هنوز هم بین سرویس ها تفاوت سرعت نیست یعنی همه یه سرعت دانلود دارن؟؟؟؟؟؟؟
اخرین باری که صبا داشتمم سرعت دانلود از 220 اوردن روی 80 کل کشور رو..... حالا سرعت شبانه چند شده؟
Printable View
هنوز هم بین سرویس ها تفاوت سرعت نیست یعنی همه یه سرعت دانلود دارن؟؟؟؟؟؟؟
اخرین باری که صبا داشتمم سرعت دانلود از 220 اوردن روی 80 کل کشور رو..... حالا سرعت شبانه چند شده؟
دوستان الان ارزونترین سرویس 3 ماهه تو تهران چیه؟ 3 ماه 2 گیگ دیگه نمیدن؟
من 3-4 هفته پیش بود 4 شنبش درخواست جمعاوری دادم 1 شنبه جم شده بود..5شنبش هم کلا انقضاش تموم میشد خودش.نقل قول:
اتفاقا تو سایت صبانت نوشته که جدیدا برای کاربر های نامحدود یه سیستمی اعمال کردن که کسایی که همش دارن دانلود میکنن سرعتشون رو کم میکنن تا به بقیه هم اینترنت برسه. سیاست جالبیه البته نامردیه چون کسی که نامحدود گرفته میخواسته دانلود کنه دیگه.نقل قول:
[HTML]http://www.sabanet.ir/pages/news/242.html[/HTML]
اگه بازم افت سرعتتون ادامه داشت به نظرم برید از مخابرات بگیرید. من 6 ماهه 512 مخابرات دارم هرچقدر هم تاحالا خواستم دانلود کردم مشکلی پیش نیومده. البته من خیلی دانلود باز نیستم. الان مخابرات به دانشجو های ارشد 512 میده اگه آشنا داشته باشید 1 مگ هم شاید بتونید بگیرید. نامحدود 1 مگ ماهی 30 تومنه خیلی خوبه.
سلامنقل قول:
حالا میخوای قطع کنن یا نه؟
اگه خودت زنگ بزنی درخواست جمع آوری بدی از یک هفته تا سه هفته طول میکشه. البته بستگی به مرکز مخابراتی منطقتون داره. چون صبانت کارش رو به موقع انجام میده ولی مخابرات لفتش میده. البته شنیدم جدیدن شرکت های ارایه دهنده برای جمع آوری یا وصل سرویسشون درخواست رو اینترنتی برا مخابرات میفرستن. قبلا با پیک میفرستادن که طول میکشید. شاید حالا بهتر شده باشه.
تا موقعی هم که خودت زنگ نزنی درخواست جمع آوری بدی فکر نکنم به این زودیا قطع کنن. یه 2 ، 3 هفته ای دست نگه میدارن
من 128 دارم، هنوز سرعت پائینهنقل قول:
تو قسمت مودم یه جای هست میتوسی ساعت بدی که خلموش بشه مودم من دی لینک این گزینه دارهنقل قول:
UOTE=aligool21;7410249]تو قسمت مودم یه جای هست میتوسی ساعت بدی که خلموش بشه مودم من دی لینک این گزینه داره[/QUOTE]
من یه مودم comtrend و یه tp-link دارم ولی همچین گزینه ای ندیدم
اینترنت نامحدود فقط مخابرات، بقیه شرکتا اینقدر گرون میدن که نمیصرفه. تازه صبانت برا کاربرای نامحدود محدودیت دانلود هم گذاشته! اگه زیاد مصرف کنی سرعتت رو کم میکنن!نقل قول:
ولی خوب مخابرات 128 ش واقعا 128 هست. یعنی سرعت حدود 20 کیلوبایته شایدم کمتر.
من 6 ماهه 512 مخابرات دارم. خوب بوده راضیم.
سلام
راستی سرعت اینترنت صبانت کم نشده؟ من قبلا (قبل از تابستون) حدود 3 سال صبانت داشتم. با 128 حداقل 70 کیلوبایت سرعت دانلودم بود خیلی مواقع هم بالای 100 بود. الانم همونطوریه یا سرعتش اومده پایین؟
میخوام از مخابرات به صبانت برگردم به خاطر سرعت بالای صبانت. البته این سری 512 یا 1 مگ میخوام بگیرم. کسی الان این سرویس ها رو داره سرعت دانلود و آپلود رو بیزحمت میتونید برام بذارید.
حالت روزانش خوبه و سرعت بالاست-در حالت روزانه سرعت همه سرویسها یکسانه، اینو از تجربه شخصی خودم گفتم که هم 128 داشتم هم 512- ولی بعد ماه رمضان امسال حالت شبانه رو با سرعت واقعی که خریداری کردی بهت میدهنقل قول:
الان که تو ساعات رایگانه هر چی زدم اسپید تست کامل لود نشد که برات سرعتشو بزارم !!!
