بله همونو ببر دیگه راحت ... از رو همین پرداخت کن ... دیگه نیازی هم به پر کردن فیش نیست ....نقل قول:
فیش رو بعد پرداخت پیش خودن نگه دار .....نقل قول:
سیستم خودش شهریه رو 0 میکنه بعد 72 ساعت
Printable View
بله همونو ببر دیگه راحت ... از رو همین پرداخت کن ... دیگه نیازی هم به پر کردن فیش نیست ....نقل قول:
فیش رو بعد پرداخت پیش خودن نگه دار .....نقل قول:
سیستم خودش شهریه رو 0 میکنه بعد 72 ساعت
سلام عیدتون مبارک :n02:
خدایا تعطیلات خیلی خوبه بیشترش کن :n09:
فردا اولین کلاس سال 92 من شروع میشه :n14: باید برم 2 ساعت حرف های فلسفی استاد رو گوش بدم ! مثلا معادلات داریم ها ولی استاده میاد از دوران دانشجوییش میگه ! :n27: منم واقعا حوصلم سر میره میشینم سر کلاس گیم بازی میکنم :n02:
بچه ها کلاس های شما هم اینطوریه ؟ اصلا این استادا درست و حسابی درس نمیدن فکر میکنن وقت دانشجوها بی ارزشه :n29:
من که کلا قبل از عید نرفتم سر کلاس :n02:.به نظرتون چی بهونه بیارم؟نقل قول:
بگو درس رو تو حذف و اضافه برداشتم ( تاریخ حذف و اضافه از 19 اسفند بود ) بعد از حذف و اضافه هم که فقط یه هفته تا عید مونده بود . البته الان استادا زرنگ شدن :n02: خیلی باید ریلکس و طبیعی بگی :n09:نقل قول:
دوستان کارت ورود به جلسه امتحانو اینترنتی باید گرفت یا حضوری؟:n01:
اینترنتی و از طریق سیستم گلستاننقل قول:
که یه هفته مونده به امتحانات فعال میشه که میتونید از کارت ورود به جلسه پرینت تهیه کنیدکد:http://reg.pnu.ac.ir
سلام از طریق سایت هست ولی باید قبلش تصفیه حساب کرده باشید...نقل قول:
جالبه ....
این کاربرای فعال انجمن آموزش عالی سالی یکبار میان تو تایپک پیام نور پاسخ میدن
اونم سوالایی که قبلش دوستان زحمتش رو کشیدن و جواب درست رو دادن ....
یه جورایی بی احترامی به کسیه که جواب رو داده .....
اینجا لازمه از دوست خوبمون Eblis 2011 بخاطر وقت گذاشتن و جواب دادن به سوالا تشکر ویژه کرد.هر سوالی که دوستان داشتن ایشون جواب دادن...واقعا دستت درد نکنه:n16:
نقل قول:
قطعا بی احترامی نیست .
زحمات شما هم نادیده گرفته نمیشه
در ضمن کافیه در پروفایل کاربرا ببینید که چقدر و در چه تاپیک هایی پست دادن و چه پستهایی هم دادن ،
شاید در این تاپیک کمتر بیان ولی این که می فرمایین سالی یک بار میان ، این درست نیست...
و اینکه ایشون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب تکراری ندادن ، در ادامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، توضیحاتی دادن که لازم و مهم بود...
دوستان سلام
من درس آزمایشگاه کامپیوتر رو تو حذف و اضافه برداشتم...اصلا چی هست این آزمایشگاه...؟
راستی قبل از عید آزمایشگاه نرفتم..استاد گیر میده ؟
از دید بنده بی احترامیه ...نقل قول:
من نیازی به قدر دانی ندارم عزیزم..... هیچ انتظاری هم از کسی ندارم ... واسه دل خودم میام اینجا و اگه کاری از دستم بر بیاد برای بچه ها انجام میدم ...
عرض بنده در تایپک پیام نور بود ... نه جای دیگه ....
به سوالات سخت و پیچیده میرسه کسی خبر اینجا رو نمیگیره ... استغفرالله
سلام حمید جان ...نقل قول:
تاریخ کلاس آزمایشگاه رو نگاه کن ببین یه وقت نگذشته باشه ....
چون آزمایشگاه 1 واحد عملی داره حتما حتما حضور در کلاسش ضروریه و الا استاد به اختیار خودش میتونه درس رو برات حذف کنه ...
حالا کاری که میکنن بستگی به استاد و مرکز دانشگاهتون داره ... ظاهرا کار با کامپیوتر و اینجور چیزاس ...
یاعلی
دوستان خواهشا حاشیه نرید/زحمات اقای eblis رو نمیشه نادیده گرفت/واقعا سوالارو جواب میدن
اینجا هم اگه کسی به سوالی جواب میده صرفا بخاطر معرفتشه/پس کسی نباید منت بزاره و یا طلبی داشته باشه
موفق باشین
نه بابا گیر نمیده.من ترم پیش پاس کردم.عملیه.استاد یسری توضیحات میده و بعد با کامپیوتر کار میکنید.امتحانی که از ما گرفت این بود که یه صفحه ی HDML طراحی کنیم.حضور در کلاس مهم نیست ولی برای امتحان حتما باید بری و از بچه هایی که سر کلاس رفتن و جزوه برداری کردن بپرس تاریخ امتحانش کی هست که استاد میخواد بگیره و بدون که امتحان چی میخواد بگیره.منم همینکارو کردم و فقط یه جلسه رفتم سر کلاس اونم جلسه ی آخر و صفحه hdml رو تحویلش دادم بهم 18 دادنقل قول:
دوستان حذف اضطراری از 23 تا 29 اردیبهشته؟بعد تو این تاریخ فقط میشه حذف کرد؟اضافه نمیشه کرد؟
بلهنقل قول:
فقط میشه حذف کرد
دوستان اين پرداخت اقساط شهريه كسي اطلاعاتي ازش داره چه جوري انجام ميشه
سلامنقل قول:
شامل 2 مرحله میشه :
مرحله اول : پرداخت حداقل ۵۰% بدهی (اعم از بدهی ترم های گذشته و شهریه ترم جاری)
مرحله دوم : تسویه مابقی بدهی به ترتیب قبل از تعیین محل آزمون – حذف اضطراری – رویت نمرات میان ترم – و دریافت کارت ورود به جلسه آزمون
یک هفته پس از پرداخت شهریه در مرحله دوم ، امکان برخورداری از خدمات آموزشی از طریق سایت گلستان را خواهی داشت.
دوستان امسال واسه کارشناسی فراگیر بدون ازمون ,میخوام ثبت نام کنم ,با مدرک دیپلم فنی و پیش هنر امکان ثبت نام هست؟
بلهنقل قول:
چرا نباشه
سلم دوستان.چندتا سوال داشتم
1-پیام نور بهتره یا غیرانتفائی
2-بعد از گرفتن مدرک پیام نور کار میشه گیر اورد؟
3-کدوم رشته هاش بهتره و رتبه چند میخواد؟
لطفا با دقت جواب بدید-ممنون:n16:
ثبت نامش معمولا کی هست؟ و اینکه فرقی نداره پیش یا دیپلمت چی باشه؟ مثلا با همون مدارک که گفتم رشته نرم افزار ثبت نام میشم؟نقل قول:
ممنون:n16:
درودنقل قول:
1 ) نمیشه با هم مقایسشون کرد ...
ویژگی های هر دو دانشگاه رو میگم خودتون مقایسه کنید :
پیام نور :
کتاب های درسی حجیم
کلاس های رفع اشکال
سوالات پایانی از تهران طرح میشه و دست استاد نیست
میان ترم 6 نمره
شهریه کمتر نسبت به غیر انتفاعی
درس ها نسبتا خودخوان انجام میشه و استاد فقط رفع اشکال میکنه
تعداد محدود کلاس ها
غیرانتفاعی :
کتاب های درسی با حجم نسبتا کم ( بستگی به استاد مربوطه )
کلاس های بیشتری نسبت به پیام نور برگزار میشه و غیبت بیش از حد در یه درس باعث حذف اون درس توسط استاد میشه ( بعضی استادا حضور در کلاس براشون مهم نیست )
سوالات پایانی توسط خود استاد مطرح میشه و کاملا دست استاده ( مثلا از یه کتاب 200 صفحه میتونه 50 صفحه رو امتحان بگیره )
میان ترم 6 نمره
شهریه بیشتر نسبت به غیر انتفاعی
درس ها توسط استاد ارائه میشه و کار گروهی و تحقیق و پروژه ی بیشتری دیده میشه
کلاس های بیشتری نسبت به پیام نور تشکیل میشه ( معمولا 4 یا 5 روز در هفته )
با توجه به این موارد میشه گفت ؛ پیام نور دشواری بیشتری داره ..
پیام نور بیشتر برای شاغل ها مناسبه
2) مدرک پیام نور مثل سایر مدرک های دانشگاه های دیگه هیچ موردی نداره و طبق تایید آموزش و پرورش کل کشوره ...
گرفتن کار و این چیزا به خیلی چیزا بستگی داره ؛ به عنوان مثال مهارت شما در رشته ی که درس خوندی ( اکتفا نکردن به کتاب های دانشگاهی و کسب مهارت خارج از حیطه ی دانشگاه در رشته ی مورد نظر )
تو این مملکت نمیشه به این سوال به طور قطع پاسخ داد ... همه برمیگرده به تلاش شما + بند پ :n02:
3) الان دیگه نیازی به رتبه ی بالا نداره ... جدیدا دانشگاه پیام نور بدون کنکور دانشجو جذب میکنه در رشته های مختلف اونم در مقطع کارشناسی ...
هیچ رشته ای به دیگر رشته ها مزیت آنچنانی نداره ؛ مهم علاقه و انگیزه و هدف شماست که باعث برتری یک رشته نسبت به سایر رشته ها میشه ...
یاعلی .
نه فرقی نداره ... بله میتونید ثبت نام کنید ...نقل قول:
از زمان ثبت نام اطلاع دقیقی ندارم .
من درسم خوبه -حافظه و هوش خوبی هم دارم.دوساله برام مشکلای زیادی پیش اومده
به نظرتون اگه از الن بخونم میتونم رتبه خوبی بیارم؟ادبیا و دینی و زبان و شیمی و فیزیک رو جمع کنم
درضمن از اقای eblis 2011 بابت جواب کاملشون ممنونم:n16:
خواهش میکنمنقل قول:
خواستن توانستنه ....
در حال حاضر با کمترین درصدها هم میشه پیام نور شهرتون قبول شد ....
خودمم با درصدهای افتضاح وارد پیام نور شدم :n02:
نگران نباش ...
منظورت پیام نور که نی؟نقل قول:
من رشته ام ریاضی فیزیک بود. چند سال پیش تو کنکور, فقط زبان رو 90 درصد زدم. بقیه رو همه زیر 30 درصد زدم. ریاضی هم که درس تخصصی بود رو 0 زدم. اصلا طرف تست های ریاضی نرفتم. چون وقتم رو خیلی میگیره آخرش هم به جواب نمیرسم.
خلاصه 16000 آوردم, مهندسی معدن در دانشگاه صنعتی شاهرود روزانه قبول شدم.
اما بنا به دلایلی نتونستم برم اونجا و الان تو بدون آزمون پیام نور شرکت کردم.
سلام دوستان من دارم کارشناسی ارشد کامپوتر آزاد میخونم و همزمان الان ترم 1 کارشناسی حقوق پیام نور هستم
میخواستم راهنماییم کنید واسه نمونه سوالات و اینکه بخرم یا از کجا دانلود کنم لطفا در مورد این چیزا راهنماییم کنید
چه سایتهایی خوبه در مورد پیام نور و نمونه سوالات و...؟
درودنقل قول:
شما میتونید از این سایت برای دانلود جامع نمونه سوالات کارشناسی پیام نور استفاده کنید :
PNUeb.com
+
برای لیست منابع درس حقوق و چارت 9 ترمه به سایت زیر برید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سقف مشروطی در پیام نور چه قدره؟
این درسته که با 3 مشروطی اخراج میکنند؟
سلامنقل قول:
بله قبلا با 3 ترم مشروط شدن متوالی از دانشگاه اخراج میشدی
اما این قانون ورداشته شده و دیگه اخراجی نداریم ....
دوستان اگر سنوات تحصیلی تمو بشه و نتونیم واحدامون رو پاس کنیم..مثلا اگر 20 واحد بمونه باید چیکار کنیم..بریم خدمت :)
مهدی جان پس این چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حداکثر نیمسالهای مشروطی مجاز در دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دو نیمسال و در دوره کارشناسی پیوسته 3 نیمسال اعم از متوالی یا متناوب است.
نه اینطور نیست .... به عنوان شاهد عینی هم میشه هم کلاسی های خودم رو مثال بزنم .نقل قول:
برگه و اطلاعیه رو زیاد جدی نگیر اونم تو دانشگاهی مثل پیام نور ...
قبلا بود اما فعلا همچین قانونی وجود نداره . خیالت تخت . /
این آیین نامه ظاهرا اشکال داره !!!!!!!!نقل قول:
سقف و کف در انتخاب واحد
دانشجو در هر نیمسال تحصیلی می تواند حداقل 14 و حداکثر 20 واحد درسی انتخاب کند و حداکثر واحد مجاز انتخابی در دوره تابستانی 6 واحد است. در آخرین نیمسال تحصیلی دانشجو می تواند صرف نظر از معدل کل ( کمتر از 10) و مشروطی تا 24 واحد اخذ کند.
حداقل 12 و حداکثر 24 ( درصورت داشتن معدل بالای 17 )
سنوات تحصیلی یعنی چقدر؟ :n02:نقل قول:
تو پیام نور حالا حالاها جا داری که درس ها رو پاس کنی
مثلا دوره ی کارشناسی ( 9ترمه ) یعنی 4 سال و نیم زمان معمول نیاز داره .... بعدش تا چند ترم دیگه هم وقت داری که واحد ها رو پاس کنی ... دقیق اطلاع ندارم اما تا 4 الی 5 ترم دیگه مجازی .
یعنی میخوای بگی 14 ، 15 ترم کمه ؟ :n02:
آره بابا خیلی کمه...:n02:نقل قول:
یعنی میخوای بگی 14 ، 15 ترم کمه ؟
من 60 واحدم مونده و میخوام از تابستون برم یه جای خوب واسه کار...کاره درآمدش خوبه..ورودی 87 هستم..2 ترم مرخضی هم گرفته بودم...:n19:
سلام مجدد به همه :n02: !! آقا یکی بیاد بگه این نظریه زبانها رو چه جوری باید خوند !!!! :n21: اصلا کی این ترم داره ؟؟
من پاسش کردم...به شدت درس مزخرفیه...:n19:فقط با امدادای غیبی میتونی پاسش کنینقل قول:
کلا رشته کامپیوتر درسهای بیخودی مثل معماری کامپیوتر و اسمبلی و ریزپردازنده و طراحی و پیاده سازی و پایگاه داده و هوش مصنوعی و ....داره:n02:
سلام
یکی از دوستان من هست که پیام نور رشت درس میخونه ولی تهران شاغل هست و الان شرایطش جوری شده که نمیتونه رفت آمد زیادی داشته باشه و میخواد امتحان هاش رو تهران بده.میخواستم بدونم امکان این کار هست یا باید از ترم بعدی حرکت بزنه؟
درودنقل قول:
این ترم که امکانش نیست ولی از ترم بعد میتونه انتقالی بگیره .
دیگه چیزی موند که نگی حمید عزیز ؟:n02:نقل قول:
نقل قول:
من نظریه دارم - معماری دارم - طراحی دارم و آمار و احتمالات مهندسی - چون فردای طراحی امتحان مهندسی نرم افزار 1 بود حذف کردم مهندسی نرم افزار رو ... فقط خود کتاب مهندسی نرم افزار 2 کیلو وزنش هست :n02:
نظریه امتحانش تستی هست و اولین امتحان ماست ... همونطور که آقا حمید قبلا گفته بود معماری فوق العاده مفهومی است و میشه گفت اگر در مدار منطقی مسلط نباشید چیزی دستگیرت نمیشه ... طراحی 3 فصل اولش همون ساختمان داده هست که خوندم ... فصل 4 - 5 - 6 بیشترین حجم از کتاب رو تشکیل میدن و پیشنهاد میکنم اردیبهشت ماه 3 فصل رو جمع کنیم ... 7 - 8 - 9 زیاد حجیم نیستن و میزارمشون 4 روز تعطیلی
فقط مشکل این نظریه و معماریه:n28: