دوست من سلام!!نقل قول:
این مودم معمولی که گفتین اندیشه میده مودم استاندارد خود شرکت نیس؟ یعنی در کل می ارزه؟
دامون نت چقدر میگیره؟
Printable View
دوست من سلام!!نقل قول:
این مودم معمولی که گفتین اندیشه میده مودم استاندارد خود شرکت نیس؟ یعنی در کل می ارزه؟
دامون نت چقدر میگیره؟
بعد شما دانلود شب رایگان هم دارید؟نقل قول:
منم 2 مگ دارم از شاتل. مرکز پنجم. شباش از 1 تا 7 رایگانه. ولی این سرویسش تو شب به جا اینکه به شکل نا محدود در بیاد و دانلودش مثلا 50 اینتورا شه متوسط 90 تا 100 ! حالا این همیشگیه یا اینکه جو گیره نمایشگاه شدن نمیدونم! آخه تازه گرفتم این سرویس و .البته خدا کنه همیشگی باشه چون خیلی داره حال میده :40:نقل قول:
موبایل نه!نقل قول:
مودم همون Tplink استاندارده که 30 تومن میفرشه ولی بخاطر نمایشگاه داره تخفیف میده! بنظر من که شرایطش خوبه! شما که اوضاع اندیشه رو میدونید فرقش اینجا فقط تخفیفشه!نقل قول:
دامون نت هم قیمتاشو گذاشته بودم مودمش هم 30تومن بخاطر نمایشگاه یه فلش هم اشانتیون میدن وگرنه قیمت مودم 40 تومنه! یک ماه هم که سرویسADSL رایگان میدن !
راستی سرعت سرویس 128 وایمکس مبین نت ثابت رو 60!
2 Mb/s -شاتل- خط 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نمایشگاه چند تا قرفه خالی بود! چند تا قرفه فقط دی وی دی نرم افزار و مثلا کسپراسکای و نود32 ارجینال میفروختند!
چند قرفه آموزشگاه بود و تخفیف زیادی برای دوره ها میداد!
چند تا قرفه بیربط بود مثل شهرداری:41:، بانک انصار:13:، پرتال رشت:19:، شیرینی کرمانشاهی:31:، تعاونی بهمن ایثار:2:، تله کابین لاهیجان:18: شرکت شهرکهای صنعتی:31:
چند تا قرفه بیشتر تاسیسات مخابراتی داشتند!
یه قرفه انواع پرینتر!
چند تا قرفه سخت افزار بنظرم خوب بودند: عرفان رایانه، ولیعصر ، همراهان سیستم، خزر انفورماتیک و...
یه قرفه آموزش ساخت ربات بود
یه قرفه بود که قراره توش مسابقات گیم برگزار شه!
2تا قرفه نشریات ICT
یه نکته دیگه : بنظرم بهترین طراحی دکور برای اندیشه بود! یه دکور باحال و خوش رنگ سبز فسفری! اگه الان دوباره دوستان نگویند که ما کارمند اندیشه هستیم!
:18::18::18::18:نقل قول:
بابا دم احساست گرم.از کجا فهمیدی؟!!!!!!!
doostan sorato too chaloos hal konid.service 128kb 20 gb
دیگه اینطوریاست حاجیت می فهمه:10:اگه یادت باشه تو تاپیک آیفون با هم یه صحبتهایی داشتیمنقل قول:
سلام به همگی،
امروز صبح نمایشگاه بودم، از لحاظ ظاهری با نمایشگاه قبلی خیلی تفاوت داشت!
از نظر عرضه محصولات هم نسبتا خوب بود، ولی خب همونطور که دوستان گفتن بیشتر لپ تاپ و مانیتورهای LED داشتن،
ولی بیشتر از همه غرفه اندیشه یه استایل خاصی داشت، طراحی بی نظیرش این غرفه رو از تمام غرفه ها متمایز کرده بود،
همچنین از نظر رنگ بندی بسیار آرام بخش بود، برخوردشون هم قابل قبول بود،
اینو بخاطر اینکه از اندیشه سرویس دارم نگفتم، هرکسی هم که تشریف ببره نمایشگاه و غرفه اندیشه رو ببینه بدون شک هم عقیده با بنده میشه.
با سپاس،
یاسر
سرعت و حال کنید بچه ها. سرویس 128 - 20 gb .چالوس
آقا شرمنده دوستان که این بحث داغ نمایشگاه رو بهم می ریزم:5:
آقا کسی نمی دونه چرا پارس الان 2 هفته هست که رو اعصابه ممنون می شم بفرمایید قبلا خوب بودا الان مدام دی سی داره داره دیونه می شم
512 انديشه خط 727 !!!!!!
تاییده ... خیلی قشنگ و زیبا بود ، یعنی با بچه ها که رفته بودیم نمایشگاه توو کفه این طراحی بودیم...بقیه از همون میله ها استفاده کردن و محدوده ی غرفه رو مشخص کرده بودن..اما اندیشه ترکونده بود.نقل قول:
ولی بیشتر از همه غرفه اندیشه یه استایل خاصی داشت، طراحی بی نظیرش این غرفه رو از تمام غرفه ها متمایز کرده بود،
راستی اون نمای سه بعدی شهر رشت هم خیلی چیزه خوفی بود.
wimax هم مثه اینکه توو رشت اومده ، اما 200 پوله مودم میگیرن و 20 هم پوله ماهانه...حالا سرعت چنده؟ 16 کیلو با محدودیت 6 گیگ...خانومه (کسی بود که یه مدت توو پارس آنلاین کار میکرد) میگفت این برتریش نسبت به adsl اینه که همیش همین سرعت رو بهتون میده اما adsl در ساعاته شلوغ به زیر 16 هم میرسه...میخواستم بهش بگم اون پارس آفلاین بود که این مشکلات رو داشت ، اما تهش بهش گفتم : من الان adsl محدود دارم سرعته min من 45 هست و max من هم 100 - 110 ... تا الان هم در بد ترین حالت به 16 نرسیده !!!
از کدوم isp سرویس میگیری بگو اومدیم چالوس از همونجا adsl بگیریم:5:نقل قول:
الان ماهایی که از اندیشه سرویس میگیریم اگه بریم نمایشگاه قسمت اندیشه چه سودی برای ما داره؟
الان این سرویس 2 مگ شاتل منو وسوسه کرد که بمونم! آخه واسه من، شاتل پینگش عالیه.
سرعتش هم که خوب 2 مگ خوبه. شبا هم که دوستان میگن بالاست...
کسی نظری نداره؟:دی یکم مشورت کنین...
فکر کنم حالا حالا ها این بحث نمایشگاه و دکور های مختلف پیش کشیده بشه کسی نیست یه نظمی به این تاپیک در بو داغون بده
اتفاقا منم میخواستم همین نمای سه بعدی رو ببینم ولی یه خانم چادری اونجا بود و گفت که مسئولش نیست! (در نوع خودش جالب بود)نقل قول:
آخرشم نفهمیدیم که اون خانم چادری کی بود و کارش تو غرفه شهرداری چی بود..!
با سپاس،
یاسر
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
سودش رو نمیدونم، ولی خب میتونی به ISP خودت افتخار کنی!نقل قول:
با سپاس،
یاسر
یه چیزی میگم البته بستگی داره اینکاره باشی یا نه آخه من خورم mediafire است! دانلودش از mediafire تو شب 190 است! :31:نقل قول:
مودم 80 معمولی ، 110 وایرلس، وایرلس خوب 200 تومن. اینها همشون مخصوص وایمکسن! اما اونیکی که 200 تومنه سیاره! وتعداد پورت هاش زیاده! سرعت 128 هم ثابت رو 60! حرف مفت که زیاد میزنن ولی یکی از برتریهاش اینه که نویزی رو خط تلفن نمیفته!نقل قول:
اون 200 تومن هزینه 6 ماهه سرویس 128 50گیگ + مودم80 تومنیه که بخاطر نمایشگاه تخفیف دارن میدن!
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 385 مرکز 722 اندیشه 128 محدود
دوستان اندیشه یاهو میل شما رو هم فیل....تر کرده؟ با چیز پی ان میتونم برم تو میلم ولی همینطوری نمیشه؟
سعید جان فعلا اینجا بحث داغ نمایشگاه هستش برو 3 هفته دیگه بیا تا این تب نمایشگاه بخوابه :10:
واسه من که مشکلی نداره بدون وی پی ان باز میشه :20:نقل قول:
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
نمایشگاه تو رشت هست و isp ها هم توش شرکت کردن پس هم به adsl مربوط میشه هم به رشت به نظر شما اشکالی داره در موردش صحبت کنیم؟:46: شما خودت نمایشگاه رفتی؟:31:نقل قول:
الان وایمکس تو رشت سرویس میده؟چه شرکتی میده؟
قراره بعد از ظهر با دوستان برم مهدی جان
اره اشکالش اینه که می شد یع تاپیک جدا براش زد چون این تاپیک مربوط به نمایشگاه نیست که عزیز من مربوط به وضعیت اینترنت این شهر هست
به هر حال شاید منم برم جو گیر بشم :31:
راستی بچه ها نمایشگاه تا کی هست و مکان دقیقش کجاست؟
کیلومتر 5 جاده تهران تا 6 آذرنقل قول:
مبین نت سرویس میدهنقل قول:
پوشش داخلی :
پوشش بیرونی:کد:http://www.mobinnet.ir/maps/images/Rasht_In.jpg
کد:http://www.mobinnet.ir/maps/images/Rasht_Out.jpg
تا زمانی که ADSL با این سرعت هست مگه عقلمون کمه که اونقدر پول بدیم وایمکس بگیریم!!؟ که چی شه؟:13:
مشورت نمیخواد که! یه ماه برو تو این سرویس خودت با ما هم نظر میشی :31: تنها بدیش اینه که شب زنده دار میشی کلا با این سرویس :31:نقل قول:
سلام به همشهریای عزیزم:10:
.
وضعیت دییوانه کننده پینگ شاتل برای هفته های متوالی ادامه داره:2:
.
دوستان هیشکی نمیدونه واسه چیه این مشکل و بالاخره تا کی ادامه داره ؟! اخه اینجوری اصلا نمیشه انلاین بازی کرد:2:
.
خسته شدم از بس دانلود کردم:21::31:
.
راستی ببخشید از بحث خارج شدم . در مورد نمایشگاه میگفتیم:39::31:میخوام امروز بعد از ظهر بیام ارزش داره تا اونجا راه بیفتیم ؟مثله اون قبلیه مسجد راه ننداختن که ؟!
سخت افزار برای فروش هم هست ؟ یه چیزایی مثله موس و رم و اینجور چیزا !!:31:
از شهراد نتنقل قول:
اقايون سرعت 128 نامحدود انديشه كه قيمتش رو تو سايتش زده 15500 تومان سرعت دانلودش تو روز, چنده؟
ممنون
30 تا 35نقل قول:
..................
128 نامحدود اندیشه خط 5 سرعت دانلود 30نقل قول:
ببخشيد.جمع اوري خط هزينه داره.؟
و اگه از پارس بخوام بيام انديشه هزينه راه اندازي ميگيرن ازم.؟
چقدر؟
نه جمع آوری هزینه نداره اندیشه هم برای راه اندازی پولی نمیگیرهنقل قول: