با نرم افزار rotate me این کار را میشه کرد.یک بار دیگه درخواست میکنم اگه کسی این برنامه را داره لطف کنه بذارهنقل قول:
Printable View
با نرم افزار rotate me این کار را میشه کرد.یک بار دیگه درخواست میکنم اگه کسی این برنامه را داره لطف کنه بذارهنقل قول:
سلام بازم اومدم :دی
دوست من برنامه روتیت می و دیگر برنامه ها که صفحه رو میچرخونه هیچ کدوم رو ۵۷۰۰ کار نمیکنه.
من همه اینارو تست کردم کار نمیکنه
کمک!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
بلوتوث 5700 بعضی مواقع ارسال و دریافت می کنه بیشتر مواقع هم نه ارسال می کنه ونه دریافت با مستر ریست هم خوب نشد
لطفا کمک کنید.
نقل قول:
l\سلام
مال منم اینطوری شده بود، ولی بعد از اینکه فلش کردم (بخاطر یه مشکل دیگه) درست شد.
من 12345 گوشی ام را تغییر دادم ویادم رفته ومی خوام فرمت کنم نمی تونم یک راه پیشنهاد کنید
سلام عزیزنقل قول:
گوشیتو خاموش کن. دکمه های 3 و * و سبز رو با هم نگه دار و ولشون نکن و گوشی رو روشن کن.
می بینی که گوشیت فرمت شده.
البته قبلش حتما یه بک آپ بگیر. چون هر چی رو گوشی باشه پاک میشه. ولی بلایی سر مموری نمی یاد.
غیر این کار روش دیگر نیست
فکر نمی کنم.چون روش های دیگه همه شون پسورد می خوان.
البته از این روش می تونی پسورد گوشیت رو پیدا کنی:
آموزش پیدا کردن Lock Code گوشی های نوکیا
دانلود آموزش تصویریکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266352
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=16666&d=1221514525
سلام
چه شكلي ميشه صداي فلش يا ضبط فيلم رو قطع كرد؟ :14:
سلام برای عکس گرفتن بدون صدا و فلاش به تاپیک زیر برو :نقل قول:
C_Cam نرم افزاری برای عکس گرفتن بدون صدا و فلاش
شاد باشید:40:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=322305
سلامنقل قول:
در تکمیل صحبت دوستمون بگم که یک روشی هم هست که با هک کردن گوشی می تونی این صدا ها رو قطع کنی.
سلام دوستان
من تا دیروز با گوشیم (5700) میتونستم راحت مسیج بفرستم
ولی حالا وقتی متن را مینویسم و دکمه Send را میزنم از بخش مسیج ها کلا میاد بیرون و فرستاده نمیشه ولی مسیج هایی را که برام فرستاده میشه را دریافت میکنه
گفتم شاید فریمورش را آپدیت کنم درست بشه ولی فریمور جدیدش نیومده و نمیدونم چه جوری میتونم فریمور قبلی را دوباره بریزم روی گوشی
مطمئن هستم که از مسیج سنتر نیست
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
این که دیگه کاری نداره ... رو ی یه گوشیه دیگه آزمایش کن ببین چی میشه ...نقل قول:
اگه خواستی فریمور قدیمی بریزی برو به تاپیک مربوطه و بااون روش DownGrade کن ...
موفق باشی:40:
ممنون میلاد جان
من سرچ کردم ورا پیدا کردمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230157
همین هست ؟؟؟
راهی نداره که با خود کابل usb گوشی دوباره همین فریمور را ریخت روی گوشی؟ (آخرین فریمور روی گوشی هست)
دوست عزیز شما بهتر هستش اول گوشی رو یبار با کد ستاره مربع 7370 مربع ریست کنید البته از اطلاعات گوشی بکاپ بگیرید.اگه جواب نداد یبار خاموش کنید و بعد با روش سه دکمه ریست کنید اگر بازم جواب نداد میتونید اخرین فریمور گوشی رو دانلود کنید و با نرم افزار فونیکس دوباره فلشش کنید.البته فریمور میتونه همون فریمور گوشی باشه اما پایینتر نباید باشه.نقل قول:
موفق باشید.
ممنون دوست عزیز با 7370 درست شد:40:نقل قول:
سلام دوستان . من گوشيم نمي دونم چي شده . يه ماه پيش بود كه نرم افزار هام باز نشد. بعد چند روز ديگه مموري اصل نوكيام 1 گيگ سوخت . بعد يه 2 گيگشو خريدم و كلي نرم افزار نصب كرده بودم كه بعد يه هفته ديدم كه نرم افزار ها باز نمي شه و اونهايي كه باز مي شه هم حذف نمي شه !!!! بعداً مجبور شدم مموري مو فرمت كنم . ديروز هم كه خود به خود عكس هام پاك شدن . تا به حال هم هفت هشت بار ريست و مستر ريست كردم. لطفاً كمكم كنيد .
گوشيم هم كه 5700 هست ديگه .
:18::18::18:نقل قول:
عجیبه ...
سلامنقل قول:
سلام دوستان . من گوشيم نمي دونم چي شده . يه ماه پيش بود كه نرم افزار هام باز نشد. بعد چند روز ديگه مموري اصل نوكيام 1 گيگ سوخت . بعد يه 2 گيگشو خريدم و كلي نرم افزار نصب كرده بودم كه بعد يه هفته ديدم كه نرم افزار ها باز نمي شه و اونهايي كه باز مي شه هم حذف نمي شه !!!! بعداً مجبور شدم مموري مو فرمت كنم . ديروز هم كه خود به خود عكس هام پاك شدن . تا به حال هم هفت هشت بار ريست و مستر ريست كردم. لطفاً كمكم كنيد .
گوشيم هم كه 5700 هست ديگه .
مشکلاتش به نظر ویروسیه.احتمالا کامپیوترتون یه ویروس داره که وقتی وصل میکنید به گوشی به گوشی منتقل میشه.و به نظرم علت سوختن رم 1 گیگتون و پاک شدن عکسا اینه.
به نظر من یه سرچ با یه آنتی ویروس آپدیت شده بکن بعد مموریتو فورمت کن و چه بهتر اگه فلش هم بکنی 100 درصد درست میشه
موفق باشی
من هم با نظر RE3Z موافقمنقل قول:
احتمالا ویروسی شده باشه
ولی ویروسی که هم رو کامپیوتر و هم روی موبایل کار کنه یکم عجیبه
شما با اکپسلور گوشیت برو داخل مموریت و تنظیماتش رو هم تنظیم کن که تمام فایل ها رو نشون بده
بعد ببین فایل Autoran.inf وجود داره یا نه اگر وجود داشت کامپیوترت ویروسیه
فلش هم که بکنی خیلی خوب خوبه و مشکلاتت بر طرف می شه
ویروس SmartPhone با PC فرق داره ... ربطی به اون نداره ...نقل قول:
ویروس کامپیوتر میتونه رو مموری خرابکاری کنه در صورتی که روی کامپیوتر باشه مموری کارت نه موبایل .مثل حافظه فلش
البته نمیدونم مشکل ایشون ویروس هست یا نه
سلام دادا جون.میخواستم بگم ورژن گوشی منم مسه ماله یو هستش.گفتم بینم خبر داری که جدید خم اومده واسه ابدیت؟نقل قول:
بازم سلام.دوستان سوال فنی.(اینجاه که حرفه ای معلوم میشن).من میخوام note های گوشیمو به pc منتقل کنم.هر کی میتونه بگه.چون موضوع من بیشتر از این ها گیر کرده
اگه هم از مسیر های x-plore میشه کاری کرد بگین.
C=>private=>100012a5=>DBS_101f8878_notepad.datنقل قول:
ورژن 5.11 توی بازار موجود هست...مال من هم الان 5.11 هست.:46:نقل قول:
بازم سلام.دوستان سوال فنی.(اینجاه که حرفه ای معلوم میشن).من میخوام note های گوشیمو به pc منتقل کنم.هر کی میتونه بگه.چون موضوع من بیشتر از این ها گیر کرده
اگه هم از مسیر های x-plore میشه کاری کرد بگین.
یکی دوستان چیزی گفت اما مثه اینکه منظورم رو نگرفت.
ما همچنان منتظر راه کار هستیم
در ترديدم كه جهانگرد چه سرزميني را در جهان كشف خواهد كرد كه از چهره انسان زشت تر باشد(نيچه)
فرقی هم داره با 3.38 مثلا توی عکس یا. . .نقل قول:
دوست عزیر اگر کامپیوترت بلوتوث داشته باشه میتونی send کنی ه کامپیوترتنقل قول:
من امتحان کردم با پسوند txt هم منتقل می شه
مرسی.اما من میخواستم با برنامه ایکس ÷لور این کارو کنم؟نقل قول:
من گوشیم هی می گه مموری گوشی ( نه مموری کارت ) پر است لذا هیچ کار نمیشه کر حتی سایلنت کردن
کل حافظه هم خالیه ها نوشته فول ولی توش چیزی نیست
برای فرمت کردن وقتی * و 3 و کلید سبز رو نگه می دارم و روشن می کنم بازم می ام داخل همه اس ام اس ها سر جاشه چیزی هم تغییر نمی کنه
چی کار کنم ؟ هیچ کاری نمی تونم با گوشیم کنم
این مشکل رو منم دارم مشابهش رو.وقتی اتفاق میفته که گوشی با تعداد زیادی از اطلاعات سر و کار داشته باشه.البته واسه من اینطوری هستش نمیدونم واسه شما هم هست یا نه.نقل قول:
3000تا اس ام اس داشتم.اول ریپلی کردنش از کار افتاد.الان که شده 4000تا اصلا باز نمیکنه اس ام اس رو.rom patcher هم که اتوماتیک بود رو از کار انداخته.میوزیک پلیرم هم قاطی میکنه و میاد بیرون.زوم زیاد نمیشه کرد رو عکسها(گوشیم ترکیده دیگه:31:) و همش هم همین ارور رو میده
بهترین کار اینه که کلهم بزنی مموری کارت و گوشیت رو از بیخ و بن فرمت کن.واسه فرمت هم 3کلید رو نرو.ستاره مربع 7370 مربع رو بزن حله
نقل قول:
اگر گوشی شما پیام Memory low رو میده منظور رم اجرایی گوشی است که برای کنترل این رم می تونید نرم افزار jbtaskman رو نصب کنید بهتون می گه که چقدر رم خالی دارید و می تونید برنامه هایی رو که می خواهید ببندید که از رم استفاده نکنهنقل قول:
اگر هم می خواهید گوشیتون رو فرمت کنید از کد
7370#*#
استفاده کنید ولی بعد از استفاده از این کد تمام نرم افزار ها دفترچه تلفن اس ام اس ها و تنظیمات پاک می شه
ورژن جدید هنوز نیومده .؟مردیم از بی ورژنی ؟!!
سلام عزیز.منم این سوالوپرسیده بودم.لبخند گفت اومده و ماله خودشم آپدیت کرده.نقل قول:
5.11ورژن
نقل قول:درسته ورژن 5.11 هست اما خوود نوکیا توی سایتش نذاشته و شما می تونه خودت فایل هاش رو گیر بیاری و گوشیت رو فلش کنی و یا بدی بیرون برات این کار رو بکنند تا گوشیت ارتقا پیدا کنهنقل قول:
در ادامه صحبتهای دوستمون باید بگم عوض نکنی بهتره چون یک.باید همه نرم افزارهایی را که نصب کردی باید دوباره نصب کنی دو هیچ فرقی با 3.38 نداره و البته فارسی ندارهنقل قول:
من که آپدیت کردم هیچ نرم افزاری پاک نشد در ضمن زبان سیستم عامل هیچ ربطی به ورژنش نداره...زبان فارسی رو جداگانه نصب میکنند....در ضمن همه ی ورژن ها ساخته شده توسط نوکیاست فقط برای منطقه ی ما آپلود نکردند...این ورژن رو احتمالا برای کشور دیگه ای آپلود کردند و کسانی فایلهاش رو دریافت کرده و برای گوشی های دیگر هم نصب میکنند...من اینها رو توی فوروم سایت نوکیا خوندم که هر کسی ورژن منطقه ی خودش رو معرفی میکرد...منطقه در اصل سیستم عامل تاثیری نداره...:31:نقل قول:
من توصیه میکنم موقع آپدیت یک کپی از شماره هاتون توی کارت حافظه بکنید سپس کارت رو خارج کنید
دوستان یک سایت درست و حسابی برای تم میخوام (تم 5700)
ممنون
دوست من تاپیک تمهای همین فروم خودمون از همه سایتها بهتره .... اشکال شما اینه که نرفتی ببینی ...