نقل قول:
با در آوردن گیم پد مشکل حل شد
ممنون
Printable View
نقل قول:
با در آوردن گیم پد مشکل حل شد
ممنون
سلام من یه مشکل با بازی gears of war دارم وقتی نصب تموم میشه و کرکش میکنم و میخوام برم تو بازی این ارور رو میده :
: cannot run wargame-g4live.exe modified please reinstall the game
لطفا کمک کنید
تو رو خدا کمکم کنید
در جدیدترین مشکلی که با کارت گرافیک 4870 512 Toxic برای من بوجود آمده هنگام اجرای بازی ها پیغام زیر نمایش داده می شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بعد از کلیک روی دکمه dont send چند دقیقه ای می شود دوباره بازی کرد ولی دوباره این پیغام تکرار می شود که بعد از دو سه بار پیغام زیر ظاهر می شود که باید سیستم ریست شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر به این پیغام ها توجهی نکنم صفحه سیاه میشه و فن کارت گرافیک با سرعت خیلی بالایی شروع به چرخیدن میکنه و خیلی صدا می ده که باید سیستم رو ریست کرد
به نظرتون حالا چکار کنم و ایراد از چیه
آیا ایراد از کارت گرافیکه و باید چکار کنم
win XP SP2
P5Q
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN
power: AC Bel 560w active pfc
شما از مسیر زیر رفتی؟نقل قول:
سلام من یه مشکل با بازی gears of war دارم وقتی نصب تموم میشه و کرکش میکنم و میخوام برم تو بازی این ارور رو میده :
: cannot run wargame-g4live.exe modified please reinstall the game
لطفا کمک کنید
gears of war\GEARSOFWAR\binaries\startup
شما کاری رو که گفتم کردی یا نه؟نقل قول:
تو رو خدا کمکم کنید
در جدیدترین مشکلی که با کارت گرافیک 4870 512 Toxic برای من بوجود آمده هنگام اجرای بازی ها پیغام زیر نمایش داده می شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بعد از کلیک روی دکمه dont send چند دقیقه ای می شود دوباره بازی کرد ولی دوباره این پیغام تکرار می شود که بعد از دو سه بار پیغام زیر ظاهر می شود که باید سیستم ریست شود
اگر به این پیغام ها توجهی نکنم صفحه سیاه میشه و فن کارت گرافیک با سرعت خیلی بالایی شروع به چرخیدن میکنه و خیلی صدا می ده که باید سیستم رو ریست کرد
به نظرتون حالا چکار کنم و ایراد از چیه
آیا ایراد از کارت گرافیکه و باید چکار کنم
win XP SP2
P5Q
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN
power: AC Bel 560w active pfc
[quote=mehdy.z;3538707]شما از مسیر زیر رفتی؟
gears of war\GEARSOFWAR\binaries\startup
بله من از این مسیر میرم
بله من از این مسیر رفتم
نقل قول:
پس با این حساب من حدس میزنم که مشکل از کرکت هستش یه درخواست از این تاپیک بده ببین مشکلت حل میشه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&page=1
سلام . من بازي The Battle for Middle-earth رو نصب کردم . ولي متاسفانه پس از حدود 5 دقيقه بازي کردن ، هم تو Skirmish و هم تو Compagin همه تجهيزات و افراد و ساختمان ها نابود مي شن و پيغام هاي زير مياد :
Game Over
Defeated
تقريبا فکر مي کنم مي دونم مشکل از کجاست . پک من موقع نصب سريال نمي خواد . يعني پک اروجينال EA نيست . تو Registry هم اين بازي ثبت نمي شه . فکر مي کنم EA از اين راه مي خواد کاربراي متخلف رو اذيت کنه . حالا به نظرتون چيکار بايد کنم ؟
البته اين مشکل تو همه بازي EA اعم از ژنرال و Red Alert هم بود .
خوب شما یه بار ویندوزت رو عوض کن .نقل قول:
اگه بازم همون مشکل بود ، یه کرک دیگه رو امتحان کن .
سلام.من تو بازی F.E.A.R 2 مشکل دارم.وقتی بازی رو اجرا میکنم صدا نداره!
کسی میدونه باید چیکار کنم؟برنامه های توی cd رو نصب کردم.کرکم که نداره.
من موقع اجرای بازی Drakensang با این پیغام مواجه میشم که به مودم گیر میده..!
...
البته با Remove کردن مودم مشکل حل میشه..! ولی میخواستم ببینم راه دیگه ای نیست..؟
ببخشید Tinypic.com واسه من قیلتره .نقل قول:
میشه یه جا دیگه آپلود کنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه یه جا دیگه آپلود کنید ؟
تا اینجا که من فهمیدم مشکل این بازی مثل cod 5 هستش برو به:نقل قول:
my computer/view system info/hardware/device manager/sound video,game controller و سپس unimodem half deplux audio device رو disable کن.
احتمالامشکلت باید حل بشه...
اقا من اون موقعها كه نيد فور سپيد بازي ميكردم اول باززي كه نقشه بازي رو اون دختره معرفي و توضيح ميداد يه ستاره هاي زرد رنگي رو كه بيرون نقشه بود نشون ميداد كه هميشه براي من اين موضوع كه چه طور برم و اون ستاره هارو انتخاب كنم و وارد مسابقات مربوطه بشم حتي به همين خاطر يه چند باري بازي رو 100%تموم كردم ولي بازم نتونستم به اون ستارهاي طلايي دسترسي پيدا كنم اتگه كسي در اين مورد ميدونه يه راهنمايياي بكنه اسم كامل اين سري رو هم نميدونم ولي همون نيد فور اسپيدي هست كه مسابقتش شبا برگزار ميشد و بايد اخرش فكر كنم بايد اون گروهي كه ارمش يه مار بود رو شكست ميداديم
نقل قول:
اگه شبها بوده احتمالا nfs carbon هستش توی این تاپیک مطرح کن زودتر جواب میگیری:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=52873&highlight=carbon
دستت درد نکنه.نقل قول:
درست شد.:46:
سلام
ببخشيد بازي
Call Of Duty World At War
رو نصبيدم ولي موقعي که ميخواد وارد بازي بشه مشکل پيدا ميکنه . فکر کنم از کرکشه
ميشه لينک دانلود کرک سالمشو بذاريد ؟
ممنون
سلام من توی نصب بازی saint row 2 la;g nhvl باید از طریقه rzrsetup.EXE نصب بشه ولی هرکاری کردم نشد
خوب موقع ورود به بازی چه مشکلی پیدا میکنه ؟؟؟نقل قول:
حداقل وقتی سئوال میپرسید یه توضیح کامل بدین که زودتر به نتیجه برسید . :13:
من بازي Bully: Scholarship Edition رو نصب كردم ولي ميخوام اجراش كنم مشكل دارم
من بازي رو نصب كردم ولي ميخوام بازي رو اجرا كنم ارور زير رو ميده و ميگه بازي دايركت نصب بشه
وقتي ميرم دايركت نصب كنم وسطش ارور زير رو ميده
بعد كه اوكي ميزنم ارور زير رو بازم ميده و كلا قطع ميشه و نصب نميشه
************************************************** *****************************نقل قول:
من همه ی این کارا رو کردم ولی این پیغام رو هنگام ورود به بازی میده !!!
Unable to start the game
پایین این پیغام آدرس نصب رو میده!!!!!
منم کمک کنید:19::19::19::40::11:
در مورد مشکل قفل شدن سیستم در داخل بازی و دادن پیغام vpu recover که قبلا گفته بودم
من جدیدترین ورژن درایور ATi یعنی 9.2 رو گرفتم و نصب کردم و یک مقدار مشکل قفل کردن در بازی کمتر شد یعنی قبلا که من وارد بازی می شدم در همان اوایل بازی قفل می شد و ارور vpu recover می داد و لی الان بعد از حدود یک ربع این پیغام رو میده و بعد از 3 بار دادن این پیغام سیستم قفل می کنه و ریست می سه و گاهی هم بدون دادن پیغام vpu recover صفحه مانیتور سیاه میشه و چراغ مانیتور چشمک می زنه و سیستم باید ریست بشه
یه مشکل دیگه که با نصب این درایور بوجود اومد در وسط بازی ناگهان رنگ بازی به هم ریخت که نمی شد چیزی رو تشخیص داد و هنگامی که از بازی هم بیرون اومدم در محیط ویندور هم تمام رنگها به هم ریخته بود و همچنین صفحه مانیتورهمش می پرید و مجبور شدم سیستم رو ریست کنم
حالا که مشکل قفل شدن در بازی با درایور جدید هم حل نشد به نظرتون مشکل از چیه و من چکار کنم تا این مشکل به طور کامل حل بشه
به نظرتون من سیستم رو ببرم بیرون بدم تا از نظر سخت افزاری چک بشه و با یک کارت گرافیک و پاور دیگه تست کنن
در ضمن این هم مشخصات گرافیک من در برنامه gpu-z
دوست من شما برو این سایت :نقل قول:
فایل d3dx9_38 رو جستجو کن ، بعد دانلود کن و از فایل RAR خارج کن و تو این مسیر کپی کن :کد:www.dll-files.com
c:\windows\system 32
ببین درست میشه یا نه .
دستت درد نكنه مشكلم حل شده
حالا ميرم توي بازي موقع لود ارور زير رو ميده و بعدش Don't send ميده ميندازه بيرون
من خداییش پستی به نام شما در این تاپیک پیدا نکردم!...نقل قول:
من همه ی این کارا رو کردم ولی این پیغام رو هنگام ورود به بازی میده !!!
Unable to start the game
پایین این پیغام آدرس نصب رو میده!!!!!
منم کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده دیگه موضوع تخصصی شد اینجا مطرح کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکل با کارت گرافیک Sapphire 4870 512 Toxic هنگام اجرای بازیها
در مورد مشکل قفل شدن سیستم در داخل بازی و دادن پیغام vpu recover که قبلا گفته بودم
من جدیدترین ورژن درایور ATi یعنی 9.2 رو گرفتم و نصب کردم و یک مقدار مشکل قفل کردن در بازی کمتر شد یعنی قبلا که من وارد بازی می شدم در همان اوایل بازی قفل می شد و ارور vpu recover می داد و لی الان بعد از حدود یک ربع این پیغام رو میده و بعد از 3 بار دادن این پیغام سیستم قفل می کنه و ریست می سه و گاهی هم بدون دادن پیغام vpu recover صفحه مانیتور سیاه میشه و چراغ مانیتور چشمک می زنه و سیستم باید ریست بشه
یه مشکل دیگه که با نصب این درایور بوجود اومد در وسط بازی ناگهان رنگ بازی به هم ریخت که نمی شد چیزی رو تشخیص داد و هنگامی که از بازی هم بیرون اومدم در محیط ویندور هم تمام رنگها به هم ریخته بود و همچنین صفحه مانیتورهمش می پرید و مجبور شدم سیستم رو ریست کنم
حالا که مشکل قفل شدن در بازی با درایور جدید هم حل نشد به نظرتون مشکل از چیه و من چکار کنم تا این مشکل به طور کامل حل بشه
به نظرتون من سیستم رو ببرم بیرون بدم تا از نظر سخت افزاری چک بشه و با یک کارت گرافیک و پاور دیگه تست کنن
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=243
خوب شما روی auto run کلیک کن اگه کارت راه نیافتاد ایندفه برو سراغ vegas part2 اگه بازم شروع به نصب نکرد به احتمال زیاد بازی خرابه یه احتمال ضعیف هم می شه داد که ویندوزت خراب باشه...نقل قول:
سلام من توی نصب بازی saint row 2 la;g nhvl باید از طریقه rzrsetup.EXE نصب بشه ولی هرکاری کردم نشد
به امید موفقیت...
میشه مشخصات سیستمتو بدی ؟نقل قول:
منم به همین فکر میکردم !!!نقل قول:
من خداییش پستی به نام شما در این تاپیک پیدا نکردم!...
cpu: 3.6
ram 1gig
graphic : 6200 le
دوست عزیز فکر کنم سیستم شما برای این بازی ضعیف باشه .نقل قول:
البته کل سیستم که نه ، فقط گرافیکتون .
چون این بازی هم جدیدا اومده فکر نکنم به کارت گرافیکتون بخوره .
شما بازی رو روی یه سیستم که از مال خودت قوی تره امتحان کن ببین جواب میده یا نه .
با سلام
من بازی هری پاتر 5 رو نصب کردم و تا 66% هم کاملش کردم اما به یه قسمتی که میرسم ادامه بازی لود نمیشه.این بازی 4 تا سی دی هست که احتمالاٌ از دی وی تبدیل کردن و فروشنده ی بی انصاف(یا شایدم نا آگاه!)اینو به اسم دی وی دی به من داد.آی مشکل میتونه از همین باشه؟
یه نفرو میشناسم که دی وی دی بازی رو نصب کرده و بدون مشکل هم اونو به پایان رسونده.
خواهش میکنم یه نفر به دادم برسه!
ببخشید دوستان من خودم با اجرای یه بازی مشکل دارم :
Tom.Clanycs.EndWar
بازی بدون مشکل نصب میشه ، وقتی میخوام برم داخل بازی ، اولین Demo که نشون میده ، همون لحظه از بازی خارج میشه و پیغام ویندوز ویستا که میگه This Program has stoped working رو میده .
سیستم من به این بازی میخوره :
VGA : 8600 GT 256Mb Gddr3
Ram : 2 X 1gb
CPU : E 4600 Core 2 Dou
ممکنه مشکل از کرک باشه ؟ چون اصلا کرک نداشت .
سلام
من این بازی fallout 3 رو روی کامپیوتر نصب میکنم و درست و بدون اررور تموم میشه ولی وقتی
میخوام بازی کنم بهم این اررور رو میده:
failed to initialize render.
pixel and vertex shader version incorrect.Requires a geforce4 4400 or radeon 8500 or better
با این مشکل چکار کنم ایا باید برنامه ای نصب کنم؟
مشکل از بازیهنقل قول:
من سه بار خریدمش و دقیقا توی 66% مسخره بازی درآورد
از همون کسی که دی وی دی بدون مشکل داره بگیر
ممکنهنقل قول:
ولی بهتره روی xp هم نصبش کنی من کلا به ویستا مشکوکم
کارت گرافیکت چیه؟نقل قول:
کارت گرافیکت چیه؟
NVIDIA geforce2 mx/mx 400
آخه کی حال داره xp نصب کنه ؟!نقل قول:
ممکنه
ولی بهتره روی xp هم نصبش کنی من کلا به ویستا مشکوکم
من بخوام ویندوز عوض کنم باید 2 روز فقط برنامه نصب کنم !!
حالا یه کرک دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه .
خسته نباشی رفیق !نقل قول:
کارت گرافیکت چیه؟
nvidia geforce2 mx/mx 400
با این کارت گرافیک هیچ بازییی رو نمیتونی اجرا کنی .
من یک NVIDIA geforce 9500gt هم دارم که رو پی سی نیست و میتونم نصبش کنم بنظر شما
با این میشه اجراش کرد؟
بله اگه اونو نصب کنی راحت میتونی بازی کنی .نقل قول:
بقیه سیستمت چیه ؟ Ram و CPU ؟
در بازی gears of war 1 من این مشکل رو در اجرای بازی دارم:
f:\gears of war\binaries\warGame-G4WLive.exe:You cannot run the game with modified executable code.please reinstall the game
من پیش از این بار این بازی رو روی هم این سیستم اجرا کردم.
نقل قول:
دوست عزیز راه حلهای ارائه شده توی این پست رو امتحان کن ببین جواب میگری...
(در ضمن کرک رو که حتما کپی کردی؟)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3532070&postcount=8067
Oracle_Eldorado
بازی که شما خریدی چند تا سی دیه؟واسه من 4 تاس.با یه نفر صحبت کردم گفت واسه اون 6 تا سی دیه و درست هم اجرا میشه.اون قسمت رو هم رد کرده.حالا واسه شما 6 تاس یا 4 تا؟