من با شماره ٠٣١٣٥٢٣٦٠٦٠ كه يكي از دوستان چند ماه پيش اينجا پست كرد تماس گرفتم و سرعتم را از ٥ به ١٠ ارتقا دادم.نقل قول:
دوسن عزيز در صورتي كه حاضر نشدند سرعتت را ارتقا بدن از شون تو سايت وزارت ارتباطات شكايت كن.
Printable View
من با شماره ٠٣١٣٥٢٣٦٠٦٠ كه يكي از دوستان چند ماه پيش اينجا پست كرد تماس گرفتم و سرعتم را از ٥ به ١٠ ارتقا دادم.نقل قول:
دوسن عزيز در صورتي كه حاضر نشدند سرعتت را ارتقا بدن از شون تو سايت وزارت ارتباطات شكايت كن.
سلام
من طرح جشنواره پاییزه دارم بعضی اوقات که شبا میزارم برای دانلود از اعتبارم کم میکنه و منفی سه چهار گیگ میزنه واسم
یکی دو بارشو زنگ زدم منفی رو برگردوندن اما بقیشو نه ،تا حالا حدود 10 بار هست که این اتفاق برام افتاده
زنگ زدم گفت با بعضی مودم های تی پی لینک مشکل داره
میخواستم ببینم کسی تاحالا اینجوری شده ؟
مال تنظیمات کانفیگ نیست؟
اگه کسی راه حلش رو بلده لطفا بگه چون دیگه واقعا می ترسم بزارم واسه دانلود
ممنون
سلام دوستان
سرویسهای زیر کدومش 100% اینترنت رایگان داره ؟؟؟
كمپين تابستانه>>سرويس ١ مگ با ٥ گيگ ترافيك +سرويس ٢ مگ>>فقط در صورت تمديد يك سالهنقل قول:
سلام دوستان،
یه مسئله، من دو روزه نتم رو وصل کردم. 2 مگ تابستانه خریدم.
تویه طرحش تابستانه نوشته :
این یعنی من سرویس 2 مگ گرفتم باید خطم رویه 4 مگ باشه؟ من خودم فکر کردم اینطوریه، زنگ زدم پشتیبانی گفت نه.نقل قول:
- ارائه سرعت دو برابر به مشترکین
الان خطم رو روی 3 مگ بستن، میشه کاری کنم بیارنش بالاتر؟
بعد برای استفاده از شبانه باید کاره خاصی انجام بدم یا لازم نیست؟ اتوماتیک میوفته روی شبانه؟
در مورد اون دو برابر سرعت حق با توئه.دوباره زنگ برن به پشتیبانی بگو اگر بالاتر نبندین شکایت میکنم.اگر بالاتر نبستن سرعتت رو برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کن از مخابراتنقل قول:
شبانه اتوماتیکه.فقط سعی کن 10 دقیقه دیرتر شروع کنی و 5 دقیقه زودتر تموم کنی که مخابرات از حجمت نخوره.مثلا اگر ساعت 2 شبانته 2 و ده دقیقه شروع کن دانلود ..
الان طبق روال روزانه رفتم ببینم بالاخره پورت خالی واسه ما باز شده یا نه که مثل دو ماه گذشه که چک کردم هنوز پورت خالی وجود نداره. اما چند تا طرح جدید دیدم تا سرعت ده مگ هم هست به اسم اینترنت با حجم انبوه! فکر کنم منظورشون نامحدوده. دوستانی که میتونن استفاده کنن یه سری بزنن شاید به دردتون خورد. موفق باشید
نقل قول:
عزیز یه لطفی میکنید لینک سایت اینجایی که در مورد کمپین نوشته بدید
چون من هرچی گشتم توی سایتش هیچی در مورد کمپین تابستانه ننوشته
فعلا انگار هیچ تعرفه ای براشون تعریف نکرده فقط زده اینترنت با حجم انبوه با سرعت 2 مگ و 5 مگ و 10 مگنقل قول:
این طرح سراسریه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، تو قراردادش نوشته سرعت ها دو برابر شده اعلام شدن یعنی دو مگ در واقع یک مگ بوده.نقل قول:
Sent from my SKY using Tapatalk
عزیزان, مخابرات اینطوری هست که مثلا اگر به جای 1 گیگ , 10 گیگ به بالا حجم یکجا بخری ارزونتر حساب کنه؟
یا نه چه 1 گیگ چه 100 گیگ رو باید هر گیگش رو 3500 ت داد؟
تخفیف داره.به صورت پله کانی حساب میکنهنقل قول:
مطمئن هستی؟نقل قول:
من فکر کنم بعدش باید دو برابر بشه سر همین داستان هم هست که 10 مگ نذاشتن(چون دیگه نمیشد 20 مگ بدن)
البته منم مطمئن نیستم دیروز هم رفتم ثبت نام قرارداد رو فقط امضا کردم هیچیش رو نخوندم!!!
از 1 تا 5 گیگ یه قیمتی داره از 6 تا 10 گیگ هم یه قیمتی بالای 10 گیگ هم یه قیمتینقل قول:
محاسبه هم به این صورت هست که اگه مثلا 16 گیگ بخری 5 گیگش طبق تعرفه 1 تا 5 هست 5 گیگش طبق 6 تا 10 و بقیش یعنی 6 گیگ هم طبق تعرفه 11 به بعد
تقریبا یه چیز منحصر به فرد هست کلا هر جا تخفیف بزران رو کل محصول میدن ولی اینا این شکلی گذاشتن!
البته اولشکه گذاشته بودن اینجوری نبود و لی بعد از یک هفته اینجوری کردن (انوقع اگه مثلا 16 گیگ میزدی همش رو طبق تعرفه 11 گیگ به بالا حساب میکرد)
منم دیدم حوصله اش را ندارم بخونم برای همین ازش عکس گرفتم.نقل قول:
آخر خط دوم را بخون.
دوستان من اگه الان طرح ولادت تا ولايت رو بگیرم بعد از پنل طرح زرین رو قطع کنم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی میتونم تا هر چند ماه که خواستم طرح عید ولادت تا ولايت رو فعال کنم؟
خب هزینه زرین روی قبضتون میادانقل قول:
اگه نمیخواید ازش استفاده کنید برید مخابرات انصراف بدید
نقل قول:
یعنی بازم اگه از پنل قطع بشه روی قبض هزینه میاد؟
اگه انصراف بدم از طرح زرین میتونم از طرح های دیگه استفاده کنم بدون اینکه خط adsl کلا قطع بشه؟میخوام کلا طرح زرین رو بذارم کنار ممنون میشم راهنمایی کنید
بله هزینه میاد چون موقت قطعه و دائمی نیستنقل قول:
شما زرین را انصراف بده یه طرح دیگه بگیر اشکالی نداره
یکی از دوستان بود میگفت با من تماس گرفتن گفتن باید بیاییم تحویل بدیما. امروز هم با من تماس گرفتن میگه فردا میخوان بیان سرویس را تحویل بدن، خونه باشید. میگم که من تحویل نمیخوام خودم میام رمز میگیرم. میگه نه ما باید تست کنیم و تحویل بدیم. بهش گفتم چیا تست کنید من الان رو خطم adsl دارم فقط طرحم را عوض کردم تا بلاخره کوتاه اومده. واقعا بی در و پیکره مخابرات.
درود بر شما ...نقل قول:
من هم یک هفته پیش یک طرح جدید به پنل اضافه کردم بعد از دو روز زنگ زدند که برای تحویل مودم و فعالسازی باید کارشناس بیاد منزل شما ... من هرچی گفتم مودم نمیخوام حضوری مدارک را تحویل میدهم اصلا قبول نکردند ... کاشکی بی در و پیکر بود اصلا حرف حساب را قبول ندارند.
