اگه آزمون ثبت نام نكنم و خودم بخونم يعني نتيجه اي نداره؟ (فقط تابستون را ميگم)
Printable View
اگه آزمون ثبت نام نكنم و خودم بخونم يعني نتيجه اي نداره؟ (فقط تابستون را ميگم)
به نظرم بهترین کار همینه. تابستون آزمون آزمایشی دادن یعنی خودکشی انگیزه!نقل قول:
به هیچ وجه از ازمونای تابستان استفاده نکننقل قول:
به خصوص قلم چی که برنامش فوق العاده سنگینه
فکر کن کل پایه رو که تو دوسال میخونید بخوای تو 2 ماه بخونی!!تازه اگه بخوای پیش رو هم تابستون نخونی
خودت یه برنامه ریزی درست داشته باش با توکل به خدا پیش برو
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
مال من هم نیومده!!نقل قول:
حالا این خوبه نتیجه امتحانات پیش 2 ما همین یکشنبه اومد.
ای بابا ما آخر چیکار کنیم؟کسی بوده اینجا بتونه تابستون با کانون تموم کنه؟sabayon,moraddad,panizir شما ها که تونستین حتما؟نظری ندارین؟نقل قول:
به هیچ وجه از ازمونای تابستان استفاده نکن
به خصوص قلم چی که برنامش فوق العاده سنگینه
فکر کن کل پایه رو که تو دوسال میخونید بخوای تو 2 ماه بخونی!!تازه اگه بخوای پیش رو هم تابستون نخونی
خودت یه برنامه ریزی درست داشته باش با توکل به خدا پیش برو
خب پس دیگه ما ساکت می شیم!!!نقل قول:
شرمنده:42:.منظورم این نبود:28:.بابا هرکی تونسته نظرشو بگه.اگه هم نتونسته بگه.فقط کمک کنین:33:نقل قول:
خب پس دیگه ما ساکت می شیم!!!
ول کن مستر امیر اینا الآن تنشون داغه فکر میکنند چه خبره.شک ندارم همشون فکر میکنم کانون قراره براشون معجزه کنهنقل قول:
به هیچ وجه هم حرف ما با تجربه ها رو قبول ندارند
با اجازه محسن و پانیز(پانیذ؟) خانوم و داش امیر و بقیه بزگترا!:31: :نقل قول:
من فک کنم تابستونو هر جور بخونی عالیه...
برا من که آزمون خیلی خوب بود...
با بچه های مدرسه کل داشتیم اساسی!
انگیزه بیداد میکرد!
ولی هر چی جلوتر رفتم شل کردم...اگه تابستونم نمیخونندم الان خیلی وضعم خراب میشد...
بازم نمیدونم،تصمیم با خودته.
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماستنقل قول:
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
جان کلام تو باید راه خودت رو ببری چون ممکنه راه بقیه بدرد تو نخوره البته میتونی از تجربیات استفاده کنی
آخرش رو ننوشتی: .. خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.نقل قول:
من آزمون برم يا نرم دروس پايه را ان شاء الله تابستون تموم ميكنم فقط ميخوام ببينم آزمون هم ميتونه كمكي كنه؟
معلومه که تاثیر داره.نقل قول:
به نظر من برو گزینه دو آخه یه سری جزوات بهت می دم که باهاش توضیحات تکمیلی رو می خونی و در ضمن تو تو تابستون فقط به صورت تشریحی می خونی که البته باید به صورت تستی بخونی.
بچه ها فقط دو هفته مونده و میخوام به تک تک دوستان عزیزم که یکسال توی این تاپیک باهاشون بودم :دی :دی بگم که کنکور باور کنید هیچ ربطی به اون چیزی که خوندید نداره کنکور یه آزمون 4ساعته برای مدیریت استرس ( استرس منیجمنت ) و مدیریت زمانه مطمئن باشین که اگه توی انجام این دو فریضه الهی ( که برای ما کنکوری ها الهی محسوب میشه تا 2هفته دیگه ) موفق باشین حتما توی کنکور موفق هستین مطمئن هم هستم که همه ماها خسته شدیم تا الان ( اگه خسته نشدیم نشونه خوبی نیستش :دی :دی هر کی خسته تره بیشتر درس خونده :دی :دی انرژی مثبت از مسائل منفی :دی :دی ) 2 هفته دیگه پاداش اخروی اعمال مون رو که توی مزرعه این دنیا ( همون کاغذ هایی که از حل مسئله سیاهشون کردیم ) رو میبینیم فقط مطمئن باشین به خودتون به درصدای کنکور فکر نکنید به این فکر کنید که شما بیشترین توانتون میخواین به نمایش بزارین و ثابت کنین کنکور در مقابل شما دیگه اون غول اول سال نیستش :دی :دی ( چقدر انرژی مثبت فرستادم خودم الان منفی شدم :دی :دی )
نه عمرا گزينه2 نميرم(بدلايلي)
شما كنكوري 89 اي؟
سلامنقل قول:
توي تابستون كه وقت بيشتري داريد، برنامه ي كانون سنگين نيست. من تابستون، پيش رو خيلي كم خوندم و با برنامه ي كانون پايه ها رو ميخوندم. فقط سر كلاس ياد ميگرفتم و توي خونه تمرين و تست پيش هم نداشتم. نميگم كه شما هم پيش رو خيلي كم بخونيد، اما اصل كارتون رو بذاريد روي پايه. با شروع سال تحصيلي ميتونيد با برنامه ي كانون مطالب پيش رو مفهومي ياد بگيريد. پيشنهادم هم اينه كه يه كلاسور براي خلاصه نويسي داشته باشيد و از همين اوايل شروع كنيد به نوشتن نكات پايه.
شرمنده حواسم نبودنقل قول:
زبان 86
من با یکی از بچه های مدرسمون صحبت کردم(علی صامتی که فک کنم جز نفرات برتر کانونه)گفت تا میتونی تابستونو استفاده کن.خب اگه با کانون پیش بریم بنظرم نهایت استفاده رو میبریم دیگه:10:نقل قول:
برای این قسمت من یه سوال اساسی دارم میذارم بعد اینکه شماها کنکورتونو دادین.چون وقت گیرهنقل قول:
پيشنهادم هم اينه كه يه كلاسور براي خلاصه نويسي داشته باشيد و از همين اوايل شروع كنيد به نوشتن نكات پايه.
من شنيدم كانون تابستون فقط سوم و پيش هست پس دوم رو شما چطور ميخوني؟
در ضمن تا آخر تيرماه استراحته برنامش.به نظرتون زياد نيست!؟
قابل توجه دوستان سومی که رفت و آمد دارن بعضا به این تاپیک :دی :دی
پیشنهاد من به شما :دی شما از تیر به عنوان رفع اشکال یه درسی که از پایه واقعا توش مشکل داری استفاده کن چون برای شروع عربی/دینی/ادبیات/زبان خیلی زوده تیر :دی :دی و این 4تا درس رو شما رسما از شهریور استارت میزنی تا شب کنکور که یه بند باید بخونیشون :دی :دی
میمونه فیزیک/شیمی/ریاضی اگه بتونی برای ریاضی+فیزیک یا ریاضی+شیمی برنامه داشته باشی توی تیر ماه کار خیلی عظیمی رو قبل از اینکه اکثر دانش آموزان شروع کنن شما شروع کردی که نتیجش رو اوایل مهر میبینی
همه هم که یادشون مونده درس خوندن خوب و صحیح خوندن بعد از 1 ماه نتیجه واقعی خودش رو نشون میده نه یک روز و یک هفته :دی :دی
کلا این یه سال کنکور همه یه پا مشاور میشن اگه پول و سرمایه اولیه توپ داشتیم الان با این اطلاعاتی که از کتب معروف و درست حسابی میدونستیم کتاب فروشی میتونستیم بزنیم واقعا پول پارو میکیردیم چون میدونیم که فلان کتاب به درد نمیخوره عوضش اون یکی فوق العادس و .... :دی :دی چه
دوست من مگه عنوان تاپیک رو نخوندی؟نقل قول:
نوشته برای کنکور 89
ولی شما داری بحث کنکور 90 رو میکنی ، اگه بری تو همین انجمن یه 3-4 تا تاپیک در همین زمینه پیدا میکنی سوالاتت رو باید اونجا بپرسی نه اینجا!
حالا منم تجربه خودم رو بهت میگم::31:
1-سعی کن رو اونهایی که واقعا ضعف داری خیلی کار کنی اونایی رو هم که قوی هستی اگه نخوندی زیاد نگران نشو!
2-حتما اول اونایی رو بخون که تو پیش نیست اگه وقت داشتی به اشتراکات بپرداز
من خودم پارسال این موقع این حرف رو می شنیدم میگفتم نه خیر باید همه رو بخونم مشترک و غیر مشترک نداره!
ولی نشد!!
3-کنکور آزمایشی هم شرکت کنی بد نیست فقط حواست به برنامه هاش باشه
من خودم پارسال توپ انگیزه بودم خیلی مشتاق بودم درس بخونم ولی برنامه افتضاح گزینه دو خیلی کارم رو خراب کرد
البته تو یه ماه آخر تونستم خودم رو جمع کنم و بدون برنامه اون خیلی بهتر خوندم ولی خیلی وقتم رو گرفت
4-عربی رو حتما بخون و بالای 70 برسونش
5-اصلا جو گیر نشو باید اصولی و با برنامه حرکت کنی نه آبگوشتی
من با گام اول گزینه2 تابستون رو خوندم. اما نه واسه آزمونا. گرچه توی آزمونا هم شرکت می کردم و خیلی انگیزه بود. جو رو واقعی تر می کرد. ولی کلا هدفم از شرکت تو گام اول این بود که یه نظمی به مطالعه م بده. وگرنه که خودم تازه سوم رو تموم کردم نمی تونم درست برنامه ریزی کنم. خلاصه که به نظرم حتما یه جا شرکت کن . نمی دونم کانون چطوره و آیا سنگینه یا نه. ولی گزینه2 رو می دونم سنگین نبود./ بعدش اینکه من کانون رو بیشتر از گزینه2 قبول دارم. تیم برنامه ریزیش خیلی کاربلده. اگه کانون رفتی خودت رو بسپر دستش. / روی دروس اختصاصی پایه هم بیشتر تمرکز کن که درگه مفهوم عمیقش رو بفهمی./نقل قول:
اینکه بگی می خوام تو تابستون خودم بخونم، دلیل واسه این نیس که موسسه ها نمی تونن کاری برات بکنن یا جلوت رو می گیرن. در واقع اساس کار همونه؛ که خودت بخونی. حالا با چه نظمی با چه ترتیبی با چه منابعی، این رو کانون و گزینه2 و بقیه موسسات کمک می کنن. ولی آخرش همونه که باید خودت بخونی. آزمون های تابستون هم خیلی مهم نیست. ولی کمک می کنه. استثنائاً گام اول گزینه2 خیلی خوبه.
این رو هم بگم که من شخصا با برنامه گزینه2 پیش نرفتم. اصلا. فقط حدود 30 روز وقت گذاشتم و جزواتش رو خوندم که وضعیتم رو از این رو به اون رو کرد. بعد آزموناش رو هم تحلیل کردم. یعنی الان هرچی از پایه بلدم به خاطر گزینه2 ست. ولی اگر با برنامه خودش می رفتم شاید اینطور نبود!! :31:
من می گم اگر مثلا در گام اول شرکت کردی، سعی کن طبق برنامه به اون حدی که لازمه خودت رو برسونی تا آزمونا نتیجه بهتری بدن. حالا اگه وقت زیاد آوردی، بشین کتاب سوم رو هم بخون. یعنی همراه هم. ولی اگه وقت نیوردی که همینی که هست خوبه. ولی یکی از دوستان گفته بودن کتاب های دوم و سوم رو نمی شه تو یه تابستون خوند، چندان موافق نیستم. چرا که دوم و سوم، یه بار خوندی، و سوم که چند وقت بیشتر نیست تموم کردی، پس فقط لازمه به تسلط برسی. در ضمن فکر نکنید اینا رو که خوندین ( تو تابستون ) دیگه کارتون باهاش تموم شده و فقط تو طول دوره پیش می خواین فقط پیش رو بخونین. نه. یکم وقت هم زیاد می آد که دوباره دوم و سوم رو دوره می کنید تا خوب یادتون بمونه. کلا برنامه ریزی روزانه رو خودتون انجام بدین، بهتره. و فقط برای اینکه از بقیه عقب نیوفتین و مطمئن باشین که تا آخر تابستون پایه رو دوره کردین، بهتره خودتون رو با برنامه آزمونتون جلو ببرین. یه چیز دیگه مثلا اون دو هفته ای که تعطیلی دارین تو تابستون، من که ازش استفاده می کنم و برای تسلط بیشتر می خونم، حالا یکمش هم برای استراحت. ولی کلا برنامه وقت اضافه زیاد داره که می تونی برنامتو سنگین ترش کنی و باب میل خودت تغییرش بدی. همین.
ببخشید اینجا تاپیک کنکور 89 هست نه 90 یه ماه صبر کنید تاپیک کنکور 90 هم زده میشه
دوست عزیزمون هم اشاره کردند تو این انجمن چند تا تاپیک دیگه برای شما هست پس مزاحم بحث های اینجا نشید لطفا
عزیزم یک کم مهمون نواز باش! مگه از ما چیزی کم می شه؟!:20:نقل قول:
چشم ببخشيد فقط خواستم از تجارب شما ها استفاده كرده باشم ديگه مزاحمتون نميشم.
بچه ها یکی اینو تخمین رتبه میزنه لطفا؟
سراسری 87 داخل کشور منطقه یک ریاضی
ادبیات:65
عربی:65
معارف:70
زبان:42
ریاضی:52
فیزیک:52
شیمی:52
(اصلا راضی نیستم من زیر 1000 میخوام ترو خدا راهنماییم کنین)
مرسی:41::41::41:
دوستان سلام:10:
دیگر بس است دیگر درس نخوانید به جای خواندن درس تست زده و ضعف های خود را بر طرف نمایید .
راستی این چند روز اخر خیلی سخته.
نمی دونم چرا من زبانم انقدر ضعیفه . شما میدونید دلیلش چیه؟
بچه ها هرکی قبول بشه شیرینی رو نده دهنش ...........
راستی عدس فراموش نشه:31:
امیدوارم تکراری نباشه !
نقل قول:
معاون سازمان سنجش آموزش كشور با اعلام جزييات ميزان پاسخگويي و تعداد سؤالات كنكور89، گفت: زمان پاسخگويي و سطح دشواري سؤالات كنكور امسال نسبت به سال گذشته يكسان است. دكتر ابراهيم با اشاره به تفاوتهاي كنكور امسال نسبت به دورهي گذشته، گفت: در كنكور 88 داوطلبان دو پاسخنامهي عمومي و تخصصي دريافت ميكردند كه امسال بر اساس تمهيدات انديشيدهشده، فقط يك پاسخنامه دريافت ميكنند.
وي افزود: در كنكور سال گذشته گروههاي آزمايشي علوم تجربي و علوم انساني دو دفترچه تخصصي دريافت ميكردند؛ ولي در آزمون امسال هر گروه آزمايشي فقط يك دفترچه تخصصي دريافت خواهدكرد. خدايي با بيان اينكه سؤالات آزمون عمومي واختصاصي براي كليهي داوطلبان بهصورت تستي چهارگزينهاي است، خاطرنشان كرد: سؤالات دقيقاً از كتب اعلامشده دورهي دبيرستان و پيشدانشگاهي طراحيشدهاست. چيدمان سؤالات اين دوره از آزمون براساس طرح شخصي سازي نسبت به كنكور 88 متفاوت است.
معاون سازمان سنجش با تأكيد بر اينكه مهلت پاسخگويي به سؤالات همانند سال گذشته است، خاطرنشان كرد: چيدمان سؤالات اين دوره از آزمون براساس طرح شخصيسازي نسبت به دورهي 88 متفاوت است. وي با بيان اينكه كليه داوطلبان بايد به سؤالات دفترچهي شماره يك يعني دفترچه سؤالات عمومي پاسخ دهند، اظهاركرد: تعداد سؤالات دروس عمومي كنكور 89 شامل زبان و ادبيات فارسي، زبان عربي، فرهنگ و معارف اسلامي و زبان انگليسي هر كدام 25 سؤال است كه داوطلبان بايد در 75 دقيقه به آنهاپاسخ دهند.
خدايي افزود: همچنين داوطلبان گروه آزمايشي علوم رياضي و فني در دفترچه اختصاصي بايد به 55 سؤال رياضيات، 45 سؤال فيزيك و 35 سؤال شيمي در 175 دقيقه پاسخ دهند. وي ادامه داد: براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربي هم يك دفترچه اختصاصي درنظرگرفتهشدهاست كه براساس آن بايد به 25 سؤال زمينشناسي در مدت زمان20 دقيقه پاسخ دهند و براي مدت پاسخگويي به سؤالات دفترچهي شمارهي 3 با 30 سؤال رياضي، 50 سؤال زيستشناسي،30 سؤال فيزيك و 35 سؤال شيمي، 155 دقيقه و براي 20 سؤال بهياري ويژهي بهياران شاغل دارندهي ديپلم بهياري 20 دقيقه درنظرگرفتهشدهاست.
معاون سازمان سنجش با اشاره به تعداد سؤالات در گروه آزمايشي علوم انساني، گفت: براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم انساني هم يك دفترچه براي پاسخگويي به 20 سؤال رياضي و 15 سؤال اقتصاد 35 دقيقه و براي پاسخگويي به 30 سؤال زبان و ادبيات فارسي، 20 سؤال زبان عربي، 30 سؤال تاريخ و جغرافيا، 20 سؤال علوم اجتماعي، 25 سؤال فلسفه و منطق و 20 سؤال روانشناسي 130 دقيقه و 20 سؤال اصول و عقايد و فقه ويژهي دارندگان مدرك پيشدانشگاهي علوم و معارف اسلامي نظام جديد 20 دقيقه درنظرگرفتهشدهاست.
به گفته وي، همچنين در گروه آزمايشي هنر، براي پاسخگويي به30 سؤال درك عمومي هنر،30 سؤال درك عمومي رياضي و فيزيك 65 دقيقه و براي 20 سؤال ترسيم فني، 20 سؤال خلاقيت تصويري و تجسمي، 20 سؤال خلاقيت نمايشي، 20 سؤال خلاقيت موسيقي و 20 سؤال خواص مواد 100 دقيقه درنظرگرفتهشدهاست. خدايي تصريح كرد: داوطلبان ميتواند به 70 سؤال زبان تخصصي (انگليسي، فرانسه و آلماني) در 105 دقيقه پاسخ دهند. نحوهي نمرهدهي كنكور 89 همچون كنكورسالهاي گذشته است. وي با بيان اينكه در تستهاي 4 گزينهاي براي هر پاسخ صحيح 3 نمرهي مثبت و براي پاسخ غلط به منظور خنثيكردن پاسخهاي حدسي و يا تصادفي يك نمره منفي منظور ميشود، تصريح كرد: توصيه ميشود تا داوطلبان اگرپاسخ صحيح سؤالي را اصلاً نميدانند به آن سؤال جواب ندهند، چراكه به سؤالهاي بدون جواب نمره منفي و مثبت تعلق نميگيرد.
خدايي افزود: اگر به سؤالي بيش از يك پاسخ دادهشود همه پاسخها غلط محسوب ميشود و به آن يك نمرهي منفي تعلق ميگيرد. سطح دشواري سؤالات نسبت به سال گذشته يكسان است. وي با اشاره به يكسانبودن سطح دشواري سؤالات نسبت به سال گذشته، تصريح كرد: در اين دوره نيز همانند سال گذشته سؤالات مفهومي طراحي شدهاست.
معاون سازمان سنجش با تأكيد بر ارتقاي مسائل امنيت و حفاظت آزمون خاطرنشان كرد: با استفاده از نكات سالهاي گذشته سيستم امنيت اين دوره نسبت به دورههاي قبل ارتقاء يافتهاست.
نقل قول:
در كنكور سال گذشته گروههاي آزمايشي علوم تجربي و علوم انساني دو دفترچه تخصصي دريافت ميكردند؛ ولي در آزمون امسال هر گروه آزمايشي فقط يك دفترچه تخصصي دريافت خواهدكرد.
این دو تا تناقض ندارن؟نقل قول:
براي داوطلبان گروه آزمايشي علوم تجربي هم يك دفترچه اختصاصي درنظرگرفتهشدهاست كه براساس آن بايد به 25 سؤال زمينشناسي در مدت زمان20 دقيقه پاسخ دهند و براي مدت پاسخگويي به سؤالات دفترچهي شمارهي 3 با 30 سؤال رياضي، 50 سؤال زيستشناسي،30 سؤال فيزيك و 35 سؤال شيمي، 155 دقيقه و براي 20 سؤال بهياري ويژهي بهياران شاغل دارندهي ديپلم بهياري 20 دقيقه درنظرگرفتهشدهاست.
اره !!! ... من فقط متن رو کپی کردم !!!نقل قول:
ولی اگر اولی بشه برای تجربی های زیرگروه1 خیلی بهتر میشه !!! .... 20 دقیقه بیشتر !
اينا حرفاشونم مفهوميه !!! :31:
منطقه1:نقل قول:
2800-3200
منطقه 2: 2000 - 2200
منطقه 3:
400-450
دوستان کسی میکروطبقه بندی گاج شیمی رو داره؟
یه روش برای موازنه سریع سوختن مواد عالی گفته ، کسی میدونه چجوریه؟
شما تعداد c سمت چپ را ميذاري واسه ضريب CO2 و نصف تعداد H سمت چپ را ميذاري ضريب H2O و بعد O2 سمت چپ را موازنه ميكني.
ای تف تو این کنکور!!!
حیف من دیر اینجا را کشف کردم!
یک سوال داشتم, این بسته ی تست زنی در 5 ثانیه را بخرم یا نه؟ زده ثانیه 1 گذینه 1 , ثانیه 2 گذینه 2, ثانیه 3 گذینه 3 و ثانیه 4 گذینه 4 و ثانیه 5 گذینه صحیح را بزنید!!!!
من درسم اوایل خیلی خوب بود و رو شریف و پلتکنیک حساب میکردم اما حالا رو آزاد فکر میکنم!!! الان سنجش ها میانگین 30 درصد دارم و بهترین درسم هم انگلیسی هست که اون هم انقد رفتم کلاس زبان!
2 هفته تا کنکور مونده و برای من بدبخت دعا کنید تا به آرزوم برسم و به کامپیتر شریف برسم!!!
راستی یک چیز دیگه جدید اومده به اسم TST این دیگه آخرشه!!! زیر 1000 بدون معلومات:31:
یک نگاهی به سایتش بکنید و نتیجه تحقیقات خودتون و تجربه هاتون اگر از این بسته استفاده کردید را به من بگید هر چه سریع چون باید زود تهیه اش کنم اگر خوب باشه!
این NLP یا Reverse Engineering نیستش ها!
سایت :کد:www.parstest.ir
به نظر من همش دروغه و يه جور كلاهبرداريه و نخريد.
نقل قول:
سلام.
توضیحاتش رو خوندم. به نظرم بستگی به موقعیت الانت هم داره. یعنی تا حدی باید اطلاعات درسی داشته باشی و روش های اون مکمل هستن. باید خوب باشه...
سلاملیکم بچه ها ، خوبید ؟
میگم من دانشگاه آزاد رو محل حوزه رو زاهدان زدم ، بعد میخواستم بپرسم راهی هست که کنکور آزادو مشهد بدم ؟
ثانیه 6(هنگام اعلام نتایج): پشیمانی!نقل قول: