180 تا H-p ازش كم كردم برين بكوبينش.
Printable View
180 تا H-p ازش كم كردم برين بكوبينش.
فعلا چینی ها رو ول کنیم بریم سراغ کلاپ :دی
تا خورد دارن میزنیمشون.
شما گنده اونا را بزنین من کوچیکاشونو :دی
100 $ میخوام تا تفنگ کنده شهرمونو بخرم :دی
بریم club :دی
فقط 58 تا دمیج ازش کم کردم !!
من توی این ورلد تراپر هستم نه دوئلر ... باید دوئل رو کنار بزارم ولی توی ورلد 11 دوئلر میشم
و الان فقط 10 تا هلث دارم تا پاس اوتی !!
خودتون رو تا فردا زنده نگه دارین یه برنامه باحال واسه کلاب دارم xD (حداقل 7 تا پاس اوتی توشه)
خب آمار گیری میکنیم xD
کیا الان تو هتل زنده موندن ؟
پاتو از هتل بذاری بیرون باید بری ساختمون بقلیش xD
حاجی من کلی انرژی دارم شهر رو ترک میکنم واسم یه دعوتنامه بفرست که دوباره بتونم بیام xD .
کجا رفتین ؟! چرا همه یهو ساکت شدین ؟
تو فروم واسه این eboueahleb برنامه ریزی کنم ؟ شما موافقین ؟ یعنی همکاری میکنید؟ xD
من رفتم 2 ساعت کار کنم
خدا کنه نمیرم !!
نکشنت هم در حال کار دمیج میخوری میمیری :27:نقل قول:
من شدم لول 15 و دوئلینگ لولم هم 20 هست :دی
نظرتون در مورد eboueahleb آخرین بازمانده شهر کلاب چیه ؟
فردا ساعت 14 به وقت سرور (میشه 4:30 بعد از ظهر برای ما) خوبه ؟
کلا این رو بزنیم بعدش از همون نفر اول لیست شهر میزنیم تا نفر پنجم صد در صد همه پاس اوت میشن . من تنهایی یکشون رو پاس اوت کردم حالا اگه 4 نفر باشیم براحتی میتونیم این کار رو انجام بدیم .
نظرتون رو بگید اگر موافقید تو فروم شهر هم بگم ؟ xD
من هم میام
بدجور پول نیاز دارم :دی
میخوام تفنگ بخرم :دی
روی منم حساب کن
نقل قول:
من هم میام
بدجور پول نیاز دارم
میخوام تفنگ بخرم
دمتون گرم :40: :27:نقل قول:
روی منم حساب کن
این پست رو هم تو فروم شهر گذاشتم .
کد:The Club (Last Fight)
Hey Guys xD .
i'm chaghal (this is my other character :P ).
eboueahleb is the last survivor of the club city . he did attack our ppl 3-4 times . and he told me "i will do revenge ..."
now we have to kill him and other members of the club city .
chaghal - hajamoo - m-pro and 2 other players from our ally city are in if u wanna join us plz sign here (this tapic) xD .
we will start attack tomorrow (15/04/2009) at 14:00:00 server time .
you should be in the club city at 13:55:00 server time .
you need at least 72 energy for this fight .
first of all [eboueahleb] then after he passed out attack to the below list :
Sauceysauce 26
Walakis 25
o0BIGBOB0o 23
FatFingers 23
Davy Crocker 23
i promise you all of them will get pass out .
thx xD
شانس آوردم نمردم xD .
You did not drink enough water. You get really sick. You lose 96 health points.
بابا این اعضا شاید جاسوس باشن.
این محمد یک جاسوس توی این کلوب داره :دی
از اطلاعات بگیریم :دی
saeid67 کجاست ؟
میای جنگ با کلاب ؟ شدیدا به تو نیاز داریم xD .
من پاس اوت شدم!!! دو از گنده لاتاشون منو پاس اوت كردن!!! جفتشون لول 37 بودن!! به من ميل زدن مي گن هر 48 ساعت يه بار پاس اوتت مي كنيم!!
منم پاس اوت شدم
عجب !!
magical killer هم به نظر پاس اوت شده ! رنک 1 بازی بهش حمله کرده بود lol
با این اوصاف جنگ کلاب منتفیه ؟
حدالاقل 3 - 4 نفر شیم eboueahleb رو پاس اوت کنیم !!
حاجی دوئلر از شهر های دیگه سراغ نداری بتونه کمک کنه ؟ من حدودا میتونم 300 تا دمیج بهش بدم اگر 2 - 3 نفر دیگه 200-300 تا دیگه بهش دیمج بزنن کارش تمومه !! فایرآرم هم هستش فکر نکنم بیشتر از 550 تا HP داشته باشه .
حاجی یه زحمتی میکشی ؟ :31:
میتونی به این دو نفر
Gorgorath
Hell Slayer
از شهر Prototype تلگرام بزنی بعد بگی راس یک ساعت مشخص به ما کمک کنن تا این eboueahleb رو پاس اوت کنیم :20:
به هر حال اینها هم متحد ما هستن بالاخره باید به یه دردی بخورن :31:
به به چقدر همکاری کردین !! lol هیچکی حمله نکرد xD
chaghal wins the duel and gains 57 experience points. eboueahleb did not carry any cash and chaghal walks away without taking any money.
chaghal wins the duel, gains 31 experience points and steals $5 from Walakis.
chaghal wins the duel, gains 28 experience points and steals $6 from Mrchainsaw666.
chaghal wins the duel, gains 25 experience points and steals $4 from Davy Crocker.
chaghal wins the duel, gains 21 experience points and steals $5 from o0BIGBOB0o.
chaghal wins the duel and gains 33 experience points. Sauceysauce did not carry any cash and chaghal walks away without taking any money.
سلام من اومدم
بريم كيا رو بزنيم
خسته نباشید یکم دیر رسیدن :31:نقل قول:
بابا دمتون گرم من رو شما ها حساب کرده بودم چرا من رو تنها گذاشتین به قول شاعر " منو تنها نذاااار رو قلبم پا نذاار " :27:
به هر حال من به این کلاب یه حمله اساسی کردم . این بنده خدا eboueahleb که از ترس فعلا شهر رو ترک کرده . چون قبلا تهدیدش کرده بودم هر 48 ساعت میریزیم سرش . خودم امروز دو بار زدمش دفعه سوم رفته بود . بقیه هم که از بس زدمشون رفتن هتل کپیدن اونایی هم که هنوز زنده هستن اگه اتک بدین صد در صد پاس اوت شدن :31: من تو هتل همون شهر کپیدم یه ساعت دیگه میخوام دوباره شروع کنم . تا پاس اوت هم نکنم ول کن نیستم :21:
من فعلا دارم اين چينيها رو ميزنم
تا حالا من رو 3بار پاس اوت كردن نامردا
ايول چاقال جان كارت دسته!!
ولي فعلا كه با اين چيني ها بد جور درگيرم. اين يارو يي كه منو پاس اوت كرده هم خيلي آدم قدر قدرتيه يه ملتيه تويه ليست سياش وارد كرده ميگه هركي به ليستم اضافه شد رو هر 48 ساعت پاس اوت مي كنم!!!
البته اين يعني دشمن تراشي و يه روزي جوابشو ميگيره!!
چطوره به بقيه كسايي كه تو ليستن بگم تويه يه ساعت مشخص بهش حمله كنيم پدرشو در بيارم!! آخه همشون دوئلر هاي خوبين!! ولي اين يارو به زور پرميوم و سلاح و لول خيلي بالا پاس اوتشون كرده!!
من لول 17 بشم میتونم از تفنگ لول 23 استفاده کنم :دی
منو کمک کنید تا لول 17 بشم همه رو میزنم :دی
چاکرم رئیس :40:نقل قول:
ايول چاقال جان كارت دسته!!
ولي فعلا كه با اين چيني ها بد جور درگيرم. اين يارو يي كه منو پاس اوت كرده هم خيلي آدم قدر قدرتيه يه ملتيه تويه ليست سياش وارد كرده ميگه هركي به ليستم اضافه شد رو هر 48 ساعت پاس اوت مي كنم!!!
البته اين يعني دشمن تراشي و يه روزي جوابشو ميگيره!!
چطوره به بقيه كسايي كه تو ليستن بگم تويه يه ساعت مشخص بهش حمله كنيم پدرشو در بيارم!! آخه همشون دوئلر هاي خوبين!! ولي اين يارو به زور پرميوم و سلاح و لول خيلي بالا پاس اوتشون كرده!!
منم اینو میشناسم قبلا دیده بودمش . میبینم که نفر اول لیستش شدی :27:
حاجی عمرا بتونین بزنینش لول 37 ه :18: همه افرادی هم که تو لیستشن بین 24 تا 27 هستن فقط یکی 32 که اونم کارگره :31: . در هر حال این از پریمیوم استفاده میکنه (قبلا یه عکس ازش گذاشته بودم) پس موقع دفاع 100 درصد به تاکتیکش اضافه میشه . رنک 4 ورد 9 هم هستش . از رنک 1 دوئلینگ ورد 9 حداقل 10 لول بالاتره . با یه لشگر هم بهش حمله کنید بازم نمیمیره :31:
البته فقط بچه مایه داره از قیافش معلومه هیچی از بازی حالیش نیست یه نگاه به لباساش بندازی متوجه میشی :31:
فکر نکنم آدم عمل باشه فقط حرف میزنه چون افراد لیستش اکثرا سالمن :27:
با کاراکتر لول 15 من دوئل میکنی ؟ :31:نقل قول:
حاجی جون جواب شما رو هم تو یه پست دادم باید تایید شه بعد بخونش :11:
آذه چرا نکنم:دی
من کارکتر خودمو پرمیوم کردم تا 6 لول بالا تر میتونم تفنگ بگیرم :دی
حاضری الان بیام دوئل کنیم ؟ :31:نقل قول:
هر چند 100 درصد تاکتیک داری ولی اشکالی نداره :27:
یا میخوای تو شروع کن چون من تا یه ساعت دیگه در حال کارم xD
یوزرتو بگو تا بیام :دی
HolyPrince
منم کارم تموم شه جبران میکنم lol
lol فکر کردم ir-dgm رو میگی !!
به هر حال اگه نیاز به حریف تمرینی داشتی ما در خدمتیم xD
با یوزر قدیمیم حمله کردم اون خیلی ضعیف هست :دی
فکر کنم تا فردا هر چی پنویسم نیاز به تا"ی"ید داشته باشه .