شاید این اصرار برای این هست که مسئولین نصب در محل به ازای هر نصب در منزل کارمزد میگرند از مخابرات، البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم همینطور باشه،وگر نه که هزینه نصب مجانی هست اصرار برای چی کار خودشون رو سخت تر کنند ؟نقل قول:
حالا اگر اینطور که فکر میکنم باشه بزارید این بنده خداها بیان نصب کنن به هر حال برای ما که فرقی نمیکند
15 تومن میگیرن برای اینکارنقل قول:
لازم است همه عزیزان در جریان باشند که بخش پشتیبانی و راه اندازی بصورت پیمانکاری در اختیار چند شرکت قرار گرفته است ، این شرکتها جهت کسب درآمد بیشتر راه اندازی در محل مشترک و دریافت هزینه آنرا بصورت نامحسوس اجباری کرده اند.نقل قول:
سلام من تموم نظرات رو خوندم گیج شدم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم یه سوال طرح
اينترنت اعتباري مخصوص حرفه اي ها - بدون مودم شبانه رایگان داره یا نه ؟بعد هزینه هرگیگ اضافه چقدر میشه ؟
سلامنقل قول:
بدون مودم ٢ تا ٧ صبح ٩٩ درصد رايگان و طرح با مودم ٢ تا ٧ صبح ٩٠ درصد رايگان
بستگي به تعداد گيگي كه ميخريد بصورت پلكاني حساب ميشه، يك گيگش ٣٦٠٠ تومن حساب ميشه.
من الان صبانت دارم ولی اصلا راضی نیستم به نظرتون الان کدوم isp تو اصفهان بهتره؟
دوستانی که طرح تابستانه دارید اکه میشه یوزر نیم پسوردتون رو قرض بدید من یه تست سرعت انجام بدم
درود بر شما ...نقل قول:
در حال حاضر همه ISP های خصوصی با مخابرات مشکل دارند ... فعلا آسیاتک گزینه مناسبی است.
من خودم اصفهان نیستم کرمانم وگرنه بهت میدادم.فک کنم هیچ کس بهت نده.بازم شاید یکی دادنقل قول:
منم فکر نکنم کسی بده.یه باگی پیدا کرده بودم از مخابرات که سرعت رو بالا میبرد میخواستم تست کنم.حالا صبر میکنم شاید کسی داد :n29:نقل قول:
در یه صورت شاید راضی بشن اونم شما شماره ثابت خونتون رو بدید شاید یه با معرفت پیدا بشه بده.اون باگ رو هم اگه دلتون میخاد برا منم بگید ببینم کرمان جواب میدی یا نه(اگه دلتون میخاد)نقل قول:
فکر نکنم کار بده.بیخیال :n02:نقل قول:
دوستان تا حالا شده آی پیه شما تغییر کنه به آی پی شرکت های غیر مخابرات؟
الان آی پیه من اینطوریه:
46.123.221.255
اینم اسپید تستش.
سرعتش و پینگش هیچ فرقی با مخابرات نداره
این آی پی ها که با 46شروع میشن خیلی خوبن برا ما هم قبلا از این ای پی ها میومد ولی الان دیگه نمیادنقل قول:
خود کار فکر نکنم چنین چیزی رخ بده ... شما از سرویس های کاهش پینگ یا و پ ان های شرکت های دیگر استفاده میکنید؟نقل قول:
مخابرات بعضی وقتا پهنای باندشو از شرکتای دیگه میگیره برا همینه که isp عوض میشهنقل قول:
شما مطمئنی IP را درست نوشتی؟؟این IP که شما نوشتی مال طرفهای بوسنی و هرزگوین استنقل قول:
این باید خیلی احمقانه باشه که پهنای باند و از شرکت های دیگر میگیره ...نقل قول:
امشب همه چی عوض شده ای پی مسیر من شده 20.20.20.1 !!!!!!!!
محتوای مخفی: عکس
بر عکس برا من هر وقت از این ip ها میا نت داغونهنقل قول:
برا ما بعضی وقتا آسیاتک میشه که سرعت شبانش از 250کیلوبایت بالاتر نمیره ولی خود مخابرات خیلی خوبه گسترش ارتباطات هم خوبه مخابرات ما از آسیاتک و گسترش ارتباطات هم پهنای باند میگیرهنقل قول: