ساده و راحت شروع کن برو جلو با ایاد فیلینقل قول:
از عربی یک چیزهایی حالیته و می فهمی به طور حتم فوت و فن بهتر هستش
میخوای بیشتر تست کنکور حل کنی و زیاد هم عربی را سخت نگیری گاج کافی هستش
میخوای هم تست کنکور کار کنی و تالیفی خوب تست بزنی و به عربی 100 فکر می کنی خیلی سبز!
اگه میگفتی بین ژیان و ماتیز کدوم بهتر هستش این طوری راحت میشود انتخاب کرد ولی وقتی داری میگی بین لامبورگینی و پاگانی کدوم بهتره خداییش کمی کار سخت میشه و این دیگه خود شما باید کمی پشتش بشینی ببینی کدوم یکی بیشتر بهت حال میده. خیلی سبز و مبتکران هر دو عالی هستند خود شما برو کتاب فروشی از نزدیک کتاب را بببین و یک چند صفحه مشترک از هر دو را بخون و ببین بیشتر از کدوم یکی خوشت میاد و مطمئن باش که هر کدومشون را انتخاب کنی و خوب و دقیق بخونی و کتاب درسی را هم قورت داده باشی میتونی بعدش به شیمی 100 فکر کنی.نقل قول:
دیفرانسیل را هم که امروز من رفتم بازار نگاه کردم فقط رمزینه جلد 1 اش اومده بود که در آموزش حرف اول است.
گسسته هم تست و آموزش فار
زمانی که میشه با سه کتاب (چهار جلد) از دکتر هامون سبطی که شامل قرابت معنایی + زبان فارسی + املاء و لغت همراه با کتاب آرایه رمزینه در یادگیری مباحث زبان و ادبیات فارسی به اطمینان و سطح بالایی رسید و بعدش برای اطمینان از کتاب های درسی که بتواند خیلی باحال برایت شخم بزند از کتاب های تست های خیلی سبز! استفاده خواهی نمود. یعنی میگی من آنچه که باید یاد بگیرم را هم یاد گرفتم و خودم هم یک دور کتاب درسی را میخونم و آموخته هام را بررسی می کنم و بعد تست های خیلی سبز! را میزنم دیگه این طوری به خوبی میتونم به ادبیات 100 فکر کنم.
املاء و لغت هم از هامون سبطی بهتر نخواهی یافت.