فکر کنم اگه درست یادم بیاد باید بری تو یه کافی شاپ اون یارو رو ببینی بعد بکشیشنقل قول:
واسه دیدن جیمی نوشته باید smart shirt با smart shoes بپوشی ببینیش من رفتم تو لباس فروشی چیزی نتونستم پیدا کنم راهنمایی کنید لطفا
Printable View
فکر کنم اگه درست یادم بیاد باید بری تو یه کافی شاپ اون یارو رو ببینی بعد بکشیشنقل قول:
واسه دیدن جیمی نوشته باید smart shirt با smart shoes بپوشی ببینیش من رفتم تو لباس فروشی چیزی نتونستم پیدا کنم راهنمایی کنید لطفا
نقل قول:
شما رفتی تو کافی نت ایمیل بزنی ؟؟؟؟
اگه نرفتی باید بری تو سایت لاو میت و تو قسمت مرد ها بر روی FRENCH TOM کلیک کنید و دیت بذارید ...
اگر هم این کار را کردید باید داخل دینر شوید و اون فرد رو بکشید ... :21:
باید بری همون فروشگاهی که میگه......بعد کفشاتو عوض کنی....یه کفش مشکی مردونه هست.(تو همون فروشگاهه هست...)..اونرو میخری با کت و شلوار.....نقل قول:
کاری نداره ... باید برین تو لباس فروشی و کفش و کت و شلوار بخرید ...نقل قول:
یه سوال:
چه جوری باید به کامپیوتر پلیس دسترسی داشته باشیم؟
دوست عزیز:نقل قول:
شما سوار ماشبن پلیس که میشید نباس حرکت کنی.
خودش میگه چه دکمه ای رو بزنی/(فکر کنم E باشه)
نقل قول:
چه جوری باید به کامپیوتر پلیس دسترسی داشته باشیم؟
درسته....سوار شدی...یه جا وایسا...خودش بهت میگه...E.....رو بزن....تو کامپیوتر پلیس هم هم سرچ اسم...سرچ عکس....وانتد(اونایی که تحت تعقیب پلیس هستن...) ....و پشتیبانی داره......نقل قول:
شما سوار ماشبن پلیس که میشید نباس حرکت کنی.
خودش میگه چه دکمه ای رو بزنی/(فکر کنم E باشه
نقل قول:
بله ،درسته، همینی که ما گفتیم انجام بده دوست عزیز انشاالله موفق میشی.:27:
خدا نگهدار.
مرسی
دوستان همه درست گفتن ... اما یه راه دیگه هم هست که از توی خونه برین تو اینترنت و تو سایت پلیس قسمت سرچ هم همه هستن ... به صورت یک لیست بلند طبق حروف الفبا دسته بندی شده اند .نقل قول:
البته اگه فرانسیس زنده مونده .... :21:
سلام.تو این بازی میشه ماشین خرید؟من تو اینترنت دیدم و رفتم مغازه.ولی نمیشه با کسی حرف زد.
چرا.هر کدوم رو خواستی میری سوارش میشی بعدش فلنگو میبندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.تو این بازی میشه ماشین خرید؟من تو اینترنت دیدم و رفتم مغازه.ولی نمیشه با کسی حرف زد.
ولی بی شوخی فک نکنم.
بله ... با کسی نمی شه حرف زد ... زنگ هم بزنی بر می داره قطع می کنه ...نقل قول:
فکر نکنم بشه این همه پول رو خرج کرد من خودم حدود 1.5 میلیون پول جمع کردم اما هیچ کاری باهاش نمی تونم بکنم ... شما هم اگر ماشین فروشی ... چیزی که بشه توش پول خرج کرد پیدا کردی به من هم بگو تا این همه پول رو خرج کنیم ...
من خودم مدت بسیار زیادی دنبال چنین چیز هایی گشتم ... اما خسته کننده شده ... برای همین منتظر جی تی ای بعدی در 29 اکتبر :40:هستم ... ( البته اپیزودی برای 4 است )...
ببخشید سرتون رو درد آوردم ... خیلی ممنون
سلام..این قلبه که خیلی مسخره بود.......همونی که تو برج آزادی هست....بجه ها همچین گفتن میری اونجا...فلان...و بیسار.....واقعا همون بود.....که داشت میزد...یا من اشتباه رفتم.....هرچی بهش شلیک کردم........ولی انگار همین شکلی بود...
این یه نوع استر اگ در بازی هستش ... این ها در بسیاری از بازی ها هستن ... و نمی شه گفت که خودش چه جوری بود ... چون شما نباید از دیدن خودش خوشحال بشی بلکه باید به خاطر اینکه پیداش کردی حال کنی ... این ها رو برنامه نویسان گذاشتن تا افراد خوره ی بازی کشفشون کنن ... و البته خیلی هاش هم پیدا نشده ... یا با ترفند های برنامه نویسی پیدا شده ( مثل کینگ کونگ ) ...نقل قول:
البته اگه شما خودت و بدون هیچ راهنمایی اون رو پیدا می کردی می فهمیدی چه قدر با حاله ... :21:
آقا یه سئوال ... اون دختره که اول بازی رومن به ما معرفی می کنه ... و تا یه مأموریت 3 ستاره هم دوست ماست ... بعد دیگه هیچ خبری ازش نیست ... دوباره میشه او را یافت ؟؟؟؟
متأسفانه اسمش را یادم نیست ولی یه عکسش رو یافتم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه یه چیزهایی رومن آخر بازی میگه ... گفتم شاید بازم بیاد ...
خیلی ممنون
نقل قول:
اره دیگه توی برج هست و داره میتپه همین هیچ کاریش نمیتونی بکنی و کاربردی هم نداره در نسخه پیسی !!!
اسمش میشل هست....بستگی به بازی کردنت داره...من بهش زیاد زنگ نزدم....فکر کنم قهر کرد رفت...ولی یکی از بچه ها میگفت...با میشل.....اره....نقل قول:
متأسفانه اسمش را یادم نیست ولی یه عکسش رو یافتم
چرا بابا کلی کار میشه کرد :21::21::21:نقل قول:
فکر نکنم بشه این همه پول رو خرج کرد من خودم حدود 1.5 میلیون پول جمع کردم اما هیچ کاری باهاش نمی تونم بکنم ...
چرا ؟ من نه تو پی سی نه تو 360 هیچ کاری نتونستم بکنم :41:نقل قول:
هر چی تیر میزنی هیچیش نمیشه :دی
تو 360 میشه ؟ اگه آره چی کار باید بکنم ؟ (کاربردی که میگید چیه ؟)
من جایی خوندم در نسخه کنسول اگه در طول بازی هیچ چیت و ... استفاده نکنی شاید بشه باهاش یه استفاده ای کرد ...
گرچه همه میدونن جی تی ای فقط تو pc و دیگر هیچ ...
الان این همون GTA IV هستش ؟
اگه آره ، من سوالمو میپرسم . اگه نه مدیران لطفا محل درست پرسش رو بهم معرفی کنند .
__________________________________________________ __________________________________________________
من وقتي بازيه GTA IV رو روي لپتاپم اجرا ميکنم ، خيلي با مکث بازي ميشه و تصوير stop , stop ميشه . اصلا روون نيست .
ميشه راهنماييم کنيد ؟
يکي از دوستام گفت اين بازي کلا روي لپتاپ ها همينطوريه . درسته ؟
مشخصات سيستم من :
Component Details Subscore Base score
Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T9300 @ 2.50GHz 6.0 5.1
Determined by lowest subscore
Memory (RAM) 4.00 GB 6.0
Graphics NVIDIA GeForce 8600M GT 5.9
Gaming graphics 1791 MB Total available graphics memory 5.1
Primary hard disk 15GB Free (50GB Total) 5.4
Windows 7 Ultimate
دیگه مثل 5 نیس که قهر کنن برن ... اون دو تای اولی جزئی از داستان هستن ...نقل قول:
1. همون میشل برای دولت کار می کنه ... اون مأموریت هستش که شما باید بری تو الد هاسپیتال و اون مواد ها رو بعد از کلی در گیری از پلیس بگیری ... آخر اون مأموریت میاد و میگه من همیشه مراقب تو هستم ... و بعد از اون هم دیگه پیداش نمیشه ... البته اگه آخر بازی کیت بمیره ... رومن در مورد میشل ... یه چیزهایی میگه ... :21:...
2.کیت هم که همه می شناسین دیگه .... :27:
راستی اون دوستتون بعد از اینکه بازی رو تموم کرده بود اون حرف رو می زد ؟؟؟... چون پیدا شدن میشل خیلی حیاتی است ... ( پیامک هاتون رو چک کنین و بخونین رومن چی نوشته ... )
خیلی ممنون
یعنی کاری وجود داره که بشه بالای 1000 دلار هر دفعه توش خرج کرد ... :18:نقل قول:
لطفاً به ما هم بگین ...
خیلی ممنون
من تو گیم اسپات خوندم ... به خدا همینش هم خیلیه ....نقل قول:
کار دیگه ای نمیشه کرد ... یعنی از این هم استر اگ تر ؟؟؟؟:41:... اگه واقعاً به غیر از این هم می شه کاری کرد ... می گم فیلم بگیریم بفرستیم تو گیم اسپات ... مشهور هم میشیم ...( :5:)...
راستی اگه از رمز استفاده کنیم ... همون موقع بالای صفحه عوارض استفاده ازش رو می نویسه ... منه همه ی اچیومنت ها و همه دی عوارض رو چک کردم ... اما هیچی نمی نویسه ...
خیلی ممنون
دوستم نبود که.....من تو همین تاپیک تو پیغام یکی از بچه ها خوندم.....نقل قول:
راستی اون دوستتون بعد از اینکه بازی رو تموم کرده بود اون حرف رو می زد ؟؟؟
چه طوری این همه جمع کردی؟نقل قول:
بچه ها 1 سوال..........تو اون مرحله که میری هتل...مرحله رو از ray...میگیری...وقتی وارد هتل میشم میگه لباس خدمت کار رو بپوش....اما چه طوریش رو نمیگه.....؟؟؟؟
شما اگر همه ی بازی را تموم کنین ... حدود 830 هزار دلار باید پول داشته باشین ... بعد از اون هم اگر مأموریت های جانبی بروس ، استیو و لیتل جیکوب رو برید ... 1.3 میلیون جمع میشه ... بقیه اش رو هم من با فروش ماشین های دزدی ( :31:) جمع کردم ... به همین راحتی ... :27:نقل قول:
مطمئن نیستم اما فکر کنم که نیاز به لباس خدمت کار ها نباشه ... شما برو تو هتل ... جلوی آسانسور (علامت زرد ) ... فکر کنم بره بالا ... این مرحله رو من بدجوری گیر کرده بودم ...نقل قول:
حالا چه جوری ماشینای دزدی رو بفروشم؟نقل قول:
کسی نیست راهنمایی کنه ؟ :41:نقل قول:
اگه 30 ماشین استیو رو ببری تو گاراژ ... از اون به بعد در گاراژ برای همه ی ماشین ها باز می شه ... و اینجوری استیو ازت می خره ...نقل قول:
شما به اینجا هم یه سر بزن ... شاید راهنماییت کنن ... اینجا هم منتظر بشین کمکتون می کنننقل قول:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=282313&page=373[/HTML]
من خودم برای پی سی ندارم ... وگرنه کمکتون می کردم ...
میشه بدون لباس هم رفت...اما تمیز نیست....این مرحله مثل مرحله های hitman...هست باید تمیز انجام بشه.....بدون لباس هم با آسانسور میره بالا اما دم در بادیگارد ها میبیننت...تیر اندازی میشه....اما با لباس راحت میری....نقل قول:
مطمئن نیستم اما فکر کنم که نیاز به لباس خدمت کار ها نباشه ... شما برو تو هتل ... جلوی آسانسور (علامت زرد ) ... فکر کنم بره بالا ... این مرحله رو من بدجوری گیر کرده بودم ...
سلام.
دوستان این بازی رو از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
فروشگاه اینجا که میده 7000 تومن. تازه باید بری بانک. به جز یه بازی هم تمام بازی هاش تا حالا بدون اشکال بوده.
اما بقیه ی جاها 5000 تومن میدن 4dvd رو.
لطفا یه جای معتبر و مطمئن معرفی کنید.
راستی با این سیستم من تو نهایت تنظیمات میاد. توی vista ultimate 64 sp1?
سلامنقل قول:
این بازی قانونی نیست که جای معتبری باشه باید بری خودت از یه جا بگیری . راه دیگه ای فکر نمیکنم باشه تو اینترنتم من که خرید پستی براش ندیدم چون قانونی نیست گیر نمیاد .
با سیستمی که داری حالشو میبری خیالت راحت :8:
این رو که میدونم قانونی نیست.نقل قول:
سلام
این بازی قانونی نیست که جای معتبری باشه باید بری خودت از یه جا بگیری . راه دیگه ای فکر نمیکنم باشه تو اینترنتم من که خرید پستی براش ندیدم چون قانونی نیست گیر نمیاد .
با سیستمی که داری حالشو میبری خیالت راحت
حداقل 10 تا فروشگاه پستی تو اینترنت پیدا کردم که 5000 تومن میدادند.
میخواستم ببینم که جای مطمئن کجاست که بفروشه. پی سی که میده 7000 تومن.
فکر کنم شما از همین جا بگیری بهتر باشه ... دو ، سه تا از دوست های من بازی رو از مغازه خریدن ... همش خراب بوده ... اگر چه همه ی بازی های نسخه پی سی نصبشون دردسر داره ... :20:( به دلیل بد پورت شدن )نقل قول:
نیازی نیست بانک برین.
میتونین خرید پستی کنین.
براتون میفرستن و شما پول رو میدی به مامور پست.
من یه Flight Simulator X خریدم سالم هم بود.
نقل قول:
سلام.
دوستان این بازی رو از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
فروشگاه اینجا که میده 7000 تومن. تازه باید بری بانک. به جز یه بازی هم تمام بازی هاش تا حالا بدون اشکال بوده.
اما بقیه ی جاها 5000 تومن میدن 4dvd رو.
لطفا یه جای معتبر و مطمئن معرفی کنید.
کد:www.iV.edo.iR