حق با شماست امان ما را این شب رایگانها بریدندنقل قول:
Printable View
حق با شماست امان ما را این شب رایگانها بریدندنقل قول:
چه جبرانی جناب مهندس از اول ماه رمضون اینترنت داغونه 2ماهه رسما سرعت شبانه ها رو محدود کردین روی 90 در صورتی که باید 256 باشه بعد تازه اگر هم به احتمال 0.00000001 درصد از این به بعد درست بشه شما چه طوری اون دوماه رو جبران می کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حالا مشکلات دیگه به کنار
درسته اقای ملک جعفریان شرکت شاتل هم به یک شرکت خارجی پول داده که این سیستم اکانتینگ رو طراحی کنهنقل قول:
منظور من اینکه با یک شرکت حرفه ای همکاری کنین
مگه طرح شما چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
باز دم استان تهران گرم که نمی خواهد با بی تدبیری کاربرانش را لحظه ای ناراحت کند
شاتل تجربه 9 سال ارایه سرویس اینترنت را دارد ولی مخابرات ها 3 سال وارد این بازار شدن در ضمن شما هم می توانید با وارد کردن مک ادرس خود سرویس خود را محدود سازید و این امکان دارد فراهم میشود که از طریفق 2020 وو بصورت اتوماتیک واز تماس از تلفن دارای سرویس این انکان فراهم شودنقل قول:
طرح مثلا طلایی که البته برای ما یه آهن پاره هم نبوده تا حالا چه برسه به طلانقل قول:
مهندس با این همه که کاربرا ناراضین و همه سرعتاشون افتضاحه چرا نمیخوای قبول کنید؟ یعنی همه دروغ میگن فقط شما راست میگی؟ چرا اینقد جوابهای مسخره تحویل میدید و فقط خودتونو توجیح میکنید و شرکت زیر ساخت رو مقصر میدونید؟ من که 2مگ دارم سرعتم 20کیلو بایته روزانم 150کیلو بایت اصلا 250کیلو بایتی رو به چشم ندیدم
در ضمن خسارت این 3 هفته رو کی پاسخگوست؟؟ هرچی نباشه کلی از جیب دادیم همه که مثل شما مایه دار نیستن پشت میز بشینن و یه گوششون در یکیش دروازه. هزینه تعرفه طلایی گرفتین اما به اندازه ی دایال اپ سرعت نداره .شما که میدونستی (به قول خودتون ملت هجوم میاره در ساعات رایگان) چرا همون روز اول نگفتین که سرعت دایال اپم نیس.این پولها خوردن نداره.چیزی که طبق قرارداد بوده باید عمل کنید.
دوستان من به حرف این دوستمون رسیدم:
شب خوش:n01:نقل قول:
جدولی از این توضیحتون که رسمی باشه و تایید شده در سایت CRA.ir باشه و یا به هر حال تایید شده باشه ارائه بدهید ..نقل قول:
==========================
طرح الماس سرعت آن به چه صورت هست ؟
شماره سرویس به 09151150001 پیامگ شود تا بررسی نمائیمنقل قول:
بله اعلان خواهد شدنقل قول:
شب به خیر دوست گرامینقل قول:
اقای جعفریان...خیلی جالبه....خطم رو روی پی سی ام گذاشتین...نه میذارین شاتل بگیرم...نه طرح دلخواهمو میدین
پست های دوستان رو که از شما سوال داشتن آدرس میدم (روی شماره ها کلیک کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی قبلا توضیح دادم شب با توچه به استفاده همه سرویس های شب رایگان ترافیک بالا میرود و مشکل سرعت ایجادمیشود در همین سایت یکی از دوستان طرح خانواده دارد و با توجه به اینگه شب پول پرداخت میکند ولی از سرعت پایین مینالدنقل قول:
در ثانی سرعت ها شیر 1 به 8 میباشد
مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی محترم دوستان درست می گن
این سیستم گلد نت خیلی مبتدیانه و دارای مشکل زیاده که حتی نمیشه واردش شد خیلی وقت ها سیستم قبلا شما scpluto که حتی ثبت نام آنلاین و جا به جایی و تغییر طرح و انتقال ترافیک به دیگر مشترکان داشت از این سیستم سر تا پا مشکل و ابتدایی خیلی بهتر و حرفه ای تر بود این سیستم فقط رنگ لعاب بهتری دارد والا کارایی ش در حد صفر هست فقط یک خرید ترافیک هست همین! اکثر مواقع هم از دسترس خارج و یا اطلاعات ناقص نمایش میده و هیچ کاربری ازش راضی نیست
نه اینجودری نیست یکی از دوستان همین سایت با من تماس گرفت و مشکل را گفت و مشکل را بر طرف کردیم اقای امیدنقل قول:
اقای ملک جعفریان اگه شما بتونین یه طرح بزنین که مثلا دانلود از سرور های داخل ایران که هزینه کمتری داره نامحدود و با سرعت بالا باشه و سرعت اینترنت هم معمولی باشه فک کنم خیلی مشتری پیدا میکنین
مثلا یه طرح نامحدود 1 مگ دانلود از سرور ها داخلی با سرعت خیلی بالا ولی خب دانلود از اینترنت با سرعت محدود
امیدوارم ان پیشنهاد رو جدی بگیرین
بین سرعتها تفاوت قایل شدیمنقل قول:
خیر آقای جعفریان!سرعت ها شبا شیر 1 به 8 نیست!نقل قول:
از این حرف های شما که در زیر با رنگ قرمز مشخص کردم کاملا مشخصه که شبا که رایگان هست هم محدود می کنید و هم اون سرعت محدود شده رو ضریب اشتراک رو افزایش میدید و دیگه 1-8 نیست!
