نقل قول:
رایحه ایی تقریبا خنک و کاملا صابونی. توی فصل سرما استفاده نشه بهتر هست. ولی با این قیمت میشه گزینه های بهتری هم انتخاب کرد
Printable View
نقل قول:
رایحه ایی تقریبا خنک و کاملا صابونی. توی فصل سرما استفاده نشه بهتر هست. ولی با این قیمت میشه گزینه های بهتری هم انتخاب کرد
نه دیگه اینقدرم بالا نیست !نقل قول:
الان این سایت عطر افشان که نسبتا قیمتاش بالا هم هست این هپی رو داره 147 میده ! مدل های وود رو همه 120-130 میده !
این فروشگاه دیگه خیلی ( ببخشید ها ) ولی دزده
تا منظور شما از معروف چی باشه ولی چرا هنوز من خیلی ادکلن های خوب رو زیر 200 قیمت دارم !نقل قول:
محمد جان خیلی وقتا آدم میاد ارزونتر بخره قلابی میخره.الانم که عطرهای قلابی خیلی بیشتر شدن.مثلا قیمت 120-130 برای وود کاملا غیر متعارفه.خیلی از نمونه های تقلبی رو میتونی ببینی که با قیمت زیر 50 تومن وکیفیت و بسته بندی خوبی تولید شدن ولی به قیمت عطر اصل به من و شما میفروشن.کلا خرید عطر از سایت رو درست نمیدونم.خودت با کلی اطلاعات و تست حضوری خرید میکنی بازم احتمال انداختن هست چه برسه اینترنتی و با قیمتهای نامتعارفنقل قول:
دوست عزیز گفتم که این سایت عطر افشان حتی گرون فروش هم هست اون زمانا که قیمت ها پایین بودن اگه قیمت هاشو نگاه میکردین متوجه میشدین ! ( در ضمن خیلی عطرا تون این سایت بالا هستن نمونش ch رو 180 زده !!! ) نمیدونم این سایت عطارش اصله یا نه ولی چیزی که مشخصه سود جویی بعضی مغازه دار ها هست !نقل قول:
در ضمن من معیارم این سایت نیست فروشگاه تو شهر خودم ( کرمان ) کاملا معتبر سراغ دارم که وقتی لا نویی رو جاهای دیه 230 میفروختن اون 130 میداد m7 رو 250 میدادن من 140 قیمت داشتم ! ( من خودم لا نویی خودم رو 128 خردیم همون موقع بهم قیمت تهران دادن 200 ! )
باور کنین بعضی فروشنده دارن این وسط بیشتر ...
ببینین چقدر بدبخت شدیم که 130 برای وود برامون نا متعارفه !!!
حالا اگه شد یه بار دوباره چند تا عطر رو کرمان قیمت میگیرم اینجا میزارم
بارها دیدم افرادی که در ایران هستند از لانویی دلوم ادکلن مشهور ایو سن لوقن گله میکنند که ماندگاری و پخش بو ندارد
با اینکه در خارج از کشور طرفدارانش این ادکلن را دارای پخش بو و ماندگاری عالی میدانند
بک شب این ادکلن که از اصل بودنش مطمئن هستم را روی کاغذ اسپری کردم
تا یک هفته بعد این ادکلن پخش بو داشت؛ من این کاغذ گذاشتم توی پذیرایی خانهمان
بعد بوش کل فضا (پذیرایی؛ هال و نهارخوری) را پر کرده است
جالب است با اینکه روی کاغذ است ولی بویش به صورت نبضی (کم میشود و زیاد) به مشام میرسد
روی پولیورم هم تست کردم هنوز که هنوز است با گذشت ۱۰ روز ماندگاری دارد و پخش بویش هم خوب است
به نظرم دوستانی که لانویی دلوم استفاده میکنند و از ماندگاری و پخش بو ضعیف آن گلایه میکنند
این است که ادکلنشان اصل نیست
من بعضیا که گله دارنو شنیدم از جاهای خیلی معتبر خریدن!نقل قول:
یعنی به اونام نمیشه اعتماد کرد؟
این مملکته داریم،یه چیز اورجینال گیر نمیاد!
برزگوار از جای معتبر شما اول برو تست کننقل قول:
بعد چند روز دیگر برو بخر
اون کسی که از شما توقع دارد وقتی برایتان تست کرد
حتمن ازش بخرید معلوم است خودش هم میداند شما حرفهای هستید
میخواهید از آزمایش گذشت زمان استفاده کنید
برای همین ترش میکند و اخم میکند
شما خودتم این عطرو دارین؟نقل قول:
اصلشو تو ایران گیر آوردین؟
بله؛ برای من چند تا از خارج آوردندنقل قول:
بهترین ادکلن دنیا لالیک
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
ادکلن Indigo pour Femme از برند kenzo رو میخوام ولی از سایت میخوام تهیه کنم جایی میشه اعتماد کرد؟چون اختلاف قیمتها زیاد هم هست
هایلند ۱۰۰ میلش میدهد ۲۹۵ هزار توماننقل قول:
بعضی جاها من دیدم 180 زده تویلت هم نیست!
چطوریه پس؟!
سلام به همه ی دوستان گلم
چند تکنیک مورد استفاده ی عطرفروشان که با شناخت آن ها می توانید انتخاب و خرید بهتری داشته باشید.
1. شامّه ما انسان ها به استشمام رایحه ی یکسان عادت می کند و پس از گیج شدن حس بویایی، قادر به بوییدن دیگر رایحه های تا چند ثانیه نیست. عطرفروشان با دانستن این موضوع، ابتدا عطر بسیار خوش بویی را با تعداد پاف های زیاد بر روی نوار کاغذی یا روی پوستتان به شما عرضه نموده و پس از استشمام توسّط مشتری و اطمینان از پر شدن شامّه ی مشتری از رایحه ی خوش، عطر دیگری را که رایحه ی چندان خوش آیندی ندارد امّا با قیمتی ارزان تر را به شما عرضه می نمایند. مشتری که بعلّت پر شدن شامّه اش کماکان رایحه ی سابق را متوجّه می شود، به این خیال که با قیمت کمتر می تواند عطر یکسانی خریداری نماید اقدام به خرید عطر دوّم می کند. (منظور فروشنده تأمین می گردد)؛
2. هرچقدر مقدار عطری که روی نوار کاغذی یا پوست بدن یا لباس قرار می گیرد، بیشتر باشد ماندگاری و حجم عطر بیشتر می شود. پس فروشنده تعداد پاف های افشانه یا سرنگ شیشه ای روی کاغذ مقوایی یا پوست یا لباس را زیاد می نماید که ماندگاری و انتشار عطرش را افزایش دهد و مشتری به ماندگاری و انتشار خوب عطر ایمان آورده و اقدام به خرید عطر نماید. امّا مشتری پس از خرید عطر و آوردن آن به منزل، با تعداد پاف های متعارف و معمول، همان انتشار، حجم و ماندگاری را که عطر در مغازه به وی نشان داده بود را نمی یابد و مقهور تکنیک بکار رفته از طرف عطرفروش می گردد؛
3. ماندگاری عطر روی کاغذ و مقوّا بیشتر از پشم و روی پشم بیشتر از کتان و روی کتان بیشتر از لباس نایلونی و روی لباس نایلونی بیشتر از پوست است. به این دلیل است که عطرفروشان، عطر را روی کاغذ مقوّایی به مشتری ارائه می کنند. پس مشتری نبایستی همان ماندگاری عطر روی نوار کاغذی را از استعمال روی پوست خود انتظار داشته باشد؛
4. هرچقدر کاغذ نوار بویایی کلفت تر و عریض تر، ماندگاری عطر بیشتر. چرا که کاغذ قطور و عریض، مقدار بیشتری از عطر را می تواند در خود نگه دارد. به این دلیل است که عطرفروشان ماهر از کاغذ کلفت و عریض (در خارج از کشور این قبیل کاغذها توسّط برندهای معروف برای بازاریابی ارائه می گردد) استفاده می نمایند؛
5. از نظر علمی، استشمام قهوه تأثیری در تمیز نمودن حفره ی بینی و از بین بردن گیجی حسّ بویایی ندارد. بهترین راه برای خالی نمودن حفره ی دماغی از بو، تنفّس در هوای آزاد که با پیاده روی و کمی تحرّک برای افزایش سرعت تنفّس اتّفاق می افتد است؛
6. از نزدیک بوییدن عطر و ادامه به استشمام آن برای مدّت طولانی، باعث خستگی و گیج شدن حسّ بویایی شما می گردد. پس برای جلوگیری از پر شدن حفره ی دماغی و گیج شدن حس بویایی، سطح آغشته به عطر (از قبیل کاغذ، لباس یا پوست) را از فاصله ی خیلی نزدیک نبویید و بیشتر از دو یا سه ثانیه به این استشمام ادامه ندهید.
شریف عطّار
سلام
اگه میشه چند تا عطر خنک با پخش بو و ماندگاری بالا و خنک و مجلسی معرفی کنید
اگه خنکم نبود ولی بوش خوب بود مهم نیست
قیمتم تا 150 حداکثر 200 ولی اگه ارزونم باشه معرفی کنین شاید دو تا خواستم بخرم :n13::n02:
پخش بو و ماندگاری خیلی برام مهمه
اون دوست عزیزی که درباره لانوین گفتن میشه بوشو شرح بدین و اگه زحمتی نیست یه لینکم ازش بزارید
از زحمات همه عزیزان که برا این تایپیک تا به حال کشیدنم ممنونم
ز فکر کنم دیگه کم کم باید بزنیم تو کار ارزونا :n02:
قیمت روز ادکلن vice اجمل رو گرفتم 40 تومنه
راستی چرا این ادکلن اینقدر کم یابه ؟
خیلی ازش تعریف شنیدم - یه دوستی هم تو این تاپیک میگفت 50 درصد بوش مثل ch هست
....
.....
......
دوستان حدودای 100 برای استفاده روزانه چی پیشنهاد میدین؟
درودنقل قول:
عزیز lot number روش چیه ؟ ( همون شماره یی که پشت شیشه قسمت پایین نوشته شده الیته ته جعبش هم هستش)
بعد اینکه از کرید بوتیک خریداری شده ؟ (فاکتور داره یا خیر)
سپاس
حدود100 واسه استفاده روزانه سکرت نقره ای از انتنیو باندراس خوبه بنظرم:n01:
دوستان گرامی
خرید و فروش خلاف قوانین انجمن هست /
بنابراین از ارسال چنین پستهایی لطفا خودداری کنید .
ممنون.
secret antonio bandras 80 gheimat daram.emruz kolli atr test kardam.farda darbarash minevisamنقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده ؟:n28::n28:نقل قول:
منم یه همچین چیزی چیزی میخوام ولی با قیمت کمتر حدود 100 تومننقل قول:
اگه موردی هست که راحت هم پیدا بشه لطف کنید بگید
ممنون:n16:
نقل قول:نقل قول:دوستان چندمورد اولی که در پست اولی که نقل قول گرفتم اسم بردم عطرای خنکی هستند رنج قیمتی هم جز سومی قابل قبوله نسبتانقل قول:
منتهی دوتا نکته رو درنظر داشته باشید:
اول اینکه اصولا عطرهای خنک خیلی پخش بوی بالایی ندارند((به موندگاری کاری ندارما ممکنه خنک و موندگار خوب پیدا کنید اما پخش بوی جالبی ندارن البته این در حد دانسته منه شایدم درست نباشه حرفم!!))
دوم اینکه عطر مجلسی دوستان، معمولا از دسته عطرهای گرم هستش! عطر خنک که واسه مجلس اینا خوب نمیشه اخه! باز شاید به همین دلیل که پخش بوی زیادی ندارن!
در مورد لانوین نمیدونم دقیقا کدوم عطرش مدنظرتونه اما جدیترینش اینه که میتونید بررسیش رو در لینک دنبال کنید:(( مورد سومی که درلینک معرفی شده))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام. امروز یه فروشگاه پیدا کردم که یه پیرمرد دوست داشتنی فروشندش بود و عطرهای اصل قدیمی تو بساط بسیار شلوغ و نامنظمش خودنمایی می کرد. دو تا ادکلن دریک و وان من شو ازش خریدم که منو برد به 20 سال پیش که اینا عطرای مد روز بودن. قیمتاشونم خیلی ارزون تر از جاهای دیگه بود. می گفت خرید قبل از گرونیه. دریک رو خریدم 20 و وان من شو 100 میل رو همراه با لوسیونش 32 تومن. جووان ماسک رو هم داشت که البته به نظرم خیلی سنگین اومد و نخریدمش. ژل اصلاح ژیلت هم ازش گرفتم 8 تومن (واقعا مفته، ماه پیش 13 خریدم). ژل کوچک افترشیو ژیلت رو هم داشت که داد 5/3 . خلاصه یاد قیمتای قدیم زنده شد برام. راستی اوپن اصل هم داشت 100 میل 30 هزار تومن.
شهرک غرب میلاد نور طبقه سوم اون فروشگاه عطر و ادکلن که دو تا در دارد و خیلی هم بزرگ است
قیمتهایش خیلی خوب است؛ ۵۰ میل آزارو کروم میدهد ۷۴
الان من جاهایی را دیدم ۵۰ میل جیو آرمانی گذاشتند ۲۰۰ تومان
ولی اونجا میدهد ۱۱۵ تومان
بچهها راستی من ۲۰ میل از یک ادکلن میزنم دیگر نمیتوانم ازش استفاده کنم
پس همیشه دنبال حجمهای پایین ادکلن هستم؛ خوبی بعضی از ادکلنها این است
که در حجم ۳۰ میل هم محصولات خودشان را تولید میکنند؛مثل آرمانی کد اسپرت که ۳۰ میل هم دارد
ولی خوب بعضیها هم هستند کمترین حجمشان ۱۰۰ میل است مثل سی کی وان
واااای دوستان من امروز با یک عطر فوق العاده آشنا شدم!!womanity by thierry mugler
بسیار عالی!
خیلی شیرین و دوست داشتنی هست البته در عین شیرین بودن ملایم هم هست
اگر از عطرهای شیرین و ملایم خوشتان میآیدنقل قول:
تروت کلوین کلاین پیشنهاد میکنم بو کنید
سلام . من عاشق عطر های خنک ،ترش و فرش هستم مثل سی کی وان و آکوا بولگاری ، ولی بودجو زیر 70 تومنه از دوستان عطر باز خواهش میکنم چند عطر ارزان قیمت در همین سبک بو معرفی کنید
مرسی:n01:
سلام
راسشو بخواید من هیچی از عطر و ادکلن سردر نمیارم (به خاطر حساسیت !دی) ، ممنون میشم تا 90 یا 100تومن چند تا خوبشو معرفی کنید ...( For Woman ):n01:
آکوا مارین بولگاری ترشی زیادی دارد؛ از خود آکوا بولگاری خیلی ترش تر استنقل قول:
آزارو کروم اسپرت هم خنک؛ ترش و فرش است. این محصول اگر بو نکردید حتمن امتحان کنید
اس تی دوپنت اسنس پور آیس
دوست عزیز جدیدا عطر زیر100کم پیدا میشه !نقل قول:
اما خب حدودی اینا هستن:
wish by chopard
oxygen by lanvin
passenger by s.t-dupond
energy by beneton
و البته it"s me by jacomo
این اخری که گفتم بوش فوق العادست اما متاسفانه موندگاری زیادی نداره!
اولی که گفتم بهترین انتخابه از دید من چون موندگاری و پخش خوبی هم علاوه برقیمت مناسب داره!
اون بنتون هم درعین ارزون بودن خیلی بوی جالب و خوبی داره
درنهایت باید عطرهای دیگه ای هم باشه اما من اینا رو در جریان بودم:n17:امیدوارم که مفید باشه براتون:n16:
آنجل شلسر زنونه 125 میل بازار تهران 95-100 تومنه سبک بویایی شرقی و ادویه ای.اولش بوی جالبی نداره هرچی بمونه بهتر میشه پخش و ماندگاریشم مناسبهنقل قول:
miss sixty قیمت 100 میل 50 تومن.یه عطر میوهای گلی فرانسوی قیمت مناسب که بوش منو یاد آمتیست لالیک میندازه تو همون مایه بوهاست.بازار قائم مغازه ساغر ط 5
اگر عطر ارزون و دم دستی میخواین سکریفایز اجمل 50 میل بازار تهران 38 تومن مشابه الین تیری موگلر پخش و ماندگاریه خیلی بالایی داره
بیورکا از سیندی کراوفورد که بوی شیرین و کم تلخ و ادویه ای داره الان قیمت دقیق ندارم ولی زیر 100 تومنه
عطر سندرلینگ هم از ایو د سیستل هست که حدود 35 تا 50 به فروش میرسه بوش تو مایه های کوکوشنل مادمازل هست و ماندگاری . پخش متوسطی داره برای دم دستی عطر خوبیه
عطر لاپرلا لانویی هم هست که کوچه مروی 100 میلشو 110 میدن بوی سنگین از گل و کمی تلخی داره ماندگاری و پخشش خوبه ولی همه پسند نیست باید خودتون امتحان کنید
دوستان بین لانویی و سی کی وان شاک کدوم رو پیشنهاد میدین کلا؟
سوالت خیلی سلیقه ایه و جوابهای مختلفی میگیری.من به شخصه سی کی وان شاک رو خیلی بیشتر از لانویی دوست دارم.فقط با تست میتونی بفهمی کدومشو بیشتر دوست دارینقل قول:
با تشکر از دوستان گل ، خیلی خوب و کامل بود ...
فقط یه سئوال ،یه موقع اگه گیر نیاوردم(تو تهران نیسم آخه) میتونم از این سایتایی که هستش مثلا همین سایتی که دوستمون لطف کردند نشون دادن ،استفاده کنم ؟
ممنون از جواب کاملتون اگه خنک بودن رو فاکتور بگیریم عطر مجلسی با پخش بو و ماندگاری بالا قیمت هم تا 150 چی پیشنهاد میکنین ؟نقل قول:
دوستان دیگه هم راهنمایی کنند