با عرض سلام خدمت همه دوستان و مديريت محترم.
لطف ميكنيد اين بنده حقير رو راهنمائى كنيد؟؟؟؟
من يك عدد پخش پايونير 7450 خريدم و ميخوام كامپونت هم ببندم.
ميشه بنده رو راهنمائى كنيد.
لطف ميكنيد.
با تشكر إز شما.
با عرض سلام خدمت همه دوستان و مديريت محترم.
لطف ميكنيد اين بنده حقير رو راهنمائى كنيد؟؟؟؟
من يك عدد پخش پايونير 7450 خريدم و ميخوام كامپونت هم ببندم.
ميشه بنده رو راهنمائى كنيد.
لطف ميكنيد.
با تشكر إز شما.
شما چقدر می خوای هزینه کنی؟نقل قول:
فقط یه پخش داری؟
آملی فایر چطور؟
اسپیکر چطور؟
با عرض سلام خدمت شما دوست عزيز.
بله فقط يك پخش خريدم :( آيا خوبه؟؟؟؟؟
هزينه ٤٠٠ تا ٥٠٠ هزار.
با تشكر ازپاسخ شما.
سیستم کاملی نمیشه بست با این پلننقل قول:
پخشتون خوبه ، مبارکتون باشه
جز سری های 2012 پایونییر هست
شما کنار کامپوننت به کواکسیال هم احتیاج دارین تا جنس صدا رو کامل کنه
کامپوننت برای درب جلو مد نظرتونه دیگه؟ (که استانداردشم همینه)
باند هم برای عقب (طاقچه)
خاصیت کامپوننت صدای پر دیتیل ولی با پرتاب کم و برای استیج نصب شده است
پس بهترین حالت درب جلوست...
باند کواکسیال هم بیس و کوبش و پرتاب بهتر و قوی تری داره که برای عقب استفاده میشه...
شما اگه بودجه تون اجازه میده
پخش+ آمپ 4 کانال + باند کواکسیال + کامپوننت ببند
اگه نه که
بجای آمپ 4 کانال آمپ 2 کانالباید بگیری و کامپوننت رو حذف کنی
حالا انتخاب کنید مد نظرتون چیه تا بهتر بشه راهنمایی کرد
در ضمن اگه ماشینتون 206 بدون صندوق باشه (بخاطر حجم صندوق کم و مناسب برای سیستم) حالت دوم پیشنهاد میشه ،
چون حجم صندوق زیاد صدای باند و پرتابش رو ککم میکنه و هدر میده ،
در غیر این صورت واسه داشتن صدای خوب احتیاج به کامپوننت احساس میشه
توی این چند روزه خیلی تحقیق کردم و با خیلی ها مشورت کردم و در پایان به این سیستم رسیدم.نظر دوستان در مورد این سیستم چیه؟البته میدونم که این سیستم جای کار زیاد داره ولی با توجه به اینکه قیمت تموم شده این سیستم 900 تومنه کسی میتونه با دقیقا همین پول سیستمی بهتر از این پیشنهاد بده.
================================================== ================================================== ==================================
پخش kenwood 7016 که میشه 290 تومن
Flip-down Detachable Faceplate 5 Line Vairiable Full dot LCD Display Supplied with Remote Controller (RC-405) Rotary Encoder and Search Key for easy operation Music Search and Favorite memory function Variable Illumination & Illumination Effect Display Off mode function [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Spectrum Analyzer
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آمپلی kenwood 8405 که میشه 220 تومن
4*60 وات روی 4 اهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] KAC-8405
Performance Series 4/3/2 Channel Power Amplifier
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کامپوننت کنوود 703 که میشه 110 تومن
- Swivel type tweeter
- High Quality Crossover Network
- 280W Peak Input Power
- Peak Input Power 280W
- Maximum Input Power 140W
- Rated Input Power 80W
- Woofer Cone material P.P. Mica with fiber texture
- Speaker Basket Steel
- Speaker Surround Rubber
- Sensitivity 86dB/W/m
- Frequency Response 63Hz ~ 24000Hz
- Subwoofer Impedance 4Ω x 1
- Dimensions (W x H x D) 158 x 158 x 68.8mm
- Mounting Depth 56mm
- Mouting Hole Diameter Ø 126mm
- Speaker Weight with Grille (pc.) 990gr
- Weight of Magnet 330gr
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اسپیکر کنوود ex718 که در میاد 180 تومن
همه اساتید لطفا نظر بدن تا با طیب خاطر اقدام کنم به خرید
Type 3-Way 3-Speaker Size 7" x 10" Woofer Material PBO Fiber Cone Peak Power 320W Rated Power 80W Sensitivity 93dB/W at 1m Frequency Response 22Hz-33kHz Magnet Weight 510g Mounting Depth 82mm ------------------------------------------------------------------------------------------
هزینه های متفرقه هم 100 تومن که روی هم میشه 900 تومن.
ماشین من ال نوده.هیچوقت سیستم نداشتم و ساب هم هیچوقت نخواهم بست.
ممنون از دوست خوبم فائز جان
خواهش میکنم
خب این نسبت به سیستم پیشنهادی اولیه بنده و آقا حمید ارزونتر در میاد (با توجه به بودجه)
-100 واسه کامپ
-200 واسه آمپ
-100 واسه اسپیکر
که میشه 400 تومن کاهش هزینه.
ولی باید توجه داشته باشی که جنس صداتون هم 400 تومن کم میشه
کلا کنوود برند خوبیه ، برندیه که با توجه به قیمت ، بهترین ها رو تو رده خودش داره
مثل همین 7016 ...
که واسه تهیه پخش دیگه ای تو این رنج باید کم کم 200 تومن بالاتر هزینه کنی
آمپ 8405 هر کانالش 60 وات هستش
و کامپوننت ها و اسپیکر هاتون 80 وات
خب به عدد نسبی 60/80 میرسیم تو بهره گیری از توان و درایو کامل باند و کامپوننت هاتون
یعنی شما داری از 75% توان موجود باندها استفاده میکنی
718 رو خیلی از اطرافیان و دوستان انداختن ، معروفه و بیس خوبی داره ... ولی مدل ex اش صدای توییتر هاش تیزه که شاید بشه با کنترل اکولایزر یه صدای خوبی رسید
اگه آقا حمید یا دوستان تو این رنج قیمت موارد مشابهی سراغ دارن حتما پیشنهاد بدن
البته من پیشاپیش جای آقا حمید بجای 718 mxc609 رو پیشنهاد میدم ولی باید یکم بیشتر هزینه کنی... 218 تومن و 100 واته.
در خدمتیم
فقط بحث 218 تومن نیست آخه.این هم هست که 200 باید بذارم روی آمپشنقل قول:
خب پس با این حساب شما نهایتا سقف بودجه تون 900 تومنه...نقل قول:
مگر اینکه کامپوننت رو حذف کنی بعد ها اضافه کنی به سیستم
که باز هم آمپ 8004 و mxc609 بالای 900 میزنه...
نمیدونم شاید با همون 8405 هم بشه خب ... بجای 75% توان اسپیکر ، شما از 60% استفاده میکنی...
این ست کنوود پیشنهاد منه... امیدوارم جواب بده
کی گفته پنل در نمیاد ؟ پس چرا 7016 من در میاد ؟!نقل قول:
خیلی جالبه داری راه منو میری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم 7016 رو انتهاب کردم کردم
بعذ رفتم کلی باز چرخیدم رسیدم باز به 7016
میدونی این پخش خیلبی خوبه
برنده جایزه EISA بوده
اما فکر دزد ها رو کردی؟؟؟؟
پنلش در نمیاداااااا همینجوریه ... ثابته
ایشون عکس KIV700 گذاشتن ولی نوشته بودن 7016نقل قول:
من داشتم درمورد KIV700 صحبت میکردم،
نامهوم اگه توضیح دادم معذرت می خوام
منم 7016 دارن و پنلش در میاد، درسته.
الان در حال حاضر X41 چند قیمت هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
من جایه شما بودم یه کار دیگه میکردم
به جایه خرید یه پخش نسبتا گرون و کنوود 718 و کامپ 703 که البته صدای بدی هم نداره
سعی میکردم 2 جفت کامپ بگیرم و یه پخش نسبتا ارزون تر و یه آمپ نسبتا گرون تر!
میتونید از برند ساند استریم 2 جفت کامپ انتخاب کنین با قیمت تقریبی 350 - 400 تومن
یه پخش انتخاب کنید حدود 200 تومن ترجیحا از کنوود (پایونیر هم مدل های خوبی داره )
و یه آمپ 4 کانال نسبتا قوی تر
تا جایی که میدونم آمپ 7451 اینفینیتی در حدود قیمت 240 تومن هست
اینطوری به نظرم صدای به مراتب بهتر با کیفیت تر و حتی فکر کنم بلند تری هم خواهید داشت با حول و حوش همون قیمت
ماشین چی هست؟!
دوستان برای ساب کنوود 3013 آمپ 8105 خوبه؟ حدود قیمتش چنده؟
و اگه 9105بگیرم برای این ساب تفاوتش با 8105 محسوسه یا نه؟ قصد ارتقاع هم ندارم واه آینده
ممنون
سلامنقل قول:
توی باکس قرار داره؟!
خوبه ولی قیمت ندارم متاسفانه
ولی
صد در صد بهتره که 9105 رو بگیرین
اول ایننکه 8105 300 وات بیشتر روی 4 اهم نمیده اونم در شرایطی که برقش تکمیل باشه
شما روی 250 وات اینا حساب کنین
دوما ساب شما 400 وات آر ام اس هست که اگه توی باکس باشه بیشتر از این ها رو هم میتونه بگیره
9105 میتونه 500 وات روی 4 اهم بده
صد در صد تفاوتشون محسوسه ;)
تا جایی که من در جریانم آمپ های اینفینیتی همه fake ان ... هر کی داره protect داشته و داره میفروشهنقل قول:
شما حساب کن 4 تا 111 وات خروجی واقعی 220 تومن باشه! یه جای کارش میلنگه... تو سایت اصلیشم discontinued شده اینها که تو ایران هنوز میاد چینیه
تا یک ماه پیش x4D به قیمت 480 تومن بود و x41 قیمتش 420 تومن
x41 کلا 100 وات میده اگه اشتباه نکنم رو هر کانال
8004 واتش 120 و قیمتش کمتر 380 تا 400 اکه گرونتر شده باشه
کنوود و جی وی سی هم تا اونجایی که شنیدم یه کمپانی شدن... سیاستشون یکیه ، کنوود ، جی وی سی رو خریده
ساند استریم باند های خوبی داره موافقم
ولی با 2 جفت کامپ نه زیاد
صدای کامپ واسه استیج خودشه
کامپ تفکیک و دیتیل خوبی میده ... بیس چی میشه این وسط؟
شما جلو بشینی کامپ عقب قطع باشه متوجه نمیشی چون صداش محسوس نیست بنظرم
منم تو هیچ پلنی از بروشور ها و کاتالوگهای پایونییر و کنوود آلپاین ندیدم کامپوننت رو برای عقب پیشنهاد بدن
خودروشون ال 90 هست بیس و پلن و این حرفها رو هم بیخیال شیم ، فک کنم با این صندوق حجیم ال 90 درصد زیادی از صدای کامپ اگه عقب باشه پرت بشه
با تشکر
من میخوام آمپ Kenwood KAC-7205 بگیرم واسه CO609 منتها پیدا نمیکنم چکار کنم ؟تهران نمایندگی داره منتها من کرجم وقت ندارم برم اونجا بخرم.کرج هم که فقط جنس بنجل هست.این وارد کننده اش تو کرج نمایندگی فروش نداره؟نقل قول:
راستی آمپهای پاورآکوستیک چطوره ؟ آیا میشه روش حساب کرد؟تقلبی نداره؟ قیمتهاش هم خوبه .مدل deamon 2400 اش رو بهم 235 قیمت داد.فکر کنم منظورش این بود :
نمایندگی کنوود تو تهران جمهوری م امام خمینی ستارخان میشناسم
ارزش داره یه نیم روز وقت بذاری دوستم
اگرم کرج پیدا کردی بگیر ولی قبلش قیمت هاشو از نمایندگی تهران یپرس
اسم گارانتی کنوود نت الکترونیک هستش
شماره های نمایندگی هاش:
66951459-60
...
66967002-3
...
66519725
هر ارزونی ای بی دلیل نیست بنظرم
4 کانال بالای 100 وات 235 تومن؟
این میگه 4 تا 200 وات میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی دونم چی بگم ، شاید خیبی ها تهیه کنن که رو کاغذ سیستمشون جور در بیاد
چون تو همل rms اندازه گیری کنی 60 وات میده بجای 100
من باشم 220 تومن میدم آمپ 8405 کنوود میگیرم که میدونم یه برند معتبره اعتبار cea داره و چین هنوز fake نزده مثه عینا خودش
تو همین سایت check price زده 155 دلار که میشه بدون گمرکی 300 تومن!
last price هم که زده 255 دلار... خودت ببین چه خیره تو ایران
هرکی داره میفروشه؟!نقل قول:
کجا میفروشه؟!
