ممنون از کمکتون . طوری نیس تا 670 هم راه داره .نقل قول:
Printable View
ممنون از کمکتون . طوری نیس تا 670 هم راه داره .نقل قول:
کلا میخواستم بدونم چقدر هزینه هکشه..نقل قول:
چرا انوریا ( ps3 ) ها انقدر کم حرفند . اونور ( xbox ) ها روزی 20 صفحه میرن جلو !:5:
:18: :18: :18:نقل قول:
یعنی گرون فروشی تا اینقدر 160 گیگ کپی خور توی بندرعباس 450 هزار تومن هست!:41:
نقل قول:
سلام دوست عزیز...
بستگی به انصاف طرف داره که از 10 تومن شروع میشه تا 30 تومن...
البته خودتون هم میتونید به راحتی هکش بکنید و فقط 10 دقیقه زمان میبره...
فقط موقع خرید مواظب باشید که حتما فریم ور کنسول از 3.55 بالاتر نباشه....
در پناه حق باشید:11:
دوستان 3.56 هکش اومده مگه؟
نقل قول:
فعلا نه متاسفانه:20:
سلام دی جی کالا دات کام من شهرستانم رفتم ps3 160gb قیمت کردم 640 تومان الان هم میخوام از دی جی کالا بگیرم فقط شک دارم بعد از ریختن پول به حسابشون حتماً میفرستن؟ بعد جنسه تقلبی نمیفرستن؟ بعدش هم دی جی کالا 160gb کپی شده با یک بازی ارجینال و 4 بازی کپی رو میده 530تومان:10:نقل قول:
اینورم جدیدا پرحرف شدن!:31: مثلا بود 5 روز اینجا حتی یه پست هم نمیومد!:41:نقل قول:
نقل قول:
داداش سایته كه هیتلره !!!!!!:41:
داداش مگه v*-p*-n نداری.از به بعد دیگه نمیتونی راحت اینترنت رو بگردی اگه نداشته باشی.نقل قول:
:18: بازم خیلی زیاده بندرعباس 160gb قیمت کردم 450 هزار تومن باور کنید داره سرتون کلاه میره! :18:نقل قول:
سلامنقل قول:
بندرعباس نزدیک دوبی هست ، تا بخواد بیاد تهران چندبار میکشن روش !!!:31:
آقا جریان این 3,55 بالاتر نباشه چیه ؟ این عددا چیان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میشه خیلی کامل توضیح بدید که یارو سرما کلاه نذاره ؟؟؟؟نقل قول:
3.55 اگه باشه یا ه ک شدست یا آک اگه دیدین روشن کرد توی قسمت system update نوشته 3.55 بپرسید قبلا ه ک شده یا نه اگه گفت نه دستگاه قفل است و ه ک نمیشه اگه خواستین خودتونه ک کنید بگین با آپدیت زیر 3.55 بهتون بدن!:5:نقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی ساده این اعداد در واقع ورژن firmware دستگاه هست .
اگر میخواهید دستگاهتون کپی خور باشه نباید بالاتر از ورژن 3.55 باشه . چون ورژن بالاتر از 3.55 هنوز هـک و کپی خور نشده !!!
یعنی خوده 3,55 هنوز -- نشده ؟:41:نقل قول:
بله دوست من خود 3.55 هـک و کپی خور شده !!!نقل قول:
الان دستگاه من 3.55 هست که دارم کپی بازی میکنم !!!
ببخشید این فریم ور ها با هم تفاوتی تو گرافیک یا خود بازی دارن ؟ ؟؟ ؟ ؟ ؟:13:
به نظرم یکی از اصلی ترین دلایل آپدیت شدن فریمور ها مبارزه با هـک و کپی خور کردن هست .نقل قول:
اما آپدیت کردن فریمور ها معمولا باعث رفع برخی از مشکلات و بهبود عملکرد دستگاه میشه .
یه خبر برای کپی باز ها :
قبلا هم این خبرو داده بودم ولی داره به یقین تبدیل میشه.
حتما شنیدید قضیه جدید کنسوا سونی رو . این کنسول حتما یک فریمور جدید روش نصبه که ه ک نشده و قابل ه ک نیست از این به بعد به احتمال زیاد تمام بازی ها برای این کنسول میاد و جلوی ه ک رو میگیره.
من فکر کنم kmeaw به این دلیل فریمور های بالای 3.55 رو ه ک نکرده که یه ضربه سنگین دیگه به سونی بزنه . مثلا همین کنسول جدید .
من نمی دونم چرا این شرکت سونی kmeaw رو استخدام نمی کنه و جلوی ه ک سونی رو نمی گیره . واقعا خیلی ....
فعلا که بین سونی و ه کرها کل و کل بازیه . یه جنگ بزرگ.
چند وقت یه بار این فریم ور های جدید میاد ؟؟؟ و قیمتش برای جدید کردن نسبت به فریم ور چقدر میشه ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از خبر ، ولی یه چیزی رو خوب متوجه نشدم .
چطوری هست که با هـک نشدن فریمور های بالاتر از 3.55 به سونی ضربه سنگین وارد میشه !!!
ضربه سنگینش بیشتر به کپی بازان میخوره !!!
PlayStation®3 system software update version 3.66
3.662011-06-23
An update to the PS3™ system software was released on June 23, 2011. You can use this update to upgrade your system software to version 3.66.
PlayStation®Network
Main features in system software update version 3.66
System stability during use of some PlayStation®3 format software and network has been impr
بچه ها یه ضرب المثلی راجب این فروشنده های نامرد هست که میگن :
به مرگ میگیرن که به تب راضی باشی
به نظر من اینا قیمتا رو بردن بالا تا اون ps3 استوک هاشون 40 گیگارو میگم فروش بره
آخه دبی که مثل ایران نیست گرون بشه ......
یه احتمال دیگم داره . این شرکت ژاپنیه تو همون شهری بوده که سونامی اومده فکر کنم شرکت داغون شده . ملتم ps3 رو گرون کردن ....
حالا دوستانی که تو خارجن باید نظر بدن ....
اینجا که قیمت فرقی نکرد تازه چند دلاری ارزون شده :31:
ببین دوست عزیز :نقل قول:
فریمور های بالاتر از 3.55 تقریبا تا قبل از 3.7 تفتون زیادی با 3.55 ندارن . یعنی اینکه سیستم نوشته شده یا همون
برنامه نوشته شده برای مثلا فریمو 3.6 تقریبا یکیه . پس ه ک کردن اون وقت تلف کردنه
پس سونی برای این کنسول جدید باید یه ایمنی لازمو برنامه ریزی کرده باشه و راه های ه ک شدنشو از فریمور های قبلی ببنده .
ه کر ها اصولا می خوان قدرت خودشونو نشون بدن . پس اگر فریمور 3.6 رو به طور مثال ه ک کنه کاره خاصی انجام نداده .
مثلا kmeaw میاد ه ک 3.65 رو میده بیرون بعد سونی 3.7 رو میده بیروم و جلوی ه ک رو میبنده .یعنی راه های ه ک شدنشو میبنده .
بهترین راه برای شرکت سونی اینه که بیاد همین ه کر رو استخدام کنه تا دیگه -- نشه .
هر چند یکبار که فریمور جدید بیرون میاد رو نمیدونم .نقل قول:
اما راجع به سوال دوم مسلما دستگاههایی که جدیدترین فریمور دارن و هنوز هـک و کپی خور نشده ارزونتر هست نسبت به فریمور های کپی خور شده !!! (مطمئن نیستم ولی فکر میکنم اینطوری باشه !!!)
ضمنا خیلی راحت و بدون هیچ هزینه ای میتونین جدیدترین فریمور رو دانلود کنین و فریمور دستگاه رو ارتقا بدین ولی کپی خورش میپره !!!
سلام عزیز.نقل قول:
اونجا قیمت چند دلاره . راستی از کجا بودی دوست عزیز ؟
اینجا ۱۶۰ ۲۸۰ دلارنقل قول:
محل سکونت نوشتم
این اطلاعات راسته ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4854987&postcount=1
okey. حواسم نبود .نقل قول:
یعنی یه 320 گیگ اونور 280 دلاره .
اونوقت تو ایران دارن به ما انقدر گرون میدن !!!!!!!440 هزار تومن .
تازه الان که شده 650 هزار تومن .
الان که فرمور جدید اومد کلا سونی هروقت حل کنه میده بیروننقل قول:
-- فرمور 3.60 بزودی میآد!
کد:http://www.ps3hax.net/2011/03/mathieullh-fw-3-60-exploit-lv0-method-revealed-3-60-keys-soon/
چه فایده که
الان ۳.۶۶ اومد
سلام به همه ی دوستان عزیز
بچه ها من یه مشکل دارم که امید وارم هل شود البته به کمک شما
من یک ps3 320gb دارم که چند وقت پیش من با فرمت 3.41 به وسیله ی فلش دانگل کپی خور کردم حال چون بازی های جدید اومده من می خواهم کپی خور یا دانگل رو از بین ببرم و بعد آپدیت کنم که البته من اول کپی خور را با یک فرمت فول که 18 ساعت زمان برد را به وسیله ی خود ps3 از بین بردم اما حالا باز هم ps3 به من اجازه نمی دهد آپدیت کنم چه افلان و چه انلاین و erorr می دهد که می گوید your data is croppted و حتی من اپدیت های 3.50 3.55 3.60 را امتحان کردم ولی باز هم همین erorr را داد
من شنیدم ps4 تا 2014 نمیاد درسته؟
معمولا این erorr مال موقعی هست که وسط کار قطع شده باشه یعنی یه سری اطلاعات از بین رفته شما کنسول رو restore کردید؟نقل قول:
سلام دوستان.من تازه ps3 خریدم میخواستم بدونم کیفیت بازی های کپی با کیفیت بازی های اورجینال تفاوتی داره؟
دوستان بهتر میدونند ولی بهتره هارد کنسول رو در بیارید و بزنید به pc و فرمت کنید دوباره بزنید ps3 آپدیتش کنید.دوستان اگه راه اسونتری میدونید بگید چون من مرحله ی اخر رو گفتم.
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:06 PM ----------
یکی میشه اخره killzone 3 رو توضیح بده چون من تمومش کردم ولی نفهمیدم که اخر اون سیاره که نابود شد زمین بود یا اونی که روش میجنگیدیم.و اونی که نجات پیدا کرد کی بود؟