سلام
تست مخابرات 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان 128 صبانت که بگیرم شبانش هم 128 هست؟
راستی پینگ دقیقا چی هست و پایین بودنش کجا به درد میخوره؟ تو چت تصویری به درد میخوره؟ پینگ مخابرات نسبت به صبانت چطوره؟
سلام. آقا من سه سال صبانت داشتم عوض کردم الان 6 ماهه 512 مخابرات دارم. میخوام دوباره برگردم 1 مگ صبانت بگیرم چون چت تصویری میکنم و مخابرات سرعتش پایینه. من قبلا صبانت رو سه ماهه شارژ میکردم ماهی 3 گیگ جواب میداد. الان که میگن زود حجم کم میشه، جریان چیه؟نقل قول:
میخوام یک ساله 30 گیگ بگیرم. خوب تخفیف میده 1مگ، 30 گیگ رو میده 158 تومن. 50 گیگ 208
لطف کنید با این ای--پی تست پینگ بزارین 213.252.131.41
سلام
آقا کسی تا حالا اینترنت 2Mb/s از صبانت گرفته؟ یه تست میتونه ازش بذاره با speedtest.net . سرعت دانلود و آپلودش رو میخوام.
یه سوال دیگه نیاز به تجهیزات خاصی که نداره، تنظیم کردن مودم هم مثل قبل(سرویس های 1 مگ و کمتر) هست؟
اینترنت 1Mbps صبانت هم اگه کسی داره بیزحمت یه تست بذاره
فردا میخوام درخواست جمع آوری اینترنت شرکت مخابرات رو بدم و بعد از صبانت بگیرم.
ممنون
شبانش اصلا مثل سابق نیستنقل قول:
128 نهایتش بهت 50-60 سرعت میده تو شبانه!
این تازه حالت خوبشه مثلا دیشب 500 مگ هم دانلود نکرد!
مخابرات چون نامحدوده دیگه گیر روزانه شبانه نیست آدم
هنوزم توی سرویس 128، سرعت بعد از 30 ثانیه شروع دانلود، میاد روی 30 کیلوبایت بر ثانیه فیکس میشه توی روزانه؟
- تهران
اینی که شما میگی بستگی به سروری که ازش دانلود میکنی هم دارهنقل قول:
در حالت روزانه، مثلا وقتی من از ایمیل یاهو میخوام فایل دانلود کنم آره حتی زیر 30 هم میاد
یا گاهی همین فروم باز نمیشه و باید از قند شکن استفاده کنم تا بهش دسترسی داشته باشم (چیلتر میشه!)
ولی اغلب روزانه 128 ، 60-تا 90 سرعت میده خیلی کم پیش میاد بالای 100 تو کل دانلود دوام بیاره
نه منظورم این نیستنقل قول:
زمان ماه رمضون و یه مدت بعدش، بعد از اینکه اکانت شبانه رو حذف کردن، سرعت رو فیکس کرده بودن توی روزانه...
البته فقط برای سرویس 128 و سرعت در 30 ثانیه اول رذوی 220 بود ولی بعدش فیکس میشد 30
این موضوع همیشه بود ولی توی شبانه صادق نبود چون اکانتش جدا بود.
عزیزان، هنوزم توی شبانه اینطوره یا نه؟
برای من نهنقل قول:
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
سلام صبانتی هاااا
من قبلا حسابمو شارژ می گردم تو سیستم رزور می یومد( قبل از اینکه حساب فعلی تموم بشه ) الان 2 باره این کار و انجام دادم ولی اصلا تو سیستم رزو نیومد و من مجبور شدم دوباره شازژ کنم .. شما هم هیمنجوری هستین؟ به نظرتون این 18 گ که من شارژ کردم و اصلا نیومد ( تو تاریخچه تلفن هست ) بهم می دن یا پرپر؟ (البته زنگ می زنم بهشون حضوری هم می رم . حالا اول زنگ بزنم پشتیبانی یا از اول برم سراغ نماینده فروش - لطفا کمک کنید :((((((((((( خیلی ناراحنم :(((((
کسی نیست جواب سوال منو بدونه؟
دو تا پست بالاتر نگاه میکردی نوشته بودم، 128-تهران شبانه نهایت، در شرایط خوب متوسط 60 (گاهی پائین تر گاهی بالاتر)نقل قول:
البته مثلا دیشب سرعت اینقدر پائین بود که 500 مگ هم از لینک مستقیم دانلود نکرد!
صبانت هنوز هم شبانش سرعتا رو محدود کردند؟؟
یادش بخیر از بس دانلود کردیم محدودمون کردند(شبی 3 گیگ دانلود میکردم با سرعت 128):n09:
بنده منظورم "سرعت ثابت" بود.نقل قول:
anyway ، مهم نیست.
کسی می دونه شبانه سرویس 2 مگ سرعت چند هست ؟؟؟؟
دوستان من می خوام بیام شرکت صبانت سرویس بگیرم ....فقط شبانه اش برام مهم هست ....سرویس 2 مگ هم می گیرم .... دووستان راهنمایی کنند لطفا
دوستان آپلود باز رو هم تو شبانه محدود کردند ؟ یه تست اگر ممکنه انجام بدید بگید.
همه فیلم ها رو آپلود بازند و یه هفته هست هیچی دانلود نمیکنه.
از آپلودباز نیست مطمینا، چون تو روز مشکلی نداره.
من 2 مگ یه ساله بستم کارم اشنباه بود باید ماهیانه میبستم
3 ماه اول سرعت خوب بود
شب وروز
ولی الان از تورنت سرعت 10
رپیدشیر 50
همه ی سایتای ایرانی 30
ولی شبا میتونی 1.5 تا 2 گیگ راحت دانلود کنی:n05::n05:
:n05:
ولی محله ما مشکل نداره منطقه 11
اوج ترافیک 60 کیلو بایت
بالاترین سرعت 180 کیلوبایت
دوستان صبانت را چطور میبیند میخوام از آسیا تک بیام بیرون به نظرتون سرعت صبانت خوبه ؟
من سرویس 128 کیلوبیت آُسیاتک را دارم روزانه تا 100 دانلودم میره ولی شبانه اش افتضاحه 10-12 کیلوبایت ریت دانلودام هست
حالا دوستان به نظرتون صبانت واسه لود پیج و دانلود شبانه خوبه ؟
راستی سرویس 128 صبانت 5 گیگ هزینه اش چقدره ؟
آقا ما دوبار کارمون گیر این سایت افتاد، که در حالت روزانه راحت باز میشد ولی در حالت شبانه ظاهرا چیلتر میشهنقل قول:
چون تو شبانه بطور عادی باز نمیشه ولی با قند شکن باز میشه
دوستان دیشب که سرعت 123 بود و من 2 گیگ گرفتم
امروز صبح هم سرعت رفته روی 230 :n19::n19::n19::n19::n04::n04::n04::n04::n19::n19: :n19::n19::n20::n20::n20:
امیدوارم که اینجوری بمونه:n09::n09::n09:
سرعت شما چجوری بود و هست ؟؟؟
من که دیدم سرعت به زور به 20 میرسه زدم خاموش کردم. لینک آپلودباز داشتم.نقل قول:
کسی از سرویس های نا محدود صبانت که جدیدا راه افتاده خبر داره
سرویس نامحدود صبانت
به اطلاع مشترکین محترم صبانت میرساند که سرویس نامحدود صبانت به صورت ماهیانه در تهران قابل فروش است .جهت اطلاع از قیمت سرویسها و نحوه استفاده از آن با نمایندگان فروش تماس بگیرید.
برنز اقتصادی یکماهه نامحدود = 250.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 15 گیگابایت
برنز ویژه یکماهه نامحدود = 400.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 20 گیگابایت
نقره ای یکماهه نامحدود = 830.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 40 گیگابایت
طلایی یکماهه نامحدود = 2.070.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 120 گیگابایت
الماس یکماهه نامحدود = 3.600.000 ریال هدیه استفاده منصفانه 200 گیگابایت
دیشب نت من کلا قطع یوداز 30-1 تا 4 که خبر دارم . پشتیباتی گفت صبا قطع سراسری داره امشب برای شما هم همینطور بود ؟
سلام بچه ها اوضاع سرعت صبانت تو شب و روز الان چطوره هنوز بعد از اول ماه رمضون که ترکید هنوزم همون جوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
خالی کردن پورت چقدر طول میکشه؟
(مشهد)
دو روز هست که دوباره صبانت قاطي کرده و سرعتهاش کاهش پيدا کرده .
سلام
اطلاع رسانی می کنم !!!
دیشب حجم بنده 5 گیگ و خورده ای باقی مانده بود ولی با کمال تعجب میبینم الان شده 3 گیگ و خورده ای ! 2 گیگ خورده شده
با توجه به اینکه به من 2 گیگ جشنواره پاییزه خورده و یک گیگ هم بخاطر خوش حسابی و اینکه ریز مصرفم فقط 6.8 گیگ نشون میده یک 2 گیگ این وسط گم بود !
زنگ میزنم به پشتیبانی و میگم :n23::n27:
میگه :n13:
و نتیجه این میشه که سیستم ریزمصرف فعلا مشکل داره ! ولی حق با شماست ولی باید صبر کنید
نتیجه برای من :n24: و اینکه قرار شد آخر هفته پیگیری کنم
دوستان خواستم اطلاع رسانی کنم شاید شما هم مشکل مشابه براتون پیش بیاد پس حواستون باشه و پیگیر باشید
فردا حجمتون تموم نشه و همینطور دوباره شارژ کنید ! چون از این نوع کاربران زیاد است ! اول نگاه کنید ببینید مثل وضعیت من اخیرا براتون پیش نیومده باشه
من یه سوال دارم.
الان ساعت شبانه از چند تا چنده؟ مگه 1 تا 6 نیست؟؟؟؟؟
من الان تو سایت دیدم زده 2 تا 7 . کدوم درسته؟؟؟؟؟؟؟؟
از کی اینجوری شده آخه؟