شما اگه واقعاً می خوای با pami_wega بری خرید اون خودش بلده!نقل قول:
شما اگه واقعاً می خوای با pami_wega بری خرید اون خودش بلده!نقل قول:
سلام ... می خوام یه لپ تاپ بخرم تا سقف قیمت 1.5 ... هم میخوام باهاش هرز گاهی بازی کنم و هم با اتوکد و 3d max کار کنم ... پیشنهادتون چیه ؟
HP Pavilion DV6-1199نقل قول:
CPU: Intel Centrino2 Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Level 2 cache 6 MB
RAM: 4GB
HDD: 500GB
LCD: 15.6" Diagonal High Definition
VGA: ATI Mobility Radeon HD 4650 1GB dedicated
Price: 1,590,000 Tomans
ارزش اون 90 هزار تومان هزینه اضافی رو داره!
ایول این برا منم خوبهنقل قول:
منم گرایشم عوض شد
اسکورپین شالا من یه چیزه دیگه دعا کرده بودم
می گفتم چی میشد این 1640 گرافیکش بالا بود که بر و بچ دل شنیدن و اجرا کردن
میگن دل به دل را داره ها نقل کاره ماس
----------------------------------------------------------------------نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط tik_tak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من میخام یه لپ تاپ بخرم
رشته مم نرم افزاره
مرتبط با رشته م میخام
که بتونه sql . .net , potoshop,delphومطلبi.......خلاصه کند نباشه وقتی با اینا کار میکنم
واسه قیمتشم تا 900 میتونم تهیه کنم!و
میشه بگید چی بخرم مناسبتره
مرسی
ميتونيد اين مدلها رو در نظر داشته باشيد :
IBM/Lenovo N500 69G
Acer Aspire 5738ZG
Fujitsu/Siemens Esprimo V6545
HP DV6-1103
براي اينكه قيمت و مشخصات رو هم ببينيد اين رو دانلود كنيد : ( فايل Excel )
http://depositfiles.com/files/ffru6f3u3
مدلهاي دل هم كه دوستان فراوان به همراه قيمت و مشخصات مثل خواسته شما پيشنهاد دادند و داخل همين تاپيك موجوده
سلام و با تشکر
من یه جا قیمت گرفتم همچین نوت بوکی رو
asus x61G-AR T5850
قیمت= 910
خصوصیاتشم اینجوری گفت:
CPU=2.2
RAM=2
HDD=250
VGA=9400GF
بنظرتون مارک اسوس خوبه ؟
این نوت بوک به کار من میاد ؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر
تاک تیک جان به نظر من نباشه به نظر کارشناسان این برنامه که DELL خوب هستش (از اینا بهتره)
خیلی سعی نکن گرایشت رو عوض کنی البته اگه پول 1640 جدیده رو می تونی فراهم کنی. چون 1640 خیلی نسبت به این مدل سرتره.نقل قول:
شما که دعاهات خوب می گیره یه دعا هم به ما بکن. خدا یه دلی که به شما داد دعا کن یه پولی هم به ما بده!:20:نقل قول:
ما که میاییم مشاوره در حقیقت عقلمونو میدیم دست یه مشت کارشناس و مهندس و این فردهانقل قول:
خب بهتره که اونا هم مارو خوب راهنمایی کنن دیگه
حالا چی میشد از همون اول همینو معرفی میکردین؟ها؟
یا بهتر از اینو
ممنون
Asus برند معتبریه اما من اینو ترجیح می دم:نقل قول:
Dell Studio 1537
CPU: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz 2MB Cache
Ram: 2GB
HDD: 250GB +
LCD: 15.4 WXGA TrueLife
VGA: ATI 3450 256 Dedicated
Price: 920,000 Tomans
البته این مدل هم براتون مناسبه:
Acer Aspire 5738G
CPU: Intel® Core 2 Duo T6400 2.0GHz 2MB-FSB 800 MHz
Memory: 4GB DDR3 1066MHz (2x2GB)
Hard Disk Capacity: 320GB SATA
Optical Drive: DVD-RW Super Multi
Graphic: Nvidia Geforce G105M 512MB
Display:15.6" WXGA HD 16:9 (1366 x 768)Crystal Brite + WebCam
MODEM
Weight 6Cell (Up to 3 Hours) 2.7 kg
Operating System: Linpus Linux
Price: 839,000 Tomans
ببخشید اشتباه شد!!!!! یه دونه "ن" جا افتاده!:18:نقل قول:
منظورم این بود که سعی نکن گرایشت رو عوض کنی همون 1640 بهتره (پست قبلی رو ویرایش کردم).
می بینی بعضی وقت ها یه حرف چه بلایی سر آدم میاره:41:
نقل قول:
Acer Aspire 5738G
اینم عسکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من قبلا ایسوس داشتم و ازش راضی بودم .. ایسوس تو زمینه لبتاپ هم مثه قطعات کامپیوترش خوب عمل کرده .. .. گارانتی خیلی خوبی هم داره توی ایران ..
ما که میاییم مشاوره در حقیقت عقلمونو میدیم دست یه مشت کارشناس و مهندس و این فردهانقل قول:
خب اونا هم مارو خوب راهنمایی میکنن دیگه
ممنون از راهنمایی تون
من که اینو نوشتم
بیخیال
آقایون تو کاسنومایز دل 100$ فرق گرافیک بود.تو ایران چقد میشه؟
تازه ویندوزشم 64 بیتی کرده
جالبه الان یه سرکی کشیدم دیدم هاردش شده 5400 دور!:18:نقل قول:
کانفیگ و قیمتی که توی ایران هست هیچ ربطی به اون چیزی که توی سایت Dell هست نداره!!! چون چیزی که اونجاست مربوط به امریکاست و لپ تاپ هایی که توی ایران می آد سفارشیه و سفارشش هم از امریکا نیست.
شوما که کارشناسی ارشدی اینا بگی ما دیگه چی بگیم آخهنقل قول:
تازه اونم تو IT که در آمد خوبی در انتظارشه
خیلی از بحث خارج شدیما
الاناس که یکی از مسئولا بیاد تذکر بده
صبر داشته باش عزيز ، من خودم ميخواستم اين هفته برم لپ جديد بخرم دو دل شدم كه صبر كنم براي اين كانفيگ جديد ...نقل قول:
نه عزيز ديگه اين اومد بخر و خيال خودت و ما رو راحت كن !!
زيگورات ضريب اطمينان بالايي داره و خودش رو با اين كارا خراب نميكنه ، الان به زيگورات به بهترين سرويس دهنده دل نگاه ميكنن و من كه كسي رو نديدم از خدماتش ناراضي باشه ... حالا بياد با يه سري لپ تاپ ريفر اسمش رو خراب كنه ؟؟ اگه از زيگورات ميخرين خيالتون راحت باشهنقل قول:
قربونت چك كردنش كه راحته فقط نبايد جلوي فروشنده كم بياريد و بايد تست كنيد چون داريد براي چيزي پول ميدين كه اگه فردا روزي مشكلي پيش بياد خيلي تو ذوق آدم ميخوره و ضد حال اساسي ميشه ...نقل قول:
سعي كنيد تا جايي كه امكان داره لپ تاپ رو بازبيني كنيد .
ما هم تا جايي كه بشه در خدمت شما و انجمن هستيم :46:
اسوس برند معتبري هست اگرچه سابقه دل و اچ پي رو نداره ولي قابل اعتماد هست .نقل قول:
ولي يه نكته منفي داره و اون هم اينكه مدلهايي كه كانفيگ بالا و قيمت بسيار پايين دارن ريفر هستن البته نه اين مدل ، يكي مثل مدل G50VT اسوس كاملا مشخصه كه ريفره با قيمت 1.100.000 با گرافيك Geforce 9800 .
سعي كنيد با دقت بخريد و تست كنيد
دقيقا ... كيفيت و طول عمر 1640 و مزاياش خيلي سرتره ...نقل قول:
bebakhshid ingilisi type kardam , emkanesh nis ba in key board
laptop haye gateway keifiat sakhteshun chetorie ? khuban ? tu iran refurbishesh ziade ya kame ?
خیلی خیلی ممنونم بابت راهنماییتوننقل قول:
ولي يه نكته منفي داره و اون هم اينكه مدلهايي كه كانفيگ بالا و قيمت بسيار پايين دارن ريفر هستن
ریفر هستن یعنی چی؟؟میشه تو یه جمله برام بگید
خواهش ميكنم عزيز...نقل قول:
FRB يا Factory Refurbished به دستگاه هايي گفته ميشه كه تو مرحله خط توليد مشكلي در بدنه و ظاهر داشته باشن كه از خط توليد جدا ميشن و با بسته بندي جديد و با برچسب مخصوص كه نشون دهنده ريفر بودنه به فروش ميرسن ، گاهي اوقات ايرادها به قدري جزيي هست كه به راحتي نميشه تشخيص داد و يا برخي ايراد فني دارن كه ليبل ريفر ميخورن ...
البته تو ايران بيشتر فروشنده ها اين ليبل رو از رو دستگاه برميدارن
سلام
اگه خدا بخواد فردا میرم hp dv6-1125 بگیرم به نظر شما برم همین رو بگیرم یا نه یکی دیگه بگیرم؟ می ارزه یا نه؟ تو این قیمت به نظر شما بهترین گزینه برای بازی و اینترنت و بعضی برنامه های سنگین چیه؟
فقط فوری جواب بدید ممنون میشم.
گزينه خوبي هست و فعلا اين سري جديد DV6 ها براي افرادي كه كانفيگ مناسب ميخوان با قيمت متعادل پيشنهاد ميشه ...
اگر براي بازي ميخواين با اين قيمت جوابگو خواهد بود ( در حد معقول )
فعلا با اين قيمت و امكانات گزينه ديگري نيست كه معرفي بشه
چرا روی بعضی از لپ تاپ ها با سی پی یو 64 بیتی، ویندوز 32 بیتی نصب میکنن؟ ( روی اکثرشون )
مثلا همین 1640 !!!
يكي از علت هاش ميتونه قيمت تموم شده كمتري باشه تا مشتري بتونه باهاش كنار بيادنقل قول:
يكي ديگه از علت هاش هم اينكه مشكلات ويندوز 32 بيتي كمتر از 64 بيتي هست و سازگاري بهتري با برنامه ها داره
چه خوبه که شما انقد سریع جوابم آدمو میدید ****ممنون****نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط tik_tak [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنونم بابت راهنماییتون
ریفر هستن یعنی چی؟؟میشه تو یه جمله برام بگید
خواهش ميكنم عزيز...
FRB يا Factory Referbushid به دستگاه هايي گفته ميشه كه تو مرحله خط توليد مشكلي در بدنه و ظاهر داشته باشن كه از خط توليد جدا ميشن و با بسته بندي جديد و با برچسب مخصوص كه نشون دهنده ريفر بودنه به فروش ميرسن ، گاهي اوقات ايرادها به قدري جزيي هست كه به راحتي نميشه تشخيص داد و يا برخي ايراد فني دارن كه ليبل ريفر ميخورن ...
البته تو ايران بيشتر فروشنده ها اين ليبل رو از رو دستگاه برميدارن
خب الان من این نوت بوک اگه قرار باشه بخرم
این منظورمه :asus x61G-AR T5850
قیمت= 910
چه جوری تو مغازه تستش کنم اونم تو 10 15 مین که حالا ریفره یا نه ؟؟؟ ازکجا بفهمم؟؟؟
اصولاً نوت بوک و برای اینکه قطعاتش ببینی همینی که میگن هست یا نه، چجوری میشه تستش کرد ؟؟؟
شما اصولاً چیکار میکنید ؟؟
پیشاپیش ممنونم
چند تا سوال دیگه
1640 رو میشه روش ویستا 64 بیتی نصب کرد؟ درایور هایی که باهاش ارائه میشه به 64 بیتی هم میخوره؟
بهتر نیست برای استفاده بهینه از سرعت لپ تاپ خودمون 32 بیتی رو پاک کنیم و روش 64 بیتی بریزیم؟
آیا نرم افزارهایی روی ویندوز اورجینالی که روی لپ تاپ مثلا دل 1640 نصب هست وجود داره که توی سی دی هایی که همراه لپ تاپ میدن وجود نداشته باشه؟
آیا درایور های XP برای 1640 وجود داره؟ هم 64 و هم 32 بیتی؟
معتبرترین گارانتی برای دل چیه؟
شما می تونی ویندوز 64 بیت رو 1640 نصب کنی. در مورد کارآیی بیشتر که مسلمه وقتی پردازنده شما 64 بیته ویندوز 64 بیت کارآییش بیشتر از 32 بیته. البته اگر شما اون ویندوز رو پاک کنی مزایای ویندوز اریجینال رو از دست می دی.نقل قول:
نرم افزارها معمولا همراهش هست یا اگه نباشه توی سایت Dell می شه download کرد.
درایورهای XP برای 1640 به صورت رسمی که توی سایت Dell باشه وجود نداره اما می شه از این ور و اون ور جور کرد که البته با وجود ویندوز 7 دیگه نیازی به XP نیست.
معتبرترین گارانتی Dell زیگوراته البته دلیران هم کارش توی این زمینه درسته.
بعضی از برنامه ها هم هنوز با 64 بیتی کار نمیکنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه دوستان لطف كنن و نظرشون رو درمورد سيستم زير بدن ممنون ميشم. (براي برنامه نويسي و طراحي وب ميخوام و گاهي اتوكد )
thinkpad sl-500 A75 cpu: P7370 2 Gh 3 M cache(FSB 1066)
RAM: 4 G ddr2 h: 320G
Gforce 9300 256md
15"4 WSXGA
قيمت 1080000 با گارانتي سازگار
تا آخر هفته ميخوام بخرم .خواهش ميكنم راهنماييم كنيد.
سلام
اگه دوستان لطف كنن و نظرشون رو درمورد سيستم زير بدن ممنون ميشم. (براي برنامه نويسي و طراحي وب ميخوام و نرم افزار هاي برق و گاهي اتوكد )
thinkpad sl-500 A75 cpu: P7370 2 Gh 3 M cache(FSB 1066)
RAM: 4 G ddr2 h: 320G
Gforce 9300 256md
15"4 WSXGA
قيمت 1080000 با گارانتي سازگار
تا آخر هفته ميخوام بخرم .خواهش ميكنم راهنماييم كنيد.
نقل قول:
آره توش يه درايو به اسم اچ پي ريكاوري هست
اما فروشندش گفت از قسمت create backup بك آپ بگيرم كه گرفتم و 2 تا dvd شد.
راستي چه طوري ميشه تعداد درايو ها رو افزايش داد الان يه درايو c فقط دارم با يه درايو بك آپ ؟؟
اصلا لازم هست درايو ديگه اي داشته باشم؟؟
خواهش ميكنمنقل قول:
شما اون 7 تا نكته رو به ياد داشته باش و اينكه حتما از جاي معتبر و با گارانتي مناسب خريداري كن
اگه ديدي داره با قيمت خيلي كمتر ميفروشه يكم شك كن ، كسي نمياد زير قيمت بازار لپ تاپ بفروشه اون هم توي بازار اصليش
براي تستش به Device Manager بريد و دونه دونه قطعات رو ببينيد مثل CPU ، Graphic Card و ...
با سلام
لپتاپی می خوام با بودجه ی 2 میلیون تومان-بیشترین کاربرد بازی+visual studio 2008-
ترجیحا داغ هم نکنه و سبک باشه .قدرت نسبت به وزن در اولویت هست.
مرسی