من نمیدونم چه ایمیلی تکراریه که بخوام اینطوری تکرارهاشو پیدا کنم! اگر بخوام از این روش استفاده کنم، باید 1000 تا ایمیل رو دونه دونه چک کنم که خیلی وقت گیره! راه دیگه ای هست؟نقل قول:
Printable View
من نمیدونم چه ایمیلی تکراریه که بخوام اینطوری تکرارهاشو پیدا کنم! اگر بخوام از این روش استفاده کنم، باید 1000 تا ایمیل رو دونه دونه چک کنم که خیلی وقت گیره! راه دیگه ای هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ببینید این نرم افزار به کارتون میاد؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطور ميشه توي وورد 2010 يك كلمه فارسي رو جستجو كرد ؟ كلمات انگليسي رو راحت Find ميكنم ولي فارسي رو نميتونم . ممنون
سلام
چطوری میتونم صفحه هارو شماره گذاری کنم چند صفحه اول مثلا الف ب ... باشه و بعد 1 2 3 ...
مرسی اگه زود جواب بدید خیلی عجله دارم
نقل قول:
فرقی نداره فارسی یا انگلیسی
ctrl+f بزن کلمه ای که میخوایو تایپ کن هر زیونی باشه میاره!
سلام.
میشه طریقه ی صحیح اضافه کردن فهرست مراجع آموزش بدین؟
من تو google سرچ کردم، یه روش فقط هست ولی مشکل واسه به روز کردن داره. یعنی اگه یه مرجع جدید اضافه کنی دوباره باید از اول شماره گذاری بشه! میخواستم بدونم روش دیگه ی هم هست؟
سلام به همگی
چند روز پیش رفتم پیش یکی از دوستام توی ادارشون. بعدش یه نامه رو با وورد 2010 توی سیستمش باز کرد که نه میشد از متن کپی بگیری نه میشد نامه رو چاپ کرد و تمام تب ها و ریبون ها غیر فعال بودن!
حالا میخوام بدونم میشه با فایل وورد کاری کرد که کسی نتونه از متنش کپی بگیره و مهمتر از همه اینکه نتونه پرینتش کنه. راهی هست؟
به نام خدانقل قول:
با سلام دوباره
متاسفانه مال منم گزینه edit غیر فعاله
اون شکل پیشنهادیتون رو هم که انتخاب کرد، باز هم برای اون گزینه edit غیر فعال بود
Curved Down Arrow رو میگم
به نام خدانقل قول:
سلام
برای این کار شما باید در اون صفحهای قرار بگیرید که آخرین حرف (الف، ب،...) قراره بهش اختصاص داده بشه و بعد از اون شماره صفحه شروع میشه
وقتی در اون صفحه قرار گرفتید از تب page layout روی گزینهی breaks کلیک کنید و از منوی باز شده در قسمت section breaks گزینه next page رو کلیک میکنید.
حالا شما اگه در قسمت بالای صفحه کلیک کنید و بخش header و footer رو فعال کنید، میبینید که در صفحات قبلی جلوی header و footer نوشته section1 و تو صفحات بعدی نوشته
section 2
حالا کافیه شما تو قسمت header و footer اولین صفحه section2 قرار بگیرید و در تب design که فعال شده در بخش navigation روی گزینه link to previous کلیک کنید تا ارتباط این صفحات با صفحات قبلی قطع بشه
بعد از این کار شما در بخش اول صفحات برید و شماره گذاری الفبایی انجام بدین
و بعد در قسمت دوم صفحات شماره گذاری عددی دلخواه خودتون رو
نقل قول:
در جواب قسمت اول سوال شما که البته حدس میزنم منظورتون از headig همون section باشه و اشتباهاً نوشتین، (آخه من در مورد heading و ارتباطش با شماره گذاری چیزی نشنیدم) باید بگم که همون طور که در جواب دوستمون گفتم (بالا) احتمالاً ارتباط section3 شما با section قبلی قطع شده و شما باید در اون صفحات آخری که section 3 هستن header و footer رو فعال کنید و از همون بخشی که در بالا گفتم link to previous رو کلیک کرده تا ارتباط اینبار با سکشن قبلی برقرار بشه
یه template شبیه چیزی که میخواهید درست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردمنقل قول:
سلامچطور میشه یک صفحه خط دار درست کرد؟
سلام منظورتون مثل دفتر مشق ؟
سلام
آیا امکان ثابت کردن متن در ورد وجود داره ؟
یک سری فرم هست که متنش ثابته و فقط باید مشخصات افراد تو اون نوشته بشه . من می خوام اون متن ثابت را تایپ کنم و این متن ثابت بمونه . بدون اینکه ذره ای تغییر در اون ایجاد بشه و مثلاً فاصله ها و کلمات و سطرها کم و زیاد یا جابجا بشه . فقط قسمت مشخصات افراد قابل تغییر باشه و بشه مشخصات افراد رو در اون تایپ و چاپ کرد .
سلام
دوستان من میخوام خروجی pdf بگیرم، خب راحت اینکارو میکنم ولی چرا کیفیت میاد پایین، یا صفحه تو ورد درست و فیت فیتِ ولی وقتی خروجی میگیری pdf! تصویر اون چیزی نیست که تو برنامه ورده
هیشکی راهنمایی نمیکنه ؟
محتوای فایل چی هست؟ با چه نرمافزاری خروجی pdf گرفتید؟نقل قول:
اگر Adobe Acrobat Pro دارید، این تنظیمات را امتحان کنید:
Ctrl+P -> Adobe PDF -> Properties -> Adobe PDF Settings -> Default Settings: High Quality Print
یه فایل متنی و عکسم توش داره مث یه پایان نامه اس ولی فرق میکنه،تو ورد همه چی درسته فکر کنم ادوبی رو سیستم نصب نیست ولی با همون save as پی دی اف ورد که ذخیره میکنم حاشیه ها خالیه،نوشته ها بالا پایینشون سفیده،با pdfFactory Pro هم همینطوریه،آیا باید تنظیم خاصی انجام بدم ؟ میخوام نوشته ها فیت بشه رو پی دی اف حاشیه نداشته باشهنقل قول:
حاشیهها از هر طرف را چند سانتیمتر تعریف کردید؟نقل قول:
شما وقتی پرینت بگیرید، دقیقا کل صفحه چاپ نمیشه و پرینتر خودش یه میزانی از حاشیه را چاپ نمیکنه (در حد چند میلیمتر)؛ اینجا هم دقیقا همین اتفاق میافته. معمولا برای جلوگیری از این مشکل، حداقل 1 سانتیمتر حاشیه از هر طرف را در نظر میگیرند. البته میشه بعدا pdf را crop کرد، ولی خروجی پرینت واقعی باز هم این حاشیههای سفید را خواهد داشت.
ممکن هم هست اندازه کاغذی که توی ورد تعریف کردید، با اندازه خروجی pdf هماهنگی نداشته باشه. من فکر کنم مشکل این باشه...
من دو سانت حاشیه گرفتم کاغذم طبق معمول a4 تعریف کردم پرینتم همینطور،نمیدونم باید بازم ور برم ببینم مشکل کجاست،ممنون دوست گرامی
سلامنقل قول:
رو علامت آفیس گوشه بالایی سمت چپ
کلیک کنید ,برید به New ,تو قسمت پایین Stationery and specialty paper رو باز کنید
از آیتم Handwriting practice paper می تونید کاغذهای خط دار رو انتخاب کنید.
می تونید از قابلیت Mail Merge استفاد کنید.نقل قول:
پی دی اف آموزش Mail Merge رو هم ضمیمه کردم.
سلام دوستان
بنده برای اجرای فایلی در کتیا مجبورم تاریخ ویندوز رو عوض کنم ولی با عوض کردن تاریخ لایسنس ماکروسافت اکسپایر میشه چیکارش میتونم بکنم.....اعصاب نمیذاره برا آدم:sq_5:
سلام دوستان - با ورد 2007 يك مشكلي دارم كه كليك راست كار نميكنه با سرچ در اينجا فهميدم كه از افزونه ديكشنري لينگووسافت هست Add-in رو از برنامه ورد حذف كردم ديكشنري رو هم uninstall كردم ظاهرا add-in ديكشنري حذف شده ولي راست كليك فقط در حالت outline ورد كار ميكنه و در بقيه نماها كار نميكنه راهي هست كه تنظيمات ورد به حالت اوليه برگرده. پيشاپيش از راهنمايي شما متشكرم.
با سلام و خسته نباشید لطفا راهنمایی فرمایید یک فایل ورد 500 صفحه دارم که روی ویندوز XP و ورد 2010 تایپ شده است. بعداً به دلایلی آن را روی ویندوز سون و ورد 2010 باز کرده ام ولی داخل فایل بعض صفحات کلمات فارسی بصورت زنجیر وار و پیوسته به یکدیکر چسبیده اند تا کنون چندین مورد این چنین برایم اتفاق افتاده است.
کرک درست و حسابی واسه آفیس 2013 نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
در ورد یا پاورپوینت که با فارسی تایپ میکنم عدد ها رو انگلیسی تایپ میکنه برای فارسی کردن باید چیکار کنم افیسم 2013 است هر جا میرم پیدا نمیکنم همش مال 2010 به پایین است اگر کسی میدونه در افیس 2013 باید چیکار کنم که عدد ها رو به فارسی بنویسه ممنون از راهنماییتون
با سلام خدمت دوستان گرامی
می خواستم بدونم آیا در ورد این امکان وجود داره که قسمتی از متن رو مشخص کنیم و فقط این قسمت بخصوص با دستور پرینت چاپ شود؟ (نمی خوام کپی در یک صفحه خالی بکنم و پرینت بگیرم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در صورت آمدن کرک جدید در همین تاپیکی که ذکر شد قرار خواهیم داد ... فعلا بهترین روش فعال سازی با skype هست!:20:
اول ورد رو باز کنید و طبق عکس زیر پیش برید :نقل قول:
دستت درد نکنه دمت گرم که بهم جواب دادید واقعا زحمت کشیدی خیلی خیلی ممنوننقل قول:
می خواستم بدونم آیا در ورد این امکان وجود داره که قسمتی از متن رو مشخص کنیم و فقط این قسمت بخصوص با دستور پرینت چاپ شود؟ (نمی خوام کپی در یک صفحه خالی بکنم و پرینت بگیرم) لطفا کمک کنید گیرم بد جور
سلام،
اساتید محترم من امروز office 2013 رو نصب کردم. وقتی توی word گزینه ی blank document رو میزنم تا یه متن جدید باز کنه، برنامه رو می بنده. لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم.
ممنون
با سلام
من فقط از قسمت symbol یه فرمول وارد می کنم
از اون به بعد این اروری که عکسشو گذاشتم شروع میشه
ازش کپی می گیرم ارور میده
میخوام ببندم ورد رو ارور میده
اصلا قاطی می کنه وقتی با فرمول کار میکنم
این ارور مال چیه؟
می خواستم بدونم آیا در ورد این امکان وجود داره که قسمتی از متن رو مشخص کنیم و فقط این قسمت بخصوص با دستور پرینت چاپ شود؟ (نمی خوام کپی در یک صفحه خالی بکنم و پرینت بگیرم) لطفا کمک کنید گیرم بد جور
سلام دوستان بنده 10 صفحه در WORD ساختم اگر بخواهم 5 صفحه اول با حروف ابجد (الف و ب و ...) و 5 صفحه دوم یا بعدی با اعداد (1و2و3و....) شماره بندی شود چیکار بایستی کرد؟
سلام؛نقل قول:
کلیدهای Ctrl و P رو با هم فشار بدید ( تا صفحه ی پرینت بیاد )
مثل عکس زیر تیک گزینه ی سومی رو بزنید
حالا باید در کادر روبرو محدوده ی صفحاتی که میخواید پرینت بگیرید تعیین کنید.
مثلاً اگه میخواید صفحات 1 تا 20 و 25 تا 30 و صفحات 33 ، 35 و 38 رو پرینت بگیرید ؛ باید اینطوری داخل کادر تایپ کنید:توجه کنید بین اعداد کامای انگلیسی هست: ,
1-20,25-30,33,35,38
و صفحات 1 تا 20 رو اینطوری نوشتیم:
1-20
سلامنقل قول:
Start -> Control Panel -> Programs-> Programs and Features
و Microsoft Office رو پیدا کنین و روش کلیک راست کنین و Change رو بزنین
Add/remove features رو انتخاب کنین و Continue
و بعد Office Shared Features روی فلش کنار Visual Basic for Application کلیک کنین و Run from my Computer رو انتخاب کنین
سلامنقل قول:
شما باید 5 صفحه اول رو یک سکشن و صفحات بعدی رو یک سکشن دیگه بکنین و هر سکشن رو جداگانه شماره گذاری کنین
برای روش سکشن زدن هم به وفور تو این تاپیک راهنمایی شده، میتونین سرچ کنین
دوست عزیر یک دنیا متشکر اما فکر کنم منظور من رو درست متوجه نشدید من می خوام مثلاً 5 خط اول یک صفحه را پرینت بگیرم بدون اینکه این 5 خط مد نظر رو کپی کنم در یک فایل خالی متشکر میشم من رو راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
فکر نمیکنم کاری که میخواین عملی باشه، باید در صفحه جدید کپی بگیرین...
دوست عزیز با تشکر فراوان و شرمندگی زیاد خواهشا اگر میشه روش سکشن کردن صفحات در word2007 را برای شماره گذاری صفحات توضیح دهید بنده نتونستم چیزی پیدا کنم بی نهایت سپاسگزار....نقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
(روش سرچ رو تو انجمن بخونین)
آموزش مورد نظرتون: