سلام
دوستان ا چند درس یا واحد رو سر جلسه امتحان نری حذق میشه ؟
یعنی میخوام 0 وارد نشه و درس کلا حذف بشه
Printable View
سلام
صفحه قبل رو مطالعه کنید جناب chekmate گفتنـــد:نقل قول:
نقل قول:
تا 3 درس رو اگه سر جلسه نريد حذف ميشه. بيش از 3 درس غيبت، صفر رد ميشه.
الان توی دوران امتحانات گواهی اشتغال به تحصیل میدن>؟تا تابستون اعتبار داره؟
بله صادر میشه تا شهریرور ماه فکر میکنم اعتبار داره ...نقل قول:
الان رفتم که درخواست بدم دیدم قسمت درخواست گواهی غیر فعاله:دی!!فکر کنم نمیشه درخواست بدی.:n13:نقل قول:
برای برخی ها فعال نیست از سایتنقل قول:
شما به اموزش مراجعه کنید براتون صدور میکنن البته بدهی نباید داشته باشید ...
سلام
یه سوال داشتم
من این ترم هم ریاضی پیش دارم هم ریاضی 1
الان اگه مثلا ریاضی 1 رو خدای نکرده بیفتم :n02:
ریاضی پیش هم می افتم ؟
دوست عزیز
سوالتون رو باید بر عکس مطرح میکردید !
اگه پیش رو پاس نکنید 1 خودکار حذف میشه توسط سیستم !
سلامنقل قول:
اگر پیش رو پاس کنید و ریاضی یک رو پاس نکنید مشکلی نیست ...
سلام.نقل قول:
البته اگه درس پيشنياز رو هم بيفتي درس وابسته حذف نخواهد شد.
والله تو دانشگاه مانقل قول:
سلام.
البته اگه درس پيشنياز رو هم بيفتي درس وابسته حذف نخواهد شد.
وقتي هم نياز - پيش نياز بر ميداريم
مثلا آمار 1 و آمار 2 رو برميداريم با هم
آمار 1 پيش نياز آمار 2 هست درسته؟
شما ميگي اگه 1 رو نمره پاسي نگيريم در حالي كه 2 رو قبول بشيم آمار 2 رو حذف نميكنن ؟؟؟
دانشگاه ما پس با بقيه فرق ميكنه !!!
چون اگه پيش نياز رو قبول نشي - هم نياز حذف ميشه ! حالا چه قبول بشي چه نشي !
قبلا ماده 23 ايين نامه آموزشي به اين صورت كه شما ميگين بود ولي از نيمسال دوم 87-88 اصلاح شده. اين هم اصلاحيه اش:نقل قول:
"ماده 23 آیین نامه آموزشی دانشگاه بشرح زیر اصلاح می گردد واز نیمسال دوم سال تحصیلی 88-87 قابل اجراست .
ماده 23 – در صورتی که دانشجو از یک یا چند درس پیش نیاز نمره قبولی کسب ننماید و یا برابر مقررات در کلاسهای درس یا دروس پیش نیاز شرکت نموده اما سرانجام آنها را حذف نموده باشد می تواند با نظر گروه ، آن درس یا دروس را با درس یا دروس وابسته در یکی از نیمسال های بعد انتخاب و بگذراند. ولی چنانچه نتواند در درس یا دروس پیش نیاز نمره قبولی کسب کند یا آن را حذف نماید نمره درس یا دروس پیش نیاز و همچنین درس یا دروس وابسته (اعم از قبولی یا ردی) حذف نمی گردد.
تذکر 1 -دانشجو موظف به اخذ درس یا دروس پیشنیاز مردودی در اولین نیمسالی که ارائه شده می باشد و چنانچه در هر دو درس (پیشنیاز ووابسته مردود شود می تواند این دروس را در یک نیمسال مجددا بصورت هم نیاز اخذ نماید ویا رعایت پیشنیازی را بکند.
تذکر 2- بلا اثر شدن نمرات مردودی فقط تابع مفاد تبصره 2 ماده 41 آیین نامه آموزشی می باشد ونمرات مردودی که با ارای کمیته انظباطی صادر می گردد در شمول تبصره مزبور قرار نمی گیرند.
تبصره 1 - نیمسال آخر سال تحصیی از این قاعده مستثنی است .
نبصره 2 - نمرات مردودی دروس موضوع این ماده که با رای کمیته انضباطی اعلام گردیده در شمول ماده 23 قرار نمی گیرد"
کلا دانشگاه ما قانون خودش رو داره انگار !!!
همین هفته قبل بزرگ تو برد دانشکده هم زده بودن که قابل توجه دانشجویایی که درس پیش نیاز و هم نیاز برداشتن
اگه پیش نیاز رو قبول نشید هم نیاز خودکار حذف میشه !!!!!!
این بماند
3 ترم متوالی معدل الف شدم ( بالای 18 ) ولی ده هزار تومن تخفیف ندادن !
دوستان اینجا میگن خودت کمکاری کردی - نامه نزدی - پیش رییس آموزش نرفتی !
در حالی که همه این کارو رو هم کردم ولی خبری از تخفیف نبود !!!
چی بگم والله ... تافته ای جدا بافته !
تکمیلی:
الان من میخوام ترم بعد حسابداری 1 و حسابداری 2 رو با هم بردارم !
اگه 1 رو نمره قبولی نگیرم و پاس نکنم و 2 رو قبول بشم
2 رو طبق این قانون نباید حذف کنن دیگه درسته ؟
تا ترم بعد من 1 رو دوباره بردارم و قبول بشم درسته ؟؟؟
اگه حذف کردم چیکار کنیم ؟؟؟ نامه و نامه بازی مثل همیشه ؟
به جایی هم البته نمیرسه ... دانشجو مظلومه همیشه :n27:
همه واحدهاي دانشگاه آزاد موظف به اجراي ايين نامه آموزشي هستند، حالا اينكه واحد شما خودش مستقل عمل مي كنه جاي تعجب داره. البته قابل پيگري هست اما دردسر داره. شما اول مي تونيد از طريق مدير آموزش و معاون اموزشي واحدتون پيگيري كنيد، و در صورتي جواب نگرفين به سازمان مركزي دانشگاه ازاد شكايت كنيد.(البته اگه خداي نكرده چنين وضعيتي براتون پيش اومد، يعني درس پيشنياز رو افتادين)
اگه لازم داشتين مي تونم شماره و تاريخ نامه اصلاحيه ماده 23 رو براتون پيدا كنم.
الان مزاحمتون نمیشم و وقتتون رو نمیگیرم
ولی اگه خدایی نکرده اتفاق افتاد
بهتون اطلاع میدم:n16:
4 ترم مشروطی پشت سر هم
اخراجی 100 درصد ؟
10 واحد هم بیشتر پاس نکرده باشه !
راهی نیست ؟
سلامنقل قول:
خب با این شرایط که میفرمایید در صورت ادامه تحصیل هم موفق نخواهد بود...
شما باید اولا در رشته ای تحصیل کنید که علاقه داشته باشید نه به اجبار درس بخونید.
توانایی هاتون رو ببینید و با توجه به اون به رشته ای بروید که بتونید در اون موفق باشید ....
طبق قوانین 3 ترم متوالی مشروطی هست ....
طبق نظر شورای اموزشی هست و اونها تصمیم گیری میکنند ...
نقل قول:
تا الان معدل چند بوده...؟
اگر زیر 11 هست که اصلا درس خوندن رو بیخیال... ولی اگر بین 11 و 12 هست میشه یه کاری کرد.
سلام دوستان یه قانون عجیبی در موردش شنیدم می خواستم بدونم در سته یا نه. اگه تو ترم مهمان یه درس پیشنیاز رو زیر 12 بگیری بعد نمره اش رو هم وارد فایلت کنن هرچی درس بوده که این درس پیشنیازشه حذف میشه؟! حتی اگه ترمای خیلی قبل بوده باشه. درسته این قانون؟؟؟؟:n03:
سلام.نقل قول:
ماده 46 آيين نامه آموزشي: دانشجويان دوره هاي کارداني و کارشناسي ناپيوسته که در دو نيمسال اعم از متوالي يا متناوب و دانشجويان دوره هاي کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته که در سه نميسال متوالي يا چهار نيمسال متناوب مشروط شوند (ميانگين نمرات نيمسالي آنها کمتر از 12 باشد) اخراجي تلقي مي گردند.
تبصره 1 – به دانشجويانيکه براي اولين بار مشمول ماده 46 مي گردند در صورتيکه ميانگين کل نمرات آنها حداقل 10 باشد يک بار ارفاق مي گردد تا تحصيل نمايند.
تبصره 2 – به دانشجويان مشمول تبصره يک اين ماده که در ترم ارفاقي و نيمسال هاي بعد از آن مجددا مشروط شوند به شرط اينکه، هم ميانگين ترمي و هم ميانگين کل (هر دو) 11 و بالاتر گردد مجوز ادامه تحصيل از طرف معاونت آموزشي واحددانشگاهي داده شود.
تبصره 3 – چنانچه دانشجويان مقاطع کارشناسي پيوسته و کارداني (پيوسته، ناپيوسته و طرح آموزش معلمان) 60 واحد درسي را (بدون احتساب دروس وصاياي حضرت امام (ره)، آشنايي با قرآن کريم، پيشنياز دانشگاهي و دروس جبراني) گذرانده و در شرف اخراجي قطعي قرار گرفته باشند در صورت داشتن ميانگين کل 10 و يا بالاتر مي توانند تا مقطع دوره کارداني ادامه تحصيل دهند.
تبصره 4 – هنگامي ميانگين ترمي و ميانگين کل دانشجو 10 و يا بالاتر (ترمي 10 و کل 10) باشد چنانچه حداکثر 14 واحد درسي باقيمانده داشته باشد حوزه معاونت آموزشي واحد مي تواند فرصت ادامه تحصيل را تا پايان دوره مربوط به اينگونه افراد بدهد.
تذکر - در صورتيکه با استفاده از تبصره هاي ماده 46 آيين نامه آموزشي و يا بدلايل ديگر نياز به افزايش سقف سنوات باشد با در خواست کتبي ذينفع، دانشجو را به سيستم پاره وقت منتقل نمايند. (ولو اينکه اين سيستم در واحد وجود نداشته باشد)
موفق باشيد.
خير چنين چيزي صحت نداره.نقل قول:
اما درس یکی از دوستامو به خاطر همین مساله حذف کردن انگار قانون جدیده.نقل قول:
با عرض پوزش مي تونم بپرسم اين موردي كه ميگين كدوم واحد بوده؟ اخه همچين چيزي منطقي به نظر نميرسه. ضمن اينكه اگه بخشنامه جديدي باشه به همه واحدها ابلاغ ميشه. البته اين رو هم بگم كه اگه يه كاري توي يه واحد انجام بشه لزوما به معناي قانوني بودن اون نيست، گاهي به خاطر اطلاعات ناقص متصديان رشته و . . . مي باشد. يه مورد مشابه اين كه گفتي من هم ديدم:نقل قول:
چند وقت پيش يه دانشجوي انتقالي بود كه درس پيشنياز پاس شده زير 12 داشت، بعد متصدي رشته اومده بود خودسرانه اون درس رو حذف كرده بود و بقيه درس هاي وابسته هم خود به خود به علت عدم رعايت پيشنياز حذف شدن، خلاصه دانشجو رو بدبخت كرده بود طوري كه مي خواست انصراف بده. ولي با پيگيري و دخالت شوراي آموزشي ضمن تذكر به متصدي مربوطه مسئله حل شد.
به اين خاطر ميگم اين مورد كه شما ميگين هم شايد برداشت نادرست يك متصدي از يك بند آيين نامه باشه. تنها چيزي كه در مورد رد نمرات زير 12 داريم در مورد معادل سازي هست، كه ربطي به انتقالي و ميهمان نداره.
دوستان نمره قبولی در دروس عملی کارگاه یا آزمایشگاه چند هست ؟ 12 یا 10 ؟
سلام. به غير از درس آشنايي با قران كريم، نمره قبولي كليه دروس 10 مي باشد.نقل قول:
سلام دوستان
همینطور که می دونید جمعه کنکور ارشد برق آزاد بود ..
می خواستم بدونم با این درصد ها که من زدم به نظرتون علوم و تحقیقات فارس قبول میشم: گرایش قدرت
چون شیراز هستم می خوام حتما اونجا قبول شم
1- زبان : 5 درصد
2- ریاضی : 15 درصد
3 - مدار : 50 درصد
4- ماشین : 15 درصد
5 - بررسی : 30 درصد
6 - کنترل : 0
7- الکترومغتاطیس : 0
درصد ها رو که گفتم مطمئن هستم
مدارش که آسون بود / بررسیش خیلی سخت بود // و چنتا سوال هم در گزینه وجود نداشت جوایهاشون
سلامنقل قول:
در مراکز سطح پایین و در تکمیل ظرفیت ها شانس قبولی دارید ....
مرحله اول هم قبول نشی تکمیل ظرفیت 100 درصد قبولی ( ولی همون مرحله اول قبولی مدار و برسی رو خیلی بالا زدی ! )نقل قول:
پارسال با چند تا منفی هم تکمیل ظرفیت قبول شدن !
نقل قول:نقل قول:
مطمئنید مرحله اول قبول نمی شم .. بابا من کلی امید داشتم مرحله اول قبول شم:دی
این درصد یکی از بچه هاست واسه پارساله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تکمیل ظرفیت - عکس زیر- در علوم تحقیقات فارس- نمرشو با نمره آخرین فرد قبول شده بررسی کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه چند تا سوال در مورد ترم تابستون دارم ؟
چه تعداد واحد میشه برداشت ؟ 6 تا عایا ؟
شهریه اش چقدر ؟ از بچه ها که پرسیدم گفتن نصف شهریه ثابتـه ولی تو سایت که از محاسبه گر شهریه استفاده کردم شهریه کامل نوشته بود !!!
یه توضیح جامع بدید :n02:
ماده 27 : حداکثر واحد هاي انتخابي مجاز براي دوره تابستاني 6 واحد است و براي دانشجوياني که در تابستان فارغ التحصيل مي گردند 7 واحد مي باشد.نقل قول:
تبصره 1 – چنانچه در آخرين دوره تابستان دانشجويي علاوه بر 6 واحد درسي (حتي اگر 2 واحد آن کارآموزي باشد و در بين آنها پيش نياز و وابسته هم وجود داشته باشد) يک يا دو درس نظري هم داشته باشد مي تواند 6 واحد درسي را در تابستان انتخاب و آن درس يا دروس نظري را با استفاده از ماده 20 و رعايت ماده 28 در نيمسال بعد بگذراند.
تبصره 2 – دانشجو در دوران تحصيل مي تواند با موافقت واحد مبدا دوره تابستاني خود را در واحد هاي دانشگاهي ديگر که پذيراي او خواهد بود بگذراند.
تبصره 3 – شهریه دوره تابستان برابر نصف شهریه ثابت نیمسالی به علاوه شهریه های متغیر دروس انتخابی می باشد و چنانچه از تبصره 2 این ماده استفاده کند شهریه دوره تابستان منحصرا به واحد مقصد پرداخت می نماید.
چرا گفتم که احتمالا همون مرحله اول قبولینقل قول:
این کارنامه که گذاشتی واسه تکمیل ظرفیت دوم پارساله ؟
یه خورده اشتباه به نظر میاد ! تراز کهکیلویه رو زده 4971 تراز یزد رو زده 4789 !
امکان نداره یزد از کهکیلویه پایین تر باشه !
تو مرحله دوم این واحد ها همه ترازشون اومده بود روی 4700 !
نقل قول:
اره..
البته اون تراز اخرین فرد قبول شده هستا
پ ن :
یه سوال مدار دیگه هم درست زدم یعنی مدارم 55 درصد
آره میدونمنقل قول:
ولی به هر حال اصلا منطقی نیست یزد از کهکیلویه ترازش پایین تر باشه !!!
سلام
دوستان تو دانشگاه ما واسه رشته ی ما باید 15 واحد درس اختیاری گذرونده بشه (اختیاری اجباری :n02: ). کسی میدونه که دروس اختیاری عمومی (مثل دفاع مقدس) هم جزو این دروس حساب میشه یا نه؟؟
سلامنقل قول:
دروس اختیاری که گفتید از دروس اختصاصی هست ....
یعنی عمومی ها حساب نمیشن دیگه نه جزو اون 15 واحد؟؟نقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم
سلام دوستاننقل قول:
اگر استاد درس شما را حذف نکرده باشد .شما سر جلسه نروید خود به خود درس حذف میشود و نمره ای نخواهید داشت.
توی کارت ورود به جلسه چک کنید درستون هست یا خیر ..
ببخشید که دوباره این سوال را تکرار می کنم
ولی چون گفتید که در کارت ورود به جلسه...
باید بگم اسم درس،با اینکه سر کلاس نرفتم در کارت هست...
با این حال من سر جلسه نرفتم ..،حالا میخوام بدونم در این باره قانونی وجود داره و آیا
ممکن هست که این حذف شدن در هر دانشگاه روند دیگری داشته باشه و من حذف نشم؟
با تشکـــــــر
:n16:
سلام. ببينيد وقتي شما در طول ترم بيش از 3جلسه غيبت داشته باشيد، استاد درس مي تواند اسم شما را به عنوان غيبت كلاسي به آموزش اعلام كند. و در اينصورت درس حذف غيبت ماده 31 ميشود. چون درس مورد نظر در كارت ورود به جلسه شما اومده يعني استاد درس غيبت شما را گزارش نكرده و اسمتون رو حذف نكرده. در هر صورت شما با نرفتن سر جلسه درستون حذف ماده35 ميشه و مشكلي هم پيش نمياد.(تا 3درس غيبت ميتونيد داشته باشيد)نقل قول:
ماده 31 : غيبت غيرموجه دانشجو در بيش از سه شانزدهم ساعات هر يک از دروس نظري، عملي يا نظري–عملي، کارآموزي و کارورزي تا حد سه درس در طول نيمسال موجب حذف آن دروس خواهد شد ولی برای بیش از 3 درس نمره صفر در آن درس یا دروس منظور می گردد.
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود.
تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 – تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است.
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال لازم نيست.