سرویس 2048- 4گیگ من شبی 3.5 گیگ حداقل دارم دانلود میکنم که میشه در ماه حدود 105 گیگ ( تازه 90% اوقات حدود 3.8 گیگ دانلود میشه )
علاوه بر این با سرویس نامحدود بخاطر سرعت کم هم وقتت هدر میره برای دانلود و هم اصطحلاک ( یا اصطهلاک یا اثتهلاک یا استهلاک یا .... :n02: ) سیستمت خیلی زیاد میشه
کلا" برای وب گردی نامحدود خوبه ولی برای دانلود :n21:
والا ما هر کی رو دیدیم از مخابرات حجمی داشته ناراضی بوده ولی از نامحدود ها کمتر کسی رو دیدم که شاکی باشه .بهتر بود به جای اون جمله ای که خودم نوشتم و شما هایلایت کردی میگفتم کلا سرویس های مخابرات مفت نمی ارزن اما نامحدود ها به خاطر قیمت پایینشون خوب هستند..:n14:نقل قول:
واقعا" در پیت ترین سرویس دهنده اینترنت همین مخابراته .نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی چه مشکلی دارینقل قول:
من رفیقم داره ولی بشکن میزنه:n20:
آره میشه .....نقل قول:
یکی از عمده ترین مشکلاتش نبود یه پشتیبانی کار بلد هست بماند که خیلی هاشون از شعور و ادب هم بهره ای نبردن ......
حدود یک ماه پیش سرویسم مشکل پیدا کرد پینگم با بهترین سرور داخلی حدود 800 میشد ( با کلی تایم اوت ) حتی با سامانه سیترا هم حدودا" 700 میشد به پشتیبانی زنگ میزدم تا میگفتم پینگ بهم میگفت شما حتما" میخوای بازی کنی ما تضمین نمیکنیم که بتونید با این اینترنت بازی کنید در صورتی که سرعت پیج باز کردنم افتضاح بود حتی گوگل !
خلاصه انقدر بشون کلید کردم تا تیم ویور وصل شدن به سیستمم و کلی ایراد گرفتن من هم از قبل چون میدونستم ایراد از سیستم میگیرن لپتاپم رو آماده کرده بودم با لپ تاپ هم وصل شد
در آخر گفت ما کاری از دستمون بر نمیاد هر چی هست مشکل از خودتونه و ......
دیگه با هزار تا شکایت بدبختی تا درست شد این قضیه
حالا این یه مورد خاص بود همین دیروز 24 ساعت قشنگ قطعی داشتم که میگفتن از مرکز مخابراتیتونه
یه روز در میون چند ساعت اینترنت ملی میشه
داون استریم رو برام روی 2048 بستن ( همون سرویس خودم ) ولی هیچ وقت حق خودم رو که 256 kb/s رو بم نمیده همیشه 20- 30 kb/s کمتر هست
زنگ میزنم بشون میگم دان استریم رو بیشتر کنید ولی با اکانتینگ محدود کنید تا حق خودمو بم بده گوشی رو قطع میکنه
میشه گفت یه مشت بی شخصیت رو گذاشتن اونجا .............
کاملا درسته .ولی من چون همیشه حضوری میرم دفترشون و در مواقع لزوم اخلاق جالبی هم ندارم معمولا کارم زود راه میافته البته تا جایی که حق با من باشه ولی برای کسایی که شهرستان هستند و مجبورن تلفنی پیگیری کنن این مشکلات هست .برای من هم داون 2048 هست و همیشه حداکثر سرعت 230 هست .بعضی از بهانه ها رو هم که همه شرکت ها میارن و دیگه نمیشه کاریش کرد..نقل قول:
سخت در اشتباهی :دینقل قول:
اینو به من نگو که تمام سرویسهای مخابرات رو تست کردم و النهایه به این رسیدم که تخلیه کنم.شما بابت 512 مخابرات 22 تومن میدی.درست؟خوی من 128 نامحدود پارس میگیرم و 27 میدم.بازم درست؟شما با سرعت 65 دانلود میکنی و من 130.تا 20گیگ این سرعت رو دارم.با توجه به نیاز و استفاده ی من،این کاملاً واسم کافیه.پس من نیازی به 512 نامحدود پارس ندارم.صرفاً چون شما گفتی 512 پارس 90 تومنه من توی توضیحاتم ازش استفاده کردم.بنده همچنان پیشنهاد میکنم با توجه به نیازتون سرویس بگیرین.
واسه من که تفاوت چندانی نداشته.فقط پارس کمتر تایم اوت میده.نقل قول:
بازم میگم،آخه کی قراره ماهی 90 تومن بده!نقل قول:
مملی تو شاید به 70 گیگ نیاز داشته باشی،اما من الان شاید ماهی 10 گیگم زیادم باشه.
128 نامحدود گرفتي خبرش رو بده :n02:نقل قول:
من 70 گيگ نياز ندارم فقط نامحدود نياز دارم .
البته بحث كلي من اين بود كه كلا همه چي گرونه! اينترنت ماهي 10 تومن نهايت 15 تومن! شما 128 پارس رو بگيري با ماليات و ... 29 تومني در مياد برات. بگو 30 تومن! چيداره اينترنت كه ماهي 30 بديم؟!
در این مورد که کاملاً باهات موافقم.گرونه.واقعاً هم گرونه.نقل قول:
برنامه networx رو نصب کنید سرعت واقعی با هر برنامه ای رو میده خود idm هم 15کیلوبایت بیشتر میزنهنقل قول:
طفلک تازه میخواست 10مگ بده ولی نرسید:n14:نقل قول:
این بدهی مربوط به شرکت ضحی است فکر میکنم بخاطر همین ضحی اسمشو عوض کرد و شد اشنای اولنقل قول:
این پست فطرتا از اون موقع که حظوری رفتم نمیدونم چیکار نتم کردن که لینکم همش چشمک میزنه بهم گفت درستش کردیم اومدم خونه دیدم snr شده42 اما نه تنها دان استریمو زیاد نکردن اپ استریممو از2مگ گذاشت رو 256تازه لینکم هم اصلا ثابت نمیشه و همش در حال چشمک زدنه در کل از اون موقع که حظوری رفتم قطع شد تا دیروز که سرویسم تموم شد الان با سیمکارت ایرانسلم دیگه هم تمدید نمیکنم تا برم یه جا دیگه
سلام عيدتون مبارك.
يه چند تا تست با پينگ مناسب تقديم مي گردد!
پ ن : اين پست رو صبح نوشته بودم يادم رفته بود دكمه ارسال رو بزنم:n02:! تست ها مال صبح هست.
مشکل من همچنان پابرجاس(رفتن لینک موقع زنگ خوردن تلفن).
ممد من یه اسپیلیتر گذاشتم که یه انشعابش واسه مودمه و یکیش واسه تلفن خونه.مگه کافی نیست؟
من خودم معمولا مودم رو به اسپليتر وصل نمي كنم. يعني مودم مستقيم به خط وصله و اسپليتر فقط روي گوشي تلفن هست.نقل قول:
كافي هست منظورم اين بود كه وسيله اي ديگه مثل گوشي ديگه، دستگاه فكس و ... بدون اسپليتر و مستقيم به سيم تلفن وصل نباشه. جاي سيم هاي تلفن رو برعكس كن يه وقت ديدي گرفت:n02:
اگه با يه اسپليتر ديگه هم تست كردي همونطور بود به مخابرات يه ندا بده!
سلام
با توجه به اینکه این تاپیک بحث هایی غیر از اینترنت مخابرات رو هم دارهمن این پیشنهاد رو می دم که نام تاپیک از مخابرات خوزستان / ADSL به اینترنت استان خوزستان تغییر نام پیدا کنهدوستانی که موافق هستند اطلاع بدن
سعی کنید در تاپیک اعلام نکنید
-----------------------------------------------------------------------------------
حالا سوال خودم :دی
پینگ پارس آنلاین چجوره؟
راستی تایم اوتم داره؟
نویز زیاد داری ، باید نویز گیر استفاده کنی!!!نقل قول:
برای استفاده هم باید به هر تلفنی که وصل هست یه نویزگیر وصل کنی ؛ برای مودم نیاز به نویزگیر نیست !!!
ارمین یه پیشنهاد :
مخابرات یه اپراتور هست پس باید یه تاپیک واسه خودش داشته باشه .اگر اسمش بشه اینترنت خوزستان اونوقت شامل همه سرویس دهنده های خوزستان میشه که اینطوری هم شلوغ میشه هم دوستان وقتی سوالی مطرح میکنن دیرتر به جوابش میرسن.به عنوان مثال دوستان میخوان در مورد پارس انلاین و شاتل و .. درخوزستان هم گفتگو کنن در صورتی که این سرویس دهنده ها خودشون تاپیک دارن .نظر من اینه که مخابرات خوزستان یک تاپیک باشه و اینترنت خوزستان هم یک تاپیک دیگه.چیزی که توی این فروم زیاده تاپیکه .حالا یه تاپیک اضافه تر چی میشه ؟
دوستانی که با من موافق هستند نظرشون رو خصوصی به جناب ارمین خان pm بدن .
موافق:thumbsup:نقل قول:
من که وقتی اسپلیتر رو میزنم نویز خطم زیاد میشه همیشه سوکت مودمو مستقیم میزنم تو پریزنقل قول:
به نظرم برای اینه که نویز گیر رو به جای تلفن به مودم وصل میکنید :n02:نقل قول:
درست میزنم اما نمیدونم چرا نویزو زیاد میکنه به این صورت:یک سیم از line به پریز تلفن و یک سیم ازadsl روی اسپلیتر به خود مودم adsl و یک سیم از تلفن به phoneنقل قول:
میتونی مودم و تلفن رو جدا جدا وصل کنی؟نقل قول:
یعنی هر 2 تارو باهم به یه نویز گیر وصل نکن
بچه ها یه سوال برای هر تلفن یه اسپلیتر لازمه یا مثلا" میشه از همون ورودی سیم تلفن رو از اسپلیتر رد کرد ؟
اگه از همون سیم ورودی باشه که بهتره ولی من تو این 2سال که adsl دارم به ندرت از اسپلیتر استفاده میکنم چون نویز خطمو زیاد میکنه اگه سیم ورودی رو مستقیم و بدون اسپلیتر به مودم بزنید بهترهنقل قول:
برای هر خط تلفن نیاز به یک اسپلیتر هست به شرطی که تلفن به خط وصل باشهنقل قول:
اگر تلفنی در کار نباشه نیاز به نویز گیر هم نیست !!!
چرا که نویز گیر مربوط به نویز داخلی هست
منم خط اختصاصی برای اینترنت دارم و همون سیم مستقیم اومده رفته تو مودم :n02:نقل قول:
512 پارس آنلاین - تک کانکشن
سلام
دوستان تاپیک جدید ایجاد شد
توضیحات در پست اول تاپیک گفتم
لطفا سعی کنید بحث ها رو تاپیک مربوطه ادامه بدید
موفق باشید
سرویس 1مگ نامحدود، اکسین (میذاستن Toxin قشنگ تر بود :n09: )
سرعت همین الان:
داخلی
خارجی
تست تک کانکشن:
تست 16 کانکشن:
سروش مگه ماناماد نبودی ؟ پس چه جوری شد اکسین ؟ یعنی این دو نمایندگی یکی هستند ؟ سایتشون که دوتاهست .چه جوریه ؟نقل قول:
نمیدونم، فکر میکنم به یه دیتابیس دسترسی داشته باشن...نقل قول:
من از تو سایت ماناماد و همون Ibseng حسابم رو چک میکنم ولی با اکسین اهواز تمدید میکنم :n02:
اره اکانتینگ یکیه ولی پورت های ماناماد که دست اکسین نیست.نقل قول:
این لینک تمدید اکسین رو لطف میکنی بزاری ؟