و اینکه تا جایی که میدونم با گارانتی کندلوس هستن اگه اشتباه نکنم که این خودش اطمینان خاطری هست
الان همه چی رو چین داره میزنه
اکثر آمپ های ساند چین هستن
تا جایی که میدونم فیک نیستن و مشکل پروتکت هم اونایی که برخورد خوبی با سیستمشون نداشتن باهاش برخوردن :)
کارکرده قدیمیشون رو حدود 170 - 180 میفروشن
حالا احتمالا آقا حمید دقیق تر اطلاع دارن
X41 درسته 4 تا 100 وات میده
بیس وظیفه سابه نه کواکسیال و کامپوننت
کسی که دنبال بیس توی اسپیکر رفته آخرش پشیمون شده که یکیش خوده من بوده :)
اون چیزی هم که شما میگین چارش یه جفت کیک پنله که از زیر پیچ بشه
این پلن هایی هم که میگین کجاست ما یه نگاهی بهش بندازیم ببینیم چی پیشنهاد میدن
الان پروژه های سیستم های صوتی رو نگاه کنین بچه های حرفه ای کسی دیگه سمت کواک نمیره
مگه مدله خاصی مثله 1073 یا لیمیتد های قدیمی
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا حمید
یه جفت کامپ بهم معرفی کنید که نیاز به آمپ نداشته باشه، برای یکی از دوستام میخوام . ماشینش وانت مزدا 2000 هست:31: نمیدونم چه سایزیه
یه کامپی میخوام که آمپ نخواد و صداش خوب باشه قیمتش هم زیاد نباشه
آقا حمید . از ساب های آلپاین سری R چیزی پیدا میشه به درد فری ایر و 6500 پایونیر بخوره؟؟ یا یه چیزی تو این مایه ها این کلیپ های r 15 رو دیدم شبا خوابم نمیبره عجب چیزیه.
مرسی از دوستان
من سری های جدیدشو کفتم که fake هستن ...نقل قول:
امیدوارم اشتباه کرده باشم ولی باز معقول نیست آمپی 200 تومن باشه و همون کار آمپ 400 تومنو انجام بده، خیلی از نصاب ها (مثلا آقا مهدی که آقا حمید هم ایشون رو میشناسن و تائیید میکنن از نظر فنی ایشون رو) میگن این آمپ ها اندازه گرفته شده توان واقعیشون حدود 50 تا 60 واته. گارانتی که تضمین نمیکنه یه شرکت وارد کننده است و خدمات پس از فروشش
استاندارد میتونه موثر باشه ... مثه CEA
اگه آمپ مورد نظر CEA RATE داشته باشه و استاندارد CEA تاییید کنه وات آمپ رو... مورد قبوله. تو سایت sonicelectronics می نویسه cea rate داره.
خب! از کجا معلوم بجای همچین آمپی که شما مد نظرتونه (امپ ساندی که اشاره کردین یا اینفینیتی) یه آمپ 60 وات واقعی مثه pioneer 6500 یا kenwood 8405/9405 هم همین جواب رو نده؟
و بنظرم این برخورد خوب رو که فرمودین میشه با این آمپ ها هم داشت. درسته؟
برخورد خوب یعنی عدم انتظار 100 وات و تنظیم برای 60 وات؟ که پروتکت نکنه دیگه؟
جنس صدای کواک با کامپ متفاوته و 1073 یا 6975 های قدیمی یا 718 و همین CO609 بیس خوبی بخاطر cone area بیشترشون تولید میکنه که میتونه تا حدی نیاز به ساب رو برطرف کنه.
کیک پنل برای طاقچه فرمودین؟
این رو نمی دونستم...
اگه کیک پنل ببندم برای باند های عقب رو چی تاثیر می ذاره...؟
همین آقا مهدی (که تو کلی همایش ها و کلاس های معتبر سیستم صوتی شرکت داشتن و از دبی certificatae دارن) داشتن توضیح میدادن که تو یه ماشین یه تا کامپ عقب و یه کامپ جلو بسته بودن و ایشون که جلو بودن... سیستم در حال کار ، پس از یه تغییر کوچیک در صندوق که ایشون اول متوجه نشدن چی بود مورد سوال قرار میگیرن که جه تغییری در صدا حس می کنن؟ و پاسخی نداشتن و تغییری محسوس نبود ولی کامپ های عقب قطع شده بود!
منظورم اینه که پرتابه صدای کواک و بیسش درسته که دیتیل کامپ رو نداره اما برای سرنشین جلو کاربرد بیشتری داره .
شما هر کاتالوگی از هر برندی معمولا پلن داره ...
این پلن کاتالوگ 2010 کنوود هستش
که کامپ جلو و کواک عقب... دیده میشه
و تو تمام پلن هایی که تا حالا دیدم همین بوده
نمیدونم سیستم حرفه ای دوستان شایذ 3 حفت کامپ رو عقب بستن! این سیستم برای یه سیستم معمولی طراحی شده نه کارهای خارق العاده.
مشاهده بفرمایین خودتون:
آقا من میدونم CEA چیه
شما همون رفتار خوب رو باید با آمپ های کنوود هم داشته باشین
من خودم کنوود فن هستم
8104 و X41 دارم
در حال خرید یه جفت 1730 هم هستم
حرفه من اینه آمپی مثله 8404 یا 8405 یا 8401 و ... میزان وات خروجیشون کمه
همین
کامپ از عقب بره داخل کیک پنل مید بیسش به صورت قابل توجهی بالا میره
حالا اگه اصولی هم ساخته بشه باعث افزایش همون دیتیل و میدرنجی هم که میگین میشه!
من حرفم اینه نباید کاری کرد که صدای استیج جلو توی عقب گم بشه و برعکس!
و اینکه مسخره کنیم بگیم شاید 3 جفت کامپ عقب بسته باشن ;)
داریم معقول حرف میزنیم
سلام.ابتدا خیر مقدم عرض میکنم خدمت امیر خان گل مدیر محترم که به بعد از مدتها یه سری هم به تاپیک ما زدن و از فیوضاتشون بهره مند شدیم. و یه انتقاد هم از ترافیک و بار سنگسن روی سرورها که مدتیه بوجود امده و آدم رو برای خوندن و پاسخ دادن به سطوح میاره.جرایان چیه ؟به نظر من باید یه تجدید نظر تو سرورهای ارائه خدمات بشه. پخش 7016 اسپیکر عقب CO609 یا MXC609 که اولی قدرت بیشتری داره آمپلیفایر 4 کانال JVC AR8004 کامپوننت گلیدن آدیو MX165 یه سیستم کیفیتی و قدرتی مطلوب.صدای این سیستم رو خیلی ها شندین (البته غیر گامپوننت) و همگی از قدرت اسپیکرهاشون راضی هستند. به نظر من شما مریم جان داری هزینه میکنی یه باز هزینه کن و تا مدتها خیالت راحت هست. نیازی به ساب هم نداری قبلا هم عرض کردم خدمتتوننقل قول:خیلی خیلی بهتره. هم هزینه بالا نمیره و هم انتخاب قطعه با کیفیت بیشتر انجام میشه.نقل قول:شما داری 180 هزینه میکنی برای 718؟!!!؟!!!؟!!نکن این کار رو.پشیمون میشی.گفتم حد اقل برو آلپاین تایپ S بگیر. آمپ 8405 که 60 وات خروجی میده (تازه CEA2006 هم گفته 50وات که دیگه واویلا)به نظرت برای درایو کردن کافیه؟اون آمپ رو برای تیتوتر S20 هم نمیبندن. شما داری به خاطر 100-200 تومن کار خودتون رو خراب میکنید.از من گفتن بود.نقل قول:من پاور داشتم، توانی که گفته رو اصلا خروجی نمیده.نقل قول:آمپ های 7541 جدیدها همه فیک هستن. حالا گارانتی داشته باشه یا نداشته باشه.الان چندین ساله که دیگه تولید نمیشه،چطوری شرکت... وادر میکنه و گارانتی میکنه. تاحالا از خودتون سوال کردید؟!!نقل قول:والا کامپوننت های 10 سانتیمتری رو بدون آمپ میبندن ولی زیر سایز 16 دیگه نمیشه ازش کیفیت بالائی رو انتضار داشت. همون کواکسیال بگیره بهتره. در مورد ساب آلپاین خیر.باید توان بالا بهش بدی. R15 واقعا یه دنیائیه.یادش بخیر.ارزون دادم رفت الان 500 قیمتشه.من 900 وات (1400 وات پاورآکوستیکی) میدام بهش اصلا درایو نمیشد.راحت 1400-500 وات میخوادنقل قول:امیر جان.بیا به جای کن وود MX165plus گلیدن آدیو سیستم بردار.مطمئن باش پشیمون نمیشی. در مورد کیک هم کاملا درسته اگه کسی بتونه بیشتر هزینه کنه و کامپوننتهاش رو تو کیک پنل بزاره کاملا صداش تغییر میکنه.مخصوصا فرکانسهای 90-120 صدای باس تقه ای و پانچی میتونه تحویل بگیره.نقل قول:
من قصد جسارت نداشتم!نقل قول:
شما منظور من رو بد برداشت کردین و قصدم مسخره کردن نبود... :41: اگه اینطور بنظر رسید عذر می خوام :11:
منم بحثم همینه میزان وات خروحیشون کمه(8405/9405)؟ کم باشه ولی به واقعیت نزدیکه
نه اینکه بزنه 100 وات و 50 واتم نده مثه ساند یا اینفینیتی های الان
من درمورد کیک پنل اطلاعاتی نداشتم و مرسی که چیزی به آموخته های من اضافه کردین
جون بیشتر مطالعاتم از خود سایت های مرجع مثع کنوود و پایونییر و آلپاین بوده و اگه سیستمی پیشنهاد دادم از این نظر بوده
و تا حالا تجربه کیک پنل رو نداشتم و نمی دونم چقدر قواعد بازی رو عوض می کنه
با تشکر.
آدرس نمایندگیهای فروش JVC وKenwood رو در جمهوری اگر دارید لطف کنید بذارید.
آقا حمید این CO609 ها رو میشه گذاشت تو کیک پنل؟
هزینش جقدر میشه حدودآ؟
اصلا این کیک پنل ججوریه؟
مثه باکس ساب عمل میکنه؟؟؟؟!!!!!!!!
صدای باند ها چه تغییری می کنه؟
نمایندگی کنوودنقل قول:
تهران-خیابان ستارخان-بین بهبودی و شادمان-روبه روی پمپ بنزین-پلاک 488 - فروشگاه علی محمدی
تلفن:66519725
شرکت نت الکترونیک : 66951459 - 66951460
فروشگاه مرکزی کنوود : خیابان جمهوری - چهار راه دانشگاه - پلاک 1130 - تلفن : 66967002
فروشگاه دقیق : میدان امام خمینی - ساختمان مطیعی - پلاک 97 - تلفن : 33118607 - 33904172 - 33930928
برای جی وی سی هم این سایت رو میشناسم:
که آدرسش :
جمهوری،بعد از تقاطع شیخ هادی-جنب ساختمان کاوه-پلاک 687
بیشتر کامپوننتها رو تو کیک پنل میزارن. اسپیکرهای 9*6 طراحی شدن برای نصب Open Baffle یا نصب روی تختهکه منظور همون تاقچه روی صندوق عقب هست و اسپیکر از فضای زیر خودش به عنوان باکس استفاده میکنه.ساب ووفرهای Free Air هم همین طراحی رو دارن.نقل قول:
کیک پنل همون باکس خودمونه ولی تو ابعاد کوچکتر. از 2لیتر تا حدود 15 لیتر.بستگی به T/S پارامترهای دراور داره.مثلا فوکال برای کامپوننت K2P اگه اشتباه نکنم حجم 12 لیتر رو پیشنهاد میده.
در کل برای استیج جلو اگه بتونید کیک درست کنید خیلی تو مید باس تاثیر میزاره.حدود 120-130 با فایبر اگه بسازن هزینه داره.
مگه شما النود نداری؟روی النود فکر نکنم جواب بده. من تاقچه انداخته بودم خیلی ضایع شده بود.کیک پنل هم فکر نکنم برای النود خوب جواب بده.نقل قول:
ممنون اون سایت که گذاشتید یه آمپ دارهنقل قول:
Ampilifer - KS-AX9004
مشخصات فنیش چیه ؟ آمپ خوبیه ؟ تو سایتهای خارجی پیداش نکردم.
درسته ال 90 دارمنقل قول:
برای درب جلو چی ؟
شما الان چی انداختی رو ماشین؟
9004 100 وات rms میدهنقل قول:
از این بهتر 8004 هست که خودم دارم 20 تا 30 تومن گرونتره و 120 وات خروجی میده:
ممنون آقا حمید بابت توضیحاتنقل قول:
ساب free air رو میشه رو طاقچه بست؟
میشه برداشت کرد که کامپوننت رو اگه با کیک پنل ببندیم به جورایی تبدیل به کواکسیال میشه؟ با این تفاوت که تفکیک و دیتیل خیلی بهتر + بیس و پرتاب بیشتری میده؟
ممنون.حالا این هفته میرم جمهوری ببینم چی گیرم میاد .یا 8004 جی وی سی میگیرم یا 7205 کنوود(دو کانال).هرتز HDP4 هم جزو گزینه هام بود ولی مثل اینکه قیمتش خیلی بالا رفته. سانداستریم 4.920 هم تعریفشو شنیدم. مشکل اینه که برندها و مدلهای درست درمون خیلی کم پیدا میشه و بازار ایران پر از جنسهای بنجل و آشغال مثل پریمیر و مکسیدر و سایلیکس و مارشال و اینجور چیزاس.توی این مملکت دیگه خیلی سخت میشه جنس با کیفیت و اصل گیر آورد.نقل قول:
من فقط یک جفت CO609 رو تاقچه فابریک انداختم که آمپم الان پایونیر 3500 هست و اصلا از صداش راضی نیستم قصد دارم یک آمپ قوی بگیرم ببینم راضی کننده میشه یا نه.نقل قول:
سلام حمید خاننقل قول:
امیر جان.بیا به جای کن وود MX165plus گلیدن آدیو سیستم بردار.مطمئن باش پشیمون نمیشی. در مورد کیک هم کاملا درسته اگه کسی بتونه بیشتر هزینه کنه و کامپوننتهاش رو تو کیک پنل بزاره کاملا صداش تغییر میکنه.مخصوصا فرکانسهای 90-120 صدای باس تقه ای و پانچی میتونه تحویل بگیره.
عرض ارادت به شدت :دی
اونورم پرسیدم
این همون آلمانیه هست؟
یکی از دوستان توصیه کرد گفت بیا ببند نخواستی برای خودم!!!
روش زده بود مید این جرمنی ولی قیمتش خیلی گرون بود
فکر میکنم حدود 400 - 450 بود!!!
من نهایت خودمو بکشم 250 - 300 بتونم جور کنم :|
پخش رو هم یه 6350 ایندش گرفتم :دی
خیلی دوست داشتم :X
دوستان تا 250 تومن برای مونو واسه ساب 3013 آمپ دست دوم 9105 بگیرم یا نو RUB1.1000 ؟
خوب یه کواکسیال خوب معرفی کنید قیمتش هم مناسب باشه چون پخش درست درمونی نداره و فقط آهنگ های قدیمی زمان تیرکمون شاه رو گوش میده:31:
راستی اگه باکسم رو سوراخ کنم بهتر نمیکوبه و صداش بیشتر بیرون نمیره؟ الان هیچ سوراخی نداره ولی دیروز یه نگاه بش کردم دیدم انقد کوبیده که ااین قسمت که مربوط به سیم های باکس میشه از جاش درومده و به نظر خودم با وجود سوراخی که به وجود اومده صداش بهتر شده، قدرت ساب خوبه و خوب بالا پایین میشه ولی به خاطر جای کم صندوق،باکس کوچیک گرفتم و تو صدای زیاد کم میاره
حالا وقت کردم یه عکس از باکس و ... میندازم ببینی
راستی میشه از کامپاننت به جای اسپیکر استفاده کرد؟ جواب میده یا نه؟
سلامنقل قول:
با 3500 شما داري جنايت ميكني در حق اسپيكرهاتون.:31:
بله فائز جان.اصلا FREE AIR طراحي شده براي نصب روي تاقچه و پشت صندلي و...ولي باز هم همين ساب رو اگه تو باكس مناسب نصب كنيد صداي بهتر و كنترل بهتري روي ووفر ايجاد ميشه مخصوصا تو باكس سيلد.نقل قول:
تقريبا.
"خیلی دوست داشتم" يعني ديگه نداري؟:37::42::45::37:نقل قول:
برند برند آلمان هست ولي اين مدل تو چين و تحت ليسانس توليد ميشه. هيچ جاي كارتنش هم من نديدم Made In China زده باشه.فقط زده Design In Germany
قيمتش هم 195 هست. احتمالا شما مدل X-ion165 رو با اين مدل اشتباه گرفتيد تو قيمت.
آمپهاي ساند استريم هيچكدوم استاندارد CEA 2006 رو نداره و تو اعلام كردن خروجيها خيلي غلو ميكنه.به نظر من همون 9105 رو بگير كه راحت 500 وات رو روي 4 اهم ميده.نقل قول:
گفتم من به شما ارادت و علاقه شدید قلبی دارم :دی :happy:نقل قول:
"خیلی دوست داشتم" يعني ديگه نداري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برند برند آلمان هست ولي اين مدل تو چين و تحت ليسانس توليد ميشه. هيچ جاي كارتنش هم من نديدم Made In China زده باشه.فقط زده Design In Germany
قيمتش هم 195 هست. احتمالا شما مدل X-ion165 رو با اين مدل اشتباه گرفتيد تو قيمت.
اون دوست داشتم برای 6350 بود
الان خریدمش دیگه :دی
دقیقا با مدلی که میگین اشتباه گرفتم
چون کاتالوگش دستم بود
آقا حمید اگه خوبه که برم تو کارش
وات ندیم بهش یه بلایی سرش بیاد :(
این همونیه که میگین جایزه گرفته؟
سلام
چندتا سوال از دوستان داشتم
1)نزدیکترین کواکی که صداش به کامپ نزدیک باشه چیه؟
2)اگه کسی برا سیستمش یه کامپ خوب همراه بایه ساب و امپ خوب برا درایو اجزا برداره!maxپرتاب صدای سیستم تا چند متری ماشینه؟
3)تو کامپها پرتاب صداشونم فرق داره نسبت به هم؟
4)به نظرتون برا یه سیستم کیفیتی همراه با پرتاب صدا باید چیکار کنم؟کواک کیفیتش به پای کامپ نمیرسه!کامپم پرتاب صداش به پا کواک نمیرسه!
باتشکر:11:
بچه ها کدوم مارک ها بهترین هستند؟؟؟؟
اگه میشه به ترتیب بگید
سلام طاعات و عبادات دوستان قبول حق تعالي باشه انشاءاللهنقل قول:
مزاح كردم محمئ جان. من هم شما و همه دوستان اين فروم رو دوست دارم، واز صميم قلبم براي همگي آرزوي سلامتي همراه با جيب پر پول وسيستمهاي قوي و با كيفيت رو آرزو ميكنم.:8:
محمد اين پائينترين سري كامپوننتهاش هست.195000 هم قيمتشه(گرون نخري:31:).نه بابا راحت 80-90 وات بهش بده.از نظر جايزه اغلب محصولات اين برند جايزه بردن يا ركورد و مقامدار هستن.
به سايتش برو قسمت MX-Line همون اوليه هست. PDF هاش رو دانلود كن ديتل كامپوننتهائي كه با هم مقايسه شده رو گذاشته.
1- هيچ كواكسيالي نميتونه صداش با كامپوننت مقايسه بشه.ولي از نظر كراس اوور Passive تنها اسپيكري كه من ديدم Slope 12dB/Octave تو طراحي و توليدش استفاده كرده گليدن آديو سيستم سري Co Line مدل CO609 هست.نقل قول:
2- پرتاب صدا بيشتر تو فركانسهاي پائين بوجود مياد،لذا فركانسهاي مياني و بالا زياد نميتونن دور بشن.ساب ووفر هم باز بسته به نوع باكسي كه درون اون قرار داره فرق ميكنه. بيشترين برد صدا رو باكسهاي پورتد و بند پس كه روي فركانسهاي پائين مثل 30 هرتز تيون شده اند رو دارا ميباشند.
3- بهتره بگيم حجم صدا.هر چقدر Sensitivity درايور بالاتر باشه با توان ورودي كمتر ،ميتونه صداي بيشتري رو ايجاد كنه.خود توان RMS درايور هم درش دخيل هست.
4-چرا اينقدر نياز به پرتاب صدا داريد؟!سعي كنيد موزيك اگر با ولومهاي بالا هم گوش ميكنيد با قدرت و كيفيت همراه باشه.بهتره براي استيج جلو از كامپوننت خوب و براي عقب هم از كواكسيال مناسب استفاده نمائيد.آمپليفاير توانا با S/N و Damping Factor بالا انتخاب نمائيد
نميشه دقيق گفت كه بهترين هستند.چون ما خيلي از برندهائي كه تو جهان توليد و استفاده ميشوند رو حتي نامشون رو هم با هاش آشنا نيستيم.نقل قول:
ولي اين نظر من هست
تو برندهائي كه در ايران موجود هستند:
1- مك اين تاش(كامپوننت و ساب ووفر)
2- كلاريون(راديو پخش)
3-آلپاين(سا ووفر+ راديو پخش)
4-ماسكوني(آمپليفاير)
5-گليدن آديو(ساب ووفرهاي سري SPL قراره بياد)
6-گليدن آديو سيستم(كامپوننت)
7-فوكال(كامپوننت)
8-DLS
9-كيكر(ساب ووفرهاي سري L7 و CVX و آمپليفايرهاي مونو)
حمید جان به نظرت پس برندهایی مثل پایونیر و JVC و کنوود و سونی و ... تو سطح پایینتری هستن ؟ من مثلا یه کلیپ از SPL8000 های پایونیر دارم انصافا ساب قدرتمندی هستنقل قول:
نميشه دقيق گفت كه بهترين هستند.چون ما خيلي از برندهائي كه تو جهان توليد و استفاده ميشوند رو حتي نامشون رو هم با هاش آشنا نيستيم.
ولي اين نظر من هست
تو برندهائي كه در ايران موجود هستند:
1- مك اين تاش(كامپوننت و ساب ووفر)
2- كلاريون(راديو پخش)
3-آلپاين(سا ووفر+ راديو پخش)
4-ماسكوني(آمپليفاير)
5-گليدن آديو(ساب ووفرهاي سري SPL قراره بياد)
6-گليدن آديو سيستم(كامپوننت)
7-فوكال(كامپوننت)
8-DLS
9-كيكر(ساب ووفرهاي سري L7 و CVX و آمپليفايرهاي مونو)
سلام اقا حمیدنقل قول:
من میخوام سیستمم کیفیتی قدرتی باشه ینی وقتی بهش ولوم بدی کیفیت اهنگ از دست نره و پرتاب صداشم زیاد باشه همراه با بیسش مثلا اگه تو کوهی جنگلی صداشو زیاد کردی بشه ازش لذت ببری
به نظر شما من چه جور سیستمی ببندم؟
اگه یه co609بردارم بایه سابو امپ خوبه؟یا یه کامپ بایه ساب یا یه کواک و کامپ؟یا دوتا کواک؟ البته من نمیخوام برا درب جلو کامپ ببندم کلا همشو میخوام عقب ماشین نصب کنم
امیدوارم تونسته باشم منظورمو کامل بیان کرده باشم
باتشکر
دروود بر همگی یه امپ ارزون و خوب معرفی کنید که بتونه اینفینیتی 9633 رو تغذیه کنه نمیگم به طور کامل اما میخوام که در حجم بالا دیستوریشین صدا رو نداشته باشم. پخشمم چهار تا خروجی rc داره.