فکر کنم شبا ضریب اشتراک رو روی 1 به 50 تنظیم کنید!
نقل قول:نقل قول:
به این معنی که اگر سرعت 256 کیلو بیت بر ثانیه خریداری شود یعنی بتوانید 32 گیلو بایت دانلود نمایید در حالت 1 به 1 شرکتهای ارائه دهنده سرویس میتوانند تا 4 گیلو بایت سرعت داشته باشند یا به عبارت دیکر نوسان سرعت بین 4 تا 32 با ضریب 1 به 8 مجاز میباشدنقل قول:
شماره ای که میخواید سرویس داشته باشید پیامک شود یا فردا تلفنی صحبتی داشته باشیمنقل قول:
نقل قول:
من طرح طلایی 12 ماهه نوروزی نوسان بین 7 تا 15 در صورتیکه باید بین 50 تا 256 باشد
شماره تما س بهمراه توضیحات پیامک شود تا پیگیری نمایمنقل قول:
[QUOTE=malek jaffarian;8000846]دوست گرامی قبلا توضیح دادم شب با توچه به استفاده همه سرویس های شب رایگان ترافیک بالا میرود و مشکل سرعت ایجادمیشود در همین سایت یکی از دوستان طرح خانواده دارد و با توجه به اینگه شب پول پرداخت میکند ولی از سرعت پایین مینالد
در ثانی سرعت ها شیر 1 به 8 میباشد[/QUOTE
بزرگوار من چی گفتم شما چی جواب میدی دارم میگم 1به 8 میشه چند.میشه 250
سرعت روزانم از 150 بیشتر نمیره بیشتر سایتها تایم اوت میده و پینگ افتضاحه. خواهشا فقط نگو مشکل از سیستم شماست گوشمون از این حرفا پره گاگولم نیستیم که از این چیزا سر در نیاریم
درست نمیتونید خدمت رسانی کنید استفعا بدید بخدا پیر شدیم اعصاب نذاشتین از بس حرص سرعت خوردیم
شما نمیخواد به فکر افزایش پهنای باند باشید همین 250 ( طبق قرارداد ) رو اعمال کنید بقیش پیش کش
منظور حرف شما رو متوجه نشدم جناب ملک جعفریان ولی میخوام اینو بگم چرا یکی طرح خانواده داره با سرعت دانلود 1024 کیلوبیت (هم در ساعات رایگان و هم در ساعات غیر رایگان) و یکی مثل من هم طرح بعثت رو داره با همین سرعت 1024 کیلوبیت ولی قیمت یک ماه اعتبار زمانی من باشه 7950 ولی اونی که طرح خانواده داره باشه 4770 .چه طور دوتا طرح که تنها تفاوتشون نامگذاریشون هست قیمتهاشون هم اینقدر با هم تفاوت داره؟ اگرم شرکت زیرساختی باشه که اینها رو قیمت گذاری کرده باشه مطمئنا بر اساس سرعت قیمت گذاری کرده و شما هم بر اساس قیمت گذاری اونها اینترنت به مردم میدید ولی چرا سرعتها با هم تفاوت ندارن و قیمتها با هم تفاوت دارننقل قول:
.ممنون میشم جواب بدید با تشکر.
خب دیگه دارین رسما میگین همون مودمهای دایال آپتونو در بیارین :دی ضمنا یک نگاهی به امضای بنده بندازین سرویس 128شاتل هست که سرعتم تو شب هم همینقدره و بازه تایم رایگان هم 1-8صبح هست! حالا شما اینو با گرون ترین طرحتون مقایسه کنید !بعدش بیاین اینجا حرف مف.....بزنین!نقل قول:
جناب مهندس شبانه طرح بعثت را روی چند بستید؟
ظلای2048نقل قول:
نقره ایی 1024
برنزی 512
256 به 256
128 به 125
سرعتها در شب محدود شده است
1 مگا:n21:نقل قول:
سرویس جدید ارائه نمیدهد تا اتمام قرار داد سرویسهای خود را ارائه میدهدنقل قول:
اینها نوع طرح ها میباشد در زمانهای مختلف جهت فروش ارائه شده است و میبایستی تا پایان قرار داد از طرف مخابرات ادامه داشته باشدنقل قول:
لطفا چهت بررسی بیشتر شماره سرویس پیامک شودنقل قول:
دوباره میپرسم ...
نقل قول:
لطفا شماره 2 سرویس برای من با توضیحات پیامک شودنقل قول:
نه اینجوری نیست ما در صدد بهبود منطقی کار و ارائه سرویس هستیمنقل قول:
ای یادش بخیر دوره جوونی یه 512 نامحدود داشتیم همیشه خدا سرعتش 64 بود:n14:
کاملا همه چی واضح و مشخصه ...!نقل قول:
روز به روز کیفیت ها رو به افزایشه!:n08:
بررسی میکنم و در همین سایت فردا شب خبر میدمنقل قول: