بره منم زنگ زدن گفتن فعال شده ولی 2 روز بعد درست شد ...البته زنگ بزن پیغام خرابی بزار ، خودشون تست میکنن میگن ایراد از شماست یا اونا
Printable View
بره منم زنگ زدن گفتن فعال شده ولی 2 روز بعد درست شد ...البته زنگ بزن پیغام خرابی بزار ، خودشون تست میکنن میگن ایراد از شماست یا اونا
اسپلیتر گذاشتی؟نقل قول:
قبلا روی این خط adsl داشتی؟ نویز زیاد بود؟
با اسپلیتر و بدون اون تست کردم بازم نشد .نقل قول:
رو این خط نداشتم نه
شاید رو خط هنوز adsl رو برقرار نکردننقل قول:
پیگیری کن
بهش زنگ زدن گفتن زانژه شده میگی هنوز نشده ؟ دمت گرم. حداقل دلیل بیارید چطوری این رو بفهمه..نقل قول:
نقل قول:
ا اسپلیتر و بدون اون تست کردم بازم نشد .
رو این خط نداشتم نه
سریع برو تو مودمت تو همون صفحه اول یا Device Info. یه همچین جایی اونجا
DownStream و Upstream رو برات نوشته.
اگر جاش خالی بود...خططت رانژه نشده. اگر دیدی رو سرعت درخواستیت بسته شده و عددش رو نشون میده برای هر کدوم خططت آماده ست.
VPI و VCI رو باید بذارید 0 و 35. معمولا تو خود مودم گذاشته 8 و 35. این از این.
ID و Pass داده شده توسط مخابرات رو هم تو مودم وارد کرده و سیو کنیدو هیچ تنظیمات دیگه ای لازم نیست.
چه دلیلی؟نقل قول:
وقتی adsl ثابت نمیشه بره تو تنظیمات مودم ببینه دان استریم خالی هست یا نه؟!!!!!! :n04:
اون دان استریم زمانی می یاد که خط به مرکز وصله
سلام..
من با سیفون که میرم باز صفحه پیوند میاد... یعنی رد نمیکنه..چی کار کنم ؟
از چه برنامه دیگه ای استفاده کنم
بروزرتون چیه؟نقل قول:
مورد بعدی اینکه ایکون سیفون سبز میشه بعد میرید یا نه؟
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
با فایرفاکس میرم یعنی خودش فایر فاکسو باز میکنهنقل قول:
بلی وقتی سبز میشه خودش page را باز میکنه ولی صفحه پیوند باز میاد..
با یک لپتاپ دیگه که وصل میشم میره به راحتی
خط به مرکز وصل میشه وقتی که رانژه باشه و وقتی نباشه دانستریمی دیگه نداری ! گرفتی قضیه رو ؟:n10:نقل قول:
این رو که همه می دونن وقتی که وصل به مرکز نباشی دان استریم نمی یادنقل قول:
ایشون اصلا به مرکز وصل نمیشه!
پس اگه همه میدونن همچین سوالی هم بعید بود از شما!:n01:نقل قول:
من منظور شما رو از " وصل شدن به مرکز" متوجه نمیشم. یعنی اینترنت قطعه ؟ خط رانژه نشده ؟ :n13:
منظورم این بود که به مرکز وصل نمیشهنقل قول:
بحث اینترنت که جداست
مثل زمانی که اینترنت قطعه
شما چراغ adsl روشنه ولی اینترنت نداری
یعنی به دستگاه مرکز وصلی
افزايش سرعت اينترنت شرکت مخابرات استان تهران
ظرفیت اینترنت پرسرعت مخابرات استان تهران( ADSL) تا ماه آینده بیش از 30 درصد افزایش می یابد. به گزارش روابط عمومی شرکت مخابرات استان تهران، مهندس غلامرضا شیدایی نایب رئیس و عضو هیات مدیره شرکت مخابرات استان تهران ضمن اعلام این مطلب گفت: با تعامل بوجود آمده با شرکت ارتباطات زیر ساخت ماه آینده STM1 22 به ظرفیت شبکه ای اینترنت مخابرات استان تهران افزوده می شود ، این در حالیست که هم اکنون ظرفیت شبـکه ای مخابرات استـان تهران 68 STM1 می باشد.شیدایی با بیان این مطلب که هدف از افزایش ظرفیت های ارتباطی، کسب رضایت مشترکین در سرعت بیشتر و کیفیت مطلوب تر است اعلام کرد : با همکاری شرکت ارتباطات زیر ساخت ظرفیت STM1 های موجود در شبکه تا پایان سال به دو برابر میزان کنونی افزایش می یابد.
برای شما هم gmail و google رو نمیاره؟
با یه Browser دیگه چک کن !نقل قول:
سرویس 256 مخابرات مرکز کـاشـانی
سرور داخلی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور خارجی :
متاسفانه گویا مجدد داره کاهش سرعت اعمال میشه !
شما پینگتم بالاست!نقل قول:
121 زیاده با سرور داخلی!
بستگی به منطقه مخابراتی داره ها من جنت آبا د دوستم داره صبح ها عالیه اما من که منطقم جنوب شهره اصلاً تعریفی نداره همیشه یه جوره تاره بعضی وقتا کم تر
مشکل یکم عجیب !
اینترنت من بدون این که چراغ ADSL خاموش بشه قطع میشه ، درواقع کانشکن دی سی میشه ، که مجدد می تونم وصل کنم. این اتفاق از قبل از انتخابات شروع شد و کم وبیش تا الان همین طوری هست ،مثلا چند روز درسته و چند روز خراب! ربطی هم به سیستم یا فایروال یا... نداره ، مودم رو بدون اینکه به سیستم وصل کنم تست میکنم ، دی سی داره! زنگ هم میزنم هیچی نمیفهمن ! 2 ساعت طول میکشه قبول کنن مشکل از خط و نویز و ویروس و فایروال و ... نیست بعد هم که قبول میکنن میگن یه گزارش برات رد میکنیم.!
به نظرتون چی کار میکنم؟!
ISP رو عوض کنم ؟ اونا یعنی مشکل ندارن تو مرکز ما ؟ (جماران)
اطلاعات مودم رو بزار ببینم مشکل نویز ندارهنقل قول:
خیلی ممنون ، لاگ مودمم خاموش بود ، الان روشن کردم و منتظرم باز دی سی بشه تا قرار بدم ، خوش بختانه یا بدختانه الان چند دیقه هست دی سی نداره! بازم ممنوننقل قول:
اطلاعات مودم رو بزار ببینم مشکل نویز نداره
دوستان من تازگی ها وقتی وارد ویندوز میشم و می خوام کانکت بشم با ارور 734 مواجه میشم!
گاهی با خاموش و روشن کردن مودم درست میشه ولی اکثر مواقع مجبورم ویندوز رو ریستارت کنم تا مشکل برطرف بشه
در ویندوز 8 این مشکل بود در ویندوز 7 هم که تازه امروز نصب کردم این مشکل وجود داره
علت چیه؟
نقل قول:
دوست عزیز شما چرا User/Pass رو داخل مودم تنظیم نمیکنی ؟
این طور ی هم راحت تری و اگر هم نخواستی کامپیوتر اینترنت داشته باشه کافی Default Gateway را از توی پای اون سیستم بر داری.
سلام
مخابرات تهران اینترنت محدود نمیده..؟؟؟
من 128 نامحدود دارم ولی سرعتش افتضاحه....به درد وبگردی هم نمیخوره...
سرعت که فاجعه است.. ولی پینگم چطوره ؟ چقدر خوبه ؟
خوب دستی باشه بهترهنقل قول:
اینجوری هر وقت خواستم کانکشن رو قطع می کنم
نقل قول:
پینگ با تهران خیلی زیاده
معمولا 40-70 باید باشه
امروز دیگه ترکونده! پینگ بالای 300 lost حداقل 1 .....
من سرعتم فاجعه شده!
اینترنت مخابرات نامحدوده، و به همین جهت شما نگرانی نباید از لحاظ مصرف حجم تون داشته باشید. ولی به هر حال اتصال از طریق سیستم عامل هم روشی هست که شما میتونید انتخاب کنید ولی یکی از نقیصه های این روش این هست که میتواند در صورت بروز اشکال در بعضی از سرویس های سیستم عامل تون تحت شعاع قرار بگیردنقل قول:
دقیقا.. برای منم.نقل قول:
اضافه شدن سرویس 2 مگ در سایت مخابرات تهران
اینم تست سرعت 2 مگ مخابرات
تست سرور تهران
اینم تست سرور هامبورگ المان که فقط پینگ میداد و به حالت دانلود نمیرفت ( فاجعه )
با ترفند پاریس
نتیجه : برا دانلود خوبه ولی سرعت تک کانکشن بسیار پایین هست و در وبگردی 2 مگ با 128 هیچ فرقی نداره
شاید مخابرات منطقه ما این گونه باشه .........
قیمت 2 مگش چنده؟
نقل قول:
مبلغ حداکثر ضریب اشتراک پهنای باند 59200 ریال 64 کیلو بیت بر ثانیه 99200 ریال 128 کیلو بیت بر ثانیه 125600 ریال 256 کیلو بیت بر ثانیه 204800 ریال 512 کیلو بیت بر ثانیه 383200 ریال 1024 کیلو بیت بر ثانیه 745600 ریال 2048 کیلو بیت بر ثانیه
واسه دو ماهه یا یه ماه؟نقل قول:
قیمت ها رفته بالا؟
منم 2 خط 1 مگ دارم که الان درخواست 2 مگ دادم
فکر کنم یا امروز بعد از ظهر یا فردا صیح سرعت اضافه بشه
برای یک ماهه ...نقل قول:
نه بنظرم همین بود...من پارسال دوماهه 512 چهل تومن میدادم ، الان حدود 80 تومن برای دو ماهه یک مگ باید پرداخت کنم...جور درمیاد.
موردشور این مخابرات گیلان رو ببرم که همه چیزش گند شده 512 سرعت دانلود بترکونه 39
دوستان بالاخره بعد از کلی بدبختی به این دوستان عزیز پر مدعا حالی کردم که مشکل از مخابراته و امروز به حول قوه قلمی چراغ DSL روی مودم روشن شد :n01:
اما انگار قرار نیست ما به اینترنت وصل بشیم !! این دفعه کانکت نمیشم !! گفتم شاید یوزر پسو بم اشتباه دادن باهاشون دوباره چک کردم دیدم همینه .
کانکشن رو بریج کردم و یه کانکشن دستی ساختم تا ببینم ارور چیه دیدم ارور 651 میده . کلی گشتم رو نت و راهکارهایی که گفته بودن رو انجام دادم ولی بازم اثری نداشت
زنگ زدم دوباره به پشتیبانی از سر ناچاری ! به طرف گفتم اینطوریه مخش هنگ کرد :n13: من موندم کلا" وظیفه این پشتیبانی چیه ؟ تنها حرفی که بلدن به کل کاربرا بزنن اینه که فلان سیم و کابل رو چک کن که یه وقت فلان نباشه . اه اه اه
اگه شما راهی بلدین دریغ نکنین
اینجا بهتر میتونید اطلاع بگیرید ::n06:نقل قول:
و
اینطور که میگید مشخصه که مشکل شما از طرف اونهاست، یک درخواست کارشناس کنید که خودشون بیان از نزدیک ببینند و برطرفش کنند.نقل قول:
بگید از سمت من هیچ مشکلی وجود نداره...و زیر بار حرف اضافه نرید ، اون میاد می بینه سیستم و مودم و خط داخلی مشکلی ندارید میره از مرکز مخابراتیتون برطرفش میکنه.