وایمکس خوبهنقل قول:
ولی به نظر من دو تا مشکل داره:
1.مشکل سیگنال که البته واسه هر کسی یک جوره
2.هزینه زیاد
ولی در هر صورت اگر مشکل اول نباشه برای افرادی که کم مصرف دارن خوبه
وایمکس خوبهنقل قول:
ولی به نظر من دو تا مشکل داره:
1.مشکل سیگنال که البته واسه هر کسی یک جوره
2.هزینه زیاد
ولی در هر صورت اگر مشکل اول نباشه برای افرادی که کم مصرف دارن خوبه
صبانت 2 مگ 20 گیگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور لندن
ببیینید چه اختلاف چشمگیری داره!
موفق باشید.
256 های وب 4 گیگ در ماه ...نقل قول:
یعنی فقط میخوام بدونم این 4 گیگ در ماه واسه چی ذکر شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا دمت گرم نوین عجب سرعت توپی بهت داده اصلا با سرور خارجی کم نشده شبانش چطوریه ؟نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
وضعیت اینترنت صبح با بعد از ظهر قابل مقایشه نیست:n02:
دقیقا سرعت 128
:n10: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه اینکه اون دوست بالاییمون مقدار گیگشم ذکر کرده بود... :n09:نقل قول:
ماه رمضون آشغال شده شبانه.... قبلش روزانه شبانه یکی بود ... شیراز پینگ زیاد جالب نیس اما خصوصیت خوبی که داره تک کانکشنش خوبه ... کلا شیراز رنج پینگ همینه.... اما چون های وب خلوته تک کانکشنش خوبه... اما مثل اینکه دوستان دارن کوچ میکنن اینم بزنن خراب کنن :n02:نقل قول:
دقیقا چند روز پیش دوست منم از اسیا تک اومد های وب اگه همین جور مشترکین زیاد بشه اینم مثل مخابرات از تایم اوت میترکه ولی عیب نداره تا اون موقع یه شرکت جدید میاد کوچ میکنیم به اونجا :n10:نقل قول:
دقیقا... های وب از دسته اون شرکتایی که اصلا استعداد کاربرای زیاد رو نداره.....نقل قول:
------------
یادته خونه قبلیتون شبانه زیاد استفاده نمیکردی میترسیدی نتت خراب شده... نتت رو لای پر قوو پیچیده بوده.... :n02: الان برگردی فکر کنم حسابی تلافی کنی... :n09:
ببین اینترنت 700 کیلوبایتیم به باد فنا رفت :n03: اگه الان اون خونه بودم به محض اینکه تایم فری میشد میزدم دانلود با اشتراک وی ای پی تازه الان قدر اون اینترنت خونه قبلیمو فهمیدمنقل قول:
الان این وایمکسه خوبه :n09: خدارو شکر بدون نت نشدیم چون مخابرات اینحارو اصلا جزو اینترنت حساب نمیکنم
بدون سووسک
1 مگ . همین الان :
فیل تر T2-11 یه طرف اینم یه طرف!!!:n22:
من میدونم اینا از جون گوگل و سرویس هاش چی میخوان!!! چرا نمیزارن یه روز از این گوگل + لذت ببریم:n15:
رفیق این پیغامی که بهت داده ربطی به فیلترینگ نداره. این پیغام برای وقتیه که با پروتوکل ssl معتبری کانکت نشی به گوگل. ۳ تا دلیل می تونه داشته باشه این پیغام: ۱- یا ویروس داری ۲- یا تاریخ سیستمت تنظیم نیست و پروتکل امنیتی برای همین ایراد می گیره ۳- یا اینکه مرورگرت آپدیت نیستنقل قول:
پ.ن: پیغام رو خوندم کامل. معلوم شد مشکل از کجاست. تاریخ سیستمت تنظیم نیست. برو داخل clock بزن با اینترنت خودش تنظیم کنه تاریخ و ساعت رو درست می شه
اینجوری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n02::n02::n02:نقل قول:
از صبح بیرون بودم مغزم پخته بود
اعصاب نداشتم:n08:
فکر کردم که بازم پورت SSL رو بستن
و دیگه حال نداشتم پیغام رو بخونم :n02:
الان که خوندم دیدم ایراد از تایم سیستم بود که به روزش کردم :n02:
ولی این فیلترینگ تی 2 -11 داره رو اعصاب من رژه میره
خیلی اذیتم میکنه:n02::n02:
وزیری که این سخنان گهربار رو می گه من نمی دونم چه توقعی ازش داریم ما! بنده خدا نیاز به مراقبت های شدید پزشکی داره!!!
اینترنت روزانه باید اینجوری باشه که نیاز آدمو فوری رفع کنه :n02:
سرعتت با خارجیا زیاد فرق نمی کنه :دینقل قول:
تنها بدی که میشه به اینترنتت در مقایسه با خارجیا گرفت حجمی بودن اونه
پدرم در اومد از این سر شهر کوبیدم رفتم اون سر شهر که درایور پرینتر رو گیر بیبارم نشد که نشدنقل قول:
الان بعد از کلی گشتن از یه سایت گیر آوردم :n02:
16 مگ حجمش بود که در عرض کمتر از 30 ثانیه دانلود شد:n02:
من نفهمیدم اینجا تاپیک عکس اسپید تسته یا چت یا پرینتر؟؟نقل قول:
نقل قول:
اتفاقا کلی ایراد داره نسبت به خارجیا حداقل اینترنت اونا 20 مگابیته یعنی حدود 2500 کیلوبایت بر ثانیه
2- فیلترینگ نداره
3-پینگ تایم پایین
4-عدم تایم اوت و نداشتن پکت لاست
5-جیتلر پایین
6-بروزینگ و استریمینگ روان چون سرعت تک کانکشن اونا حداکتر سرعت رو داره
ما تو ایران به دلیل اینکه اینترنت کیفیتش در حد صفر هست و سرعت تک کانکشن پایینه یه ویدیو یا اهنگ نمیشه انلاین دید
اینترنت ایران فقط با کمک منیجر که 100 تا کانکشن به زور باید بکنی تو .... درست میشه
عجیبه شما میگی فرقی نداره ! شاید اینترنت واقعی تا حالا کار نکردید باهاش
فرقش اینجاست :
اینم از اینترنت ایران برو از ته جدول دنبالش بگرد :n24:
تهرانی شما؟نقل قول:
بله تهران پارس هستم
می شه یه تست با داخل بزاری؟نقل قول:
چیزی که من توی این چندوقته کشف کردم! اینه که متاسفانه های وب برای کاربران تهرانش پهنای باند بیشتری نسبت به شهرستانی ها اختصاص داده
این از همون سرور که شما گرفتی سرویس هم دقیقا دینامیته:
یکی دیگه از دوستان بنده هست سمنان. تست ایشون هم دقیقا مثل همینه
دیگه چرا ناراحتی سرویست که خوبهنقل قول:
تست از هلند و آلمان و بریتانیای کبیر :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دورترین سرور وطنی به تبریز :n02:
و اما سرور تبریز ، نزدیکترین سرور به خودم :n02: :
نقل قول:
اینم داخلی
این دوستانی که های وب دارن... راضی هستن؟
شبانه داره؟چند تا چند؟(الان برای پارس توی این ماه شبانه با سرعت 20 تا 60 میگیرم شبا :n24::n24:)
حجم این سرویس 8 مگش چقدره؟ (حجم دزد نیست؟)
اینم هر گیگ رو 4.5 میده؟
و یه سوال کلی از دوستان. من دو تا خط دارم تو خونه که الان یکیش فقط برای نت است اون یکی هم برای تماس و... میخواستم ببینم اگه از اون یکی خط از های وب سرویس بگیرم نویز ایجاد نمیشه؟
دو تا مودم کنار هم باشن کار میکننن؟ نویزایجاد نمیشه؟ در کل مشکلی ایجاد نمیکنه؟:n13:
پ.ن: من پارسال از صبا سرویس داشتم... با اون یکی خط رفتم از مخابرات یه سرویس 256 گرفتم تا وصل کردم... کل خونه نویز گرفته بود... موبایل انتن نمیاد... تل ثابت اصلا نمیشد باهاش حرف بزنی و... کلا ر.... بود توی خونه اساسی.... 2 روز بعد رفتم مخابرات رو جمع کردم درست شد.(خیلی هم قطعی داشت این مخابرات... زمانی هم که وصل کردم کلا اون یکی خط که از صبا داشتم کلا از کار افتاده بود)
:n01:
فک کنم شدم مسئول پرزنت های وب :n02: یه پولی بگیرم ازشون :n02: بعدشم در برم چون قراره بترکه :n02:
amir جان من الان دینامیت 8 مگش رو دارم noise snr روی 6.8 هست یعنی انهدام ولی خوب داره کار میکنه نگاران نویز نباش Attenuation هم روی 30 هست :n19: ولی نه قعطی دارم نه افت سرعت
شبانه داره؟نقل قول:
سرعت دانلود از سرور ایران خارج یکی هست؟حجم ایناش چطوره؟ (من مصرفم شدیدا بالاست :n02:)
یعنی بگیرم...مشکلی ایجاد نمیکنه ؟:n13:هم میخوام پارس رو داشته باشم هم این های وب کوفتی رو:n09:
تستامو دیدی دیگه فرق آنچنانی تو داخل و خارج نیست
البته دینامیتش شبانه نداره ها :n02: ولی باقی دوستان که سرویس دارن دیدیم تستاشون سرعت تا 400-500 یعنی 4 مگ همراه با شبانه
من خودم هم مخابرات دارم هم ایرانسل هم های وب هیچ مشکل و نویزی هم وجود نداره نترس :n02:
اینم حالا برای نمونه
تا ما درخواست جمع اوری دادیم همه پشتمون راه افتدن بیان های وب:16: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش هم این های وب خراب میشه مجبور میشیم برگردیم سر خونه اول یعنی اسیاتک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو میخوای بری های وب؟ :n09: بچه ها خبر دادن تو اسیا تک رو خراب کردی... :sq_24:حالا میخوای بری های وب رو... هم اره؟:n02:نقل قول:
اقا من منصرف شدم...:n02: میرم عصر تلکام :n02::34:
اره میخوام برم های وب....نه اشتباه گرفـــــــــــــــــتی خود اسیاتک قبل از حضور من خراب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون میشم بری عصر تلکام. لطف بزرگی میکنی که ما در های وب در ارامش به سر ببریم:n09:
اگر همه کاربرای اسیاتک به این های وب هجوم بیارن اسم های وبو باید گذوشت بــــــــــــای نت:n02:
آسیا تک 1 ماه بعد ورود من خراب شد :n02: های وب هنوز 20 روزی جا داره تا خودشو نشون بده :n02::n08: